novinky vychytávky ÚNOR pouze pro interní použití firmy TESCOMA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "novinky vychytávky ÚNOR pouze pro interní použití firmy TESCOMA"

Transkript

1 novinky vychytávky ÚNOR pouze pro interní použití firmy TESCOMA

2 Strojek pro přípravu těstovin 999 Kč Strojek pro přípravu těstovin, tricolore 999 Kč Vynikající pro snadnou přípravu čerstvých domácích těstovin a polévkových nudlí. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, kvalitních kovů a odolného plastu. Strojek pro přípravu těstovin je vynikající pro snadnou přípravu čerstvých domácích těstovin typu tagliolini, fettuccine, lasagne a domácích polévkových nudlí. Mezi hladkými válci strojku lze snadno a rychle připravit pláty těsta o potřebné tloušťce (např. pro lasagne) a protažením připravených plátů těsta mezi krájecími válci snadno vytvořit tenké tagliolini, široké fettucine nebo polévkové nudle. Strojek na těstoviny je masivní a odolný, k pracovní desce je pevně uchycen velkou kovovou svorkou, díky které je během přípravy těstovin perfektně stabilní. Součástí výrobku je podrobný návod k použití včetně receptů na domácí těstoviny a polévkové nudle z různých typů těst připravených a ověřených našimi kuchaři. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Příprava plátů těsta Na pomoučeném válu připravte z porce těsta placku, její okraj zasuňte do spáry mezi válci a otáčením klikou po směru hodinových ručiček pomoučené těsto mezi válci protáhněte. Obě strany těsta posypte znovu hladkou moukou. Těsto v polovině znovu přeložte a protažení mezi válci nejméně 5krát zopakujte, dokud těsto nebude rovnoměrně silné po celé délce. Ovladač síly plátu pak nastavte do polohy 6 a vyválené těsto znovu protáhněte mezi válci, pokud je plát těsta příliš dlouhý, naporcujte jej na kratší pláty. Postupným snižováním nastavení síly plátu po každém protažení připravíte rovnoměrně silný dlouhý plát těsta požadované tloušťky. Během postupného snižování síly plátu již těsto nepřekládejte a moukou posypávejte jen podle potřeby. Příprava lasagní Pro přípravu lasagní použijte plát těsta vyválený na sílu 3 nebo 4 (1 nebo 1.5 mm), který naporcujte na obdélníky odpovídající velikosti používané pečicí formy pro přípravu lasagní. Příprava fettuccine a širokých nudlí Pro přípravu fettuccine a širokých nudlí použijte plát těsta vyválený na sílu 4 (1.5 mm) naporcovaný na obdélníky o délce cca 25 cm. Kliku vložte do otvoru pro fettuccine a otáčením klikou po směru hodinových ručiček plát mezi krájecími válci pro fettuccine protáhněte. Příprava tagliolini a tenkých nudlí Pro přípravu tagliolini a tenkých nudlí použijte plát těsta vyválený na sílu 4 nebo 5 (1.5 nebo 2 mm) naporcovaný na obdélníky o délce cca 25 cm. Kliku vložte do otvoru pro tagliolini a otáčením klikou po směru hodinových ručiček plát mezi krájecími válci pro tagliolini protáhněte. Příprava polévkových nudlí Pro přípravu polévkových nudlí apod. nakrájejte připravené fettuccine nebo tagliolini na požadovanou délku.

3 Vaření těstovin Ve velkém hrnci přiveďte k varu dostatečné množství vody (cca 4 litry na 500 g těstovin), vodu po dosažení varu osolte. Čerstvé těstoviny vařte jen 2-4 minuty podle typu těstovin, sušené těstoviny 6-8 minut (al dente). Uvařené těstoviny sceďte. Pro opravdové milovníky italského Dolce Vita jsme připravili stylový strojek na těstoviny v barvách tricolore. Vhodné jako originální dárek! Uchování těstovin Připravené domácí těstoviny a nudle použijte čerstvé nebo je při pokojové teplotě usušte a uložte pro pozdější použití (doporučená doba skladování je maximálně 30 dnů). Čerstvé domácí těstoviny doporučujeme spotřebovat hned. recepty Připravte si vynikající čerstvou pastu taglioliny, fettuccine, lasagne nebo domácí polévkové nudle.

4 Mísa na kynuté těsto s ohřívačem ø 26 cm 499 Kč Mísa na kynuté těsto ø 26 cm 349 Kč Ohřívač pro rychlé kynutí těsta 199 Kč Vynikající pro rychlou přípravu kynutého těsta. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, ohřívač na těsto s gelovou náplní. Mísa na těsto s pružným vzduchotěsným víkem a gelový ohřívač pro rychlé kynutí šetří námahu a čas při přípravě kynutého těsta. Ingredience pro kynuté těsto (kvásek, mouka, olej) se v míse uzavřené dobře těsnicím víkem intenzivním protřepáním snadno a rychle promísí. Těsto v uzavřené míse vykyne mnohem rychleji, dobu kynutí není potřeba hlídat, pružné víko se po úplném vykynutí těsta zřetelně vypoulí. Pro ještě rychlejší kynutí těsta Tescoma vyvinula ohřívač, který je dodáván v soupravě s mísou nebo samostatně. Ohřívač dodávaný v soupravě s mísou je uložený ve stojánku, do kterého se mísa uzavřená vzduchotěsným víkem se zadělaným těstem vkládá. Vlivem tepla z gelového ohřívače vykyne těsto v míse s víkem až 2x rychleji! Ohřívač dodávaný samostatně je uložený v misce s víčkem, je určený pro použití v běžných kulatých mísách na těsto o průměru 26 cm nebo větších. Koncept výrobků pro rychlé kynutí těsta byl vyvinut ve vývojovém a design centru Tescoma, je chráněný příslušnými patenty a podobný koncept na trhu neexistuje. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Příprava kynutého těsta v míse s ohřívačem Příprava kvásku: 250 ml mléka se 2 lžičkami cukru zahřejte na teplotu cca 40 C, přidejte 30 g čerstvých kvasnic a nechte krátce naběhnout, aby vznikl kvásek. Příprava těsta: Kvásek přelijte do mísy, přidejte 0.5 kg hladké mouky, 125 ml oleje, špetku soli a krátce promíchejte vařečkou. Příprava ohřívače: Gelový ohřívač uložený ve stojánku dejte na 45 sekund do mikrovlnné trouby nastavené na 700 W a zahřejte. Mísení: Mísu s připravenou směsí uzavřete vzduchotěsným víkem (ujistěte se, že je dobře nasazeno po celém obvodu), postavte do stojánku se zahřátým gelovým ohřívačem, uchopte oběma rukama za rukojeti stojánku a horní okraj mísy a cca 2 minuty intenzivně potřepávejte všemi směry, dokud v míse nevznikne několik kusů promíseného těsta. Mísu otevřete a těsto spojte v jeden celek. Kynutí: Střed vzduchotěsného víka promáčkněte směrem dolů, nasaďte na mísu s připraveným těstem (ujistěte se, že je dobře nasazeno po celém obvodu) a nechte ve stojánku se zahřátým gelovým ohřívačem vykynout při pokojové teplotě. Díky vzduchotěsnému víku a gelovému ohřívači vykyne těsto až dvakrát rychleji, dobu kynutí není třeba hlídat, po úplném vykynutí se víko na míse zřetelně vypoulí. Dobrý tip: V míse na kynuté těsto lze najednou připravit až dvojnásobné množství těsta, než je uvedeno v receptu. Příprava těsta s ohřívačem dodávaným samostatně Příprava ohřívače: Z ohřívače sejměte transparentní ochranné víčko

5 a ohřívač i s podložkou vložte na 45 sekund do mikrovlnné trouby nastavené na 700 W a zahřejte. Po zahřátí nasaďte víčko zpět. Kynutí: Zahřátý ohřívač s nasazeným víčkem vložte do kulaté mísy, nevykynuté těsto rozprostřete po ploše ohřívače, přikryjte utěrkou a nechte při pokojové teplotě vykynout. Díky gelovému ohřívači vykyne těsto mnohem rychleji. vykyne 2x rychleji Mísa na kynuté těsto a miska i víčko ohřívače jsou vhodné do myčky. Pružné vzduchotěsné víko a gelový ohřívač myjte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. vzduchotěsné víko 499,- gelový ohřívač Uzavřenou mísu dobře protřepte. Těsto vykyne dvakrát rychleji, po vykynutí se víko vypoulí.

6 AIRSTOP Dóza 0.5 l 169 Kč Dóza 1.0 l 229 Kč Dóza 1.4 l 249 Kč Dóza 2.0 l 299 Kč Vynikající pro dlouhodobé skladování potravin. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Uzávěr AIRSTOP ochrání potraviny před zvětráním i zvlhnutím! Moderní dózy na potraviny AIRSTOP mají kvalitní vzduchotěsný uzávěr se silikonovým těsněním. Potraviny uložené v dózách jsou dokonale chráněny proti zvětrání i zvlhnutí. Transparentní dózy AIRSTOP dodávané ve 4 velikostech o objemech 0.5, 1.0, 1.5 a 2.0 l lze vzájemně kombinovat a stohovat do stejně vysokých sestav. Pokrmy v různě vysokých dózách jsou uloženy esteticky, přehledně a jsou snadno dostupné. Dózy AIRSTOP jsou vynikající zejména pro uložení těstovin, rýže, luštěnin, koření, ořechů, čaje, kávy a celé řady dalších pokrmů, které je třeba při dlouhodobém skladování chránit před vlivem prostředí. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Transparentní nádoby dóz AIRSTOP jsou vhodné do myčky, víčko se vzduchotěsným uzávěrem v případě potřeby umyjte pod tekoucí vodou a osušte, nemyjte v myčce. Dózy AIRSTOP jsou vhodné do ledničky.

7 AIRSTOP Stohovatelné 0,5 l 1,0 l 1,4 l 2,0 l

8 PRESTO Formičky pro tvarování vajec, 4 ks 199 Kč Vynikající pro přípravu originálně tvarovaných vajec. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Formičky pro tvarování vajec PRESTO, 4 ks dokonale zformují oloupaná vařená vejce do tvaru srdíčka, motýlka, domečku a mašinky. Originálně tvarovaná vejce jsou vynikající jako atraktivní zdravá snídaně pro děti nebo jako netradiční součást vaječných pokrmů obložených mís, salátů apod. Formičky pro tvarování vajec mají unikátní v Tescomě vyvinutou konstrukci, díky které se objem formičky přizpůsobí velikosti uvařeného oloupaného vejce a obtisknutý dekor je detailně vytvarovaný u malých i velkých slepičích vajec. Formičky pro tvarování vajec PRESTO jsou proto jako jediné na trhu skutečně univerzální, vhodné pro všechny velikosti vajec (S, M, L, XL). POUŽITÍ A ÚDRŽBA Slepičí vejce vařte cca 8-10 minut natvrdo, ihned po uvaření je pod tekoucí vodou oloupejte a ještě teplé vložte do formičky. Na formičku s vejcem nasaďte víčko a intenzivně na něj zatlačte tak, aby se vejce ve formičce dobře vytvarovalo. Uzavřenou formičku s vejcem vložte do studené vody a nechte cca 10 minut vychladnout. Vytvarované vejce vyklopte z formičky a podávejte. Formičky pro tvarování vajec PRESTO jsou vhodné do myčky.

9 PRESTO Uvařené oloupané vejce vložte do formičky, nasaďte víčko, zatlačte a nechte zchladit. Po vytvarování jde vejce krásně vyklopit.

10 Forma na kulaté ravioli, 10 ks 199 Kč Forma na čtvercové ravioli, 10 ks 199 Kč Forma na kulaté raviolini, 21 ks 199 Kč Forma na čtvercové raviolini, 21 ks 199 Kč Vynikající pro rychlou přípravu tradičních italských kulatých i čtvercových plněných těstovin ravioli a malých ravioli zvaných raviolini. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Ve formách lze snadno a rychle připravit 10 ks větších čtvercových nebo kulatých ravioli či 21 ks menších čtvercových nebo kulatých raviolini s různými náplněmi. Příprava ravioli a raviolini ve formách je snadná a velmi rychlá, vzniklé těstoviny jsou tvarově i rozměrově stejné a dobře spojené, při vaření se neotevírají, náplň nevytéká. Součástí výrobku je návod k použití s receptem pro přípravu tradičních italských raviol / raviolini plněných špenátem a ricottou, mletým masem, žampiónovým nebo batátovým pyré i receptem pro sladké ravioli / raviolini plněné ricottou a mascarpone. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Jeden plát těsta položte na pomoučenou formu s nasazenou vykrajovací mřížkou a vytvořte důlky. Do důlků rozmístěte vychladlé náplně a těsto mezi náplněmi potřete vodou. Překryjte druhým pásem těsta a několika tahy válečkem těstoviny vykrojte. Odeberte ořez, mřížku zvedněte, těstoviny vyklopte a uvařte v osolené vodě, dokud nevyplavou. Formy na ravioli / raviolini jsou vhodné do myčky. recepty

11 kulaté čtvercové kulaté čtvercové

12 Tvořítko na garganelli a gnocchi 149 Kč Vynikající pro snadnou přípravu italských těstovin garganelli a gnocchi. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Tvořítko na garganelli a gnocchi vychází z tradic italské domácí kuchyně. S jeho pomocí lze snadno a rychle připravit dokonale tvarované italské těstoviny garganelli a oblíbené bramborové gnocchi. Tvořítko má rýhovaný povrch, který se při přípravě obtiskne do povrchu těstovin. Je dodáváno s válečkem pro přípravu garganelli, který je uložený ve spodní části tvořítka a při skladování se neztratí. Gnocchi Ingredience pro 4 porce: 600 g vařených brambor, 80 g hladké mouky, 1 žloutek, 30 g jemně strouhaného parmezánu. Postup: Brambory uvařte ve slupce v osolené vodě a ještě teplé je oloupejte a propasírujte jemným sítem. Přidejte prosátou mouku, žloutek i parmezán a zpracujte nelepivé těsto. Gnocchi vytvarujte pomocí tvořítka a povařte v osolené vodě, dokud nevyplavou. Podávejte jako přílohu nebo jako hlavní chod s omáčkou a sýrem. Tvarování gnocchi: Na pomoučeném válu vytvořte z těsta válečky o průměru 1 cm. Válečky nakrájejte na stejné kousky o délce 2 cm. Kousky těsta jemně přitlačte na rýhovaný povrch tvořítka a krátce posuňte dolů. Tvořítko na garganelli a gnocchi je vhodné do myčky. Pro komfortní a snadné použití má tvořítko protiskluzovou úpravu, je dodáváno s recepty pro přípravu tradičních italských těstovin garganelli a gnocchi. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Garganelli Ingredience pro 4 porce: 200 g semolinové mouky nebo hladké mouky 00, 2 vejce, voda. Postup: Mouku smíchejte s rozšlehanými vejci a trochou vody a připravte nelepivé těsto, které zabalte do potravinové fólie a nechte v lednici nejméně hodinu odpočinout. S pomocí tvořítka vytvarujte garganelli, které vařte v osolené vodě ještě minutu poté, co vyplavou na hladinu. Podávejte jako přílohu nebo jako hlavní chod s omáčkou a sýrem. Tvarování garganelli: Na pomoučeném válu rozválejte těsto na tloušťku cca 1 mm a rozkrájejte jej na čtverečky o straně 5 cm. Čtvereček položte špičkou na okraj rýhovaného povrchu tvořítka a naviňte na váleček. Vytvořenou těstovinu sesuňte z válečku.

13 recepty

14 Tvořítko na housky, rozetka 69 Kč Tvořítko na housky, šnek 69 Kč Vynikající pro přípravu slaného i sladkého domácího pečiva. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. S tvořítky na housky lze z kynutého těsta snadno a rychle vytvarovat čerstvé domácí pečivo, které po upečení předčí svou chutí i tvarem obdobné pečivo z pekařství a supermarketů. Tvořítka vytvarují oblíbené housky nebo bochánky s rozetkovým a šnekovým vzorem. Tvořítka jsou dodávána s původními recepty na sladké i slané pečivo z klasického kynutého nebo bramborového těsta. Tvořítka na rozetky a šneky rozšiřují sortiment již dodávaných tvořítek na kaiserky, raženky a croissanty. Bez pomoci tvořítek nelze tyto oblíbené druhy pečiva v domácích podmínkách připravit. Tvořítka jsou původní myšlenkou vývojového a design centra Tescoma a s podobným výrobkem se na trhu nesetkáte. POUŽITÍ Tvořítko položte na bochánek z kynutého těsta a protlačte těstem až na podložku, vytvořte dekor. Bochánky obraťte dekorem dolů a nechte dalších cca 15 minut kynout, pak obraťte zpět, potřete vejcem, posypte a pečte v předehřáté troubě při 220 C cca 10 minut. rozetka šnek

15 Cukrářské mini košíčky ø 4 cm, 100 ks, srdíčka 44 Kč Cukrářské mini košíčky ø 4 cm, 100 ks, jarní 44 Kč Cukrářské košíčky ø 6 cm, 60 ks, srdíčka 55 Kč Cukrářské košíčky ø 6 cm, 60 ks, jarní 55 Kč Vynikající pro pečení i podávání mini muffi nů, muffi nů a drobného cukroví. Vyrobeno z potravinářského papíru. Cukrářské mini košíčky ø 4 cm a cukrářské košíčky ø 6 cm přinášejí 2 nové dekory zaměřené na další konkrétní slavnostní příležitosti srdíčka pro zamilované a jarní motivy. Košíčky jsou vhodné jak pro pečení cukroví (odolné do 220 C), tak pro jeho podávání. Cukrářské mini košíčky a košíčky ø 4 a 6 cm jsou vhodné pro všechny velikosti forem na muffiny s antiadhezním povlakem a GOLD. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Cukrářské košíčky a mini košíčky jsou určeny pro jednorázové použití. srdíčka jarní 100 ks srdíčka 60 ks jarní

16 Oboustranná vykrajovátka kuřátka, 4 velikosti 99 Kč Oboustranná vykrajovátka zajíčci, 4 velikosti 99 Kč Oboustranná vykrajovátka motýlci, 4 velikosti 99 Kč Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu originálně tvarovaného cukroví 4 různých velikostí. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Tato novinka rozšiřuje úspěšný sortiment tradičních oboustranných vykrajovátek oceněných RED DOT DESIGN AWARD o vykrajovátka s motivy kuřátek, zajíčků a motýlků. Vykrajovátka jsou oboustranná, se dvěma vykrajovacími čepelemi, vrchní čepelí pro menší cukroví a spodní čepelí pro větší cukroví. Vykrajovátka jsou stohovatelná, dají se vzájemně zasunout do sebe a jsou perfektně skladná. Oboustranná vykrajovátka jsou vyrobena z prvotřídního odolného plastu. Díky tomu se na rozdíl od klasických vykrajovátek nedeformují, nikdy nerezaví, nezachází a lze je mýt v myčce nádobí. Plastová vykrajovátka jsou dostatečně ostrá pro hladké vykrojení cukroví, nejsou však nebezpečná a mohou je používat i děti. POUŽITÍ Vykrajovátko položte vrchní nebo spodní čepelí na plát těsta a cukroví vykrojte. Dvě vykrajovátka tak připraví domácí cukroví stejného tvaru ve 4 velikostech. 52 mm 72 mm 88 mm 107 mm kuřátka 42 mm 63 mm 70 mm 103 mm 47 mm 64 mm 76 mm 90 mm motýlci zajíčci

17 Vykrajovátka velikonoční na linecké cukroví, 8 ks 119 Kč Vynikající pro přípravu originálního velikonočního lineckého cukroví. Vyrobeno z odolného plastu. S vykrajovátky lze připravit tradiční domácí linecké cukroví s originálně vykrojenými středy s velikonočními motivy. Vykrajovátka velikonoční na linecké cukroví jsou dodávána na kroužku pro snadné skladování. Vykrajovátka velikonoční rozšiřují sortiment již dodávaných lineckých vykrajovátek s tradičními, vánočními a dětskými motivy. POUŽITÍ A ÚDRŽBA Vykrajovátka i kroužek jsou vhodné do myčky. Souprava obsahuje 2 kulatá vykrajovátka na linecké cukroví s rovným a vlnitým okrajem a 6 mini vykrajovátek s velikonočními motivy pro vykrojení středů. S kroužkem pro skladování.

Celkový pohled. Bezpečnostní pokyny. Pokyny pro likvidaci. Ovládání

Celkový pohled. Bezpečnostní pokyny. Pokyny pro likvidaci. Ovládání MUM 74.. B-212-01 2 Tento spotřebič je určen pouze pro použití v domácnosti. Spotřebič používejte pouze pro taková množství a v takových časových intervalech, které jsou pro použití v domácnosti obvyklé,

Více

mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 7 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o.

mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 7 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 7 Tento spotřebič je určen pro práci v domácnosti. Spotřebič používejte pouze pro taková množství a v takových časových intervalech, které jsou pro použití v domácnosti obvyklé, viz

Více

novinky vychytávky KVĚTEN pouze pro interní použití firmy TESCOMA

novinky vychytávky KVĚTEN pouze pro interní použití firmy TESCOMA novinky vychytávky KVĚTEN pouze pro interní použití firmy TESCOMA PRESTO FOODSTYLE vychytávka patent 422210 Formičky na tvarování pokrmů, kolečka, 3 ks 199 Kč 422212 Formičky na tvarování pokrmů, čtverce,

Více

Tvarovač těstovin KitchenAid KPEXTA

Tvarovač těstovin KitchenAid KPEXTA Tvarovač těstovin KitchenAid KPEXTA Naše cena bez DPH : 4.868 Kč Naše cena s DPH : 5.890 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo: KPEXTA EAN: 5413184410902 Příslušenství pro robot Kitchen Aid Artisan

Více

TESCOMA slaví! 15 let vlastního design centra

TESCOMA slaví! 15 let vlastního design centra TESCOMA slaví! 15 let vlastního design centra 30 SVĚTOVÝCH DESIGNOVÝCH OCENĚNÍ + NÁRODNÍ CENA ZA KVALITU! Praha, 4. 4. 2016 V roce 2016 má společnost TESCOMA hned několik důvodů k pořádným oslavám. Jedním

Více

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní Cesta do plavek Jídelníček Týden 1 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 1 den 1 pondělí den 5 pátek Snídaně: Jahodová omeleta Oběd: Hovězí hamburger Večeře: Kuřecí maso

Více

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami Cesta do plavek Jídelníček Týden 4 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 4 den 22 pondělí den 26 pátek Snídaně: Volská oka a toast Oběd: Krůtí prsa pečená na divoko se zeleninovým

Více

Lehké recepty Méně cholesterolu

Lehké recepty Méně cholesterolu Lehké recepty Méně cholesterolu Lehké recepty Méně cholesterolu Stravovat se zdravě, neznamená mít hlad! A ani to neznamená, že se musíte vzdát tradičních jídel a dělat kompromisy v chuti. Stačí sáhnout

Více

M U Návod M 8 k 1 použití 00 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o.

M U Návod M 8 k 1 použití 00 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 8100 Bezpečnostní pokyny Nebezpečí zasažení elektrickým proudem! Spotřebič připojujte a uvádějte do provozu jen podle údajů uvedených na typovém štítku. Používejte jej pouze v uzavřených

Více

Jídelníček: Týden 3. Snídaně: Skořicová žemle s jogurtovým krémem a banány. Snídaně: Kokosové lívance s jahodami

Jídelníček: Týden 3. Snídaně: Skořicová žemle s jogurtovým krémem a banány. Snídaně: Kokosové lívance s jahodami Cesta do plavek Jídelníček Týden 3 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 3 den 15 pondělí den 19 pátek Snídaně: Borůvkové lívance Oběd: Zapečený kuskus se žampiony a vejci

Více

PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY

PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY DORTÍKOVAČ - RECEPTY Muffiny s chorizem 250 g hladké mouky 2 lžičky kypřicího prášku 2 vejce 50 g rozpuštěného másla 200 ml podmáslí sůl a pepř 80 g nahrubo strouhaného ementálu

Více

TROJITÝ COKOLÁDOVÝ MOUCNÍK. Tip. postup. PRísady

TROJITÝ COKOLÁDOVÝ MOUCNÍK. Tip. postup. PRísady TROJITÝ COKOLÁDOVÝ MOUCNÍK Tohle je tak luxusní pochoutka, že lepší neznám. Osobně si nedokážu život bez čokolády vůbec představit, tak honem do toho! 2 lžíce másla a trochu na vymazání 40 g hořké čokolády,

Více

Steaky, kotlety a žebírka

Steaky, kotlety a žebírka Steaky, kotlety a žebírka Oheň a byly stvořeny jeden pro druhého. A tady máte vše, co ke grilování potřebujete: od šťavnatých steaků a žebírek, všech druhů tmavého masa, marinád, kořenicích směsí a chuťovek,

Více

Polévky. Zeleninový bujón. Wontonová polévka (fotografie vpravo) Čistá polévka. Zelená vaječná polévka. Wontonové taštičky

Polévky. Zeleninový bujón. Wontonová polévka (fotografie vpravo) Čistá polévka. Zelená vaječná polévka. Wontonové taštičky Polévky Zeleninový bujón Jednoduchý, čistě zeleninový bujón uvaříte velmi rychle. 4 polévkové lžíce libečku 4 polévkové lžíce celerových listů ½ cibule 1 mrkev sůl a cukr špetka prášku z feferonek trošku

Více

Léto plné inspirace!

Léto plné inspirace! Léto plné inspirace! #Over150fragrances Letní POTĚŠENÍ pouze s Aurile! Mixujte, míchejte Výsledek bude vynikající! 1 Káva Aurile Vanilla s jahodami káva Aurile Vanilla (2 čajové lžičky na 150 ml vody)

Více

Oběd i večeře. Španělský ptáček. Španělský ptáček. Tip

Oběd i večeře. Španělský ptáček. Španělský ptáček. Tip 4 plátky roštěné 2 vejce 2 lžíce plnotučné hořčice (používám ji nejraději) 1 lžíce bylinek 1 větší vuřt nebo klobása 1 kyselá okurka špalíček pórku 3 lžíce oleje 150 g slaniny do základu 1 velká nakrájená

Více

MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM

MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM Příprava: 40 minut Pečení: 12 minut Počet porcí: 16 pusinek Ingredience 180 g změklého másla 30 g moučkového cukru 1 lžička vanilkového extraktu 230 g hladké mouky 2 vejce Na náplň:

Více

Těsto nechte vychladnout. 150 g másla nebo margarínu. (pokojová teplota) Přílohy hněťte na stupni 4. 100 g cukru špetka soli.

Těsto nechte vychladnout. 150 g másla nebo margarínu. (pokojová teplota) Přílohy hněťte na stupni 4. 100 g cukru špetka soli. Recepty Zde jsou obsaženy recepty a rady k použití Vašeho kuchyňského robotu s příslušenstvím / nástavci. Recepty se týkají témat jako je pečivo, nápoje, saláty, polévky & omáčky a sladká jídla. Dodatečně

Více

ST-FP8521. Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-FP8521. Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-FP8521 Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Pochutnejte si bez zbytečných kalorií

Pochutnejte si bez zbytečných kalorií 23 Pochutnejte si bez zbytečných kalorií aneb jak udělat z jídla vysoce kalorického jídlo nízkoenergetické? Pokud se rozhodnete, že budete hubnout, většinou vás napadne slůvko dieta a s tím spojený nepříjemný

Více

Návod k použití 10006255 KLARSTEIN LUCIA ARGENTEA, KUCHYŇSKÝ ROBOT, MLÝNEK NA MASO

Návod k použití 10006255 KLARSTEIN LUCIA ARGENTEA, KUCHYŇSKÝ ROBOT, MLÝNEK NA MASO Návod k použití 10006255 KLARSTEIN LUCIA ARGENTEA, KUCHYŇSKÝ ROBOT, MLÝNEK NA MASO Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

R-575. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-575

R-575. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-575 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-575 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Jídelníček: Týden 2. Snídaně: Skořicová žemle s kávovým krémem a jahodami. Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami

Jídelníček: Týden 2. Snídaně: Skořicová žemle s kávovým krémem a jahodami. Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami Cesta do plavek Jídelníček Týden 2 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 2 den 8 pondělí den 12 pátek Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami Oběd: Vepřový guláš s

Více

KUCHAŘKA DOMÁCÍCH CHLEBŮ

KUCHAŘKA DOMÁCÍCH CHLEBŮ KUCHAŘKA DOMÁCÍCH CHLEBŮ Sestavil Mgr. Milan Hlouch Určeno výhradně pro návštěvníky webu www.peceme-chleb.cz Neprodejné! 1 Obsah Úvodem pár užitečných informací... 4 Mouka její výroba a různé druhy...

Více

ŽEBÍRKA V MEMPHISKÉM STYLU

ŽEBÍRKA V MEMPHISKÉM STYLU ŽEBÍRKA V MEMPHISKÉM STYLU Ingredience sůl 20 g paprika sladká mletá červená 70 g hnědý cukr 18 g pepř černý mletý 18 g vepřová žebírka 3 ks kajenský pepř 1 špetka utřený česnek 1 špetka sušená hořčice

Více

letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50

letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50 letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50 I C2 B C1 A D F G I1 I2 I3 E J H K letakgpa3.indd 2 2.9.2010 23:00:52 Děkujeme vám za nákup tohoto spotřebiče z našeho sortimentu. Tento výrobek je určen výhradně pro

Více

ZELENINOVÝ MIX Z GRILU

ZELENINOVÝ MIX Z GRILU ZELENINOVÝ MIX Z GRILU Ingredience mořská sůl 1 špetka pepř mletý 1 špetka olivový olej extra panenský 140 ml rajče 8 ks červená paprika 2 ks žlutá paprika 2 ks čekanka 2 ks houby shitake 500 g lilek 4

Více

Formičky na plněné taštičky

Formičky na plněné taštičky Formičky na plněné taštičky cs Návod k použití a recepty Důležité pokyny Před prvním a po každém dalším použití formičky na plněné taštičky umyjte horkou vodou s trochou prostředku na mytí nádobí. Nepoužívejte

Více

OHŘEV SE 6. SMYSLEM STISKNĚTE TLAČÍTKO START.

OHŘEV SE 6. SMYSLEM STISKNĚTE TLAČÍTKO START. OHŘEV SE 6. SMYSLEM 6th Sense Sensor assisted cooking POUŽIJTE TLAČÍTKO NAHORU / DOLŮ k zobrazení 6 th Sense. POUŽIJTE TLAČÍTKO NAHORU / DOLŮ k zobrazení 6 th Sense Reheat. TUTO FUNKCI POUŽÍVEJTE k ohřevu

Více

Cocido z cizrny. Recept od Jorge a Jesús ze španělského týmu. Flag

Cocido z cizrny. Recept od Jorge a Jesús ze španělského týmu. Flag Cocido z cizrny Flag 250 g cizrny, 300 g hovězího jelita, ¼ kuřete, 100 g slaniny, 100 g hovězího jelita s cibulí, 100 g kořeněné klobásy, 50 g šunky, 4 morkové kosti asi 5 cm, 1 kg zelí, 4 středně velké

Více

... NETRADIČNÍ VÁNOCE. ... od BOHEMIAN FOODIE

... NETRADIČNÍ VÁNOCE. ... od BOHEMIAN FOODIE ...... NETRADIČNÍ VÁNOCE... od BOHEMIAN FOODIE KAPR NA MANDARINKÁCH se salátem z pečených batátů 15 minut příprava / 40 min pečení / 4 porce Ingrdience pro přípravu kapra na mandarinkách 1 kg filetů nebo

Více

Váš nový Římský hrnec

Váš nový Římský hrnec Váš nový Římský hrnec Návod k použití Před použitím vložte hrnec minimálně na 10 min do studené vody. Vložte připravený okořeněný pokrm bez vody i bez tuku. Vždy přiklopte víkem a položte na nejnižší patro

Více

R-565. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-565

R-565. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-565 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-565 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Výrobník zmrzliny a jogurtovač

Výrobník zmrzliny a jogurtovač Výrobník zmrzliny a jogurtovač Návod k použití Obr. 1 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ NENÍ

Více

Kuchyňský robot Návod k obsluze

Kuchyňský robot Návod k obsluze Kuchyňský robot Návod k obsluze CZ STM 3620WH / STM 3621GR / STM 3622BL STM 3623OR / STM 3624RD / STM 3625VT STM 3626YL / STM 3627TQ / STM 3628RS Před zapnutím spotřebiče se, prosím, seznamte s návodem

Více

Česká kuchyně na zdravý způsob

Česká kuchyně na zdravý způsob 13 Česká kuchyně na zdravý způsob aneb jak udělat z jídla vysoce kalorického jídlo nízkoenergetické? Pokud se rozhodnete, že budete hubnout, většinou vás napadne slůvko dieta a s tím spojený nepříjemný

Více

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte. ZÁKLADNÍ RECEPTY NA TĚSTO Křehké těsto na paštiky 1,5 kg mouky 15 g soli 250 g másla nebo sádla 3/8 l vody Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Více

EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730. www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1)

EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730. www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1) KONTAKTNÍ GRIL Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730 www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1) Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny uvedené v tomto návodu na použití, o bezpečnosti,

Více

HMT 9626, HMT 9656 B-197-01

HMT 9626, HMT 9656 B-197-01 HMT 9626, HMT 9656 B-197-01 2 S touto mikrovlnnou troubou se pro Vás stane pečení zábavou. Abyste mohli využít všech technických předností, přečtěte si prosím návod na použití. Na začátku návodu Vám řekneme

Více

Návod k použití MUZ8NV1 B-838-01

Návod k použití MUZ8NV1 B-838-01 Návod k použití MUZ8NV1 B-838-01 Případné technické změny, tiskové chyby a odlišnosti ve vyobrazení jsou vyhrazeny bez upozornění. Toto příslušenství je určeno ke kuchyňskému robotu MUM8... Dodržujte návod

Více

Případné technické změny, tiskové chyby a odlišnosti ve vyobrazení jsou. vyhrazeny bez upozornění. B-240-06 MUM 4655EU.

Případné technické změny, tiskové chyby a odlišnosti ve vyobrazení jsou. vyhrazeny bez upozornění. B-240-06 MUM 4655EU. Návod k použití MUM 4655EU B-240-06 2 Případné technické změny, tiskové chyby a odlišnosti ve vyobrazení jsou vyhrazeny bez upozornění. Tento spotřebič je určen pouze pro použití v domácnosti. Spotřebič

Více

Vitamin+ Uživatelská příručka Pokyny pre použivate a

Vitamin+ Uživatelská příručka Pokyny pre použivate a Vitamin+ Uživatelská příručka Pokyny pre použivate a *podle modelu / * pod a modelu ČESKY Ochrana životního prostředí " Váš spotřebič byl navržen tak, aby jste ho mohli používat po mnoho let. Rozhodnete-li

Více

Návod k použití HF 170.. S-199-01

Návod k použití HF 170.. S-199-01 Návod k použití HF 170.. S-199-01 2 Vaření v této mikrovlnné troubě Vám bude potěšením. Abyste mohli využít všechny technické přednosti, přečtěte si, prosím, tento návod k použití. Na začátku návodu k

Více

Návod k použití HF 235.6 S-330-01

Návod k použití HF 235.6 S-330-01 Návod k použití HF 235.6 S-330-01 2 S touto mikrovlnnou troubou se pro Vás stane pečení zábavou. Abyste mohli využít všech technických předností, přečtěte si prosím návod na použití. Na začátku návodu

Více

ZÁKLADNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY GURMÁNSKÉ CHUŤOVKY VÝJIMEČNÉ OKAMŽIKY LAHODNÉ ZÁŽITKY

ZÁKLADNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY GURMÁNSKÉ CHUŤOVKY VÝJIMEČNÉ OKAMŽIKY LAHODNÉ ZÁŽITKY ZÁKLADNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY Šlehačka.............................. 116 Těsto na křupavé pečivo................. 116 Palačinky............................. 116 Těsto na vafle.......................... 116

Více

NÁVOD K POUŽITÍ KM 3350 CZ KUCHYŇSKÝ HNĚTAČ

NÁVOD K POUŽITÍ KM 3350 CZ KUCHYŇSKÝ HNĚTAČ NÁVOD K POUŽITÍ KM 3350 CZ KUCHYŇSKÝ HNĚTAČ 1 Upozornění Než-li začnete přístroj používat, pozorně si přečtěte návod k použití. Zdroj napětí Tento přístroj by měl být připojen ke zdroji napětí se střídavým

Více

Svačiny pro děti 1 3 roky

Svačiny pro děti 1 3 roky Dodavatelem základy řady používaných produktů / surovin = CountryLife Svačiny pro děti 1 3 roky 150 g bezlepkové piškoty 2 lžíce bílý jogurt 1 lžíce rýžový sirup 1/2 lžíce máslo Zapečená jablíčka Jablko

Více

PL CZ SK SL SR HR BS RO BG HU RU UK LV LT ET KK

PL CZ SK SL SR HR BS RO BG HU RU UK LV LT ET KK STORE INN SUCCESSOR 3L PL SK SL SR HR BS RO BG HU RU UK LV LT ET KK Příslušenství, které jste si koupili spolu s tímto modelem, je znázorněno na etiketě na spodní straně balení. Bezpečnostní pokyny Než

Více

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka Indická kuchyně I. Naan Chana masala Zeleninové Pakoras Butter Chicken Kuře tikka Naan 1 kg hladké mouky voda olej česnek (podle chuti) sůl Smíchejte mouku s vodou v misce na těsto. Jemně osolte. Když

Více

Vánoční kuchařka OnaDnes

Vánoční kuchařka OnaDnes Vánoční kuchařka OnaDnes redakce OnaDnes, kolektiv autorů, 2014 ISBN: 978-80-87970-47-8 pdf 978-80-87970-48-5 epub 978-80-87970-49-2 mobi Obsah VÁNOČNÍ CUKROVÍ... 7 Pečené... 8 Perníčky... 9 Perníkové

Více

SYTÉ. Hříbková polévka. Tato vydatná polévka z italského venkova je prosycená neodolatelnou vůní lesů.

SYTÉ. Hříbková polévka. Tato vydatná polévka z italského venkova je prosycená neodolatelnou vůní lesů. příprava 20 min plus stání vaření 1 h Hříbková polévka Tato vydatná polévka z italského venkova je prosycená neodolatelnou vůní lesů. 30 g sušených hříbků 3 lžíce extra panenského olivového oleje plus

Více

Titul: TV_829_Dar lásky_ryžový koláč s praženým čiernym sezamom_sladký dezert z tapioka a krupice kterou byste si měli koupit.

Titul: TV_829_Dar lásky_ryžový koláč s praženým čiernym sezamom_sladký dezert z tapioka a krupice kterou byste si měli koupit. Dar lásky: kterou byste si měli koupit. Asi 1/3 ohřevu. Jednoduché a výživné varenie Ukážu vám. Když máte 12 jako maximum s Najvyššou Majsterkou Je různých barev: zelená, na vašem sporáku, Ching Hai: červená,

Více

Žijte rychle, jezte pomalu MULTIFUNKČNÍ HRNEC OD GORENJE

Žijte rychle, jezte pomalu MULTIFUNKČNÍ HRNEC OD GORENJE Žijte rychle, jezte pomalu MULTIFUNKČNÍ HRNEC OD GORENJE Doba se změnila a životní styl moderních lidí je velmi hektický. Proto je důležité nezapomínat na skutečné hodnoty z hlediska výživy vyváženost,

Více

R-559. Návod k použití RUČNÍ ŠLEHAČ. česky. Ruční šlehač R-559

R-559. Návod k použití RUČNÍ ŠLEHAČ. česky. Ruční šlehač R-559 Návod k použití RUČNÍ ŠLEHAČ R-559 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Koláče. Náplně do koláčů a buchet 20 / 21. Tvarohová náplň Ingredience

Koláče. Náplně do koláčů a buchet 20 / 21. Tvarohová náplň Ingredience 20 / 21 Koláče Náplně do koláčů a buchet Tvarohová náplň 500 g tučného tvarohu 80 g změklého másla 4 žloutky 2 bílky moučkový cukr dle chuti 1 vanilkový cukr několik lžic tuzemáku Tvaroh dejte do mísy

Více

VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS

VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Aby se snížilo riziko zranění osob nebo poškození majetku, musí se dodržovat základní bezpečnostní opatření, která je třeba dodržovat- jsou to následující:

Více

Šnekový odšťavňovač Návod k obsluze

Šnekový odšťavňovač Návod k obsluze Šnekový odšťavňovač Návod k obsluze CZ SSJ 4041BK SSJ 4042RD SSJ 4043WH Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním

Více

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů.

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů. Multifunkční vařič 99202 Gratulujeme ke koupi tohoto Multifunkčního vařiče. Toto je konečná podoba kuchyně s šesti odlišnými funkcemi: dušení, pečení, smažení, fritování, vaření a fondue. Nyní je možné

Více

........ CS TROUBA RECEPTY

........ CS TROUBA RECEPTY ...... CS TROUBA RECEPTY 2 www.electrolux.com V nabídce Recepty jsou jídla rozdělena do několika kategorií: Vepřové/Telecí Hovězí/Zvěřina/Jehněčí Drůbež Ryby Koláče Pizza/Pirohy/Chléb Dušená/zapékaná jídla

Více

R-200. Návod k použití MINI TROUBA. česky. Mini trouba R-200

R-200. Návod k použití MINI TROUBA. česky. Mini trouba R-200 Návod k použití MINI TROUBA R-200 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Návod k použití BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Čtěte pozorně, návod uchovejte pro budoucí použití. Při ignorování bezpečnostních pokynů není výrobce odpovědný za případná poškození. Tento spotřebič lze použít

Více

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz LR 7312 Mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

Pečicí formy na vanilkové rohlíčky

Pečicí formy na vanilkové rohlíčky cs Informace o výrobku a recept Pečicí formy na vanilkové rohlíčky Vážení zákazníci, upéct perfektně vytvarované vanilkové rohlíčky nebylo ještě nikdy tak snadné! Obě pečicí formy ze silikonu jsou extrémně

Více

Muffiny k čaji s rozinkami a mandlemi

Muffiny k čaji s rozinkami a mandlemi Muffiny k čaji s rozinkami a mandlemi Tak jako ve staré Anglii: sladké kynuté bochánky jsou to pravé pro příjemný odpolední čajový dýchánek 50 ml mléka 1/4 kostky droždí (10 g) 90 g cukru 280 g polohrubé

Více

112704 220 NÁVOD K OBSLUZE

112704 220 NÁVOD K OBSLUZE 112704 220 NÁVOD K OBSLUZE 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pokud používáte elektrické přístroje, dodržujte základní bezpečnostní pravidla, včetně následujících: Před použitím šicího stroje si přečtěte následující

Více

Sada Látky kolem nás Kat. číslo 104.0020

Sada Látky kolem nás Kat. číslo 104.0020 Sada Kat. číslo 104.0020 Strana 1 z 68 Strana 2 z 68 Sada pomůcek Obsah Pokyny k uspořádání pokusu... 4 Plán uspořádání... 5 Přehled jednotlivých součástí... 6, 7 Přehled drobných součástí... 8, 9 Popisy

Více

CS Kombinovaná mikrovlnná trouba Recepty

CS Kombinovaná mikrovlnná trouba Recepty CS Kombinovaná mikrovlnná trouba Recepty 2 1. AUTOMATICKÉ PROGRAMY UPOZORNĚNÍ! Viz kapitoly o bezpečnosti. 1.1 Automatické programy Automatické programy nabízí optimální nastavení pro jednotlivé typy masa

Více

Příklad dobré praxe na téma ZDRAVÝ ŽIVOT = SPOKOJENÝ ŽIVOT

Příklad dobré praxe na téma ZDRAVÝ ŽIVOT = SPOKOJENÝ ŽIVOT Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina projekt číslo CZ.1.07/1.1. 00/02.0014 Příklad dobré praxe na téma ZDRAVÝ ŽIVOT = SPOKOJENÝ ŽIVOT Jméno autora Mgr. Irena Batelková Název příkladu

Více

2 Kousky těsta stáčíme: Nejprve je rukama roztáhneme naplocho.

2 Kousky těsta stáčíme: Nejprve je rukama roztáhneme naplocho. 1 Těsto rozdělíme na poloviny. Nejlépe to půjde škrabkou na těsto. 2 Kousky těsta stáčíme: Nejprve je rukama roztáhneme naplocho. 3 Placku těsta z jedné strany přeložíme do středu. 26 Münsterländský selský

Více

Pórková polévka s brokolicovými chipsy

Pórková polévka s brokolicovými chipsy Pórková polévka s brokolicovými chipsy Jemná chuť pórku je v této polévce sladěna se sýrovou chutí, které je dosaženo díky lahůdkovému droždí a piniovým oříškům. Polévka je krásně doplněna sladko-slanými

Více

Historie 365 let je důkazem našeho zaměření na kvalitu. Produkty Fiskars jsou důmyslně funkční, jedinečně uživatelsky příjemné, mají působivě dlouhou

Historie 365 let je důkazem našeho zaměření na kvalitu. Produkty Fiskars jsou důmyslně funkční, jedinečně uživatelsky příjemné, mají působivě dlouhou Katalog Kuchyně 2016 Historie 365 let je důkazem našeho zaměření na kvalitu. Produkty Fiskars jsou důmyslně funkční, jedinečně uživatelsky příjemné, mají působivě dlouhou životnost a vynikají ikonickou

Více

CS Recepty Parní trouba

CS Recepty Parní trouba CS Recepty Parní trouba 2 www.aeg.com 1. AUTOMATICKÉ PROGRAMY UPOZORNĚNÍ! Viz kapitoly o bezpečnosti. 1.1 Automatické programy Automatické programy nabízí optimální nastavení pro jednotlivé typy masa a

Více

Problémy při pečení a jejich řešení

Problémy při pečení a jejich řešení Problémy při pečení a jejich řešení Popis problému Příčina problému Návod na odstranění problému Po upečení je chléb přilepený k nádobě Jak lze zabránit vzniku otvorů v chlebě, které vznikají v důsledku

Více

1. KUCHAŘKA 2. RYBY. 2.2 Rybí filé: 2.1 Treska: 2.3 Ryba v solné krustě:

1. KUCHAŘKA 2. RYBY. 2.2 Rybí filé: 2.1 Treska: 2.3 Ryba v solné krustě: CS PARNÍ TROUBA RECEPTY 2 www.electrolux.com 1. KUCHAŘKA 2. RYBY Jídla jsou rozdělena do několika kategorií: Ryby Drůbež Maso Jídlo z trouby Pizza a sladké či slané koláče 2.1 Treska: Pro 4 6 osob. 800

Více

Chlebová jarní polévka (4 porce)

Chlebová jarní polévka (4 porce) POLÉVKY Chlebová jarní polévka (4 porce) Ingredience: kostka zeleninového bujónu; 40 g sádla; cibule; 4 plátky chleba; 4 vejce; špetka muškátového oříšku; pažitka; petrželka; kopřivy; mletý zázvor; sůl;

Více

Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti CANDY ČR s.r.o. Před prvním použitím výrobku si pozorně přečtěte přiložený

Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti CANDY ČR s.r.o. Před prvním použitím výrobku si pozorně přečtěte přiložený M i k r o v l n n á t r o u b a M I C 2 0 2 X N á v o d k p o u ž i t í M o n t á ž n í n á v o d Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti CANDY ČR s.r.o. Před prvním použitím

Více

MIKROVLNNÁ TROUBA. Návod k obsluze. xxx xxx. FAGOR_6H-600BTCX.indd 1 28.6.2012 10:26:41

MIKROVLNNÁ TROUBA. Návod k obsluze. xxx xxx. FAGOR_6H-600BTCX.indd 1 28.6.2012 10:26:41 MIKROVLNNÁ TROUBA Model 6h-600btcx Návod k obsluze xxx xxx FAGOR_6H-600BTCX.indd 1 28.6.2012 10:26:41 CZ OBSAH 1 / POPIS MIKROVLNNÉ TROUBY Mikrovlnná trouba... 3 Ovládací panel... 4... 5 2 / JAK POUŽÍVAT

Více

Trouba FNP 612X. Návod k obsluze

Trouba FNP 612X. Návod k obsluze Trouba FNP 612X Návod k obsluze 1 Všeobecná upozornění Děkujeme za výběr jednoho z našich produktů. Pro dosažení maxima z naší vám doporučujeme: Pozorně si přečtěte návod k použití: obsahuje důležité pokyny

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Chrudim, Čáslavská 205

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Chrudim, Čáslavská 205 Rozvoj manuálních zručností a praktických dovedností žáků oboru cukrář CZ.1.07/1.1.28/01.0013 Sladká italská gastronomie Příručka pro výuku Zpracovala: Petra Doležalová Anotace Střední odborná škola a

Více

DRUŽINOVÁ KUCHAŘKA 2015 / 2016

DRUŽINOVÁ KUCHAŘKA 2015 / 2016 DRUŽINOVÁ KUCHAŘKA 2015 / 2016 DRUŽINOVÁ KUCHAŘKA Děvčata a chlapci, končí naše desetiměsíční spolupráce. Poznali jste řadu nových kuchařských nástrojů a přístrojů, seznámili se se spoustou nových receptů

Více

MIKROVLNNÁ TROUBA. Příručka pro uživatele

MIKROVLNNÁ TROUBA. Příručka pro uživatele MIKROVLNNÁ TROUBA Model: BM1240AX Příručka pro uživatele Tyto pokyny si pečlivě přečtěte dříve, než budete mikrovlnnou troubu instalovat a používat. Do místa níže zapište VÝROBNÍ Č., které najdete na štítku

Více

NEW PHOTO TO COME (ESTHER IS SENDING) 5KSM150PS, 5KSM156 5K45SS, 5KSM45

NEW PHOTO TO COME (ESTHER IS SENDING) 5KSM150PS, 5KSM156 5K45SS, 5KSM45 NEW PHOTO TO COME (ESTHER IS SENDING) 5KSM50PS, 5KSM56 5K45SS, 5KSM45 English... 5 Deutsch... 00 Français... 00 Italiano... 00 Nederlands... 00 Español... 00 Português... 00 Ελληνικά... 00 Svenska... 00

Více

SPAGHETTI COOKER & PASTA

SPAGHETTI COOKER & PASTA SPAGHETTI COOKER & PASTA 1 Spaghetti & Pasta Cooker Je ideální nejen pro přípravu těstovin, ale i zeleniny, brambor, masa, salátů a mnoha dalších pokrmů. Slouží zároveň jako cedník. Před použitím si pečlivě

Více

Pokud nám zbude náplň, můžeme dát doprostřed talíře.

Pokud nám zbude náplň, můžeme dát doprostřed talíře. Jablkové škebličky 1 porce 100 g Listové těsto 400 g Mouka na vyválení 40 g Jablka 1 kg Cukr 100 g Skořice 2 g Vejce na potření 2 ks Cukr moučka 200 g Vanilkový cukr 2 ks Nastrouháme jablka, smícháme s

Více

Návod k obsluze. Návod na obsluhu. Használati útmutató GR 4010

Návod k obsluze. Návod na obsluhu. Használati útmutató GR 4010 Contact G r i l l Návod k obsluze K o n t a k t n í g r i l Návod na obsluhu K o n t a k t n ý g r i l Használati útmutató G r i l l s ü t Ő GR 4010 KONTAKTNÍ GRIL OBSAH 2 Gratulujeme 3 Vaše bezpečnost

Více

MWD 208 MWD 308. www.whirlpool.com

MWD 208 MWD 308. www.whirlpool.com MWD 208 MWD 308.hirlpool.com 1 INSTALACE PŘED PŘIPOJENÍM ZKONTROLUJTE, ZDA NAPĚTÍ na typovém štítku odpovídá napětí ve vaší domácnosti. MIKROVLNNOU TROUBU POSTAVTE NA ROVNOU A STABILNÍ PLOCHU, která unese

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Sortiment drobného pečiva - cukroví. Čajové pečivo

Sortiment drobného pečiva - cukroví. Čajové pečivo Do sortimentu drobného pečiva můžeme řadit: Čajové pečivo Pařížské pečivo Výrobky ze sněhové hmoty Trvanlivé pečivo ze šlehaných hmot Nepečené hmoty a jiné NOVÉ VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY PRO DOSPĚLÉ KUCHAŘ,

Více

Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti.

Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti. NL EN ES DA SV NO FI TR BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL 2 1 2 3 4 5 3 Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti. popis A

Více

Všeobecná upozornění.

Všeobecná upozornění. V e s t a v n é s p o t ř e b i č e S a m o s t a t n á m u l t i f u n k č n í t r o u b a F P 8 2 7 N á v o d k p o u ž i t í Všeobecná upozornění. Děkujeme Vám, že jste si zvolili jeden z našich výrobků.

Více

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY Maximální užitek na minimálním prostoru. Třebaže to na první pohled nevypadá, MAX je prostorná mikrovlnná trouba, do které

Více

Receptář jednoduchých základních pokrmů a pečiva

Receptář jednoduchých základních pokrmů a pečiva Receptář jednoduchých základních pokrmů a pečiva Chléb bezlepkový snadno plesniví. Pokud připravujeme chléb doma nebo v zařízení, je vhodné péci chléb tak každé dva dny nový. Buďto pečeme v troubě, většinou

Více

NÁVOD K OSBLUZE. Kuchyňský robot EL76551/EL76552

NÁVOD K OSBLUZE. Kuchyňský robot EL76551/EL76552 AC 220-240V 50Hz 600W NÁVOD K OSBLUZE Kuchyňský robot EL76551/EL76552 Před použitím si pečlivě přečtěte celý návod k výrobku. 1 Šroubovací uzávěr (při mletí masa) 17 Míchací metla 2 Mlecí disk 18 Hnětací

Více

SLANÉ BEZMASÉ POKRMY. Bramborák jáhlový

SLANÉ BEZMASÉ POKRMY. Bramborák jáhlový SLANÉ BEZMASÉ POKRMY Bramborák jáhlový 6 středně velkých uvařených brambor šálek vařených jáhel vejce hrubá mouka 3 stroužky česneku drcený kmín majoránka sůl mletý pepř olej na smažení Brambory uvařené

Více

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Výrobník zmrzliny Pročtěte si rovněž návod k použití základního spotřebiče. Pokyny pro likvidaci Chladicí nádoba je naplněna tekutinou, která je z ekologického a zdravotního

Více

www.krups.cz B3* *Dle typu www.krups.cz

www.krups.cz B3* *Dle typu www.krups.cz www.krups.cz CZ A A3 A A4 A C C C B B B B3* B4 www.krups.cz *Dle typu obr. obr. obr. 3 3 4 D E4 obr. 4 obr. 5 obr. 6 E3 800 ml 7fl oz MAX D* E obr. 7 obr. 8 obr. 9 D E E obr. 0 3 4 obr. 3 obr. *Dle typu

Více

Návod k obsluze parní trouby EDG13100E

Návod k obsluze parní trouby EDG13100E Návod k obsluze parní trouby EDG13100E Obsah Vaření v páře Všeobecně S. 3 Jak parní trouba vypadá? S. 4 Příslušenství S. 5 Instalace parní trouby Elektrické připojení S. 6 Zástavba S. 7 Okamžité vaření

Více

VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ. Zařízení odpovídá Evropským nařízením 89/336/CEE, 73/23/CEE a následujícím dodatkům.

VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ. Zařízení odpovídá Evropským nařízením 89/336/CEE, 73/23/CEE a následujícím dodatkům. S p o r á k V e s t a v n é s p o t ř e b i č e F L C 6 0 X,, F L C 2 0 X P V S 6 0 4 X p r o k o m b i n a c i s N á v o d k p o u ž i t í VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste

Více

Jablečný koláč s tvarohem... 2 Jablečný štrůdl od babičky... 2 Grilovaná jablka se zmrzlinou... 3

Jablečný koláč s tvarohem... 2 Jablečný štrůdl od babičky... 2 Grilovaná jablka se zmrzlinou... 3 Jablka Plněná jablka... 1 Jablečná roláda... 1 Jablečné palačinky 1... 2 Jablečné palačinky 2... 2 Jablečný koláč s tvarohem... 2 Jablečný štrůdl od babičky... 2 Grilovaná jablka se zmrzlinou... 3 Čatní

Více