rádi bychom Vám představili katalog značky Babeko, pod kterou naleznete ručně šité dekorace, kojenecké potřeby či jiné výrobky nejen pro děti.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "rádi bychom Vám představili katalog značky Babeko, pod kterou naleznete ručně šité dekorace, kojenecké potřeby či jiné výrobky nejen pro děti."

Transkript

1

2 Hezký den, rádi bychom Vám představili katalog značky Babeko, pod kterou naleznete ručně šité dekorace, kojenecké potřeby či jiné výrobky nejen pro děti. Touto formou bychom Vám chtěli jednotlivý sortiment představit, dát Vám možnost prohlédnout si vše na jednom místě a dozvědět se konkrétní informace. Všechno pod značkou Babeko je tvořeno ručně, jedná se tedy o originály, které si sami navrhujeme a které vyrábíme z nejkvalitnějších materiálů a dbáme na jejich kvalitu a nezávadnost. Momentálně se nejvíce soustřeďujeme na výrobky, které naleznete v tomto katalogu a konkrétně se jedná o šité dekorace pro děti ve tvaru zvířátek ze 100% bavlny, nahřívací zvířátka plněná pohankovými slupkami, bylinková zvířátka, nahřívací polštářky, dekorační polštářky, pytlíčky plněné pohankou a levandulí, a to vše je doplněno ruční kresbou speciálními barvami určenými přímo na textil. Mimo pohankové a levandulové výrobky lze vše prát na 40 C a je plněno hypoalergenním dutým vláknem. Používáme pouze 100% bavlnu s certifikátem! Šijeme převážně v daných velikostech, ale pokud byste si přáli jiný rozměr, není problém se domluvit. Většinu zvířátek lze také doplnit štěrchátkem či pískátkem. Součástí katalogu je také vzorník látek, které používáme a z kterých si můžete vybrat barvy dle Vašeho přání. Prohlédněte si tedy prosím následující stránky s výrobky, pod jejichž fotkami najdete jejich přesný popis. V případě zájmu o prodej našeho sortimentu ve Vašem obchodě či na internetových stránkách nás prosím kontaktujte na uvedený , a pokud přílohou katalogu nebyl ceník (pro obchodníky s VO cenami), rádi Vám jej zašleme. MO ceny jsou shodné s cenami na našem eshopu. Babeko Kontaktní údaje: Stará 422/1 Ostrava Tel: babeko@atlas.cz Web: IČO:

3 KOČIČKA Kočičku šijeme ve dvou velikostech, a to cca 25x11 cm a 40x21 cm. Je ušita ze 100% bavlny, vyplněna hypoalergenním dutým vláknem, sešita bavlněnými nitěmi a obličej je nakreslen nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti. Možno prát na 40 C, barva je stálá. Kombinujeme také s variantou pískací.

4 Kačenka Kačenka o velikosti cca 22x17 cm, je ušita ze 100% bavlny, vyplněna hypoalergenním dutým vláknem, sešita bavlněnými nitěmi a očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti. Pratelná do 40 C.

5 Slon Slona šijeme ve více velikostech, například cca 27x25 cm, 17x19 cm a 16x15 cm. Je ušit ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem a sešit bavlněnými nitěmi. Očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými na dětský textil. Možno prát na 40 C. Nejmenší rozměr je většinou doplněn o pískátko.

6 Medvídek Medvídek o velikosti cca 24x15 cm je ušit ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem a sešit bavlněnými nitěmi. Očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými na dětský textil. Je také velmi oblíbený v pískací variantě. Možno prát na 40 C.

7 Mořský koník Mořský koník o velikosti cca 25x12 cm, je ušit ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem a sešit bavlněnými nitěmi. Očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými na dětský textil. Možno prát na 40 C.

8 Poník Poník o velikosti cca 18x18 cm je ušit ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem a sešit bavlněnými nitěmi. Očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými na dětský textil. Možné prát na 40 C.

9 Pejsek sedící Pejska šijeme ve dvou velikostech, a to cca 26x22 cm a cca 22x20 cm, je ušit ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem, sešit bavlněnými nitěmi a oči jsou nakresleny nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti. Možnost praní na 40 C. Menší rozměr pejska je na přání pískací.

10 Pejsek stojící Pejsek stojící o velikosti cca 22x17 cm je ušit ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem, sešit bavlněnými nitěmi a oči jsou nakresleny nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti. Možnost praní na 40 C.

11 Dino Dina šijeme ve dvou velikostech, a to cca 25x22 cm a cca 20x18 cm, je ušit ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem, sešit bavlněnými nitěmi a oči jsou nakresleny nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti. Možnost praní na 40 C. Menší rozměr dina je pískací.

12 Babánek Babánek je naše stvoření, které vzniklo jen tak jednoho dne na papíře jako zkouška střihu a nakonec zůstal tak jak je. Je to autorská postavička, kterou šijeme ve třech velikostech 27x15 cm, 19x11cm a cca 13x8 cm, kdy menší rozměr je pískací a nejmenší rozměr je opatřen štěrchátkem. Ušit je ze 100% bavlny, vyplněn hypoalergenním dutým vláknem a sešit bavlněnými nitěmi. Očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými na dětské hračky. Možno prát na 40 C.

13 Pohanková nahřívací zvířátka Mimo látková zvířátka se také specializujeme na zvířátka plněná pohankovými slupkami. Nejčastěji používáme tvar slona, sovy, medvědí hlavičky, kočičky či hrocha, ale je možné vyplnit pohankou jakýkoliv náš tvar. Pohankovou výplň pro její skvělé mikromasážní účinky a schopnosti přizpůsobit se jakémukoliv tvaru, používáme právě pro výplň našich hraček. Má příjemný šelest, který působí uklidňujícím účinkem. Opravdu velmi antistresové mačkání :-) Napomáhá při zablokování krční páteře a následnému bolení zad, hlavy, ramen a zátylku či při nespavosti. Ulevuje i od bolestí v oblasti ústní dutiny, očí a trojklanného nervu. Pro vysoký obsah kyseliny křemičité působí proti geopatogenním zónám. Je nealergická. Schopnost slupek uskladňovat vzduch umožňuje jejich nahřátí (např. na kachlových kamnech, radiátorech, na slunci) a akumulaci tepla, které se poté během odpočinku přenáší do lidského těla. Nahřátá pohanka ulevuje také od bolestí páteře a kloubů. U dětí tyto pohanková nahřívací zvířátka najdou největší uplatnění při bolesti bříška a pro dobrý spánek. Je možné také kombinovat s levandulí, která má také velmi prospěšné účinky.

14 Pohankový nahřívací slon Slon je cca 18 cm vysoký a 20 cm široký, ušitý ze 100% bavlny, vyplněný pohankovými slupkami, sešitý bavlněnými nitěmi a očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti.

15 Pohanková nahřívací kočička Kočička je takový polštářek do postýlky o velikosti cca 27x17 cm, je ušita ze 100% bavlny, vyplněna pohankovými slupkami a sešita bavlněnými nitěmi. Očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými na dětský textil.

16 Pohankový nahřívací medvídek Medvídek o velikosti cca 20x17 cm, ušitý ze 100% bavlny, vyplněný pohankovými slupkami, sešitý bavlněnými nitěmi a očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti.

17 Pohanková nahřívací sovička Sova je takový polštářek do postýlky, cca 18 cm vysoká, 15 cm široká, je ušita ze 100% bavlny, vyplněna pohankovými slupkami a sešita bavlněnými nitěmi. Očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými na dětský textil.

18 Pohankový nahřívací hroch novinka Hroch o velikosti cca 25x20, ušitý ze 100% bavlny, vyplněný pohankovými slupkami, sešitý bavlněnými nitěmi a očička jsou nakreslena nezávadnými barvami určenými přímo na textil pro děti.

19 Pohankový nahřívací polštář velký Mimo klasické velikosti vyrábíme také velké pohankové polštáře ve třech tvarech medvědí hlavičky, kočka a hroch. Tyto polštáře v sobě mají 650g pohanky!

20 Bylinková zvířátka Pro velkou oblíbenost šijeme také bylinková zvířátka, kde nejsme omezeni tvarem, takže přidat bylinku můžeme do každého tvaru z naší nabídky. Kombinujeme buď bylinku s dutým vláknem či s pohankou. Velikosti zachováváme či speciálně v bylinkové verzi vyrábíme mini medvídka o velikosti cca 13x9 cm či mini kočičku o velikosti cca 13x8 cm.

21 Pohankoví usínáčci, muchláčci Nahřívací pohankový muchláček, ručně malovaný o velikosti 16x16 cm (bez stužek) je ideální zábavička pro naše nejmilovanější a nejmenší :-) Stužky určitě zaujmou a díky výplni, kterou tvoří pohanka je muchláček krásně šustivý a ideální na mačkání v těch nejmenších ručkách ;-) Na přání také se jménem miminka. (nápis na fotografii je ilustrační) Ušit ze 100% bavlny, sešit bavlněnou nití, malován nezávadnými barvami určenými přímo na textil a výplň tvoří pohankové slupky, díky kterým můžete muchláčka nahřát a tak pomoci miminku od bolavého bříška a podobně.

22 Pohankové či pohankovo-levandulové výrobky Náš sortiment také doplňujeme například o polštářky různých tvarů, které jsou plněny pohankovými slupkami či kombinací pohanky a levandule. Obě tyto složky mají skvělé účinky na zdraví člověka. Mimo polštářky šijeme také pohankovo-levandulové pytlíčky, které se dají použít ať už k dekoraci nebo také k masáži krku apod. Malé čtverečky na pravé spodní fotografii jsou pak levandulové koupele. Tyto čtverečky jsou plněny pouze levandulí a mohou se použít jako vůně do skříně nebo právě do zmíněné koupele.

23 Všechny naše výrobky můžeme dle Vašeho přání opatřit ručně malovaným obrázkem či nápisem. Na každé zvířátko či polštářek lze napsat jakýkoliv vzkaz či jméno obdarovávaného. Velmi oblíbené jsou polštářky plněné dutým vláknem tedy pratelné se jménem a datumem narození dítěte. Děkujeme za Váš čas. ručně a s láskou Babeko

24 Naše značka BABEKO je oficiálně registrovaná ochranná známka č u úřadu průmyslového vlastnictví České Republiky. Jakékoliv kopírování je trestné. Naše výrobky patří pod organizaci

Katalog výrobků. Charita sv. Alexandra Holvekova 651/28 IČ: Ostrava Kunčičky DIČ:CZ

Katalog výrobků. Charita sv. Alexandra Holvekova 651/28 IČ: Ostrava Kunčičky DIČ:CZ Katalog výrobků Charita sv. Alexandra Holvekova 651/28 IČ: 26520788 718 00 Ostrava Kunčičky DIČ:CZ26520788 www.charita-sv-alexandra.cz 2 Panenka velká - HOLKA Cena : 330,- Rozměr : v. 38 cm, š. 25 cm.,

Více

...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ..

...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ.. ...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ.. Kontaktní údaje: Bohumíra Četyny 3025/13 700 30 Ostrava-Bělský Les Telefon: +420 59 1124 428 Mobil: +420 724 902 430 +420 606 761654 ..RYCHLE A KVALITNĚ.. Přehled nabízených

Více

KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA. ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566

KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA. ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 Obchodní oddělení: Fašková Olga ml. +420 777 149 571 Obchodní zástupce: Linhart Vladimír

Více

ČÍNSKÉ POSTÝLKY NEPRODÁVÁME

ČÍNSKÉ POSTÝLKY NEPRODÁVÁME VYBAVENÍ - Postýlky a lehátka 3801004 Postýlka délka 133 cm Antialergický omyvatelný materiál, váha 3 kg! Lehce skladovatelné, možno dokoupit kolečka (cca ke každé osmé), barevná i bílá prostěradla anástavce

Více

Sídlíme v Ostravě v České republice, kde také provozujeme vlastní flamencovou školu s mnoha studentkami spokojenými s našimi produkty.

Sídlíme v Ostravě v České republice, kde také provozujeme vlastní flamencovou školu s mnoha studentkami spokojenými s našimi produkty. Drazí příznivci flamenca. Ateliér Son Rubias je rodinná firmička složená ze dvou velkých flamencových nadšenkyň z matky Soni a dcery Anety; obě jsme tanečnice s mnohaletou zkušeností, což se odráží i v

Více

katalog výrobků CEDR Pardubice o.p.s.

katalog výrobků CEDR Pardubice o.p.s. katalog výrobků CEDR Pardubice o.p.s. Společnost CEDR Pardubice, o.p.s., poskytuje sociální služby (psychiatrickou rehabilitaci) pro duševně nemocné a provozuje chráněné dílny pro zaměstnávání osob se

Více

Rádi bychom Vám představili nabídku výrobků chráněné dílny DANETA, svépomocného sdružení rodičů a přátel zdravotně postižených dětí.

Rádi bychom Vám představili nabídku výrobků chráněné dílny DANETA, svépomocného sdružení rodičů a přátel zdravotně postižených dětí. 1 Rádi bychom Vám představili nabídku výrobků chráněné dílny DANETA, svépomocného sdružení rodičů a přátel zdravotně postižených dětí. Pro mateřské školy jsme vytvořili speciálně zaměřený sortiment dětských

Více

MATRACE.

MATRACE. www.ahorn.cz MATRACE MATRACE Není pěna jako pěna. Objevte novou kolekci matrací Ahorn s unikátními pěnami s příměsí přírodního sójového oleje, který nahrazuje část polyolů obnovitelným přírodním olejem.

Více

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místních farmářů.

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místních farmářů. Firma Merino, která byla založena roku 1991 jiným subjektem, úspěšně obchodovala a prodávala 24 let na českém trhu. Od roku 2015 se zavedená firma Merino stala součástí chráněných dílen Domova sv. Anežky.

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY BYTOVÉHO TEXTILU PLATÍ OD STŘEDY 01.05. DO NEDĚLE 05.05.2013 1.799,-* SATÉNOVÉ POVLEČENÍ

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY BYTOVÉHO TEXTILU PLATÍ OD STŘEDY 01.05. DO NEDĚLE 05.05.2013 1.799,-* SATÉNOVÉ POVLEČENÍ -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY BYTOVÉHO TEXTILU PLATÍ OD STŘEDY 01.05. DO NEDĚLE 05.05.2013 1)» 100% BAVLNA» VÝBĚR ZE 2 BAREV 1.299,- 1.799,-* SATÉNOVÉ POVLEČENÍ Saténové povlečení, se zipem, 100% bavlna, na

Více

Katalog výrobků z chráněné dílny

Katalog výrobků z chráněné dílny z chráněné dílny Dovolujeme si Vám nabídnout výrobky naší chráněné dílny o.s. Prosaz: Naše dílna vznikla z potřeby poskytnout lidem s tělesným a mentálním postižením možnost pracovního uplatnění s ohledem

Více

Katalog PF Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I

Katalog PF Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I Katalog PF 2018 Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I 460 01 Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do ruky nabídka novoročenek pro rok 2018. Tyto novoročenky byly navrhnuty a vyrobeny v

Více

Ceník. Wellness na zámku.

Ceník. Wellness na zámku. Ceník Wellness na zámku www.wellnessnazamku.cz Privátní wellness zóny PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL Infi nit karta+ Privátní whirlpool pro 2 osoby 20 min 540 Kč 520 Kč Privátní whirlpool pro 2 osoby 50 min 920 Kč

Více

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místního farmáře.

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místního farmáře. 1 Firma Merino, která byla založena roku 1991 jiným subjektem, úspěšně obchodovala a prodávala 24 let na českém trhu. Od roku 2015 se zavedená firma Merino stala součástí chráněných dílen Domova sv. Anežky.

Více

HÁČKOVÁNÍ 2. zvířátka, květiny, doplňky

HÁČKOVÁNÍ 2. zvířátka, květiny, doplňky HÁČKOVÁNÍ 2 zvířátka, květiny, doplňky LENKA BEDNÁŘOVÁ Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy Všechna práva vyhrazena. Žádná část této tištěné či elektronické knihy nesmí být reprodukována a šířena

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

TEXTILNÍ PSÍK - NÁVOD

TEXTILNÍ PSÍK - NÁVOD TEXTILNÍ PSÍK - NÁVOD Budeme potřebovat: - kus látky o velikosti cca formátu A4 - nažehlovací vlizelín stejné velikosti (není nezbytně nutné jej mít, ale lépe se s látkou pracuje a hračka je trvalejší

Více

Masáže Resort Green Valley

Masáže Resort Green Valley Masáže Resort Green Valley Základní popis nabízených masáží ZÁKLADNÍ POPIS NABÍZENÝCH MASÁŽÍ klasická relaxační, regenerační a sportovní masáž Je založena na tzv. švédské masáži. Využívá různé typy tření

Více

Program Klubu Krteček na rok 2018

Program Klubu Krteček na rok 2018 Program Klubu Krteček na rok 2018 Leden 3.1. - povídáme si o Vánocích, malujeme dárky 4.1. cvičíme 8.1. keramika co jsem dostal pod stromeček 10.1. zimní krajina se sněhuláky společná práce 11.1. ruční

Více

LOUTKOVÁ DIVADLA. Loutkové divadlo pro 20 cm loutky Loutkové divadlo univerzál 3 v Věšák na loutky bez nití. 50 Věšák na loutky

LOUTKOVÁ DIVADLA. Loutkové divadlo pro 20 cm loutky Loutkové divadlo univerzál 3 v Věšák na loutky bez nití. 50 Věšák na loutky LOUTKOVÁ DIVADLA Loutkové divadlo pro 20 cm loutky - 62 Velikost: Šířka 59 cm, výška 35 cm, hloubka 29 cm, výška otvoru na předním portálu 30 cm Materiál: Dřevo, textil (opona) Určení: Loutky dřevěné 20

Více

Ceník. Wellness na zámku.

Ceník. Wellness na zámku. Ceník Wellness na zámku www.wellnessnazamku.cz Privátní wellness zóny V ceně privátní sauny, whirlpoolu a celé privátní zóny je zahrnuto zapůjčení osušky, prostěradla, županu a pantoflí. PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL

Více

Popis a ceník produktů

Popis a ceník produktů Popis a ceník produktů Nejprve bychom vám rádi poděkovali, že zvažujete nákup některého z produktů z dílny Potato, velice nás těší váš zájem. Materiály Pro výrobu se snažíme vybírat takové materiály, které

Více

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo www.everstar.cz Everstar s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089

Více

Výtvarný materiál DEKORAČNÍ MATERIÁL. K1 0038 27,- Kč 1,08 EUR

Výtvarný materiál DEKORAČNÍ MATERIÁL. K1 0038 27,- Kč 1,08 EUR Bambulky 00 barevných bambulek o průměru cm na knoflíky, očička, nosíky apod.. K 0 Barevné. K 0 Zvířecí,- Kč,0 EUR DEKORAČNÍ MATERIÁL. Pohádková vlna Balíček barevného ovčího rouna o hmotnosti 0 g. Jedná

Více

výtvarný KATALOG podzim/zima vatovky - na brouky Papírové polotovary k dotvoření. Lze je pomalovat, polepit a dozdobit. BARVA žlutá 55x45 mm

výtvarný KATALOG podzim/zima vatovky - na brouky Papírové polotovary k dotvoření. Lze je pomalovat, polepit a dozdobit. BARVA žlutá 55x45 mm Martina SASKOVÁ, Hálkova 1026, 252 63 Roztoky mobil: 724 116 947 IČO: 417 656 99 výtvarný KATALOG podzim/zima vatovky - na brouky Papírové polotovary k dotvoření. Lze je pomalovat, polepit a dozdobit.

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS Katalog dárků Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz DáRkOvé POUkAZy INFINIT maximus EXKLUZIVNÍ SAUNOvá NOc V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční vstup do saunového

Více

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam novinka na trhu Matrace Klinmam r KLINMAM CZECH QUILTED PRODUCTS V rámci 20. leté tradice značky KLINMAM uvádíme na trh novou kolekci kvalitních matrací a ortopedických polštářů za velice atraktivní ceny.

Více

Vlastnosti matrace Potah s vlákny viskózy. Ortopedický stupeň Výplň z paměťové pěny Memorex (2 cm)

Vlastnosti matrace Potah s vlákny viskózy. Ortopedický stupeň Výplň z paměťové pěny Memorex (2 cm) orthofirm + TOSCANA Extrémní komfort Snímatelný a pratelný potah Potah s vlákny viskózy Výška 24 Výplň z paměťové pěny Memorex (2 ) Vrstva paměťové pěny Memorex (5 ) 10 Vrstva ortopedické pěny Orthofirm

Více

Od 7. listopadu 2018

Od 7. listopadu 2018 www.kik.cz Od 7. listopadu 08 Od 7. listopadu 08 www.kik.cz Deky Mořská panna, také v tyrkysové barvě, rozměry: cca 0 7 cm, žralok, rozměry: cca 0 cm, HEBKÉ A POHODLNÉ DEKY OD KiK LED lucerny výška: cca

Více

Novinky v Think Creative - Podzim 2018

Novinky v Think Creative - Podzim 2018 Novinky v Think Creative - Podzim 2018 00781 - Věnec dřevěný s dírkami (20 cm) - lapač snů 22 Kč Dřevěný věnec s dírkami - ideální na lapač snů. Lze z něj také vytvářet různé dekorace do oken a na dveře,

Více

Ceník hraček MALOOBCHODNÍ CENY Platný od

Ceník hraček MALOOBCHODNÍ CENY Platný od Ceník hraček MALOOBCHODNÍ CENY Platný od 1. 10. 2018 Platnost od: 1. 10. 2018 Lucie Frýdová Zachrašťany 99, Nový Bydžov Tel.: + 420 603 421 751 Web : lucyyv.webnode.cz Email : lucyyv.frydova@gmail.com

Více

www.zdravotnickepomucky.eu

www.zdravotnickepomucky.eu Telefon na obchodního zástupce: Ladislava Jirousková Telefon: +420 734 763 686 Fax: +420 491 420 886 E-mail: oz@pro-charitu.cz Pro-Charitu s.r.o. Manželů Burdychových 245 549 41 Červený Kostelec IČ: 28810619,

Více

750,- Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 450,- 300,- 1/2 50% SLEVA CENA CENA VÍCE NEŽ PLUS PŘIKRÝVKA FLOWER

750,- Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 450,- 300,- 1/2 50% SLEVA CENA CENA VÍCE NEŽ PLUS PŘIKRÝVKA FLOWER PŘIKRÝVKA FLOWER VÍCE NEŽ 50% 750,- VIZ STR. 3 Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 135x220 cm 1049,- 525,- 200x220 cm 1299,- 800,- 70x80 cm 399,- 200,- HEDDA AMOLA DORETTE JEANITA JARNÍ + LETNÍ

Více

Funkční oblečení pro dospělé

Funkční oblečení pro dospělé Funkční oblečení pro dospělé KOLEKCE 2016-2017 česká výroba www.littleangel.cz O NÁS 02 Představujeme vám kolekci oblečení Outlast pro dospělé, která vznikla na přání spokojených rodičů dětí, které vyzkoušely

Více

Vánoce jsou za dveřmi

Vánoce jsou za dveřmi Postel JILL Stylová postel z lakované masivní borovice v přírodní barvě s laťkovým lamelovým roštem Brasmin a pružinovou matrací BASIC S10. Třídveřová šatní skříň DAKOTA, Š132xV200xH50 cm 5999,- 4500,-

Více

dětský textil kolekce Méďa + fusak Sport Angel

dětský textil kolekce Méďa + fusak Sport Angel dětský textil kolekce Méďa + fusak Sport Angel Značka Little Angel Dětský textil pod značkou Little Angel vyrábí DITA v. d. i. již přes 10 let. Je to jediný výrobce v ČR, který dostal licenci na používání

Více

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY RODINNÉ PORTRÉTY MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY photography OD FOCENÍ PO TISK / TIPY CO S SEBOU VZÍT KDE SE NEJLÉPE FOTÍ? / RODINNÉ FOTO / CENY A INFORMACE MILOŠ VATRT / fotograf VÍTEJTE Ahoj, jmenuji se Miloš.

Více

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi řikrývky a polštáře RODUKTOVÝ KATALOG 2011 Mimi: dětský spánek Vážení zákazníci, představujeme Vám nový specializovaný program dětských ložních výrobků every Mimi, charakteristický mimořádnou kvalitou

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

Andělka. Foto návod zdarma. Renata Pekařová www.siti-renata.cz www.renatapekarova.cz info@siti-renata.cz 2015 1

Andělka. Foto návod zdarma. Renata Pekařová www.siti-renata.cz www.renatapekarova.cz info@siti-renata.cz 2015 1 Andělka Foto návod zdarma 2015 1 Budeme potřebovat: 2x obdélník látky na tělíčko Andělky asi 17x15 cm 2x obdélník látky v tělové barvě 9x15 cm a stejnou látku 2x(6x9cm) na ruce 2x obdélník látky na křídla

Více

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY INTIMNÍ FOTO MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY photography INTIMNÍ FOTOGRAFIE / TĚHOTENSKÉ FOTOGRAFIE ONA A ON INTIMNĚ / CENY A INFORMACE MILOŠ VATRT / fotograf O MNĚ Ahoj, jmenuji se Miloš. Profesionálně se focení

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID. Série pohovek. DESIGN Francis Cayouette.

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID. Série pohovek. DESIGN Francis Cayouette. NÁKUPNÍ PROSPEKT GRÖNLID Série pohovek DESIGN Francis Cayouette. ČÁSTI Křeslo Područka Lenoška Rohový díl Podnožka Podnožka s úložným prostorem 1místný sedací díl 2místný sedací díl 3místný sedací díl

Více

ZAHRADNÍ, BYTOVÁ A STAVEBNÍ ARCHITEKTURA Z UMĚLÉHO PÍSKOVCE ZAHRADNÍ DEKORACE. SOCHY a BUSTY

ZAHRADNÍ, BYTOVÁ A STAVEBNÍ ARCHITEKTURA Z UMĚLÉHO PÍSKOVCE ZAHRADNÍ DEKORACE. SOCHY a BUSTY ZAHRADNÍ, BYTOVÁ A STAVEBNÍ ARCHITEKTURA Z UMĚLÉHO PÍSKOVCE ZAHRADNÍ DEKORACE SOCHY a BUSTY Kameno Ateliér Hořice s. r. o. Třebnouševes 29, 508 01 Hořice tel. 493 696 617, info@kamenoatelier.cz Kameno

Více

Kdo jsme? Co je to Dílnička?

Kdo jsme? Co je to Dílnička? Kdo jsme? Denní stacionář Klub POHODA, organizace POHODA, o.p.s. je ambulantní sociální služba pro dospělé osoby s mentálním a kombinovaným znevýhodněním. Denní stacionář Klub POHODA poskytuje od roku

Více

Kód Název Rozměr (cm) Materiál Cena bez DPH (15%)

Kód Název Rozměr (cm) Materiál Cena bez DPH (15%) Objednatel: 8061 Spastik CLASSIC polohovací vak 90 x 60 1178 1355 8062 110 x 80 1766 2031 8063 130 x 100 2454 2822 8064 160 x 110 3351 3854 8065 190 x 120 4589 5277 8066 220 x 130 5633 6478 8130 Spastik

Více

ZÁŘÍ 1. TÝDEN 1. 4. 9. 2. TÝDEN 3. TÝDEN 4. TÝDEN 7. 11. 9. 14. 18. 9. 21. 25. 9.

ZÁŘÍ 1. TÝDEN 1. 4. 9. 2. TÝDEN 3. TÝDEN 4. TÝDEN 7. 11. 9. 14. 18. 9. 21. 25. 9. ZÁŘÍ 1. TÝDEN 1. 4. 9. 2. TÝDEN 7. 11. 9. 3. TÝDEN 14. 18. 9. Úvodní hodina, pomůcky a bezpečnost v hodinách Vzpomínky na léto kresba Otisky štětce dekor: řazení barev pravidelně za sebou zdobíme vázu

Více

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa hair Pojem WELLNESS se před lety plně vžil v kosmetické branži. Tělové zábaly a tělová ošetření byla dříve poskytována výhradně v exkluzivních lázeňských domech. Dnes však taková ošetření nabízejí kosmetické

Více

ZAHRADNÍ, BYTOVÁ A STAVEBNÍ ARCHITEKTURA Z UMĚLÉHO PÍSKOVCE ZAHRADNÍ DEKORACE. SOCHY a BUSTY

ZAHRADNÍ, BYTOVÁ A STAVEBNÍ ARCHITEKTURA Z UMĚLÉHO PÍSKOVCE ZAHRADNÍ DEKORACE. SOCHY a BUSTY ZAHRADNÍ, BYTOVÁ A STAVEBNÍ ARCHITEKTURA Z UMĚLÉHO PÍSKOVCE ZAHRADNÍ DEKORACE SOCHY a BUSTY Kameno Ateliér Hořice s. r. o. Třebnouševes 29, 508 01 Hořice tel. 493 696 617, info@kamenoatelier.cz Kameno

Více

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe Benefity a terapeutický efekt léčebného bazénu Bolesti hlavy Stres Nespavost Zažívací potíže Bolesti zad Celulitida Těžké nohy Reflexní zóny Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Více

Kočárky pro panenky plyšové hračky nábytek

Kočárky pro panenky plyšové hračky nábytek Kočárky pro panenky plyšové hračky nábytek 2015 16 kočárky pro panenky WIX červený KAT 11/22/33 WIX růžový/bordo KAT 11/22/39 WIX zelený KAT 11/22/37 WIXfialový KAT 11/22/34 WIX oranžový KAT 11/22/36 WIX

Více

Udělejte si radost i na podzim

Udělejte si radost i na podzim Udělejte si radost i na podzim Pletený svetr v elegantním stylu, světle modrá nebo pudrová barva, S-L Dámský svetr s elegantním lemováním kolem krku a záplatami na loktech, ve kterém se budete cítit pohodlně

Více

O Aesthetic. Jak rosteme my, tak rostou i naše zkušenosti.

O Aesthetic. Jak rosteme my, tak rostou i naše zkušenosti. Aesthetic 2014 CZ O Aesthetic Česká značka Aesthetic byla založena roku 2002 Dagmar Hlaviznovou - architektkou, která se především, díky svým dnes již třem dětem, dala trvale na dráhu tvorby pro děti.

Více

Barvy Evropy Mezinárodní projekt spolupráce škol, uskutečňovaný v rámci projektu etwinning

Barvy Evropy Mezinárodní projekt spolupráce škol, uskutečňovaný v rámci projektu etwinning Barvy Evropy Mezinárodní projekt spolupráce škol, uskutečňovaný v rámci projektu etwinning Naši zahraniční partneři: Základní škola ze španělské Zaragozy. Základní škola z polského města Tychy. Základní

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Katalog dárků Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: Vodní a saunový svět Vysočany Privátní wellness Vysočany Wellness na zámku Krč Infinit SPA Holešovice

Více

KVALITNÍ VÝROBKY Z CHRÁNĚNÝCH DÍLEN POD JEDNOU STŘECHOU MINI-KATALOG VÝROBKŮ PRO SEZÓNU 2017/18

KVALITNÍ VÝROBKY Z CHRÁNĚNÝCH DÍLEN POD JEDNOU STŘECHOU MINI-KATALOG VÝROBKŮ PRO SEZÓNU 2017/18 KVALITNÍ VÝROBKY Z CHRÁNĚNÝCH DÍLEN POD JEDNOU STŘECHOU MINI-KATALOG VÝROBKŮ PRO SEZÓNU 2017/18 Výběr nejoblíbenějších produktů, které je možné dodat ve větším množství, v dárkových balíčcích dle Vašeho

Více

VELKOOBCHODNÍ CENÍK E-shop Studia Vladan

VELKOOBCHODNÍ CENÍK E-shop Studia Vladan VELKOOBCHODNÍ CENÍK E-shop Studia Vladan Platnost ceníku od 01.07.2010 Vybavení pro maséry a relaxační centra Masážní lehátka Lávové kameny Ohřívače lávových kamenů HERBAL COMPRESS BALLS (Bylinné masážní

Více

Ceník hraček MALOOBCHODNÍ CENY Platný od

Ceník hraček MALOOBCHODNÍ CENY Platný od Ceník hraček MALOOBCHODNÍ CENY Platný od 20. 3. 2018 FLEECOVÉ HRAČKY Ceník platný od 20. 3. 2018 jméno součet: 0 Kč 21.3.2018 doprava: 120 PRODUKT DOPORUČENÁ PRODEJNÍ CENA POPIS MNOŽSTVÍ CENA POZNÁMKY

Více

REGIS Informační systém pro registrační a licenční činnosti ČNB. Žádost o obnovu oprávnění k činnosti

REGIS Informační systém pro registrační a licenční činnosti ČNB. Žádost o obnovu oprávnění k činnosti REGIS Informační systém pro registrační a licenční činnosti ČNB Žádost o obnovu oprávnění k činnosti Vytvořeno dne: 1. července 2014 Strana 2 Obsah 1 Úvod... 4 2 Proces podání žádosti... 4 2.1 Přihlášení

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

www.glamur.cz sedačka z hnědé pigmentované kůže CENA: 42660,- Kč bez DPH rám z borovice, sedák a záda vyplněno polyuretanovou pěnou

www.glamur.cz sedačka z hnědé pigmentované kůže CENA: 42660,- Kč bez DPH rám z borovice, sedák a záda vyplněno polyuretanovou pěnou S001 sedačka z hnědé pigmentované kůže CENA: 42660,- Kč bez DPH rám z borovice, sedák a záda vyplněno polyuretanovou pěnou Rozměry (cm): v 84 x š 142 x h 92 Hmotnost: 45 kg S002 sedačka z hnědé pigmentované

Více

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4

Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Originální rodinné kalendáře NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE FORMÁT A4 Třináctilistové barevné nástěnné kalendáře, rozměr listů 210x297 mm, podloženo pevným kartonem, vazba do spirály, očko na zavěšení. Tyto kalendáře

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

Kočárky pro panenky plyšové hračky nábytek

Kočárky pro panenky plyšové hračky nábytek Kočárky pro panenky plyšové hračky nábytek 549 12 Vysokov 1, tel.: 491 433 544 e-mail: vispa@vispa.cz, www.vispa.cz Combi Neo 39620 Tříkolka pro panenku s otočným předním dvojkolem a nastavitelnou rukojetí,

Více

K dispozici bude nabídkový katalog a také bonusové dárky zdarma Miroslav BOR - masáže a relaxace MERITY - Zborovská 22, Praha 5

K dispozici bude nabídkový katalog a také bonusové dárky zdarma Miroslav BOR - masáže a relaxace MERITY - Zborovská 22, Praha 5 SLEVOVÁ KNÍŽKA září - říjen 2012 V této knížce najdete skvělé slevy na nejoblíbenější masáže Můžete ji využít nejen pro sebe ale slevové poukazy vyměnit za dárkový a obdarovat své blízké. Platnost poukazů

Více

Nyní se budeme zabývat receptory, jež jsou umístěny na velkém palci a odpovídají. Obrázek 6

Nyní se budeme zabývat receptory, jež jsou umístěny na velkém palci a odpovídají. Obrázek 6 Hlava Nyní se budeme zabývat receptory, jež jsou umístěny na velkém palci a odpovídají hlavě. Hlava je součástí nervového systému. Nebudu podrobně popisovat její části, jako jsou mozek, hemisféry (polokoule

Více

Kreativní sady pro děti

Kreativní sady pro děti Kreativní sady pro děti prům 75 106 30 32 celk 96 5667 8069 2870 kod foto nazev popis vyrobce ks sklad DPH akcni cena vč DPH MOC sleva v vč DPH % marže v Kč za ks marže v Kč celkem fiv07 Balíček pro dětské

Více

Korporátní styling firemní oblékání Uniformy Business, office a casual oblečení Společenské, svatební šaty a obleky Dámské a pánské zakázkové

Korporátní styling firemní oblékání Uniformy Business, office a casual oblečení Společenské, svatební šaty a obleky Dámské a pánské zakázkové Business, office a casual oblečení Společenské, svatební šaty a obleky Dámské a pánské zakázkové krejčovství O mně Již dlouhá léta se pohybuji v módě a oděvním průmyslu. Vystudovala jsem oděvní školu

Více

Příručka uživatele systému Museion. Aplikace Helpdesk

Příručka uživatele systému Museion. Aplikace Helpdesk Příručka uživatele systému Museion Aplikace Helpdesk Autorská práva Copyright 2012-2015 MUSOFT.CZ, s.r.o.. Všechna práva vyhrazena. Tato příručka je chráněna autorskými právy a distribuována na základě

Více

MAGNUM NATURAL KOUPEL, SAUNA, MASÁŽ DŘEVĚNÉ HŘEBENY

MAGNUM NATURAL KOUPEL, SAUNA, MASÁŽ DŘEVĚNÉ HŘEBENY KATALOG 2018/2019 MAGNUM NATURAL KOUPEL, SAUNA, MASÁŽ DŘEVĚNÉ HŘEBENY Koupelové doplňky MAGNUM NATURAL jsou vyrobeny výhradně z přírodních hypoalergenních hmot. Pravidelné užívání přírodních výrobků ze

Více

KATALOG PRODUKTŮ. Objednávky zasílejte e-mailem: info@creativetoys.cz

KATALOG PRODUKTŮ. Objednávky zasílejte e-mailem: info@creativetoys.cz KATALOG PRODUKTŮ SEQUIN MAGIC Pomocí kouzelného pera umístěte různobarevné flitry na veselý přilnavý obrázek. Vhodné pro děti od 5 let. Obsah balení: obrázek, kouzelné pero, různobarevné flitry a návod

Více

Cukrářství - Alena Jelínková

Cukrářství - Alena Jelínková Cukrářství - 1 - D0168-840,- 8 - D0620-750,- Krteček a kamarádi dort patrový s krtečkem 2 - D0169-840,- 9 - D0884-420,- Krteček a kamarádi dort kulatý malý s krtečkem 1 kus 3 - D0170-950,- 10 - D0761-540,-

Více

raštil raštil Josef V Josef V pidilidi Michal Křižánek Michal Křižáne Renata Knesplová a Knesplová ena Ž ská Fakturace, expedice reklamace

raštil raštil Josef V Josef V pidilidi Michal Křižánek Michal Křižáne Renata Knesplová a Knesplová ena Ž ská Fakturace, expedice reklamace pidilidi P l a ste n k y Motiv: Velikost: 2-4-6 let PL1 Cena: 145 Kč bez DPH 173 Kč s DPH PLK PLA PLF Barevné kombinace: modrá zelená červená růžová nost 09 p u t dos ubna 20 od D na 2009 k e t t r K d

Více

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky.

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. KATALOG Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. Filozofií značky je vyrábět promyšlený, kvalitní a bezpečný nábytek, který má svůj vnitřní příběh

Více

VALENTÝN 2014 NABÍDKA DÁRKOVÝCH PŘEDMĚTŮ

VALENTÝN 2014 NABÍDKA DÁRKOVÝCH PŘEDMĚTŮ VALENTÝN 2014 NABÍDKA DÁRKOVÝCH PŘEDMĚTŮ prostor pro Vás, jak druhým říci, že je máte rádi SRDCE SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ Svíce splněných přání Vám přináší lásku, radost a pohodu v rodinném kruhu. Může Vám pomoci

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

KaTaLoG FOTO KERAMIKA

KaTaLoG FOTO KERAMIKA KaTaLoG FOTO KERAMIKA FOTO KERAMIKA Jsme přímí výrobci foto keramiky, nabízíme širokou škálu tvarů a dekorací v různých rozměrech porcelánových destiček. Nabízíme také možnosti úpravy a rekonstrukce fotografií,

Více

Příplatky a doplňkové služby pro 2011

Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky Dětská postýlka noc (nutné rezervovat) 50 Kč Pes na pokoji noc (pouze na některých pokojích) 150 Kč Neobsazené lůžko 70% hotel Omega polopenze *** dospělí

Více

HIT! INOVATIVNÍ. TECHNOLOGIE prodyšných výrobku NA VELETRHU KIND&JUGEND W KOLONII

HIT! INOVATIVNÍ. TECHNOLOGIE prodyšných výrobku NA VELETRHU KIND&JUGEND W KOLONII HIT! NA VELETRHU KIND&JUGEND W KOLONII MADE IN EUROPE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE prodyšných výrobku 100% PREMIUM QUALITY INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PRODYŠNÝCH VÝROBKU V zájmu o komfort dětí, ktere často tráví

Více

WORKSHOPY / DOPROVODNÉ PROGRAMY. Nabídka 2018 Dětské programy, obchodní centra, firemní akce, tématické akce, městské slavnosti a další

WORKSHOPY / DOPROVODNÉ PROGRAMY. Nabídka 2018 Dětské programy, obchodní centra, firemní akce, tématické akce, městské slavnosti a další Nabídka 2018 Dětské programy, obchodní centra, firemní akce, tématické akce, městské slavnosti a další 1 2 AIRBRUSH TETOVÁNÍ Airbrush Tetování Dočasné tetování stříkané pomocí airbrushových pistolí s mnoha

Více

Pokyny pro vyplnění Optimální postup Teprve poté Jednotlivá pole Vložení do RS

Pokyny pro vyplnění Optimální postup Teprve poté Jednotlivá pole Vložení do RS Pokyny pro vyplnění Po stažení lze PDF vyplnit elektronicky, všechna pole k vyplnění jsou editovatelná i v obyčejném programu pro čtení PDF souborů. Stačí kliknout na šedé pole, klub lze vybrat ze seznamu

Více

Rychlozavinovačky ESITO

Rychlozavinovačky ESITO KATALOG VÝROBKŮ 2014 ČESKÁ VÝROBA ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 Obchodní oddělení: Fašková Olga ml. +420 777 149 571 Obchodní zástupce: Linhart Vladimír

Více

KATALOG VÝROBKŮ UŽIVATELŮ Slezské diakonie

KATALOG VÝROBKŮ UŽIVATELŮ Slezské diakonie KATALOG VÝROBKŮ UŽIVATELŮ Slezské diakonie 1 1 3 20 60 5 10 AZYLOVÝ DŮM PRO ŽENY Třinec AZYLOVÝ DŮM PRO ŽENY Třinec poskytuje ubytování ženám, které se v důsledku nepříznivé sociální situace ocitly bez

Více

Letní masážní. nabídka. pro ženy, muže, dorost a seniory. Klub

Letní masážní. nabídka. pro ženy, muže, dorost a seniory. Klub Letní masážní nabídka pro ženy, muže, dorost a seniory Klub Nabídka platí do konce září 2015 Na všechny služby lze vystavit Dárkové poukazy Možnosti platby v hotovosti Kč přijímáme - stravenkami lze hradit

Více

V BizBoxu můžete vytvářet slevové poukazy (vouchery), jejichž kódy pak zákazníci zadají do připraveného pole při průchodu objednávkou.

V BizBoxu můžete vytvářet slevové poukazy (vouchery), jejichž kódy pak zákazníci zadají do připraveného pole při průchodu objednávkou. Slevové poukazy V BizBoxu můžete vytvářet slevové poukazy (vouchery), jejichž kódy pak zákazníci zadají do připraveného pole při průchodu objednávkou. Typická použití: Ručně vydávané slevové poukazy (marketingové

Více

Katalog chráněné dílny proutek

Katalog chráněné dílny proutek Katalog chráněné dílny proutek Ceny platné od. 1. 3. 2013 úvod / obsah Chráněná dílna v Plasné nabízí zaměstnání lidem s mentálním postižením, kteří by nemohli sami pracovat na běžném trhu práce. Zapojení

Více

z přírodních materiálů

z přírodních materiálů TVOŘENÍ z přírodních materiálů za pár kaček Jana Talandová Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy Všechna práva vyhrazena. Žádná část této tištěné či elektronické knihy nesmí být reprodukována a

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

pískovaný celopísek jen text (negativ) (pozitiv) Pískování na láhev vína: + cena vína dle Vašeho výběru (pouze láhve VÍNO HRUŠKA) Pískování na přání:

pískovaný celopísek jen text (negativ) (pozitiv) Pískování na láhev vína: + cena vína dle Vašeho výběru (pouze láhve VÍNO HRUŠKA) Pískování na přání: Pískování na láhev vína: 149,- Kč + cena vína dle Vašeho výběru (pouze láhve VÍNO HRUŠKA) Pískování na přání: 199,- Kč (vlastní obrázek, vlastní delší texty) + cena vína dle Vašeho výběru (pouze láhve

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPO MONGOLIA 2015 Mezinárodní veletrh se zaměřením na těžbu a stavebnictví Místo konání: Buyant Ukhaa Sportpalace, Ulánbátar, Mongolsko Datum konání: 23.-25. března 2015

Více

Návod Démos24plus verze 2012

Návod Démos24plus verze 2012 Návod Démos24plus verze 2012 Přihlášení Démos24Plus Zadat uživatele Zadat heslo Vybrat si jazykovou verzi Přehled Přidat panel (okno) Zmenšení Zobrazit vše Zavřít okno Obnovení původního vzhledu Možnost

Více

Důležité bezpečnostní informace

Důležité bezpečnostní informace NÁVOD K POUŽITÍ Nosítko Babykoöl je jednoduché, ale univerzální k nošení! Bavlněná tkanina je bezpečně navržena tak, aby šla jemně natáhnout a odpovídala Vám i dítěti. To Vám umožní přitulit si k sobě

Více

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POVLEČENÍ 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY PŘIKRÝVEK 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ 3) ZDARMA!

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POVLEČENÍ 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY PŘIKRÝVEK 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ 3) ZDARMA! NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) TÝDNY BYTOVÉHO TEXTILU -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POVLEČENÍ 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY PŘIKRÝVEK 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ 3) -20%1) NA SKLADOVÉ ZÁSOBY

Více

Katalog BYTOVÉHO TEXTILU. Ceny uvedené v katalogu mohou být sníženy v rámci akčních slev.

Katalog BYTOVÉHO TEXTILU. Ceny uvedené v katalogu mohou být sníženy v rámci akčních slev. Katalog BYTOVÉHO TEXTILU Ceny uvedené v katalogu mohou být sníženy v rámci akčních slev. sestava Mandala cervená 100% polyester Digitální tisk Návlek, Polštářek 20 x 30 cm 89,- Prostírání 35 x 35 cm 109,-

Více

CENÍK KANCELÁŘSKÝCH PRACÍ 2012

CENÍK KANCELÁŘSKÝCH PRACÍ 2012 CENÍK KANCELÁŘSKÝCH PRACÍ 2012 PRÁCE S DOBROU NÁLADOU Dílna ladílna je dílna s chráněnými pracovními místy, na kterých pracují naši kamarádi s mentálním postižením. Pracuje zde nejlepší proškolený tým

Více

Ceník digitální fotografie Ceník klasické fotografie Ceník fotodárků

Ceník digitální fotografie Ceník klasické fotografie Ceník fotodárků KOMPLETNÍ CENÍK FOTOPRACÍ NALEZNETE ZDE: Ceník digitální fotografie Ceník klasické fotografie Ceník fotodárků AV TECHNIK SEDLČANY, ING. JOSEF ČIHÁK, UL. VÍTA NEJEDLÉHO 313 26401 SEDLČANY TEL: 606 322 049,

Více

Profispanek.cz PROFISPÁNEK. Expert na klidný a zdravý spánek. Víte že, že 1/3 života prospíme?

Profispanek.cz PROFISPÁNEK. Expert na klidný a zdravý spánek. Víte že, že 1/3 života prospíme? PROFISPÁNEK Expert na klidný a zdravý spánek Víte že, že 1/3 života prospíme? Vyspěte se zdravě a kvalitně Profi spánek Váš expert na každou noc. Zdravotní matrace, masivní postele, lamelové a laťové rošty,

Více

V Aquapalace Praha odstartoval celorepublikový Týden saunování Čtvrtek, 02 Listopad :46 - Aktualizováno Neděle, 05 Listopad :53

V Aquapalace Praha odstartoval celorepublikový Týden saunování Čtvrtek, 02 Listopad :46 - Aktualizováno Neděle, 05 Listopad :53 V Aquapalace Praha opět po roce začíná osvětová akce Týden saunování. V pořadí již 7. ročník s názvem Sauna pro zdraví upozorní na prospěšnost prohřívání pro lidský organismus. U příležitosti jeho zahájení

Více

KATALOG PRODUKTŮ www.vivalavidaperfumes.cz Pro ženy: Adellaide Vúně, která má vytříbený vkus. Adellaide od Viva la Vida Perfumes je velmi příjemná, intenzivní vůně pro romantické a elegantní ženy. Ztělesňuje

Více