Jak vypadá můj cíl teď?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak vypadá můj cíl teď?"

Transkript

1 Začátek sezení 1 1. Do čeho byste se pustil, kdyby jste věděl, že se to 100% povede? 2. Co byste (u)dělal, kdybyste se nebál? 3. Aby váš život byl perfektní, co by se muselo změnit? 4. Jakého nejlepšího možného výsledku byste chtěl dosáhnout? Jak vypadá můj cíl teď? 1) Jak moc je váš cíl pod kontrolou? Jak moc můžete vy sami jeho dosažení ovlivnit? 2) Pokud cíl není zcela pod vaší kontrolu, ktero jeho část můžete ovlivnit? 3) Jak můžete ovlivnit ostatní faktory, které vstupijí do hry? 4) Pomocí jakého ukazatele budete měřit postuop k cíli? 5) Kdo ještě to pozná a jak? 6) Co konkrétně bude jinak až svého cíle dosáhnete? 7) Dokdy chcete dosáhnout svého cíle? Kdy na tom začnete pracovat? Kolik času máte k dispozici? 8) Jaké kontrolní body (milníky)jste si stanovil? 9) Kde a ským chcete svého cíle dosáhnout? 10) Jak moc si věříte, že cíle dosáhnete? ) Je váš cíl zajímavý? Jak moc se těšíte, že se do toho pustíte? 12) Jakým způsobem si svůj cíl zaznamenáte a zveřejníte? 13) Jak se odměníte až svého cíle dosáhnete? 14) Když se vám podaří dosáhnout vašeho cíle, jaké to bude mít širší důsledky? Kdo nebo co tím bude ovlivněno? 15) Jak se budete cítit až svého cíle dosáhnete?

2 2 Jaká je realita teď? 1) Jak byste co nejpřesněji POPSAL vaší výchozí situaci? 2) Jak by tuto situaci popsal někdo jiný (partner, kolega, šéf, nezúčastněný pozorovatel)? 3) Kde jste teď vzhledem ke stanovenému cíli? ) Kde byste chtěl být na této škále za týden, měsíc, rok? 5) Co v současné situaci funguje? 6) Co v současné situaci nefunguje? 7) Jak by se dalo dělat víc toho, co funguje, a méně toho co nefunguje? 8) Co jste pro dosažení cíle již udělal? S jakými vásledky? 9) Jak jste to do této doby zvládal? Co Vám pomohlo to dosud zvládat? 10) Co se musí stát aby se věci daly do pohybu? Co musíte změnit vy sám? 11) Jaké překážky bude nutné překonat? 12) Jaké zdroje máte k dispozici? 13) Jaké další zdroje budete potřebovat, kde je můžete získat?

3 Moje silné stránky 1) Sepište svoje silné stránky, to co vám jde skutečně dobře. Mělo by jich být tak 20. Pokud Vás už nic nenapadá zeptejte se svého okolí. 2) Poté napište všechny své znalosti, dovednosti, ve kterých sice nejste úplně skvělí, ale zvládáte je alespoň čístečně a víte, že máte na to je zlepšit. Podrhněte ty položky, které fakt chcete zlepšit. Kdyby se vám to povedlo, jak konkrétně by vám to pomohlo? V čem by se zvýšila výkonnost? A co konkrétně pro to můžete udělat? 3 Co umím opravdu dobře? Co umím částečně? Jak vidíte sami sebe a jak vás pravděpodobně vidí vaše okolí? 1) Jak by vás popsali lidé, kteří vás dobře znají? 2) Co Vám obvykle druzí lidé o vás říkají? Za co vas chválí a co se jim naopak na vás nelíbíy? 3) Jak vidíte sami sebe? 4) Jak byste se nelépe popsali? Viz následující tabulka. 5) V jakých situacích mi tato vlastnost pomáhá, je pro mě užitečná? 6) Jsou nějaké situace, kde je mi naopak tato vlastnost na překážku?

4 Zamyslete se: Jací jste? 1. Co je podle vás vaší nejsilnější motivací? 2. V čem se lišíte od ostatních, v čem nejvíce vynikáte? 3. Jak jste tyto své silné stránky získal a jak jste je doposud rozvíjel? 4. Jak by vás nejspíše charakterizovali váši přátelé? 5. Co by o vás šéf napsal do doporučujícího dopisu? 6. Kdy jste se naposledy cítil skvěle a co to způsobilo? 7. Co považujete za své největší dosavadní úspěchy a proč si jich tolik ceníte? 8. Co byl váš nejhorší životní zážitek a co jste z něho naučil? 9. Jaké jsou vaše oblíbené filmy, písně, obrazy? Proč se Vám tolik líbí? 10. Jací jsou vaši nejlepší přítelé? Proč jste si je vybral a co na nich obdivujete? 4 Moje energie 1. Odkud čerpám svou energii? 2. Co mi dává sílu zvládat každodenní úkoly a problémy? 3. Jak a čím si nejlépe dobiju baterky? 4. Co mě dokáže nadchnout potěšit, co mi udělá radost? 5. Kde mi naopak nejvíce energie uniká? 6. Jaké situace mě nejvíce vyčerpávají? 7. Co v současné době vnímam jako největší zátěž? 8. Co jsou tři hlavní věci, které mi v současné době ubírají spoustu energie a chuti do života? 9. Mám kolem sebe nějaké energetické upíry lidi, kteří země energii vysávají? 10. Co mohu udělat pro to abych zvýšil svou energetickou hladinu? 11. Kolik mám teď energie? 1 10

5 Jaké mám možnosti? 5 1. Jaké jsou možně cesty od současného k požadovanému stavu? 2. Jaké možnosti řešení existují? 3. Co ještě by se dalo udělat? Další možnosti 1. Kdybyste mohl udělat úplně cokoliv, co by to bylo? 2. Kdybyste měl neomezené zdroje (čas, peníze, kontakty, moc, energii) co byste udělal? 3. Kdybyste měl kouzelný prsten, jak by ste jej použil? 4. Kdyby tady teď byl ten nejchytřejší člověk na světě, co by vám poradil? 5. Kdyby tady teď byl vás nejlepší přítel, co by vám řekl, že ještě můžete udělat? 6. Co byste poradil vy svému nejlepšímu příteli, kdyby byl ve stejné situaci? 7. Existuje někdo, kdo podobného cíle dosáhl? Co by vám poradil? 8. Jak by tuto situaci řešil superman?

6 6 Pro a proti Možnosti: PRO Co mluví pro? Jaké má toto řešení výhody? Co dobrého mi to přinese? PROTI Co mluví proti? Jaké to má nevýhody? Jaká mi to přinese omezení? Čeho se budu muset vzdát?

7 AKCE Realizace 7 1. Co nyní skutčně uděláte? 2. Jaký bude první krok, který uděláte? S čím začnete? 3. Co uděláte jako další věc? 4. Kdy to uděláte? Dokdy? Kde? 5. Koho o tom budete informovat? 6. Koho dotoho zapojíte? A jak? 7. Čí pomoc či podporu k tomu budte potřebovat? Jak si o ní řeknete? 8. Jaké zdroje k tomu budete potřebovat? Jak je získáte? 9. S jakými překážkami se můžete setkat? 10. Co můžete udělat ještě dnes? Zítra? 11. Jak poznáte, že je to úspěšné, že to funguje? 12. Jaké budou vaše kontrolní body? Motivace 1. Chcete to skutečně udělat? 2. Jak dalece jste odhodlaný to skutečně udělat? Jak moc cítíte toto své rozhodnutí jako závazné? 4. Jak moc se těšíte, že se do toho pustíte? 5. Jak se odměníte až to uděláte?

8 8 Průběžná zpětná vazba 1. Jaké mělo to, co jsem dosud udělal výsledky? 2. Jak jsem se svým výsledkem spokojený? 3. Co se povedlo? 4. Co se nepovedlo? 5. S čím konkrétně jsem spokojený? 6. S čím nejsem konkrétně spokojený? 7. Co fungovalo? 8. Co nefungovalo? 9. Do jaké míry to splnilo moje očekávání? 10. Reakce měho okolí 11. Mohl jsem postupovat efektivněji, rychleji? 12. Co mohu příště udělat jinak? 13. A jak? 14. Kdybych měl možnost si to zopakovat postupoval bych znovu stejně nebo bych něco udělal jinak? 15. Co jsem se z toho naučil? 16. Co mi to dalo? 17. Jak mě to posunulo na cestě k mému cíli? Korekce plánu 1. Je můj cíl stále aktuální? 2. Potřebuji ho nějak upravit či změnit? 3. Potřebuji něco změnit ve svém akčním plánu? 4. Potřebuji něco změnit ve svém časovém harmonoramu?

9 Zpětná vazba při dosažení cíle 9 1. Jak se vám podařilo dosáhnout cíle? 2. Kdo vám v tom pomohl? Co vám v tom pomohlo? 3. Které silné stránky se vám na cestě k cíli nejvíce hodily? 4. Co pro vás bylo nejtěžší nejobtížnější? 5. Na jaké překážky či obtíže jste narazil? 6. Jakou strategii pro překonání těchto překážek jste zvolil? 7. Které monetny byly pro pro vás na cetě k cíli nejdůležitější? 8. Co jste se sám o sobě dozvěděl? 9. Co nového jste se naučil? 10. Na čem na sobě chcete dál pracovat?

10 10 Peníze k vám mají přesně takový vztah, jaký máte vy k nim. Pořád máte pocit, že se vám peníze vyhýbají? Stále je mají jen ti vedle? Nebo jste obklopeni lidmi, kteří je také nemají A NEUSTÁLE JE ŘEŠÍ?Udělejme si malé 5ti až 10ti minutové cvičení: 1. Sedněte si na pohodlné místo, kde vás nikdo nebude rušit. 2. Zavřete oči a třikrát se zhluboka nadechněte, ale opravdu poctivě, na každý nádech a výdech si počítejte do šesti. 3. Představte si sebe a peníze, neomezené množství v jakékoliv podobě. 4. Pozorně si prohlédněte, jestli na ně dosáhnete nebo jsou daleko od vás. 5. V této představě vstaňte a jděte si je jen tak vzít, nabrat kolik chcete. 6. Pozorujte, jestli to jde, jak se u toho cítíte, co prožíváte. 7. Jsou opravdu vaše? Patří vám? Umíte je lehce přijmout? 8. Co s nimi doopravdy ve svém životě děláte? Jste přesvědčeni, že k vám patří? 9. Co s vámi dělá, že je mají druzí? Zlobí vás to? Ničí? Štve? Cítíte křivdu? 10. Rozhodněte se právě teď, bez ohledu na to, v jaké finanční situaci se nacházíte, že peněz je kolem vás všude dost, i pro vás Jde to?

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA...

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 2 0 1 9 OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 10 2 OSOBNÍ ÚDAJE Mé jméno: Moje fotografie Chci umět ANGLICKÝ

Více

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování 2. lekce Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky pracovní listy Osobní profil Osobní profil: co je pro mě důležité Popis potřebné podpory: jakou pomoc potřebuji Plán (cíle a kroky):

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz všechna práva vyhrazena Znáte nějakou situaci podobnou těm následujícím? chcete udělat něco bláznivého nebo neobvyklého, třeba si obarvit

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

Přiměřené sebeprosazování Metodický list

Přiměřené sebeprosazování Metodický list Přiměřené sebeprosazování Metodický list skupinová práce - scénky, pochvala a kritika práce s interaktivní tabulí a do sešitů - vhodné věty chvály a kritiky diskuse - umění říct ne, Obecné informace k

Více

Lekce 1: Co je to tým?

Lekce 1: Co je to tým? Lekce 1: Co je to tým? Teoretický úvod: Ať už chceme nebo ne, často se stáváme členem týmu. Schopnost týmové spolupráce je žádanou dovedností, kterou vyhledávají personalisté a na níž stojí úspěch a konkurenceschopnost

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní.

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní. Jsem dokonalý takový, jaký jsem. Odkládáme-li lásku k sobě samým na dobu, kdy budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme dokonalí právě tady a právě nyní. Nejsem ani příliš mnoho, ani příliš málo. Nikomu

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Role kouče Každý kouč by se měl snažil odemknout potenciál ostatních. Model GROW přináší jednoduchý návod, jak

Více

EM-kit Empowerment of immigrant women

EM-kit Empowerment of immigrant women RADA PRVNÍ: Jak se vypořádat se stresem způsobeným ztrátou zaměstnání Neotáčejte se ke svým pocitům zády Jak přežít stres spojený se ztrátou zaměstnání Vypište se ze svých pocitů. Vyjádřete vše, co cítíte

Více

Představení kolegy - kolegyně

Představení kolegy - kolegyně Pracovní list č. 1 Představení kolegy - kolegyně Nyní si připravíte představení kolegy za pomoci následujících otázek. Buďte zvědaví, pozorně naslouchejte, vnímejte kolegu-kolegyni očima a pozorujte, jak

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Příprava na vyučování Třídnických hodin s cíli v oblasti OSV. Ostrov. Ostrov. Název učební jednotky (téma) Stručná anotace učební jednotky

Příprava na vyučování Třídnických hodin s cíli v oblasti OSV. Ostrov. Ostrov. Název učební jednotky (téma) Stručná anotace učební jednotky Příprava na vyučování Třídnických hodin s cíli v oblasti OSV Název učební jednotky (téma) Ostrov Stručná anotace učební jednotky Úkolem žáků je vytvořit si vlastní ostrov, zamyslet se nad tím, jak bude

Více

Projekt Odyssea,

Projekt Odyssea, Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Příprava na vyučování s cíli osobnostní a sociální výchovy Téma oborové Vzdělávací obor Kdo jsem a kým bych chtěl být Člověk a jeho svět Ročník 3. Časový rozsah Tematický

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Naslouchej mi! Tento pracovní sešit patří

Naslouchej mi! Tento pracovní sešit patří Naslouchej mi! Tento pracovní sešit patří USARC/PACE, 1996 Revise 2000 1 Upozornění pro plánovače Používáte-li tuto příručku, abyste pomohli jiným v plánování, dbejte na to: 1) abyste sami nejdříve dokončili

Více

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy.

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy. Odvážné, ale jednoduché Psychopati, sociopati, deprivanti atd. (dále jen predátoři), jsou podle mého nový druh člověka. Slovem nový ve skutečnosti myslím jiný druh, protože predátoři se vyskytuji mezi

Více

Prava a povinnosti cizinců na českém. pracovní listy. Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1.

Prava a povinnosti cizinců na českém. pracovní listy. Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1. Prava a povinnosti cizinců na českém Možnosti pracovním profesního trhu rozvoje NÁCVIKOVÁ WORKSHOP LEKCE pracovní listy Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1.00/34351)

Více

ISO 400 1/250 sekundy f/2,8 ohnisko 70 mm. 82 CANON EOS 550D: Od momentek k nádherným snímkům

ISO 400 1/250 sekundy f/2,8 ohnisko 70 mm. 82 CANON EOS 550D: Od momentek k nádherným snímkům 4 ISO 400 1/250 sekundy f/2,8 ohnisko 70 mm 82 CANON EOS 550D: Od momentek k nádherným snímkům Kreativní zóna DOSTAŇTE SE NA VYŠŠÍ ÚROVEŇ Kreativní zóna je název, který Canon vybral pro pokročilejší fotografické

Více

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná.

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Asi jsem si to jen zopakoval a připomněl, co to vlastně přesně

Více

12 KROKOVÝ PRŮVODCE JAK SI STANOVIT CÍLE

12 KROKOVÝ PRŮVODCE JAK SI STANOVIT CÍLE 12 KROKOVÝ PRŮVODCE JAK SI STANOVIT CÍLE 1 Rozhodněte se, co přesně chcete v každé klíčové oblasti svého života. Začněte tím, že budete idealizovat. Představte si, že neexistují žádná omezení, čím se můžete

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

Cambridžská škála depersonalizace

Cambridžská škála depersonalizace Cambridžská škála depersonalizace JMÉNO: VĚK: DOSAŽENÉ VZDĚLÁNÍ: ZÁKLADNÍ / VYUČENA / STŘEDOŠKOLSKÉ / VYŠSÍ NEBO VYSOKÉ (prosím vyplňte a zakroužkujte) PROSÍME VÁS, ABYSTE SI POZORNĚ PŘEČETLA INSTRUKCE:

Více

Terra Batida Porto, Portugalsko www.terrabatida.com

Terra Batida Porto, Portugalsko www.terrabatida.com Žena podnikatelka a nápad Maria Gabriel začala s podnikáním v roce 2003. Přestože v té době měla stálou práci v mezinárodní telekomunikační společnosti, cítila, že potřebuje něco jiného něco, co by ji

Více

Vedení administrativy

Vedení administrativy Vedení administrativy Přehled směru činnosti Březen 2010 Václav Pícha Agenda Co vám může kvalitní administrativa přinést? Co naznačuje, že máte s administrativou problémy? Kdy uvažovat o předání části

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný?

1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný? 1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? Podoblast A1: Individualizace výuky A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný? A1/2 Představme si úsečku.

Více

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A 5 JZYKŮ LÁSKY Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. Jsem rád/a, když mě někdo obejme. 2. Rád/a trávím čas o samotě s člověkem,

Více

Kdo jste vy a co můžete nabídnout. Pomocné otázky

Kdo jste vy a co můžete nabídnout. Pomocné otázky Kdo jste vy a co můžete nabídnout Pomocné otázky Co přesně děláte? Jaké produkty či služby nabízíte V jaké situaci to pomáhá zákazníkům Co jim vaše služba/produkt přesně umožňuje Proč tohle všechno děláte?

Více

KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ

KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ PRACOVNÍ LISTY To, co u nás uvidíte, vás může nadchnout, zaujmout, líbit se a inspirovat. Může vás to přimět přemýšlet o věcech, o kterých jste dosud nepřemýšleli. Může se

Více

Volte vždy jednoduchost

Volte vždy jednoduchost Volte vždy jednoduchost Život je ve své podstatě velice jednoduchý. V jednoduchosti je krása. Příroda není složitá je velice jednoduchá. Roste, zraje a ukládá se k zimnímu odpočinku. Vše se děje s naprostou

Více

Malá knížka o Amálce

Malá knížka o Amálce Malá knížka o Amálce Ahoj, jmenuji se Amalthea, ale říkají mi Amálka. Jsem bájná koza, první pěstounka, která se starala o malého Dia, když se o něj nemohla postarat jeho vlastní maminka. Proto podle mne

Více

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) # ) INVENTURA POCITŮ KŘIVDY "Bože, prosím, pomoz mi spatřit pravdu o mém rozhořčení Jsem naštvaný na: (ref. příklad str.65) Příčina: (ref. příklad str. 65) Ovlivňuje to mé: Mějte na paměti Sloupce 1 &

Více

Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy

Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy Po tom co dokončíte Váš Hledač záležitostí srdce, mužete se sem vrátit později a test si zopakovat, abyste viděli jak se změnili některé z Vašich odpovědí. Tohle může být skvělý způsob jak sledovat Váš

Více

7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova. Pracovní listy

7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova. Pracovní listy 7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova Pracovní listy Pro všechny hospodyňky s láskou připravila: Martina Kročilová Říjen 2014 2014 1 7 kroků, jak začít s organizováním vašeho domova Při čtení

Více

Průzkum spokojenosti zaměstnanců

Průzkum spokojenosti zaměstnanců Vážení zaměstnanci,vyplněním tohoto dotazníku nám můžete pomoci získat objektivní pohled naspokojenost zaměstnanců v naší společnosti a následně zlepšit pracovní podmínky.odpovědi, které uvedete jsou zcela

Více

III. fáze profesního poradenství Řešení situace dlouhodobě nezaměstnaného

III. fáze profesního poradenství Řešení situace dlouhodobě nezaměstnaného 4. Jak nejlépe zvládnout otázky u výběrového řízení Tento osvědčený postup pomáhá uživatelům s přípravou na výběrové řízení, konkrétně na tu část řízení, kdy se jich dotazuje zástupce zaměstnavatele (zpravidla

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

Jak napsat e-mail, který prodává

Jak napsat e-mail, který prodává Jak napsat e-mail, který prodává Tři kouzla prodejních mailů Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Obsah Prodejní e-mail str. 3 Principy prodejního e-mailu str. 6 Načasování str. 7 Odesílatel

Více

3. DUBNA 2016 JAK BÝT SPOKOJENÝM RODIČEM WEBINÁŘ LUCIE KÖNIGOVÉ. MARTINA VOKURKOVÁ CHOCOVÁ HOST NA WEBINÁŘI

3. DUBNA 2016 JAK BÝT SPOKOJENÝM RODIČEM WEBINÁŘ LUCIE KÖNIGOVÉ.  MARTINA VOKURKOVÁ CHOCOVÁ HOST NA WEBINÁŘI 3. DUBNA 2016 JAK BÝT SPOKOJENÝM RODIČEM WEBINÁŘ LUCIE KÖNIGOVÉ MARTINA VOKURKOVÁ CHOCOVÁ HOST NA WEBINÁŘI Jak být spokojeným rodičem 1 Jak neopakovat chyby svých rodičů? Které to nejčastěji jsou? Jak

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Vámi vybrané karty 2 / 6

Vámi vybrané karty 2 / 6 Vážený pane Komarek, právě jste si zakoupili Tarot Rozhodnutí, který vám může usnadnit rozhodování v situacích, v nichž se cítíte bezradní. Stojíte na životní křižovatce, nabízí se vám několik různých

Více

Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat.

Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat. Pouliční Šok Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat. Představte si, že je pondělí ráno. Jste ještě

Více

THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS

THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS PROJEKT THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS -POKYNY PRO SENIORY The Knowledge Volunteers www.mondodigitale.org THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS Číslo grantové smlouvy: 2011-3279/001-001 Tento projekt byl realizován za finanční

Více

A. PODKLAD PRO ROZHOVOR S KLÍČOVÝM PRACOVNÍKEM C. SCHÉMA PRO ZÁZNAM INFORMACÍ Z METODICKÝCH POKYNŮ

A. PODKLAD PRO ROZHOVOR S KLÍČOVÝM PRACOVNÍKEM C. SCHÉMA PRO ZÁZNAM INFORMACÍ Z METODICKÝCH POKYNŮ PŘÍLOHY A. PODKLAD PRO ROZHOVOR S KLÍČOVÝM PRACOVNÍKEM B. PODKLAD PRO ROZHOVOR S METODIKEM PLÁNOVÁNÍ C. SCHÉMA PRO ZÁZNAM INFORMACÍ Z METODICKÝCH POKYNŮ D. SCHÉMA PRO ZÁZNAM INFORMACÍ Z DOKUMENTACE KLIENTŮ

Více

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Zde naleznete první dotazník průběhu procesu vyhledávání informací ve verzi pro MS Word. Původní dotazník byl vytvořen v aplikaci Google Form

Více

Projekt Odyssea,

Projekt Odyssea, Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Příprava na vyučování s cíli osobnostní a sociální výchovy Název lekce (téma) Smyslové orgány úvod. Důležitost smyslů pro učení Časový rozsah lekce asi 65 minut / jedna

Více

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE CO A PROČ WARM-UP Blahopřejeme! Nyní jste součástí jedné z nejsilnějších sportovních

Více

Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami

Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami Co to je utkvělá víra v náboženský systém? Je to obraz promítnutý do vědomí. Síť utkaná v naší duši. Je to postoj k životu, kterému jsme

Více

v Supreme Master TV? Sedněte si, kde je chladněji.

v Supreme Master TV? Sedněte si, kde je chladněji. Musíme víc v Supreme Master TV? Neseďte v posteli, tam meditovat, víte? Více se nalaďme na naše božské Já a pak budeme mít víc Milující Kvality. Jelikož naše Božské Já je láska, víte? () A samozřejmě,

Více

Ahoj kamarádi, rok se s rokem sešel a v našem lese je bílo až oči přecházejí. Všechny stromy se oblékly do nadýchaných jiskřivých kabátů, na kterých

Ahoj kamarádi, rok se s rokem sešel a v našem lese je bílo až oči přecházejí. Všechny stromy se oblékly do nadýchaných jiskřivých kabátů, na kterých Ahoj kamarádi, rok se s rokem sešel a v našem lese je bílo až oči přecházejí. Všechny stromy se oblékly do nadýchaných jiskřivých kabátů, na kterých šišky vypadají jako velké hnědé knoflíky. V lese zavládlo

Více

Přístupy zaměřené na člověka a jejich využití na podporu inkluzívního vzdělávání. Julie Lunt

Přístupy zaměřené na člověka a jejich využití na podporu inkluzívního vzdělávání. Julie Lunt Přístupy zaměřené na člověka a jejich využití na podporu inkluzívního vzdělávání Julie Lunt luntjulie@hotmail.co.uk julie@newpaths.eu SVP Etický kodex (2001) Role rodičů jako klíčových partnerů při rozhodování

Více

Anežka Mičková, těší mě.

Anežka Mičková, těší mě. Anežka Mičková, těší mě. Profese finančního poradce je v České republice ještě v plenkách. Vždyť finanční poradci začali mít u nás význam až po revoluci v 89 roce, kdy se otevřel trh a lidé si měli z čeho

Více

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ

Více

Sny, které nepočkají

Sny, které nepočkají Sny, které nepočkají Pár slov úvodem Zcela klíčové je znát odpovědi na následující 3 otázky, proto si je napřed vypište a pak Vám o tom, proč je to důležité, něco povíme. Otázka 1: Jaký je ten Váš sen,

Více

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 01/2017 ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE Pohlazení, radost, energie a laskavost v srdci. S anděly kráčím nadšeně do nových dní roku 2017. Lehkost mého nitra je osvobozující.

Více

Role médií v mezních situacích

Role médií v mezních situacích Role médií v mezních situacích Příprava na vyučování Chemie a Fyziky s cíli v oblasti MV Název učební jednotky (téma) Role médií v mezních situacích Stručná anotace učební jednotky Žáci zhlédnou dokumentární

Více

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza MŮJ STRACH Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje.

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. Můj strach Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

WHOQOL 100 česká verze

WHOQOL 100 česká verze PCP 00 WHOQOL 00 česká verze Instrukce Tento dotazník zjišťuje, jak vnímáte kvalitu svého života, zdraví a ostatních životních oblastí. Odpovězte prosím na všechny otázky. Pokud si nejste jist/a, jak na

Více

JAK V KLIDU STÍHAT, CO JE TŘEBA. Zuzana Ježková - Psychologické tipy

JAK V KLIDU STÍHAT, CO JE TŘEBA. Zuzana Ježková - Psychologické tipy JAK V KLIDU STÍHAT, CO JE TŘEBA Zuzana Ježková - Psychologické tipy Abychom to všechno stihli Papír a tužku Něco na zub Komentáře vedle obrazovky Zuzka Ježková Psychologie Projektové řízení: BE(e)PM Hodina

Více

BeLL Dotazník. www.bell-project.eu

BeLL Dotazník. www.bell-project.eu Q BeLL Dotazník www.bell-project.eu Vážení účastníci kurzů vzdělávání dospělých, Cílem tohoto průzkumu je sběr informací o vzdělávání dospělých. Zajímají nás všeobecné kurzy, tedy takové, které nejsou

Více

Anketa pro žáky soubor otázek

Anketa pro žáky soubor otázek Anketa pro žáky soubor otázek Nabídka všech otázek nástroje pro základní školu MOTIVACE: Co je pro Tebe ve škole důležité? Co by Ti měla škola pomoci dosáhnout? naučit se co jvíce připravit se na přijímací

Více

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV Pánem svého času Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV Název učební jednotky (téma) Pánem svého času Stručná anotace učební jednotky Učební jednotka nabízí žákům možnost samostatně

Více

UKÁZKA Z MATERIÁLŮ K PROGRAMU

UKÁZKA Z MATERIÁLŮ K PROGRAMU UKÁZKA Z MATERIÁLŮ K PROGRAMU Není dovoleno používat k jiným účelům FranklinCovey 2018 PODNĚCUJTE DŮVĚRU Jak mohu být lídrem, kterého by chtěli ostatní následovat? Důvěra je nejdůležitější složkou pro

Více

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci?

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci? Účastnice A: No asi nic moc, protože jsem neměla práci a nikde jsem ji nemohla najít. No doufám, že mi pomůže? Myslíte jako najít práci nebo obecně? No hlavně tu práci, no a pak se budu mít jako celkově

Více

Jak si stanovit osobní vizi

Jak si stanovit osobní vizi Action Academy Jak si stanovit osobní vizi ebook Blanka 2014 Jak si stanovit osobní vizi Osobní vize je jasná, konkrétní, působivá a aktivující představa budoucího stavu dosažených výsledků, postavení

Více

Soustředění. 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena

Soustředění. 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena Soustředění 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz všechna práva vyhrazena Umění soustředit se Ano, někdy to je skutečně umění, dokázat se plně soustředit na to, co děláme. Jsou situace, kdy nám

Více

Projekt Odyssea, www.odyssea.cz

Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Příprava na vyučování s cíli osobnostní a sociální výchovy Název lekce (téma) Určování tlaku v praktických životních situacích Časový rozsah lekce 2 vyučovací hodiny (nemusí

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují:

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: Počet odpovědí: 296 v.voltr@zs-jestedska.cz Upravit formulář Zobrazit všechny odpovědi Publikovat analýzu Souhrn Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: I. 172 58 % II. 84 28 % I.

Více

Struktura rozhovoru s bývalým náměstkem MMR

Struktura rozhovoru s bývalým náměstkem MMR Přílohy Příloha č. 1 Struktura rozhovoru s bývalým náměstkem MMR 1. Úvod a) Jaké jsou vaše zkušenosti (klady a zápory) s kohezní politikou z pohledu: Náměstka MMR, Komunálního politika, Experta na danou

Více

Téma 7 : Podnikání. Jak začít podnikat. Povinnosti podnikatelů.

Téma 7 : Podnikání. Jak začít podnikat. Povinnosti podnikatelů. Téma 7 : Podnikání. Jak začít podnikat. Povinnosti podnikatelů. A Nastupuji do zaměstnání 2 A1 Úvod.2 A2 Slovní zásoba: Kariéra..5 A3 Čtení: Agenturní zaměstnávání..6 A4 Video: Jak zvládnout první den

Více

VÁŠ OSOBNÍ PLÁN KE ZMĚNĚ

VÁŠ OSOBNÍ PLÁN KE ZMĚNĚ VÁŠ OSOBNÍ PLÁN KE ZMĚNĚ INSTRUKCE: Vytiskněte si plán, vyplňte a zaznamenávejte svůj pokrok následujících 30 dní. Jaký je váš nový návyk? Jaké původní chování má váš návyk nahradit? Kdy zahájíte svou

Více

Půjdu do toho? Zvažme zisky a ztráty při změně životního stylu

Půjdu do toho? Zvažme zisky a ztráty při změně životního stylu Půjdu do toho? Zvažme zisky a ztráty při změně životního stylu Pracovní e-book k projektu STOBkolo na www.stobklub.cz PhDr. Iva Málková, Mgr. Jana Divoká Kniha podléhá autorským právům. Je dovoleno ji

Více

Co teď a co potom? Jaké kroky mám udělat k úspěchu

Co teď a co potom? Jaké kroky mám udělat k úspěchu EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Co teď a co potom? Jaké kroky mám udělat k úspěchu PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Jak umím organizovat svůj čas Cvičení 1

Více

Jak reagujete na profesionální média?

Jak reagujete na profesionální média? 1 Jak reagujete na profesionální média? Pracujte ve dvojicích a připravte se na hraní rolí. Označte se jako Osoba A a Osoba B. Přečtěte si níže uvedené situace a procvičte si, jak reagovat, když vidíte

Více

Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu

Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu Co jsme si připravili Hranice maximálního výkonu Výsledky, úspěch a životní

Více

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ Pochvala dokáže změnit vše, ať už ji vyslovíte kdekoliv. PODPOŘTE FIREMNÍ HODNOTY. Budujte firemní kulturu a zaměřte sociální oceňování na ty hodnoty, které

Více

Být člověkem před zákonem

Být člověkem před zákonem Vaše občanská práva Být člověkem před zákonem Inclusion Europe Zpráva Inclusion Europe společně se svými 49 členskými organizacemi v 36 zemích usiluje o odstranění diskrimance : Anglie Belgie Bulharsko

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více