BG Produkty na snížení paliva a emisí ( Servis vstřikování, ventilů a spalovacího prostoru )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BG Produkty na snížení paliva a emisí ( Servis vstřikování, ventilů a spalovacího prostoru )"

Transkript

1 BG Produkty na snížení paliva a emisí ( Servis vstřikování, ventilů a spalovacího prostoru ) BG 244 TOP výrobek! Profesionální a nejsilnější servis naftových motorů. Pro zvýšené nároky nejmodernějších vstřikovacích systémů vznětových motorů (Common-Rail, Pumpe Diese, atd), které jsou vystavovány vysokému zatížení a zvýšené tvorbě karbonových úsad, byl ve spolupráci s výrobci vznětových motorů vyvinut revoluční přípravek, který velmi efektivně obnovuje výkon vstřikovacího systému, odstraňuje nejhouževnatejší úsady ze spalovacího prostoru, ventilů, filtru pevných částic a katalyzátoru. Zaručuje zvýšenou efektivitu využití paliva, snižuje spotřebu paliva, zvyšuje výkon motoru a několikanásobně prodlužuje životnost vstřikovacího systému, filtru pevných částic a katalyzátoru. Preventivním použitím přípravku BG 244 udržujete celý spalovací systém ve vynikajícím stavu, předcházíte opotřebení a drahým opravám. Absolutně bezpečné pro všechny typy motorů a filtry pevných částic. Jedno balení BG 244 (325 ml) každých km na jednu palivovou nádrž. Po celou dobu nemusíte používat žádné další přípravky. Stačí pouze 1 za km nalít do palivové nádrže. Pokud není přípravek používán preventivně od nového motoru, je doporučeno na první aplikaci použít větší balení BG 244 (946 ml) na jednu palivovou nádrž (50-70 litrů) a dále pak preventivně jedno balení (325 ml) každých km. BG K TOP výrobek! Profesionální a nejsilnější servis benzínových motorů. Pro zvýšené nároky nejmodernějších vstřikovacích systémů zážehových motorů, které jsou vystavovány vysokému zatížení a zvýšené tvorbě karbonových úsad, byl ve spolupráci s výrobci motoru vyvinut revoluční přípravek, který velmi efektivně obnovuje výkon vstřikovacího systému, odstraňuje nejhouževnatější úsady ze spalovacího prostoru, ventilů, lambda sondy, filtru pevných částic a katalyzátoru. Zaručuje zvýšenou efektivitu využití paliva, snižuje spotřebu paliva, zvyšuje výkon motoru a několikanásobně prodlužuje životnost vstřikovacího systému, filtrů pevných částic, lambda sondy a katalyzátoru. Preventivním použitím přípravku BG 44K udržujete celý spalovací systém ve vynikajícím stavu, předcházíte opotřebení a drahým opravám. Absolutně bezpečné pro všechny typy motorů a filtry pevných částic. Pouze jedno balení BG 44K každých km na jednu palivovou nádrž. Po celou dobu ujetí km nemusíte používat žádné další přípravky.

2 BG 109 Compression Performance Restoration Servis pro výplach motoru se 100% účinností. Revoluční složení přípravku zaručuje vysoce efektivní a velmi silný účinek. Velmi rychle odstraňuje veškeré houževnaté úsady, kaly a laky z pístních kroužků a kompletního olejového prostoru v motoru. Vše během 15 minut. Navrací zpět kompresní tlaky, výkon motoru, snižuje emise. Určený pro zážehové i vznětové motory. Plně bezpečný pro všechny kovové i nekovové součásti motoru. BG Dekarbonizace vznětových motorů BG Diesel Care 229 Dekarbonizace vstřikovacího, spalovacího a výfukového systému Přípravek BG Diesel Care je speciálně sestavený, vysoce výkonný produkt, který rychle a bezpečně během několika minut odstraní karbonové úsady ze vstřikovacího systému, spalovacího a výfukového prostoru (lambda sonda, katalyzátor). Je sestaven pro nové elektronicky řízené systémy (Common rail) používající přímé vstřikování, i pro tradiční mechanické vstřikovací systémy. Je bezpečný pro plastové součásti moderních vstřikovacích čerpadel. Vždy tento servis ukončete aplikací přípravku BG 44K (no. 208) do palivového systému. BG Induction System Cleaner 211 Dekarbonizace EGR systému Přípravek BG Induction System Cleaner a unikátní přístroj BG Care efektivně během několika minut odstraňují veškeré úsady z EGR systému dieselových motorů a navrací jim původní výkon. Speciální difúzní přístroj se namontuje místo EGR ventilu a vhání přípravek BG 211 do systému. Je zcela bezpečný pro všechny součásti palivového a výfukového systému.

3 BG Dekarbonizace zážehových motorů BG Fuel Injection System Cleaner 210 Servis vstřikovacího sytému BG Fuel Injection System Cleaner je speciálně sestavená směs rozpouštědel a vysokomolekulárních disperzantů, která rychle, efektivně a bezpečně odstraní karbonové úsady ze vstřikovacích trysek, obnoví jejich funkci a odstraní "horní" motorové úsady. Obsahuje speciální látky, které penetrují tvrdé úsady ve spalovacím prostorua usnadňují kompletní dekarbonizaci. Je bezpečný pro všechny součásti palivového a výfukového systému. Vždy tento servis ukončete aplikací přípravku BG 44K 208 do palivového systému. BG Air Intake System Cleaner BG Induction System Cleaner 211 Servis sacího systému, spalovacího a výfukového prostoru Přípravky BG Air Intake System Cleaner 206 a BG Induction System Cleaner 211 jsou speciální přípravky, které rychle a efektivně odstraňují nečistoty a těžké (tvrdé) úsady z těla škrtící klapky, ze sacího potrubí, sedel ventilů, spalovacího prostoru, výfukového systému, z lambda sondy a katalyzátoru. Karbon se vlivem chemicko-technické reakce přemění v plynné skupenství a odchází bezpečně výfukovou cestou. Vždy tento servis ukončete aplikací přípravku BG 44K 208 do palivového systému. BG Induction System Cleaner BG Throttle Body & Intake Cleaner 406 Servis EGR systému a EGR ventilu Přípravek BG Induction System Cleaner 211 efektivně během několika minut odstraňuje veškeré úsady z EGR systému. I zcela neprůchodný EGR systém během několika minut zbaví veškerých úsad a navrátí mu původní výkon. Pomocí speciálního přístroje s difuzním zařízením, které se namontuje místo EGR ventilu se přípravek BG 211 vhání do systému. Je zcela bezpečný pro všechny součásti palivového a výfukového systému. Speciální sprej BG Throttle Body & Intake Cleaner 406 odstraní veškeré úsady ze zaneseného EGR ventilu. Vždy tento servis ukončete aplikací přípravku BG 44K 208 do palivového systému.

4 BG 44K 208 Pro zvýšené nároky nejmodernějších vstřikovacích systémů zážehových motorů, které jsou vystavovány vysokému zatížení a zvýšené tvorbě karbonových úsad, byl ve spolupráci s výrobci motorů vyvinut revoluční přípravek, který velmi efektivně obnovuje výkon vstřikovacího systému, odstraňuje nejhouževnatější úsady ze spalovacího prostoru, ventilů, lambda sondy, filtru pevných částic a katalyzátoru. Zaručuje zvýšenou efektivitu využití paliva, snižuje spotřebu paliva, zvyšuje výkon motoru a několikanásobně prodlužuje životnost vstřikovacího systému, filtru pevných částic, lambda sondy a katalyzátoru. Preventivní použitím přípravku BG 44K udržujete celý spalovací systém ve vynikajícím stavu, předcházíte opotřebení a drahým opravám. Pouze jedno balení BG 44K každých km na jednu palivovou nádrž (70 litrů). Po celou dobu ujetí km nemusíte používat žádné další přípravky. Ověřte si výkon jedinečného servisu BG 244, změřte parametry výkonu motoru (vstřikování, lambda sondy, katalyzátoru) na diagnostice a emise před servisem a po servisu. Dekarbonizace obecně - BG profesionální dekarbonizace motorů Motor každého automobilu se po čase začne zanášet karbonovými úsadami, které vznikají spalovaním paliva a částečně i maziva v prostoru motoru. Tyto úsady snižují výkon motoru a zvyšují spotřebu paliva. Odstranění těchto úsad se nazývá dekarbonizací. Problém: Úsady začnou postupně zanášet sací a výfukové ventily, vstřikovací trysky, spalovací komoru, výfukový systém i katalyzátor, což způsobuje ztrátu síly motoru, pokles kompresních tlaků a tím i výkonu motoru, nepravidelné zážehy, klepání motoru, špatné startování. Řešení: Dekarbonizace Co je to dekarbonizace? Odstranění úsad v motoru. Důsledkem dekarbonizace jsou: Čisté vstřikovací trysky. Čistá spalovací komora. Čisté ventily. Odstranění úsad ze spalovací komory. Rovnováha mezi palivem a vzduchem v systému.

5 Okamžitý účinek výrobků BG Odstraňují problémy při startování a nepravidelný chod motoru. Obnovují funkci vstřikovacích trysek. Snižují emise. Zvyšují výkon a kompresi. Prodlužují životnost katalyzátorů a filtrů pevných částic. Snižují spotřebu paliva. Zmenšují klepání motoru při volnoběhu. Pro dekarbonizaci vyvinuli technici americké firmy BG Products, Inc.speciální chemickotechnické kapaliny, které regenerují motor a snižují provozní náklady vozu. Produkty BG jsou vyvíjeny ve spolupráci s výrobci automobilů Volkswagen, Honda, Mitsubishi, Renault, atd. Výrobky BG jsou speciálně sestavené chemicko-technické přípravky, pouze pro profesionální použití. Neobsahují alkohol a nejsou to aditiva, takže interval servisu dekarbonizace je vždy po ujetí km ( dle požadovaného servisu nebo při vyskytnutí obtíží - snížený výkon, vysoké emise, vysoká spotřeba paliva, nepravidelný chod motoru, špatné starty, atd.).

6 BG Servis paliv a palivového sytému Během provozu se v palivové nádrži a v palivu samotném vytváří úsady a kondenzací se zvyšuje množství vody v palivu. Tyto faktory výrazně ovlivňují výkon spalování a celého systému. Dochází ke vzniku koroze, zanášení vstřikovacího systému a v zimě k zamrzání palivové soustavy. Vysoce efektivní přípravky odstraní vodu a veškeré úsady z paliva a palivového systému. Účinek výrobků BG odstranění úsad a vody z paliva a palivového systému zabránění zamrzání paliva zamezení tvorby koroze v palivovém systému prodloužená životnost vstřikovačů snížení spotřeby a emisí BG 247 All Weather DFC Celoroční kondicionér nafty Unikátní celoroční kondicionér nafty, který efektivně odstraňuje úsady z palivového systému, stabilizuje palivo v nádrži, předchází vzniku oxidace a koroze, navrací motoru výkon, snižuje emise. Obsahuje speciální lubrikant, který efektivně maže vstřikovací systém a zabraňuje při užívání nízkosirné nafty poškození čerpadla a vstřikovačů. V zimním období zabraňuje tvorbě parafinových krystalků, izoluje již vytvořené krystalky a tím zabraňuje zamrznutí systému, ucpání filtru a vstřikovacího systému. Absolutně bezpečný pro katalyzátory a filtry pevných částic. Dávkování: Jedno balení 177 ml na 150 l nafty. BG 203 CF5 Přísada do paliva (benzínu i nafty) Unikátní přísada do paliva (benzín i nafta), která udržuje palivový, vstřikovací a spalovací systém bez úsad, obsahuje speciální látky, které stabilizují palivo v nádrži, zabraňuje jeho oxidaci a předchází vzniku koroze. Je bezpečná pro všechny druhy katalyzátorů, lambda sondy a filtry pevných částic. Dávkování: jedno balení 325 ml do nádrže každých km.

7 BG 202 Supercharge II Přídavek do benzínu Unikátní přípravek do benzínu, který stabilizuje palivo v nádrži před degradací a vznikem oxidace po dobu 6 měsíců, udržuje celý palivový systém bez úsad. Snižuje karbonové úsady ve spalovacím prostoru, teplé části turba a v EGR systému. Snižuje spotřebu paliva a emise. Zabraňuje špatnému chodu motoru. Dávkování: jedno balení 177 ml na 60 litrů benzínu. BG 280 Fuel System Drier Velmi efektivní odstraňovač vody z palivového systému pro benzín i naftu Současné pohonné hmoty jsou náchylné ke kontaminaci vodou, a to vlivem jejich uskladnění v nádrži. To vede ke vzniku koroze palivového systému, nepravidelnému chodu motoru a rozšíření mikroorganismů, které mohou zanášet palivové filtry. V zimním období zapříčiňuje špatné starty a zamrzání systémů. BG 280 obsahuje bezpečné a velmi účinné látky, které absorbují nežádoucí vodu do paliva, které je následně spálena a odchází ve formě páry. Dávkování: pro naftu i benzín jedno balení 355 ml na 45 litrů paliva. BG 2276 DFC/DPL TOP výrobek! Kondicionér nafty s mazáním naftového čerpadla Je multifunkční aditivum, které odstraňuje usazeniny z palivového systému a chrání před vznikem nových usazenin. Stabilizuje naftu před vznikem oxidace po dobu 6 měsíců. Vytváří silný mazací film pro ochranu součástí vstřikovacího systému, při spotřebě nízko-sirné nafty, předchází poškození, nebo zadření čerpadla. Čistí celý palivový systém, snižuje emise, prodlužuje životnost, odstraňuje vodu z palivového systému, chrání systém před usazeninami a korozí. Dávkování: Jedním balením 177ml ošetříte 450 l nafty (1 víčko na 10 litrů).

8 BG Servis olejového prostoru motoru Během provozu vznikají v motorovém prostoru úsady z motorového oleje, tyto úsady omezují chod, výkon a spotřebu motoru. Dále ovlivňují funkci nového motorového oleje. Speciální přípravky odstraní před výměnou motorového oleje veškeré úsady, navrátí výkon, spotřebu motoru a prodlouží životnost novému mazivu a zajistí plnou ochranu motoru. Účinek výrobků BG Rychle a efektivně odstraní úsady z motoru a pístních kroužků Navrací výkon a kompresní tlaky Snižují spotřebu a emise Prodlužují životnost motorového oleje Zvyšují výkon motorového oleje Volkswagen/Audi motor testovaný v Evropě Motor zanesený po ujetí km. BG 109 COMPRESSION PERFORMANCE RESTORATION TOP výrobek! Profesionální výplach motoru s 100% účinností. Revoluční složení přípravku zaručuje vysoce efektivní a velmi silný účinek. Velmi rychle odstraňuje veškeré houževnaté úsady, kaly a laky z pístních kroužků a kompletního olejového prostoru v motoru. Vše během 15 minut. Navrací zpět kompresní tlaky, výkon motoru, snižuje emise. Zabraňuje poškození olejové pumpy a těsnění. Určený pro zážehové i vznětové motory. Plně bezpečný pro všechny kovové i nekovové součásti motoru. Dávkování: jedno balení 325 ml na 4-6 litrů oleje. BG 107 RF-7 Oil treatment Použití v automobilech, které mají najeto vetší počet kilometrů. Snižuje spotřebu oleje a snižuje emise. Pomáhá v lepší funkci pístních kroužků, zvyšuje kompresi tím, že zvýší viskozitu oleje. Obsahuje aditiva, které snižují oxidaci a houstnutí oleje. Kompatibilní se všemi oleji na ropné bázi.

9 BG 110 MOA TOP výrobek! Unikátní multispektrální aditivum motorových olejů, obsahuje komplexní balíček všech hlavních aditivních prvků. Výrazně prodlužuje životnost motorového oleje a součástí motoru. Excelentní přípravek do městského provozu nebo pro velmi náročnou sportovně-závodní jízdu. Vytváří velmi silný mazací film, který výrazně snižuje tření a zabraňuje vzniku opotřebení i při velmi nízké hladině motorového oleje v motoru. Má obrovskou oxidační a termální stabilitu, která zabraňuje houstnutí a degradaci motorového oleje. Udržuje motor bez úsad. Velmi vysoké TBN ochraňuje součásti motoru před vznikem koroze. Zvyšuje výkon motorových olejů až o 315%. Doporučený pro všechny typy minerálních nebo syntetických olejů. Dávkování: jedno balení 325 ml do 4-5 l motorového oleje. Servis vzduchové váhy, škrtící klapky a EGR ventilu BG 4073 Mass Air Flow Senzor Cleaner NOVINKA! Profesionální přípravek speciálně vytvořený pro absolutně bezpečné a velice efektivní odstranění úsad ze senzoru váhy vzduchu. Efektivně a rychle odstraňuje úsady z tepelného drátu, plastových a gumových součástí. Po aplikaci se velice rychle odpařuje. Bezpečný pro katalyzátory a lambda sondu. Navrací motoru výkon, eliminuje jízdní problémy, snižuje spotřebu paliva a emise. BG 406 Throttle Body & Intake Cleaner TOP výrobek! Excelentní přípravek pro efektivní odstranění karbonových úsad ze škrtící klapky, sání, ventilu regulace otáček a EGR ventilu. Odstraňuje nejhouževnatější úsady z EGR ventilu. Obsahuje speciální látky, které působí lubrikačně a antikorozivně, je bezpečný pro katalyzátory a lambda sondy.

10 BG Servis posilovače řízení Odstraňte z posilovače řízení starou kapalinu i s usazeninami a nahraďte ji novou. Servis posilovače řízení: Standardní výměnný interval u minerálních kapalin je km (případně 2 roky) BG Care servis nabízí výměnný interval na km (4 roky) Doporučeno pro všechny typy osobních a dodávkových automobilů Servis na počkání - aplikace během 10 minut Díky 100% výměně kapaliny 100% výkon posilovače Zabraňuje a předchází možnosti zadření čerpadla posilovače Standartní úsady ze systému posilovače řízení po cca km negativně ovlivňují účinnost a postupně vedou k zničení čerpadla a výraznému opotřebení dalších součástí posilovače řízení a velmi drahým opravám Nová syntetická kapalina, nová minerální kapalina a kapalina po km Účinek výrobků BG Navrací optimální výkon Prodlouží životnost Efektivně a bezpečně odstraní úsady z vnitřního systému posilovače Odstraní nežádoucí zvuky Výměna veškeré (100 %) kapaliny Zabrání pěnění kapaliny a vytváření vysokých teplot v systému BG 108 PSF Quick Clean efektivně a bezpečně odstraňuje úsady z vnitřního systému posilovače řízení. BG 332 Power Steering Fluid / Flush unikátní kapalina s prodlouženou životností, která podporuje výplach systému a zároveň slouží jako náplň posilovače řízení. Speciálně vytvořená pro snížení opotřebení čerpadla a celého systému. Obsahuje čistící

11 komponenty, odstraňuje nežádoucí zvuky, zabraňuje pěnění kapaliny a vytváření vysokých teplot v systému. Má vysoký viskozitní Index. BG 330 Power Steering Conditioner Speciálně vytvořený produkt pro prevenci a zastavení úniků kapaliny, zajišťuje hladký chod a eliminuje nežádoucí zvuky a "škubání" posilovače řízení. Zvyšuje výkon kapaliny, čistí a udržuje čisté vnitřní pružiny a ventily, předchází lepení (váznutí), snižuje opotřebení součástí posilovače řízení. Zabraňuje vysychání a srážení kapaliny v posilovači řízení. BG Servis diferenciálů a převodovek Městský provoz v kolonách, nebo zatížení při sportovní jízdě velmi výrazně zatěžuje převodové systémy a diferenciály, které postupem času vykazují chvění, zvýšenou hlučnost a špatné (nepřesné) řazení... Speciální přípravky předchází vzniku opotřebení v tomto náročném provozu, zajišťují snadné řazení (zvláště prvního stupně), zabraňují klepání a vibracím. Účinek výrobků BG Snadné řazení prvního stupně Plný výkon a ochrana ve vysoké zátěži Přesné řazení Klidný chod převodů a diferenciálů Snižená hlučnost a prodloužená životnost BG 325 Multi-Gear Concentrate Profesionální přídavek do převodového oleje, vytváří velmi silný film, který extrémně snižuje tření, snižuje teplotu v převodovce, snižuje opotřebení komponentů, odstraňuje chvění a nežádoucí zvuky. Zajišťuje velmi snadné a hladké řazení. Prodlužuje životnost převodového oleje. Snižuje náklady na údržbu. Použití do všech manuálních převodovek, reduktorů a diferenciálů. Může být použit i v diferenciálech kde je mezní tření LS. Dávkování: Jedno balení 177 ml do 1,9 litrů oleje. BG 328 LS II Limited Slip Axle Additive Concentrate Profesionální přípravek pro diferenciály s mezním tření (LS - Limited Slip), může být použití i v převodových olejích, které mají normu GL-5. Vytváří vysoce odolný film, který zabraňuje slepování-prokluzování LS diferenciálů, škubání a tvorbě nežádoucích zvuků. Snižuje opotřebení,

12 prodlužuje životnost oleje. Zajišťuje klidný a tichý chod diferenciálů a převodovek, hladké a snadné řazení. Eliminuje chvění v diferenciálu po celou dobu životnosti oleje. Dávkování: Jedno balení 177 ml do 1,9 litrů oleje. BG Servis automatické převodovky Nedodržování výměnných lhůt nebo používání méně výkonných kapalin v automatické převodovce vede k tvorbě úsad a opotřebení kovových a pryžových součástí. Stav před servisem a po použití přípravku BG 106 a BG 310 Účinek výrobků BG Odstranění veškerých úsad ze systému Regenerace pryžových součástí Čistý systém zajišťuje plný výkon nové kapaliny - zamezuje únikům kapaliny BG 310 BG ATC Plus Kondicionér automatické převodovky Profesionální přípravek do automatické převodovky, který několikanásobně zlepšuje vlastnosti nových i starých kapalin. Efektivně ochraňuje systém převodovky při velmi vysoké zátěži (jízda v kolonách), zvyšuje oxidační a termální stabilitu kapaliny, udržuje systém bez úsad, kalů a laků, prodlužuje životnost systému převodovky. Zajišťuje velmi rychlou a snadnou změnu převodu. Předchází a zamezuje únikům kapaliny. Působí na pryžové součásti těsnění, které udržuje měkké a ohebné. Změněná charakteristika působí okamžitě a efekt se dostavuje bezprostředně po aplikaci. Předchází pěnění kapaliny i při sportovní jízdě. Dávkování: jedno balení 325 ml do 8 litrů ATF při každé výměně, nebo po každých km dodržujte předepsaný objem kapaliny. BG 106 Quick Clean Výplach automatické převodovky a posilovače řízení Profesionální výplach automatické převodovky, který velmi rychle a efektivně odstraňuje úsady na těle ventilu, z prostoru filtru a dalších součástí automatické převodovky. Je absolutně bezpečný pro všechny součásti převodovky. Zabraňuje znehodnocení nové náplně kapaliny, prodlužuje životnost kapaliny a mechanických součástí automatické převodovky. Dávkování: jedno balení 325 ml na 7-15 litrů ATF kapaliny.

13 BG Servis klimatizace Bakterie ve vašem autě jsou škodlivé pro vás i vaši rodinu! Problém: Časem se v systému automobilové klimatizace začne díky kondenzaci tvořit hnilobný a plísňový zápach. Kondenzace ve vaší automobilové klimatizaci způsobuje růst plísní, hniloby a bakterií, které jsou velmi nebezpečné alergeny. Řešení: Odstraňte z výparníku klimatizace a jeho vedení plísně, nečistoty, houby, bakterie a zápach. BG 701 Universal Frigi-QuietServis klimatizace navrácení výkonu, prodloužení životnosti kompresoru, odhalení úniků Test oxidační žovotnosti (ASTM D2272) BG FRIGI-QUIET má více jak 15 delší životnost než ostatní maziva BG 701 Universal Frigi-Quiet je nový výrobek, který rozšiřuje řadu přípravků na servis klimatizace. Má obdobné charakteristiky jako BG Frigi-Quiet II, ale rozšiřuje použitelnost o další chladící média (CO2), která jsou používána v moderních automobilových klimatizacích. Tento unikátní produkt je plně kompatibilní s chladivy R-12, R-22, R-134a, CO2 a mazivy na minerální, esterové a PAG bázi.

14 BG 708 Frigi-Fresh Servis výparníku a vzduchových cest Složení zaručuje rychlé a efektivní odstranění hnilobného a plísňového zápachu ze systému automobilové klimatizace. Likviduje alergeny, plísně, nečistoty a zápachy, které se tvoří ve výparníku. Po aplikaci BG Frigi-Fresh zanechává interiér svěží, bez nežádoucích zápachů a alergických reakcí u dětí. Na výstupu výparníku klimatizace se během provozu vyskytuje cca 500 kolonií sporů plísní a alergenů. Před aplikací BG Frigi-Fresh 500 kolonií sporů 10 min po aplikaci BG Frigi-Fresh přítomno 14 kolonií 20 min po aplikaci BG Frigi-Fresh přítomno 7 kolonií 30 min po aplikaci BG Frigi-Fresh kolonie odstran BG 709 Frigi-Clean Servis výparníku a vzduchových cest BG 709 Frigi-Clean je nový produkt z řady přípravků na servis výparníku klimatizace. Tento velmi silný produkt je ve formě aktivní pěny, která se aplikuje přímo na výparník. Je doporučen pro vysoce znecištené (i mechanickými nečistotami) systémy klimatizace, kde by použití produktu BG Frigi-Fresh nemuselo být 100% účinné. Oproti BG Frigi-Fresh 708 odstraňuje z výparníku nánosy vlasů, chlupů, hmyzu a nikotinu, které aktivní pěna rozpustí. Ostatní charakteristiky jsou obdobné jako u produktu BG Frigi-Fresh 708. Je plně biologicky odbouratelný, netoxický a nepusobí korozivně.

15 BG 704 Frigi-Charge Servis klimatizace - odstranění úniků, doplnění systému chladivem + mazivem Automobilová klimatizace potřebuje pro plný výkon řádný tlak chladiva a správnou funkčnost maziva v systému. Nicméně během času dochází k úniku tlaku přes těsnění, O- kroužky a hadice. Unikající chladivo obsahuje i chladivový olej, jehož úbytek má za následek sníženou mazací schopnost, vzniku opotřebení kompresoru a snížení chladícího výkonu klimatizace. BG Frigi-Charge předchází únikům tím, že obnovuje těsnící schopnost, renovuje těsnění a vytváří ochranný film v hadicích. Unikátní složení ze speciálních syntetických aditiv a vlastního chladiva R-134a zaručuje plný výkon klimatizace. Je určený pro všechny systémy s chladivem R-134a, kde je doporučená viskozita chladivového oleje ISO Je o 10 % méně hydroskopický než klasické PAG oleje, čímž předchází vzniku koroze a nebezpečných povrchových úsad v systému. Prodlužuje životnost kompresoru a předchází drahým opravám. Dále obsahuje fluorescenční mazivo pro odhalování úniků pomocí UV lampy. Doporučená dávkování pro většinu automobilových klimatizací je jedno balení (120 ml) každých měsíců. Velmi snadná aplikace. BG 711 Frigi-Flush II Servis klimatizace výplach systému klimatizace Je velmi lehký nízkoviskozní olej na polyester-syntetické bázi. Je vytvořen pro kompletní výplach systémů klimatizace (kondenzátor, výparník a celý potrubní systém) používající chladící média R-134a, R-12 a R-22. Velmi efektivně odstraňuje veškeré úsady ze systému klimatizace. Zajišťuje bezporuchový chod klimatizace a velmi dlouhou životnost. Pokud při výměně chladícího média není proveden výplach systému, může nastat poškození kompresoru úsadami a oxidanty. Je také určen pro výplach systémů při přechodu na chladivo R 134a.

16 BG Servis chladicího systému V chladicí kapalině se během provozu zvyšuje kyselost (ph), to postupně vede ke vzniku koroze a poškození motoru. Běžným měřením se stanový pouze bod tuhnutí, ale kyselost (ph) je velmi výrazný faktor, který ovlivňuje funkci chladicí kapaliny a životnost součástí motoru. Okamžitý účinek výrobků BG servisu výplachu chladiče a BG kondicionéru chladicího systému: Odstraníte nežádoucí kyseliny a úsady. Prodloužíte životnost nové kapaliny. Zabráníte vzniku koroze a velmi drahým opravám. BG 546 Universal Super Cool NOVINKA! Kondicionér chladicího systému Unikátní kondicionér chladicího systému určený pro všechny druhy chladících kapalin. Obsahuje vyváženou kombinaci látek pro zpomalování chemických procesů. Unikátní ingredience působí jako kyselinový neutralizér a dodávají chladicí kapalině dlouhou alkalickou rezervu, prodlužují její životnost. Působí preventivně proti korozívnímu poškození součástí chladicího systému. Zabraňuje "bublání" kapaliny. Efektivně ochraňuje před tzv. dutinovému vyžírání rzí. Zabraňuje tvorbě oxidantů a úsad. Je bezpečný pro všechny materiály v chladícím systému. Dávkování: jedno balení 355 ml do 10 litrů chladící kapaliny. BG 540 Cooling System Flush Výplach chladicího systému Profesionální výplach chladicího systému, poskytuje vysokou bezpečnost a velice efektivní čistící schopností v chladicím systému. Odstraňuje tuhé usazeniny, vazelíny, mastnoty, olej a oxidanty glykolu. Je absolutně bezpečný ve všech součástech chladicího systému a nemusí se po výplachu provádět neutralizace. Zabraňuje tvorbě koroze a zastavuje již započatou korozi v chladícím systému a prodlužuje životnost chladící kapaliny. Dávkování: jedno balení 355 ml do 10 litrů kapaliny.

17 BG 511 Cooling System Sealer Utěsnení chladicího systému Profesionální přípravek pro utěsnění chladicího systému, speciální složení vytváří v místech průsaků pevnou záplatu, zastavuje průsaky v bloku chladiče, účinkuje na kovových i plastových materiálech. Zpomaluje vznik koroze, rzi, obsahuje protipěnivostní činitele. Inhibitory proti vzniku koroze a rzi pomáhají zajišťovat lepší teplotní transfer kapaliny. Je použitelný ve všech typech chladicí kapaliny a je bezpečný pro všechny kovové, hliníkové a gumové součásti chladicího systému. Může být použit i v ostatních chladicích systémech, které nemají filtrační zařízení. Dávkování: jedno balení 355 ml do 9-19 litrů kapaliny. Ostatní produkty BG 403 Non-Chlorinated Brake Cleaner Rychlý a efektivní čistící sprej k čištění, bubnů, kotoučů, pružin, atd. v brzdové soustavě. Neobsahuje chlorfluorkarbony. BG 860 Stop Squeal NOVINKA! Eliminuje pískání a chvění brzdových destiček Vynikající a absolutně bezpečný přípravek, který efektivně eliminuje pískání a chvění brzdových destiček. Přípravek penetruje do materiálu br. destiček, kde zabraňuje tvorbě chvění a zastaví nebo velmi výrazně redukuje nežádoucí zvuky. Speciální impregnace redukuje přilepování destičky k rotoru. Splňuje bezpečnostní standarty Motor Vehicle Safety Standart no hydraulic brake system. BG 485 Battery Cleaner & Acid Detector Pěnový sprej, který efektivně a rychle čistí kontakty akumulátoru a svorky od koroze, oxidace, jež snižuje výkon akumulátoru a krátí jeho životnost. Další jedinečná funkce je detekce unikající kyseliny. V místě úniku se pěna zbarví červeně.

18 BG 416 SILICONE LUBRICANT Profesionální čiré silikonové mazivo ve spreji, které je určené jako prevence proti nežádoucímu přilepování materiálů. Má extrémně dlouhou životnost ve velmi širokém spektru operačních teplot. Odolává kyselinám, zásadám, vlhkosti, zabraňuje vzniku koroze a rzi. Po aplikaci penetruje do pórů povrchů a zůstává ve stejné konzistenci (netuhne, nevypařuje se). Je registrované od USDA pro použití v masném a drůbežářském průmyslu. Doporučené aplikace: jako separační olej na pracovní a kluzné plochy, dopravníkovém pásy, na mazání ostří nástrojů, kde prodlužuje jejich životnost, proti slepování těsnění oken a dveří. Pro odstranění nežádoucích zvuků při tření různých materiálů (pískání, skřípání) a mnohé další aplikace. BG 438 In-Force TOP výrobek! Penetrační olej, který zabezpečuje zastavení koroze, maže volné součásti. Snadné povolení zarezlých součástí. Vytváří na povrchu ochranný film proti korozi. BG 480 WHITE LITHIUM GREASE Profesionální aerosolové bílé plastické mazivo na lithiové bázi, vyvinuté pro snadnou aplikaci v obtížně přístupných místech. Obsahuje unikátní aditiva proti vzniku koroze a oxidace s prodlouženou životností. Je doporučené pro automobilové, zemědělské a průmyslové aplikace. Je to vynikající univerzální mazivo pro mazání ložisek, šoupátek a dalších stovek aplikací. BG 495 Chain-Lube Vyvinutý pro mazání válečkových řetězů. Používá se tam kde je nutno použít adhesivní mazání. Je vodě odolný. Odolává extrémním teplotám v mrazu i horku. Zlepšuje tření a vytváření tepla. Pro motocyklové řetězy. BG 498 HCF Waterproof Spray Lubricant Vynikající vodě odolné mazivo ve spreji pro velmi široký okruh použití. Vytváří neuveřitelně odolnou vrstvu mazacího filmu až do teplot 290 C. Je vysoce odolné proti působení vody i agresivním chemikáliím a solím. Je určené pro mazání vysoce zatěžovaných součástí v náročném prostředí (vysoké teploty,

19 prašnost, atd.). Zaručuje velmi vysokou ochranu proti korozi. Je vhodné i jako mazivo na řetězy.

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!!

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! Page 1 of 5 PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! BG 106 Rychlé čištění automatické převodovky BG 106-149,- Rychlé čištění automatické převodovky - výplach pro automatické

Více

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006 Čistič sání, škrtících klapek a EGR ventilů - odstraňuje uhlíkové usazeniny a pryskyřici, zlepšuje průchod vzduchu sáním, zabraňuje ztrátě výkonu a zlepšuje hodnoty výfukových emisí - vhodný pro benzinové

Více

Direct Injection Power 3 Čistič sání & ošetření palivového systému benzínových motorů s přímým vstřikováním

Direct Injection Power 3 Čistič sání & ošetření palivového systému benzínových motorů s přímým vstřikováním Top Oil Services, k. s. Horšovský Týn tel.: 379 422 580 topoil@top-oil.cz www.wynns.cz PŘÍMÉ VSTŘIKOVÁNÍ Direct Injection Power 3 Čistič sání & ošetření palivového systému benzínových motorů s přímým vstřikováním

Více

Sortiment výrobků. motocykly, lodě, sněžné skútry a speciální výrobky

Sortiment výrobků. motocykly, lodě, sněžné skútry a speciální výrobky Sortiment výrobků 4T 2T motocykly, lodě, sněžné skútry a speciální výrobky OBSAH REPSOL MOTO 4T 4 5 REPSOL MOTO RACING 4T REPSOL MOTO RACING HMEOC 4T REPSOL MOTO SINTETICO 4T REPSOL MOTO SPORT 4T REPSOL

Více

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí...

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... Obsah Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... 13 Opravy na silnici... 15 Nelze nastartovat motor, startér se neotáčí... 15 Nelze nastartovat motor, i když startér normálně

Více

oleje Zetor Prodlužte životnost svého traktoru používáním originálních olejů Zetor

oleje Zetor Prodlužte životnost svého traktoru používáním originálních olejů Zetor originální oleje Zetor Prodlužte životnost svého traktoru používáním originálních olejů Zetor 15W 40 L-SAPS Motorový olej Zetor pro naftové motory Stage IIIB s filtrem pevných částic. Balení (10 l, 60

Více

WYNN S HPLS (přísada do převodovek)

WYNN S HPLS (přísada do převodovek) Technická zpráva WYNN S HPLS (přísada do převodovek) Dovoz do ČR: Top Oil Services, k. s., Nádraždí 5, 346 01 Horšovský Týn www.wynns.cz strana 1. z 10 Wynn s HPLS s novým složením Nejnovější chemická

Více

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ praxí ověřené výrobky pro řešení zákaznických požadavků produktové poradenství a technická podpora možnost praktického odzkoušení vzorků možnost uzavření plánu

Více

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami JARNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKY KLIMATIZACE Objednejte se v období od 14. 3. do 31. 5. 2016 do našeho autorizovaného servisu a využijte

Více

PŘEHLED : VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM VISTEON DCU102

PŘEHLED : VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM VISTEON DCU102 Jednoduchá šipka : vodičové spojení. Trojitá šipka : multiplexní síť. Tečkování : podle vybavení. D4EP0YAP 93 Prvek Název Prvek Název BSI1 Inteligentní jednotka 1331 Vstřikovač válce č. 1 BF01 Pojistková

Více

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů Prelims Obsah 5 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování vozidla...

Více

Projekt: Autodiagnostika pro žáky SŠ - COPT Kroměříž, Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.38/01.0006. Mazání motoru

Projekt: Autodiagnostika pro žáky SŠ - COPT Kroměříž, Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.38/01.0006. Mazání motoru Mazání motoru Soustava mazání motoru musí zásobovat součásti motoru dostatečným množstvím mazacího oleje a přitom musí být zajištěn správný tlak oleje. Úkolem mazací soustavy je: - mazání snížení tření

Více

Service 68. Zážehový motor 1,4 l/92 kw TSI. Dílenská učební pomůcka. s přeplňováním turbodmychadlem

Service 68. Zážehový motor 1,4 l/92 kw TSI. Dílenská učební pomůcka. s přeplňováním turbodmychadlem Service 68 Zážehový motor 1,4 l/92 kw TSI s přeplňováním turbodmychadlem Dílenská učební pomůcka Maximální síla při minimální spotřebě paliva - to jsou hlavní atributy motoru 1,4 l TSI. Díky přeplňování

Více

Katalog klimatizací a příslušenství - 2007

Katalog klimatizací a příslušenství - 2007 } Katalog klimatizací a příslušenství 1 Klimatizace (katalog klimatizací - obj. č.: 955370) CLIMFILL Auto (automatická stanice) - obj. č.: 699966 Nová generace plniček klimatizací CLIMFILL. Technické parametry

Více

TECHNOLOGIE OCHRANY OVZDUŠÍ

TECHNOLOGIE OCHRANY OVZDUŠÍ TECHNOLOGIE OCHRANY OVZDUŠÍ Přednáška č. 9 Snímek 1. Osnova přednášky Základní údaje o automobilové dopravě Princip funkce spalovacího motoru Přehled emisí ze spalovacích motorů Metody omezování emisí

Více

Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele. Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček

Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele. Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček Technické inovace motorových vozidel - Přednáška 07 1 Důvod inovace Jedná se o využití energie výfukových

Více

Obsah. Motorový olej 4-8

Obsah. Motorový olej 4-8 2015 Obsah Motorový olej 4-8 Hledáte ten správný motorový olej pro Váš kamion? Potřebujete vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Pak pro Vás bude motorový olej Urania ten pravý. Jedná se o značku olejů pro

Více

Čisté řešení pro každou aplikaci

Čisté řešení pro každou aplikaci Čisté řešení pro každou aplikaci LEMITEC F Vysoce výkonný čisticí koncentrát s NSF certifikací pro oblast potravinářství a kuchyní. K odstranění nečistot při výrobě nebo zpracování potravin. Vhodný pro

Více

Palivová soustava 9.3.2009 2

Palivová soustava 9.3.2009 2 9.3.2009 1 Palivová soustava Cílem je stav, při kterém bude do spalovacího prostoru přivedeno ve správný okamžik, v požadovaném stavu a množství, palivo společně se vzduchem, umožňující vznícení a uvolnění

Více

Vstřikování Bosch-_Motronic

Vstřikování Bosch-_Motronic Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: Silniční vozidla čtvrtý NĚMEC V. 20.12.2013 Název zpracovaného celku: Vstřikování Bosch-_Motronic Systém Bosch-Motronic je vyšším stupněm elektronického řízení motoru

Více

ZVLÁŠTNOSTI : UTAHOVACÍ MOMENTY (dan.m)

ZVLÁŠTNOSTI : UTAHOVACÍ MOMENTY (dan.m) Motory : NFV NFZ Zavěšení poháněcí soustavy 1 2 5,5 ± 0,5 3 4 6,5 ± 0,6 5 2,2 ± 0,2 6 3,3 ± 0,3 7 2,7 ± 0,2 8 4,6 ± 0,4 9 10 4,5 ± 0,4 Použít tuk G7 : 3 gramy v místě «a». B1BP21HP 94 Motory : NFU N6A

Více

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Demontáž a výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování

Více

Automobilová maziva. Motorové oleje

Automobilová maziva. Motorové oleje Automobilová maziva Jako automobilová maziva můžeme nazvat soubor olejů a plastických maziv používaných k mazání, případně k přenosu síly v automobilech a jiných mobilních prostředcích. Pro konečného uživatele

Více

Snadná aplikace. Autoklima Desinfekce do klimatizace. 02 Desinfekce klimatizací a větrání Viro Air Fresh Plus

Snadná aplikace. Autoklima Desinfekce do klimatizace. 02 Desinfekce klimatizací a větrání Viro Air Fresh Plus Autoklima Autoklima Desinfekce do klimatizace Desinfekce klimatizací Viro One Shot Plus č. zboží. 2897-3 obsah: 100 ml bal.: 10 --pro rychlé, nekomplikované a hygienické čištění --důkladně odstraňuje odumřelé

Více

Čistič K7 Compact Car

Čistič K7 Compact Car Sezónní nabídka dílenského vybavení VYBAVENÍ SERVISŮ ČERVENEC SRPEN 2015 Čistič K7 Compact Car Novinka Vysokotlaký čistič K7 Compact Car K7 Compact Car má vodou chlazený motor a je vhodný pro časté použití

Více

Odstavení traktoru 153 Preventivní denní údržba 153 Motory traktorů Zetor UŘ 1 157 Všeobecné údaje o motorech 157 Přehled motorů používaných v

Odstavení traktoru 153 Preventivní denní údržba 153 Motory traktorů Zetor UŘ 1 157 Všeobecné údaje o motorech 157 Přehled motorů používaných v Obsah Úvodem 9 Historie traktorů Zetor 10 Traktory Zetor UŘ I 13 Přehled výroby traktorů Zetor v letech 1946-2008 17 Počet vyrobených traktorů Zetor podle typů 17 Vyobrazení traktorů Zetor vyráběných v

Více

Příručka pro podporu prodeje výrobků JCB

Příručka pro podporu prodeje výrobků JCB Emisní normy IIIB/ T 4i Informační příručka o motorech JCB EcoMAX ohledně dodržení emisní normy IIIB/T4i Nejnovější uzákoněná emisní úroveň Týká se nových strojů prodaných do zemí Evropské unie, Severní

Více

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10 TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 AKCE 2013 platí od 1. 7. 2013 kód filtr - univerzální rozměr dopojení, držák, klíč v ceně cena bez IVAF10K 1/2-3/4-1 F 399,- kód typ vložky pro IVAR.F 10 použití cena IVAFCPNN50M

Více

Výměnné a servisní intervaly

Výměnné a servisní intervaly 5. kapitola Výměnné a servisní intervaly Někteří motoristé svěřují veškerou údržbu a seřizování automobilu pracovníkům autorizova ného servisu, který je vybaven veškerými dostupnými pomůckami k bezchybnému

Více

VENTILOVÉ ROZVODY ÚCEL

VENTILOVÉ ROZVODY ÚCEL VENTILOVÉ ROZVODY ÚCEL uskutečnění výměny obsahu válce (spaliny nahradit čerstvou palivovou směsí nebo vzduchem). DRUHY dnes výhradně u 4-dobých motorů ventily ovládané rozvodem OHC, OHV. ČASOVÁNÍ VENTILŮ

Více

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti.

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti. Novinky 2011 Společnost Fra-Ber vyvíjí od roku 1992 inovativní, k životnímu prostředí šetrné a uživatelsky příjemné produkty v kategorii péče o automobily. V současné době je Fra-Ber vůdčí silou na trhu

Více

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 Largo a Allegro Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 ALUP je dědictví Společnost byla založena v Německu v roce 1923 a její název byl odvozen od produktů, které byly vyraběny v malé mechanické dílně

Více

GEL PROFFESIONAL LINE G10 INHIBITOR KOROZE A TVORBY ŘAS pro topné systémy

GEL PROFFESIONAL LINE G10 INHIBITOR KOROZE A TVORBY ŘAS pro topné systémy NOVÉ PŘÍPRAVKY V SORTIMENTU GEL S.P.A. 090601 181 GEL PROFFESIONAL LINE G10 INHIBITOR KOROZE A TVORBY ŘAS pro topné systémy Přípravek snižující riziko koroze, tvorbu usazenin a řas pro všechny typy otopných

Více

NOVÁ TECHNOLOGIE PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ

NOVÁ TECHNOLOGIE PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ NOVÁ TECHNOLOGIE PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ úžasně jednoduchý způsob, jak snížit emise, spotřebu paliva, dosáhnout lepšího výkonu vozu a ušetřit. Vhodné pro benzinové i naftové motory a motory na Etanol. Zkrátka

Více

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/ MSM 4-7,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Kompletní jednotka na malém prostoru ROTARY SCREW COMPRESSOR WITH AIR / NITROG Se strojem máte 4-7,5 kwk dispozici

Více

Prémiová aditiva. Dokázaný výkon, kterému můžete věřit.

Prémiová aditiva. Dokázaný výkon, kterému můžete věřit. Prémiová aditiva Dokázaný výkon, kterému můžete věřit. Řešení od KENT Obsáhlá řada prémiových aditiv. Přes 75 let zkušeností v automotive, KENT rozumí důležitosti praktických řešení nepříjemných problémů

Více

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/ MSM 4-7,5 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E CZ Kompletní jednotka na malém prostoru ROTARY SCREW COMPRESSOR WITH AIR / NITROG Se strojem

Více

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10 OBSAH Úvod................................................................ 9 Popis a ovládání vozidla.......................................... 10 Technický popis.....................................................

Více

50 years. Produkty péče o ruce

50 years. Produkty péče o ruce 50 years Produkty péče o ruce Různorodost pracovních prostředí je neomezená a zahrnuje různá odvětví. To vyžaduje rozmanité dovednosti a vy ruce potřebujete. Jsou vaším nejdůležitějším nástrojem. Ochrana

Více

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Přehled o servisních službách

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Přehled o servisních službách KAESER AIR SERVICE Přehled o servisních službách KAESER AIR SERVICE 100% kvalita a 100% servis Jedním z hlavních požadavků na dodávku stlačeného vzduchu je jeho maximální dostupnost. A ta může být trvale

Více

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu OFF ROAD 2T OFF ROAD 2T BLEND Částečně syntetický motorový olej pro 2-taktní. motory terénních motocyklů. Zajišťuje čisté spalování. Minimální

Více

Servisní mechanik "velkých" chladicích a klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel (kód: 23-055-H)

Servisní mechanik velkých chladicích a klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel (kód: 23-055-H) Servisní mechanik "velkých" chladicích a klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel (kód: 23-055-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba

Více

ODSTAVENÍ A KONZERVACE VOZIDEL A PRACOVNÍCH STROJŮ

ODSTAVENÍ A KONZERVACE VOZIDEL A PRACOVNÍCH STROJŮ Technická I N F O R M A C E ODSTAVENÍ A KONZERVACE VOZIDEL A PRACOVNÍCH STROJŮ TI 271 Strana 1/4 Obsah: 1. Všeobecně 2. Produkty FUCHS 3. Odstavení a konzervace 4. Opětovné uvedení do provozu 1. Všeobecně

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým vybavením ve vertikální konstrukci. Rozšířený akční rádius díky vestavěnému hadicovému bubnu s 20m VT hadicí. 1 Osvědčená

Více

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,5 m 3 /min, tlak 5,5 až 5 bar Co očekáváte od kompresoru? Jako uživatel očekáváte od zásobování tlakovým vzduchem

Více

DRIVEN BY QUALITY NOVÉ MOTORY EURO 6 TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY NOVÉ MOTORY EURO 6 TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM NOVÉ MOTORY EURO 6 SÍLA EFEKTIVITY Nové modely DAF XF, CF a LF Euro 6 dostanou kompletně novou řadu špičkových motorů PACCAR. Od nejmenšího motoru PX-5 pro řadu LF po nejvýkonnější typ MX-13 s výkonem

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

PIERBURG Zaostřeno na produkty

PIERBURG Zaostřeno na produkty PIERBURG Zaostřeno na produkty SOLEX PALLAS APG DVG ZENITH STROMBERG 1930 1940 1950 1960 1970 TRH S AUTO- PŘÍSLUŠENSTVÍM SOLEX Služba pro karburátory PIERBURG Servis Produkce karburátorů, Berlín Karburátory

Více

ÚČINKY POUŽITÍ MAZIV ATOMIUM NA RŮZNÉ SKUPINY AUTOMOBILOVÉHO MOTORU

ÚČINKY POUŽITÍ MAZIV ATOMIUM NA RŮZNÉ SKUPINY AUTOMOBILOVÉHO MOTORU ÚČINKY POUŽITÍ MAZIV ATOMIUM NA RŮZNÉ SKUPINY AUTOMOBILOVÉHO MOTORU Konkrétní míra účinku závisí především na výchozím stavu. Pokud je motor silně opotřebený a nepoužívaly se v něm vždy jen kvalitní oleje

Více

Konstrukce a údržba skupina B

Konstrukce a údržba skupina B 1. Popište úkony kontroly vozidla před jízdou - množství oleje v motoru měrkou > mezi ryskami minimum - maximum (doplnit stejný motorový olej ) - množství chladící kapaliny v expanzní nádobce > mezi ryskami

Více

Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu

Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu your global specialist Podrobná informace Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu 1 Speciální maziva pro potravinářský průmysl Přehled produktů Valivá ložiska Převody Řetězy

Více

Stanislav Růžička. Katalog produktů firmy CINOL

Stanislav Růžička. Katalog produktů firmy CINOL Stanislav Růžička Katalog produktů firmy CINOL 5W - 40 Benzin/Diesel Motorový olej doporučen pro použití ve všech moderních benzínových a vznětových motorech osobních vozidel, včetně motorů s turbodmychadly,

Více

K 7 Classic *EU. K 7 Classic *EU, 1.168-502.0, 2015-05-30

K 7 Classic *EU. K 7 Classic *EU, 1.168-502.0, 2015-05-30 Vysokotlaký čistič K7 s vodou chlazeným motorem je optimálním přístrojem pro časté použití a silné nečistoty na cestách, v bazénech, na jízdních kolech nebo větších automobilech. Vysokotlaký čistič K7

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S 25 Grundfos Výkonná čerpadla pro čerpání nepředčištěných surových komunálních odpadních vod Grundfos nabízí kompletní

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

SNĚHOVÉ FRÉZY 32 990, 24 990, VÝHODY

SNĚHOVÉ FRÉZY 32 990, 24 990, VÝHODY ŘADA 500 Luxusní sněhové frézy Cub Cadet od společnosti MTD mají již ve standardní výbavě páčkový posilovač řízení POWER STEERING, který výrazně napomáhá řízení, obracení a manévrování, tlačítkový elektrostartér

Více

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505 obj. číslo: 100-05503 Čistič brzd - účinný a rychleschnoucí čistící prostředek brzdových součástí - čistí a odmašťuje brzdy a spojky obj. číslo: 100-05504 Čistič motoru - mimořádně účinný čistič a odmašťovač

Více

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní 447 T Kód 04470 Univerzální demontážní zařízení na tlumiče K č 45.65 Kč 7.5 SAMOSTŘEDÍCÍ SYSTÉM Dvě horní ramena se přizp ůsobí také kuželovým a nevyrovnaným pružinám stlačením nezávislým na rozložení

Více

CENY! CENY! Garážová technika. Garážová technika NOVINKA V SORTIMENTU PNEUSERVISY XT! NOVINKA. Vyvažovačky kol XT... Startovací montovačka kol

CENY! CENY! Garážová technika. Garážová technika NOVINKA V SORTIMENTU PNEUSERVISY XT! NOVINKA. Vyvažovačky kol XT... Startovací montovačka kol 7 8 / 2014 GARÁŽOVÁ TECHNIKA Pohodlné čištění s Vysokotlaký čistící stroj K 5 Home + čistič ploch KA 1.180-637 AKCE 6 990 Kč Vozík s hadicí Praktický vozík s hadicí o délce 20 m. Možnost připojit hadici

Více

Motorové oleje. Ceník Auto-Lemi, s.r.o. Bylany 81 Bylany 53801 www.auto-lemi.cz. Motorové a převodové oleje EUROL. 1. Multi-Use 15W40 SL/CI-4

Motorové oleje. Ceník Auto-Lemi, s.r.o. Bylany 81 Bylany 53801 www.auto-lemi.cz. Motorové a převodové oleje EUROL. 1. Multi-Use 15W40 SL/CI-4 Motorové a převodové oleje EUROL Motorové oleje Ceník Auto-Lemi, s.r.o. 1. Multi-Use 15W40 SL/CI-4 Výrobce EUROL Viskozitní třída SAE: SAE 15W-40 výkonnostní klasifikace: API SL/CL-4/CH-4/CG-4/CF-4 ACEA:

Více

DIESEL PRÉMIOVÁ PALIVA ALL IN AGENCY 2009. výkon ekologie rychlost vytrvalost akcelerace

DIESEL PRÉMIOVÁ PALIVA ALL IN AGENCY 2009. výkon ekologie rychlost vytrvalost akcelerace DIESEL PRÉMIOVÁ PALIVA ALL IN AGENCY 2009 výkon ekologie rychlost vytrvalost akcelerace DIESEL PRÉMIOVÁ PALIVA Špičková prémiová paliva VERVA Diesel, výkon ekologie rychlost vytrvalost akcelerace VERVA

Více

C201 Kompaktní zametač

C201 Kompaktní zametač Malý, elegantní a domyšlený C201 Kompaktní zametač Malé kompaktní zametací zařízení C201 je nejnovějším zametacím zařízením z rodiny JOHNSTON. Byl konstruován s ohledem na tři klíčové požadavky zákazníků

Více

POKYNY PRO ÚDRŽBU A SERVIS VOZIDLA T 148

POKYNY PRO ÚDRŽBU A SERVIS VOZIDLA T 148 POKYNY PRO ÚDRŽBU A SERVIS VOZIDLA T 148 Údržba automobilu TATRA 148 Údržbu automobilu, výměnu olejových náplní, mazání a kontrolu provádějte dle následujících údajů a pokynů. Intervaly pracovních operací

Více

Vnější autodiagnostika Ing. Vlček Doplňkový text k publikaci Jednoduchá elektronika pro obor Autoelektrikář, Autotronik, Automechanik

Vnější autodiagnostika Ing. Vlček Doplňkový text k publikaci Jednoduchá elektronika pro obor Autoelektrikář, Autotronik, Automechanik Vnější autodiagnostika Ing. Vlček Doplňkový text k publikaci Jednoduchá elektronika pro obor Autoelektrikář, Autotronik, Automechanik Moderní automobily jsou vybaveny diagnostikou zásuvkou, která zajišťuje

Více

Diesel Exhaust Gas Recirculation 3 čistič vzduchového sání Diesel Power 3 & High Pressure 3 ošetření paliva v nádrži

Diesel Exhaust Gas Recirculation 3 čistič vzduchového sání Diesel Power 3 & High Pressure 3 ošetření paliva v nádrži Top Oil Services, k. s. Horšovský Týn tel.: 379 422 580 topoil@top-oil.cz www.wynns.cz Diesel Exhaust Gas Recirculation 3 čistič vzduchového sání Diesel Power 3 & High Pressure 3 ošetření paliva v nádrži

Více

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny

Přivítejte jaro v dobré kondici. Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přivítejte jaro v dobré kondici Čištění a údržba klimatizace za atraktivní ceny Přijměte naše pozvání a objednejte se v období od 19. 3. do 18. 5. 2012 v našem autorizovaném servisu na prohlídku zaměřenou

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Automatické maznice

PŘEHLED PRODUKTŮ. Automatické maznice PŘEHLED PRODUKTŮ Automatické maznice simalube Výhody automatického mazání se simalube 3 simalube expert v mazání 4/5 simalube 15 ml 6 simalube multipoint 7 simalube IMPULSE 8/9 Příklady použití 10/11 Standardní

Více

Obsah. Převodové oleje 4 Motorový olej 8 Mazací tuk 11 Hydraulický olej 12 Chladící kapalina 13

Obsah. Převodové oleje 4 Motorový olej 8 Mazací tuk 11 Hydraulický olej 12 Chladící kapalina 13 2015 Obsah Převodové oleje 4 Motorový olej 8 Mazací tuk 11 Hydraulický olej 12 Chladící kapalina 13 Akcela je řada motorových olejů a užit-kových kapalin, které vyvinula firma Pet-ronas Lubricants, aby

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

Řídící systémy vznětových motorů. Školení H-STEP 3 Školení H-STEP 2 Školení H-STEP 1

Řídící systémy vznětových motorů. Školení H-STEP 3 Školení H-STEP 2 Školení H-STEP 1 Řídící systémy vznětových motorů Školení H-STEP 3 Školení H-STEP 2 Školení H-STEP 1 Řídící systémy vznětových motorů H-STEP 1 Rozdíly mezi zážehovými a vznětovými motory 4 Základní informace o spalování

Více

Třída Premium K 7.800 eco!ogic

Třída Premium K 7.800 eco!ogic Třída Premium K 7.800 eco!ogic Vodou chlazený přístroj Premium extra třídy. Pro odolnou špínu. S eco! stupněm na čištění lehkých znečištění s 20% úsporou vody a energie. Vybavení: Integrovaný vodní filtr

Více

MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw

MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw Rotační šroubové kompresory MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Přehled kompresorů MSM Mini MSM Mini 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw Řešení pro všechny potřeby zákazníků Samostatné kompresory Určené

Více

Zimní nabídka. Platnost 1. 2. 28. 2. 2014

Zimní nabídka. Platnost 1. 2. 28. 2. 2014 Zimní nabídka Platnost 1. 2. 28. 2. 2014 Nemrznoucí kapaliny do chladičů Nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů Naše česká autokosmetika Balení Objednací číslo Cena Cena za litr Nemrznoucí směs do chladiče

Více

PROČ SE ODŘÍKAT ZKUŠENOSTÍ CITROËN? PRŮVODCE MAZIVY

PROČ SE ODŘÍKAT ZKUŠENOSTÍ CITROËN? PRŮVODCE MAZIVY PROČ SE ODŘÍKAT ZKUŠENOSTÍ CITROËN? PRŮVODCE MAZIVY VÝMĚNA OLEJE JE PRO VAŠE VOZIDLO VELMI DŮLEŽITÁ KDY PROVÁDĚT VÝMĚNU OLEJE? Olej v motoru je nutné pravidelně vyměňovat za nové mazivo odpovídající normám

Více

SORTIMENT. Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace

SORTIMENT. Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace Chladící výkon: 280 až 1140 kw Topný výkon: 360 až 1420 kw NOVINKA Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace POUŽITÍ

Více

Stručná teorie kondenzace u kondenzačních plynových kotlů - TZB-info

Stručná teorie kondenzace u kondenzačních plynových kotlů - TZB-info 1 z 5 16. 3. 2015 17:05 Stručná teorie kondenzace u kondenzačních plynových kotlů Datum: 2.4.2004 Autor: Zdeněk Fučík Text je úvodem do problematiky využívání spalného tepla u kondenzačních kotlů. Obsahuje

Více

ČISTÍCÍ A ODMAŠŤOVACÍ EMULZNÍ BIOTECHNOLOGICKÁ KAPALINA

ČISTÍCÍ A ODMAŠŤOVACÍ EMULZNÍ BIOTECHNOLOGICKÁ KAPALINA ČISTÍCÍ A ODMAŠŤOVACÍ EMULZNÍ BIOTECHNOLOGICKÁ KAPALINA Okamžitá náhrada Trichloro-1,1,1,-etanu, Perchlorethylenu, Hydrokarbonů, organických ředidel a benzínu Unikátně odstraňuje minerální a rostlinné

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/15 CX Plus Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro komerční používání. S integrovaným bubnem na navíjení hadice, 15 m dlouhou VT hadicí a rotační tryskou, která je součástí

Více

CENA ZA MODUL 59.990,- Kč. Martin Kasík - servisní specialista AutoPROFITEAM, tel. 739 530 711, martin.kasik@apm.cz

CENA ZA MODUL 59.990,- Kč. Martin Kasík - servisní specialista AutoPROFITEAM, tel. 739 530 711, martin.kasik@apm.cz PROFESIONAL set PICCOLA - plně automatická plnička klimatizací je optimální volbou pro vybavení malé a středně velké dílny. Piccola je svými rozměry (450x55x900 mm) a hmotností (55 kg) velmi vhodným pomocníkem

Více

Flamco. Program pro odvzdušňování a odkalování FLEXVENT FLAMCOVENT FLAMCOVENT CLEAN FLEXAIR FLAMCO CLEAN FLAMCO A-S ODVZDUŠŇOVAČ A ODKALOVAČ

Flamco. Program pro odvzdušňování a odkalování FLEXVENT FLAMCOVENT FLAMCOVENT CLEAN FLEXAIR FLAMCO CLEAN FLAMCO A-S ODVZDUŠŇOVAČ A ODKALOVAČ ODVZDUŠŇOVAČ A ODKALOVAČ 7 Flamco Program pro odvzdušňování a odkalování FLEXVENT FLAMCOVENT FLAMCOVENT CLEAN FLEXAIR FLAMCO CLEAN Vydání 2007 / CZ FLAMCO A-S Plovákový odvzdušňovač Flexvent : spolehlivý

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ ÚSTAV AUTOMOBILNÍHO A DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ FACULTY OF MECHANICAL ENGINEERING INSTITUTE OF AUTOMOTIVE ENGINEERING

FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ ÚSTAV AUTOMOBILNÍHO A DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ FACULTY OF MECHANICAL ENGINEERING INSTITUTE OF AUTOMOTIVE ENGINEERING ABSTRAKT, KLÍČOVÁ SLOVA VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ ÚSTAV AUTOMOBILNÍHO A DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ FACULTY OF MECHANICAL ENGINEERING INSTITUTE

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

Řízení. Školení H-STEP 3 Školení H-STEP 2 Školení H-STEP 1

Řízení. Školení H-STEP 3 Školení H-STEP 2 Školení H-STEP 1 Řízení Školení H-STEP 3 Školení H-STEP 2 Školení H-STEP 1 Řízení H-STEP 1 Rejstřík Předmět Strana Řízení, obecně 3 Hydraulický posilovač řízení 5 Olejové čerpadlo, řídicí ventil tlaku a průtoku 7 Hydraulický

Více

Zařízení pro stříkání nátěrových hmot o maximálním výkonu a minimálních nákladech

Zařízení pro stříkání nátěrových hmot o maximálním výkonu a minimálních nákladech Zařízení pro stříkání nátěrových hmot o maximálním výkonu a minimálních nákladech PHOENIX PHOENIX vysoce výkonné, víceúčelové zařízení pro nanášení nátěrových hmot na dřevo, kovy a pro jiné povrchové úpravy

Více

Technická zpráva WYNN S HIGH PRESSURE 3 (HP 3)

Technická zpráva WYNN S HIGH PRESSURE 3 (HP 3) Technická zpráva WYNN S HIGH PRESSURE 3 (HP 3) Dovoz do ČR: Top Oil Services, k. s. Nádražní 5, 346 01 Horšovský Týn www.wynns.cz strana 1. z 12 Obsah 1. Wynn s HP 3, obsahuje antioxydanty, které předcházejí

Více

Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění

Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění Your reliable partner Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění Vacumat Eco účinný v každém směru Kvalita vody určuje výkon Kvalita vody určuje výkon chladicích a vytápěcích systémů. Systém s vodou bohatou

Více

1. Úspěšnost vylepšených paliv na trhu

1. Úspěšnost vylepšených paliv na trhu Top Oil Services, k. s. Horšovský Týn tel.: 379 422 580 topoil@top-oil.cz www.wynns.cz WYNN S SUPREMIUM NAFTA BENZÍN Vylepšete Vaše palivo na prémiovou úroveň umožní Vám ujet více kilometrů s plnou nádrží

Více

Spalovací motory. Palivové soustavy

Spalovací motory. Palivové soustavy 1 Spalovací motory Palivové soustavy Úkolem palivové soustavy je přivést, ve vhodný okamžik vzhledem k poloze pístu potřebné množství paliva do spalovacího prostoru nebo sacího potrubí. Zážehové motory

Více

K 4 Classic *EU. K 4 Classic *EU, 1.180-150.0, 2016-02-05

K 4 Classic *EU. K 4 Classic *EU, 1.180-150.0, 2016-02-05 Vysokotlaký čistič K4 se představuje s výkonným, vodou chlazeným motorem, který se vyznačuje dlouhou životností. Tento přístroj s pistolí Quick Connect a s 6 m dlouhou vysokotlakou hadicí byl sestaven

Více

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Česká on-line verze technických údajů pro servis osobních a lehkých užitkových automobilů - zážehové i vznětové motory od roku výroby 1970. SERVIS Servisní plány

Více

1/2014-2015 ZIMNÍ PRODUKTY

1/2014-2015 ZIMNÍ PRODUKTY 1/2014-2015 ZIMNÍ PRODUKTY MADOIL s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001 sovadinova 10, Břeclav www.madoil.cz www.madoil-servis.cz 2 Obj. číslo Název produktu Plnění Balení Prod. cena bez DPH KAPALINY

Více

HONDA CB500F, modelový rok 2013

HONDA CB500F, modelový rok 2013 HONDA CB500F, modelový rok 2013 Datum vydání: 12. listopadu 2012 Nový model: Dvouválcový motocykl střední váhy ve stylu naked, jeden z trojice zcela nových modelů. Zábavný, agilní, lehký, s nízkou spotřebou,

Více

Pět způsobů, jak snížit náklady na údržbu čerpadla

Pět způsobů, jak snížit náklady na údržbu čerpadla Pět způsobů, jak snížit náklady na údržbu čerpadla Nová řada APEX : pět modelů snížení nákladů na údržbu čerpadla Navrženo pro jednoduchost Bezucpávkový, bezventilový princip snižuje celkové náklady na

Více

Současné směry v chlazení a klimatizaci

Současné směry v chlazení a klimatizaci Současné směry v chlazení a klimatizaci Předpisy EU Trendy v chlazení, klimatizaci a tepelných čerpadlech Snaha o nalezení co nejúčinnější náhrady HCFC R22 pro chlazení, klimatizaci i tepelná čerpadla

Více

Elektrárny. Řešení pro údržbu, renovaci, opravu a ochranu

Elektrárny. Řešení pro údržbu, renovaci, opravu a ochranu Elektrárny Řešení pro údržbu, renovaci, opravu a ochranu Úvod Tento průvodce byl sestaven tak, aby poskytoval snadnou a rychlou pomoc profesionálům, kteří mají na starosti údržbu v elektrárnách a jde jim

Více

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání.

your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. your global specialist Mazací systémy pro jednobodové a vícebodové mazání. Správné mazivo ve správný čas na správném místě Automatické dávkování - Vaše výhody ve zkratce Pro každou aplikaci odpovídající

Více

Servisní mechanik "malých" chladicích a klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel (kód: 23-054-H)

Servisní mechanik malých chladicích a klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel (kód: 23-054-H) Servisní mechanik "malých" chladicích a klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel (kód: 23-054-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba

Více

UTAHOVACÍ MOMENTY ZAVĚŠENÍ MOTORU

UTAHOVACÍ MOMENTY ZAVĚŠENÍ MOTORU UTAHOVACÍ MOMENTY ZAVĚŠENÍ MOTORU Motor : RFJ (dan.m.) Závěs celku motoru s převodovkou na pravé straně Závěs celku motoru s převodovkou s táhlem záchytu reakce 1 5 ± 0,5 7 8,7 ± 0,8 2 4,5 ± 0,5 8 6 ±

Více