Datum vydání: 1. února 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Datum vydání: 1. února 2016"

Transkript

1

2 Datum vydání: 1. února 2016 Kompletní nabídka rekreace včetně svazové rodinné rekreace na rok Rekreační zařízení SMRK v Lázních Libverda (20 % sleva za ubytování pro objednatele rekreace, který musí být členem OS SOO). Nabídka rodinné svazové rekreace Hotel Engadin Železná Ruda, Penzion Hejtman Chlum u Třeboně, Hotel Bezděz Staré Splavy, Sporthotel Kácov, Horský hotel Skiland Ostružná a Penzion Adršpach. Slovensko Penzion Rysy Veľká Lomnice, Apartmánový dům Smokovec. Šumava Penzion Bystřina Čeňkova pila. Hotel Děvín v Mariánských Lázních. Hotel Olšanka v Praze. Nabídka lázeňských zvýhodněných pobytů Lázně Františkovy Lázně a.s. Chorvatsko Dependance B Laguna Gradac a dependance Alem Baško Polje. Nabídka lázeňských a wellness pobytů portálu Spa.cz. Hotely, lázně a wellness VOLAREZA. Vše na

3 Datum konání: 1. února 2016 Zástupce OS SOO se dle dohody s ČMKOS nezúčastnil. Projednány např. následující materiály Zpráva o čerpání prostředků EU, Surovinová politika ČR v oblasti nerostných surovin a jejich zdrojů, Stav přípravy a projednávání novelizace stavebního zákona, Problematika dávek nemocenského pojištění, Aktuální situace v OKD a návrhy na opatření ze strany státu, Informace o aktuální situaci v oblasti migrace, Informace o řešení problémů ve zdravotnictví.

4 Datum konání: 4. února 2016 Za OS SOO přítomen: Bc. Bednář, JUDr. Pospíšil Za Generální finanční ředitelství se zúčastnil jeho generální ředitel Ing. Martin Janeček, zástupce generálního ředitele Ing. Jan Ronovský a personální ředitelka Ing. Lada Taxová, MBA. Jako hosté vystoupili předseda ČMKOS Josef Středula, náměstek ministra vnitra pro státní službu RNDr. Josef Postránecký a náměstkyně ministra financí pro daně a cla JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. Převážná část diskuze se týkala implementace zákona o státní službě v podmínkách FS ČR, kolektivního vyjednávání v kontextu Kolektivní dohody vyššího stupně, odměňování zaměstnanců FS ČR apod.

5 Datum konání: 4. února 2016 Za OS SOO přítomen: Bc. Bednář, JUDr. Pospíšil Předseda a místopředseda OS SOO jednali s náměstkem ministra vnitra pro státní službu RNDr. Postráneckým o aktuální situaci při implementaci zákona o státní službě. Projednávaná problematika: Novela zákona o státní službě priority novelizace (např. výjimka ve vzdělání, výběrová řízení a nástup nových zaměstnanců apod.), Kolektivní dohoda vyššího stupně, Osobní hodnocení a apod.

6 Datum konání: 9. února 2016 Za OS SOO přítomen: Bc. Bednář, JUDr. Pospíšil Předseda a místopředseda OS SOO jednali v Bratislavě s předsedkyní Slovenského odborového svazu veřejné správy a kultury JUDr. Márií Mayerovou a jejími spolupracovnicemi SLOVES. Cílem tohoto jednání bylo opět navázat velmi úzké kontakty se spřáteleným OS na Slovensku. Obě strany si vyměnily zkušenosti z oblasti veřejné a státní správy, z kolektivního vyjednávání, jednání o platech a dalších problémech, které řeší oba odborové svazy. Obě strany se shodly na tom, že řeší velmi podobné problémy a by bylo velmi vhodné se alespoň 2 x do roka setkávat k výměně zkušeností. Vedení OS SOO pozvalo pani předsedkyni SLOVES do Prahy na zasedání P-VOS dne 25. srpna 2016.

7 Předseda a místopředseda OS SOO navštívili v Topoľnikách Hotel Gladius, který je ve vlastnictví SLOVES. Cílem jednání v tomto rekreačním zařízení bylo dohodnout možnost rekreací pro členy OS SOO. Nyní se připravuje nabídka pro členy našeho odborového svazu.

8 Datum: 11. února 2016 OS RoPo, které sdružují zaměstnance veřejných služeb a správy. Projednání následující problematiky: Společný postup OS RoPo v dalším vyjednávání o platech na rok 2017, Fond kulturních a sociálních potřeb. Závěry: OS RoPo požadují navýšení celkového objemu prostředků na platy na rok 2017 minimálně o 10 % s tím, že nárůst bude v odpovídající výši promítnut do všech stupnic platových tarifů, Navýšení tarifních platů státních zaměstnanců o 25 %, OS RoPo požadují zrušení tabulky č. 1 nařízení vlády č. 564/2006 Sb., Vláda ČR by měla zrušit všechny platové tarify, které jsou pod minimální mzdou, OS RoPo se dohodly na požadavku změny vyhlášky č. 114/2002, o FKSP, ve znění pozdějších předpisů, především 13, a změně zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů.

9 Datum: 11. února 2016 Za OS SOO přítomen: Bc. Bednář Projednávaná témata: Karenční doba, Zdravotní volno ( sick days ) jako součást zákoníku práce, Sazba dlouhodobé nemocenské, Navýšení minimální a zaručené mzdy, Navýšení mezd a platů.

10 Datum konání: 15. února 2016 Za OS SOO přítomen: Bc. Bednář Mimo jiné projednány tyto body: Informace OS o aktuálním průběhu kolektivního vyjednávání v návaznosti na kampaň Konec levné práce, ČMKOS a vstup ČR do eurozóny, Zaměření činnosti RROS ČMKOS na rok Průměrný důchod je v ČR cca Kč.

11

12 Datum konání: 18. února 2016 Za OS SOO přítomni: Bc. Bednář Odbory Plus připravují: Stavební spoření se slevou 50 % na vstupním poplatku. Nové možnosti telefonování. Možnosti investování, životního pojištění, spoření na důchod. Blog Odbory Plus novinky, aktuality, zkušenosti s programem, spolupráce s ČBA, noví partneři programu, pobytové a rekreační možnosti rok Plán: Jaro Vzdělávání v oblasti turistiky.

13 Datum konání: 19. února 2016 Za OS SOO přítomni: Bc. Bednář Předseda OS SOO na základě tripartitní dohody je řádným členem Rady vlády pro veřejnou správu a na základě jmenovacího dekretu je oprávněn k hlasování. Mimo jiné projednány tyto body: Aplikace zákona o registru smluv, Služební hodnocení úředníků státní správy, Výroční zpráva Rady vlády pro veřejnou správu za rok 2015.

14 Datum konání: 23. února 2016 Za OS SOO přítomen: Bc. Bednář, JUDr. Pospíšil Z podnětu náměstka ministra vnitra pro státní službu RNDr. Josefa Postráneckého a JUDr. Jiřího Biskupa, nového ústředního ředitele ČSSZ, se uskutečnilo setkání se zaměstnanci ČSSZ. Setkání se jako hosté dále zúčastnili: náměstkyně ministryně práce a sociálních věcí Ing. Iva Merhautová, MBA, Mgr. Iva Hřebíková, personální ředitelka pro státní službu MV, a Ing. Petr Smrček, státní tajemník MPSV. Setkání bylo věnováno diskuzi o problematice vydaných zamítavých rozhodnutí k žádostem o přijetí do státní služby pro zaměstnance, kteří nesplnili kvalifikační požadavky. Zúčastnili se především zaměstnanci ČSSZ, kteří prostřednictvím předsedy ZV OO ústředí ČSSZ podali petici proti dopadům zákona o státní službě. Tisková zpráva ČSSZ: / namestek-ministra-vnitra-pro-statni-sluzbu-josef-postranecky-jednal-s-ustrednimreditelem-c.htm

15 Datum konání: 23. února 2016 Za OS SOO přítomen: Bc. Bednář, JUDr. Pospíšil Za ústředí ČSSZ se zúčastnil jeho ústřední ředitel Ing. Jiří Biskup a personální ředitelka Mgr. Jana Nechvátalová. Převážná část diskuze se týkala implementace zákona o státní službě v podmínkách ČSSZ, kolektivního vyjednávání v kontextu Kolektivní dohody vyššího stupně a kolektivního vyjednávání o podnikové kolektivní smlouvě a kolektivní dohodě, o FKSP a organizačních věcech v rámci ČSSZ.

16 Výbor sekce Státních zastupitelství ČR Datum konání: 8. února 2016 PV OO Celní správy ČR Datum konání: 10. února 2016 KV OO Vězeňské služby Datum konání: 10. února 2016 Vedení sekce Veřejné správy Datum konání: 16. února 2016 Projednávání možnosti uzavření Kolektivní smlouvy vyššího stupně pro územně samosprávné celky PV OO Celní správy ČR (mimořádné rozšířené o zástupce ZO) Datum konání: 24. února 2016 Problematika členské základny Nezávislý odborový svaz Policie ČR vyvíjí snahu o získání členů z řad příslušníků Celní správy ČR.

17 Soutěž je určena pro žáky středních škol (gymnázia, střední odborné školy, učiliště, praktické školy). Kategorie: do 16 let a od 17 let. Téma č. 1: hlavolam nebo stavebnice. Téma č. 2: pevná hračka (např. panenka, autíčko, zvířátko apod.). Soutěžní výrobky -hračky se spolu s vyplněnou přihláškou zasílají nejpozději do 22. dubna 2016 Hračky budou předány dětem v dětských domovech.

18 Chcete-li dostávat novinky služby do Vaší ové schránky, stačí zaslat s žádostí na adresu InfoServis@cmkos.cz.

19 Mladí odboráři Odborového svazu státních orgánů a organizací srdečně zvou na diskuzi dne od 09:30 hod v zasedací místnosti OS SOO č. 420, 4. patro, Senovážné náměstí 23, Praha 1. Zákon o státní službě v praxi Zkušenosti státních zaměstnanců se zákonem o státní službě, jejich návrhy a připomínky. Host: RNDr. Josef Postránecký náměstek ministra vnitra pro státní službu. Program: 09:30 hod úvodní slovo předsedy OS SOO Bc. Pavla Bednáře, 10:00-12:00 hod diskuze s RNDr. Josefem Postráneckým, 12:00-13:00 hod volná diskuze a zhodnocení. Účastníci budou uvolněni ve smyslu ustanovení 203 odst. 2 písm. c) ZP. Z diskuze bude pořízen audiovizuální záznam.

20 Stanovené termíny: Ústí nad Labem Praha Hradec Králové Brno Olomouc Ostrava Plzeň Praha. Účastnický poplatek bude 250 Kč (v něm jsou zahrnuty náklady na lektorku a občerstvení). Účastnický poplatek možné hradit na místě v hotovosti nebo převodem na účet. Cestovné si hradí účastník sám (např. z prostředků ZO, z FKSP apod.). Všechny začátky budou v 9.00 hodin s výjimkou Brna, kde bude začátek od hodin.

21 Děkuji za pozornost!

Prezentace Odborové organizace Celní správy ČR Sekce Odborového svazu státních orgánů a organizací

Prezentace Odborové organizace Celní správy ČR Sekce Odborového svazu státních orgánů a organizací Prezentace Odborové organizace Celní správy ČR Sekce Odborového svazu státních orgánů a organizací Vážené kolegyně a vážení kolegové, příslušníci a občanští zaměstnanci Celní správy ČR, dovolte mi, abych

Více

Přílohou této zprávy je přehled usnesení P-VOS mezi 3. a 4. VOS. Jednání P-VOS a jeho základní body projednávání: 12. zasedání P-VOS dne

Přílohou této zprávy je přehled usnesení P-VOS mezi 3. a 4. VOS. Jednání P-VOS a jeho základní body projednávání: 12. zasedání P-VOS dne Přílohou této zprávy je přehled usnesení P-VOS mezi 3. a 4. VOS. Jednání P-VOS a jeho základní body projednávání: 11. zasedání P-VOS dne 30. 6. 2016 Informace ze 4. Sněmu ČMKOS konaného dne 24. 5. 2016.

Více

Sekretariát Rady hospodářské a sociální dohody ČR

Sekretariát Rady hospodářské a sociální dohody ČR MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Sekretariát Rady hospodářské a sociální dohody ČR Na Poříčním právu 376 / 1 128 01 Praha 2 telefon: 221 922 023, 221 922 022, e-mail: tripartita@mpsv.cz fax: 221 922

Více

Kontrolní zpráva o plnění úkolů uložených vládou České republiky s termínem plnění v průběhu měsíce dubna 2011

Kontrolní zpráva o plnění úkolů uložených vládou České republiky s termínem plnění v průběhu měsíce dubna 2011 Kontrolní zpráva o plnění úkolů uložených vládou České republiky s termínem plnění v průběhu měsíce dubna 2011 Úřad vlády provedl kontrolu 65 úkolů s předpokládaným termínem splnění v průběhu měsíce dubna

Více

https://www.facebook.com/osstatorg

https://www.facebook.com/osstatorg 20 http://statorg.cmkos.cz Ročník 60 Praha 14. prosinec 2015 https://www.facebook.com/osstatorg Případným autorům příspěvků do našeho časopisu sdělujeme, že honorář za zveřejnění může být vyplacen, pouze

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 1. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. ledna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Novinky ve veřejné správě v České republice

Novinky ve veřejné správě v České republice Novinky ve veřejné správě v České republice JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D. náměstek ministra vnitra pro řízení sekce legislativy a státní správy pověřený řízením sekce veřejné správy Obsah 1. Navýšení odměn

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

II. Předkládací zpráva

II. Předkládací zpráva II. Předkládací zpráva Vládě České republiky se předkládá materiál Systemizace služebních a pracovních míst s účinností od 1. ledna 2017 na základě 17 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě (dále jen

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. náměstek pro řízení sekce legislativy (kód SM ).

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. náměstek pro řízení sekce legislativy (kód SM ). Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce legislativy (kód SM 500000) Praha 29. června 2016 Č. j. MPSV-2016/137742-111/SZ/VŘ Státní tajemník v Ministerstvu práce

Více

z p r á v y Ministerstva financí České republiky pro finanční orgány obcí a krajů V Praze dne 10. září 2018

z p r á v y Ministerstva financí České republiky pro finanční orgány obcí a krajů V Praze dne 10. září 2018 1 z p r á v y Ministerstva financí České republiky pro finanční orgány obcí a krajů ISSN 1803-6082 (on line) Ročník: 2018 Číslo: 3 V Praze dne 10. září 2018 http: www.mfcr.cz http://www.denik.obce.cz OBSAH:

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná v pondělí 26. října 2015 v 10:00 h V Praze 22. října 2015 Čj. 2280/15 v zasedací síni budovy Úřadu vlády Praha 1 nábřeží Edvarda

Více

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období

Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období 2014-2020 Usnesení vlády České republiky ze dne 27. srpna 2014 č. 680 ke Strategickému rámci rozvoje veřejné správy České republiky pro

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s ze 4. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. dubna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně Usnesení Rady instituce ze zasedání dne 21. 3. 2017 Ph.D., RNDr. Mgr. Leona Svobodová, Ph.D., doc. RNDr. Michal Tomšovský, Ph.D. Omluveni: prof. Ing.

Více

Nový systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC. Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstvo vnitra

Nový systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC. Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstvo vnitra Nový systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstvo vnitra Legislativa Změna zákonů o obcích, krajích a hl. městě Praze v oblasti odměňování

Více

XX. CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE

XX. CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE XX. CELOSTÁTNÍ FINANČNÍ KONFERENCE PROGRAM 2. a 3. listopadu 2017 Clarion Congress Hotel Prague Svaz měst a obcí České republiky, pobočný spolek ČTVRTEK 2. listopadu 2017 8.00 9.30 Registrace 9.30 12.30

Více

Odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC a informace o připravované metodické pomoci odborem veřejné správy, dozoru a kontroly

Odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC a informace o připravované metodické pomoci odborem veřejné správy, dozoru a kontroly Odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC a informace o připravované metodické pomoci odborem veřejné správy, dozoru a kontroly Ing. Marie Kostruhová ředitelka odboru veřejné správy, dozoru a

Více

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Organizátor a partneři Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 2, 130

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

KOLEKTIVNÍ DOHODA. uzavřená mezi. Policií České republiky, zastoupenou policejním prezidentem plk. Mgr. Petrem Lessym.

KOLEKTIVNÍ DOHODA. uzavřená mezi. Policií České republiky, zastoupenou policejním prezidentem plk. Mgr. Petrem Lessym. KOLEKTIVNÍ DOHODA uzavřená mezi Policií České republiky, zastoupenou policejním prezidentem plk. Mgr. Petrem Lessym na straně jedné a Koordinačním výborem základních odborových organizací občanských zaměstnanců

Více

USNESENÍ. VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 25. května 2011 č. 388

USNESENÍ. VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 25. května 2011 č. 388 VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 25. května 2011 č. 388 ke zprávě o plnění úkolů uložených vládou s termínem plnění od 1. dubna do 30. dubna 2011 Vláda souhlasí 1. se změnou

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 19. dubna 2017

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 19. dubna 2017 Čj. 2229/17 ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 19. dubna 2017 (15. schůze) Schůzi řídil předseda vlády. 1. Ústní informace členů vlády o aktuální evropské problematice Žádný z členů vlády

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Č.j. 2208/04 V Praze dne 28. ledna 2004 PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Č.j. 2208/04 V Praze dne 28. ledna 2004 PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Č.j. 2208/04 V Praze dne 28. ledna 2004 PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná ve středu dne 4. února 2004 v 9.00 hod. v zasedací síni budovy Úřadu vlády České republiky,

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná ve středu 26. září 2018 v 08:00 h v gobelínovém sále, Hrzánský palác, Praha 1 - Hradčany V Praze 19. září 2018 Čj. 2278/18 B. K

Více

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013 Pro jednání Výroční konference VOS 2013 Dne: 30. 1. 2013 K bodu programu č.: Název: Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2013 Obsah: Hospodaření v roce 2012 Komentář k hospodaření za rok 2012 Návrh

Více

ZÁKLADNÍ ODBOROVÉ ORGANIZACE FN 2. Richard ZACH Ing. Marie VOŽECHOVÁ

ZÁKLADNÍ ODBOROVÉ ORGANIZACE FN 2. Richard ZACH Ing. Marie VOŽECHOVÁ FINANČNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ODBOROVÉ ORGANIZACE FN 2 Richard ZACH Ing. Marie VOŽECHOVÁ razítko odborové organizace, podpis předsedy výboru a dozorčí rady odborové organizace Finanční řád ZO FN2 OS ZSP ČR schváleno

Více

Z Á S A D Y. pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS

Z Á S A D Y. pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS Z Á S A D Y pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS Z Á S A D Y pro činnost Právního poradenství pro členy ČMKOS Kapitola I Úvodní ustanovení čl. 1 Předmětem činnosti Právního poradenství pro

Více

Valná hromada

Valná hromada Valná hromada 20.09.2005 Dne. 20. září 05 se uskutečnila výroční valná hromada Asociace samostatných odborů. Valná hromada se konala v době kdy ASO slaví 10. výročí svého vzniku. Valné hromady se zúčastnil

Více

Usnesení č. 01/0613, kde Rada vlády pro koordinaci protidrogové politiky:

Usnesení č. 01/0613, kde Rada vlády pro koordinaci protidrogové politiky: I. Kontrola plnění usnesení z předchozích jednání RVKPP Materiál obsahuje přehled plnění usnesení z jednání Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky (dále jen RVKPP nebo Rada ) dne 18. června 2013

Více

S T A T U T Rady vlády po energetickou a surovinovou strategii České republiky

S T A T U T Rady vlády po energetickou a surovinovou strategii České republiky VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha k usnesení vlády ze dne 9. března 2011 č. 172 S T A T U T Rady vlády po energetickou a surovinovou strategii České republiky Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Rada vlády pro

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Datum: 11. září 2015 Č.j.: MV-128346-3/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra pro státní službu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 5, Jihlava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa ředitel odboru organizace a veřejných zakázek odborný rada Č. j.: 03481-1/2016-ERU

Více

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR. Příkaz ministryně č. 30/2016. Vypracoval: Oddělení sociálního bydlení a sociálního začleňování (225)

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR. Příkaz ministryně č. 30/2016. Vypracoval: Oddělení sociálního bydlení a sociálního začleňování (225) Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Příkaz ministryně č. 30/2016 Věc: Zřízení Komise pro sociální začleňování Určeno pro: MPSV Účinnost: dnem podpisu paní ministryně Zrušovaný řídící akt MPSV: příkaz

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 6 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 5. 12. 2014 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 5, Jihlava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení volného služebního místa ředitel odboru organizace a veřejných zakázek odborný rada 3. kolo Č.

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná v pondělí 19. října 2015 v 09:15 h V Praze 13. října 2015 Čj. 2278/15 Krajský úřad Ústeckého kraje, Velká Hradební 3118/45, Ústí

Více

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 4. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Předkládací zpráva. Obdobně se postupuje při stanovení systemizace pracovních míst.

Předkládací zpráva. Obdobně se postupuje při stanovení systemizace pracovních míst. II. Předkládací zpráva Vládě České republiky se předkládá materiál Systemizace služebních a pracovních míst s účinností od 1. ledna 2016 na základě 184 odst. 3 a 4 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě

Více

ZHODNOCENÍ KONFERENCE DEN MALÝCH OBCÍ

ZHODNOCENÍ KONFERENCE DEN MALÝCH OBCÍ ZHODNOCENÍ KONFERENCE DEN MALÝCH OBCÍ 20. LISTOPADU 2018 OLOMOUC 27. LISTOPADU 2018 PRAHA PARTNER KONFERENCE V PRAZE Československá obchodní banka, a. s. POŘADATELÉ Časopis OBEC & finance Komora obcí při

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban Z á p i s z 12. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Mgr.

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních věcí příslušný podle 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), vyhlásil oznámením ze

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zveřejnění poskytnutých informací dle 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejnění poskytnutých informací dle 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejnění poskytnutých informací dle 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Žádost č. 7/2018 ze dne 27. 4. 2018 informace týkající se kolektivních

Více

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. P r o g r a m: z 93. schůze Rady městské části Brno-Kohoutovice, konané dne od 16:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 13.06.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Základní informace Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3. IČ: 00675458. Partnerem

Více

Statut Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Statut Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Statut Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Rada vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (dále jen Rada ) je stálým poradním orgánem vlády ČR v oblasti

Více

Nový systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC. Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstvo vnitra

Nový systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC. Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstvo vnitra Nový systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstvo vnitra Aktuálně schválená změna Změna zákonů o obcích, krajích a hl. městě Praze v

Více

Aktivity Ministerstva vnitra ve veřejné správě za poslední rok

Aktivity Ministerstva vnitra ve veřejné správě za poslední rok Aktivity Ministerstva vnitra ve veřejné správě za poslední rok JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D. náměstek ministra vnitra pro řízení sekce legislativy, státní správy a územní samosprávy Ministerstvo vnitra

Více

Praha, leden 2010 Odbor komunikace

Praha, leden 2010 Odbor komunikace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ČSSZ V OBLASTI POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ ZA ROK 2009 podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Praha, leden 2010 Odbor komunikace

Více

výkonná ředitelka, Regionální centrum EIA s.r.o. odborný konzultant, Regionální centrum EIA s.r.o.

výkonná ředitelka, Regionální centrum EIA s.r.o. odborný konzultant, Regionální centrum EIA s.r.o. O Záštitu byli požádáni: Mgr. Daniel Havlík náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Mgr. Kateřina Šebestová náměstkyně primátora Statutárního města Ostrava Konference je organizována s podporou Moravskoslezského

Více

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Z Á Z N A M z jednání Rady regionu Přítomni: Omluveni: konané dne 2. 9. 2015 od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Ing. Miroslav Sládek, Ing. Ivan Radosta, Pavel Souhrada, Zdeněk Bárta, Hana

Více

Zápis č. 11 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod.

Zápis č. 11 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod. Zápis č. 11 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 29. 5. 2015 v 9.30 hod. Přítomni: Viz prezenční listina. Průběh zasedání: 1. Zahájení zasedání Jednání zahájila místopředsedkyně Rady

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 22. září 2010 č. 675 k návrhu zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2011 a k návrhům střednědobého výhledu státního rozpočtu České

Více

NOVINKY VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ

NOVINKY VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ NOVINKY VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ JUDr. PhDr. Petr Mlsna, Ph.D. náměstek ministra vnitra pro řízení sekce legislativy a státní správy pověřený řízením sekce veřejné správy Ministerstvo vnitra ČR 1 OBSAH 1. PŘÍSPĚVEK

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Ministerstvu práce a sociálních věcí Č.j.: MV-129823-1/OSK-2018 Datum: 8. listopadu 2018 Vláda České republiky vyhlašuje podle

Více

V ý r o č n í z p r á v a. o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2012

V ý r o č n í z p r á v a. o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2012 . II V ý r o č n í z p r á v a o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2012 I. Základní údaje Název poradního orgánu vlády Vládní dislokační komise (dále jen Komise ). Postavení a působnost Komise Komise

Více

číslo: 110 ze dne 4. dubna 2014 Priority ministra školství, mládeže a tělovýchovy I. podporuje priority ministra školství, mládeže a tělovýchovy ve věci dofinancování rezortu MŠMT, v rozsahu 4 5 mld. Kč,

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná v pondělí 25. ledna 2016 v 10:00 h V Praze 19. ledna 2016 Čj. 2202/16 v zasedací síni budovy Úřadu vlády Praha 1 nábřeží Edvarda

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Č.j. 2248/04 V Praze dne 19. května 2004 PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná ve středu dne 26. května 2004 v 9.00 hod. v zasedací síni budovy Úřadu vlády České republiky,

Více

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 24. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 19. listopadu 2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 21.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

XX. celostátní finanční konference PROGRAM. ČTVRTEK 2. listopadu Registrace

XX. celostátní finanční konference PROGRAM. ČTVRTEK 2. listopadu Registrace PROGRAM ČTVRTEK 2. listopadu 2017 8.00 9.30 Registrace 9.30 12.30 BLOK I: sál Meridian Aktuální otázky činnosti obcí a měst 12.30 13.45 Přestávka na oběd BLOK IIa: sál Meridian Daňové příjmy a národní

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 3. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 28. března 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 25. září 2013 č. 729 k návrhu zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2014 a k návrhům střednědobého výhledu státního rozpočtu České

Více

o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2013

o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2013 . V ý r o č n í z p r á v a o činnosti Vládní dislokační komise za rok 2013 I. Základní údaje Název poradního orgánu vlády Vládní dislokační komise (dále jen Komise ). Postavení a působnost Komise Komise

Více

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného 21. 5. 2018 v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Maxová Radka Datum vyhotovení

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Č.j. 2246/04 V Praze dne 12. května 2004 PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Č.j. 2246/04 V Praze dne 12. května 2004 PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Č.j. 2246/04 V Praze dne 12. května 2004 PROGRAM SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY která se koná ve středu dne 19. května 2004 v 9.00 hod. v zasedací síni budovy Úřadu vlády České republiky,

Více

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY POZNAMENEJTE SI! DNY TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY 21. 23. 4. 2015 HRADEC KRÁLOVÉ Kongresové výstavní a společenské centrum ALDIS www.dnytepen.cz www.tscr.cz www.exponex.cz Pořadatel: Teplárenské sdružení

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy Praha 8. prosince 2015 Č.j.: MV-141989-12/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra

Více

Zápis ze 4. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP, ze dne 13.4. 2011

Zápis ze 4. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP, ze dne 13.4. 2011 Zápis ze 4. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP, ze dne 13.4. 2011 Z Á P I S z IV. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP dne 13. 4. 2011 IV. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP

Více

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 24. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. května 2019 od 10:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY

PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY KLUB PERSONALISTŮ, o.p.s. vydává tento STATUT SOUTĚŽE O CENU PERSONALISTA VEŘEJNÉ SPRÁVY platný pro rok 2013 PREAMBULE Cílem ceny Personalista veřejné správy je posílení a podpora personálních činností

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti Praha 5. října 2015 Č.j.: MV-142314-2/OSK-2015 Náměstek ministra

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

NOSDDPP. Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep a provozních pracovníků Praha 4, Sliačská 1 INFORMACE (

NOSDDPP. Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep a provozních pracovníků Praha 4, Sliačská 1 INFORMACE ( NOSDDPP Základní organizace Odborového svazu pracovníků dopravy, silničního hospodářství a autoopravárenství Čech a Moravy (16-7003-6201) Závodní výbor Nezávislých odborů strojvedoucích, dozorčích dep

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 27. února 2017

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 27. února 2017 Čj. 2213/17 ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 27. února 2017 (8. schůze) Schůzi řídil předseda vlády. 1. Návrh zákona o univerzitních nemocnicích a o změně některých zákonů (zákon o

Více

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne 28. 4. 2016 1. Josef Mlynář 7. Vít Filipenský 2. Břetislav Pour 8. Tomáš Kučera (předseda) 3. Petr Vašíček

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení kolektivního vyjednávání (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení kolektivního vyjednávání (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení kolektivního vyjednávání (SM 523 000) Praha 13. listopadu 2018 Č. j.: MPSV-2018/224187-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce

Více

Z á p i s. z 8. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 8. 2013 od 9 hod. v budově KÚ, místnost N2.

Z á p i s. z 8. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 8. 2013 od 9 hod. v budově KÚ, místnost N2. Z á p i s z 8. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 8. 2013 od 9 hod. v budově KÚ, místnost N2.903 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: PaedDr. Jindřich

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v jejím 4. funkčním období, které se konalo dne 30. října 2014 v Liberci

Z Á P I S. z 16. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v jejím 4. funkčním období, které se konalo dne 30. října 2014 v Liberci Z Á P I S z 16. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v jejím 4. funkčním období, které se konalo dne 30. října 2014 v Liberci Přítomní členové Rady AKČR :, hejtman Jihomoravského kraje Martin Půta,

Více

S TA N O V I S K O Obecně k návrhům

S TA N O V I S K O Obecně k návrhům STANOVISKO Českomoravské konfederace odborových svazů a odborových svazů v ní sdružených k návrhu nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných

Více

Statut Řídící rady projektů podpořených z Evropského sociálního fondu ČR a Operačního programu Zaměstnanost. Článek 1. Úvodní ustanovení.

Statut Řídící rady projektů podpořených z Evropského sociálního fondu ČR a Operačního programu Zaměstnanost. Článek 1. Úvodní ustanovení. Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Palackého nám. 4 P.O. Box 60 128 01 Praha 2 Příloha 1 k příkazu ředitele ÚZIS ČR č. 14/2018 ze dne 31. července 2018 Statut Řídící rady projektů

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM 230 000) Praha 22. března 2018 Č. j.: MPSV-2018/57722-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních

Více

Z á p i s. Přítomni: J. Bém, P. Luska, Bc. Kalenda, p. Švenka. Omluveni: Mgr. Šormová, Ing. Stejskal, p. Řehák. Program jednání:

Z á p i s. Přítomni: J. Bém, P. Luska, Bc. Kalenda, p. Švenka. Omluveni: Mgr. Šormová, Ing. Stejskal, p. Řehák. Program jednání: Z á p i s z 13. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 10. 3. 2010 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: J. Bém, P. Luska, Bc. Kalenda,

Více

PLATNÉ ZNĚNÍ STATUTU RADY VLÁDY PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE

PLATNÉ ZNĚNÍ STATUTU RADY VLÁDY PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE PLATNÉ ZNĚNÍ STATUTU RADY VLÁDY PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Schváleno usnesení vlády ze dne 29. srpna 2012 č. 630, ve znění usnesení vlády ze dne 5. května 2014 č. 332, ve znění usnesení vlády ze

Více

ZHODNOCENÍ KONFERENCE

ZHODNOCENÍ KONFERENCE 40. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE GENERÁLNÍ PARTNER HLAVNÍ PARTNEŘI ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: Generální partner: 40. Den malých obcí 31. října 2013, Společenský dům,

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í ze 41. řádného jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 16. 9.

Více

Z Á P I S. P r o g r a m:

Z Á P I S. P r o g r a m: V Brně dne 31.10.2018 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb. Z

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka ministra vnitra pro státní službu Vláda České republiky vyhlašuje výběrové řízení na služební místo náměstka pro státní službu. Posuzovány

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce, konané 10. května Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce, konané 10. května Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce, konané 10. května 2017 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Mgr. Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno:

Více

USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY. ze dne 23. září 2015 č. 748

USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY. ze dne 23. září 2015 č. 748 USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 23. září 2015 č. 748 k návrhu zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2016 a k návrhům střednědobého výhledu státního rozpočtu České republiky na léta 2017

Více

zahájení jednání Rozšířený výbor souhlasí, aby se Dr. Jan Šnitr stal členem revizní komise SPV o. s.

zahájení jednání Rozšířený výbor souhlasí, aby se Dr. Jan Šnitr stal členem revizní komise SPV o. s. Z á p i s Ze zasedání rozšířeného výboru Sekce policejní veterán o. s. koordinátorů a členů komisí konaného dne 15. 04.2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Kolektivní vyjednávání KSVS pro rok 2015

Kolektivní vyjednávání KSVS pro rok 2015 Kolektivní vyjednávání KSVS pro rok 2015 OS KOVO spolu s příslušnými zaměstnavatelskými svazy zahájil v loňském roce kolektivní vyjednávání kolektivních smluv vyššího stupně ( KSVS) pro rok 2015. Souhrnné

Více

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Čj.: VSPJ/02221/2018 Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Účast: dle prezenční listiny z 28 členů Akademické rady VŠPJ (dále též AR VŠPJ ) na zasedání

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstek pro řízení sekce evropských fondů (SM 800 000) Praha 9. května 2018 Č. j. MPSV-2018/87666-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více