Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější"

Transkript

1

2 Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Jelikož nemáme rádi zdlouhavé texty, které stejně nikdo nečte až do konce, rozhodli jsme se pro Vás sepsat pouze to nejdůležitější, co byste měli vědět, než si webové stránky pořídíte. Našim cílem je předat Vám naše know-how a vše co o webech víme rychle, stručně a jasně. Tak pojďme na to. Marilon webstudio 2016 Šířeno: zdarma

3 Obsah 1 Proč si pořídit webové stránky 2 Kolik mě to bude stát 3 Co by měl úspěšný web obsahovat 4 Jak dlouho bude tvorba webu trvat 5 Co od webu chtít

4 1 Proč si pořídit webové stránky Proč chcete web? - To je první otázka na kterou by se Vás profesionál měl zeptat. Nepořizujte si webové stránky, pokud je chcete, protože jste o nich četli, slyšeli nebo protože je má každý! Web musí plnit nějaký účel bez toho nemá smysl web dělat. Měli byste si tedy pořizovat web především za nějakým účelem, kterým nejčastěji bývá: prezentace společnosti nebo produktu, získání nových klientů nebo usnadnění služeb klientům. Důležité je abyste měli měřitelný výsledek (například počet nově získaných klientů), jinak je to špatná investice a stojí Vás to zbytečné peníze i čas. Člověka, který Vám bude webové stránky dělat, by mělo nejvíce zajímat, proč web chcete, aby mohl jeho obsah a strategii přizpůsobit Vaší cílové skupině lidí a dosáhnout požadovaných výsledků. Pokud toto pověřeného člověka nezajímá, je to pro Vás první alarm k tomu že nedostanete úspěšný web ale pouze nedomyšlený web, který nebude plnit žádný účel. Když už víme, že web musí mít nějaký účel, můžeme přejít k tomu, kolik budou webové stránky stát peněz.

5 2 Kolik mě to bude stát Zde to rozdělíme podle toho, jaké od webu očekáváte výsledky. Chci mít web, protože ho mají všichni Pokud chcete webové stránky, protože je mají všichni a neočekáváte žádné výsledky, odpověď je jasná pořiďte si web zdarma. Dnes už existuje mnoho služeb, které Vám web zdarma udělají nebo Vám poskytnou nástroje k tomu, abyste si ho mohli udělat sami. Ale neočekávejte od takového webu žádné výsledky. Pozor na to, že pokud bude web sloužit jako prezentace společnosti tak to spíše uškodí, než pomůže, protože web nebude promyšlený a ani nebude plnit žádný účel, navíc takové weby většinou vypadají neprofesionálně, takže budoucího klienta neosloví. Chci mít web úspěšný web, který má výsledky. Chcete webové stránky proto, aby se o Vás dozvěděli noví lidé, kteří mohou být v budoucnu novými klienty, poté co uvidí vaše webové stránky? Pak je odpověď individuální. Každý Vám totiž řekne něco jiného, u standardního webu (obsahuje informace o tom, kdo jste, kontakt na vás, prezentaci vašeho produktu a pár obrázků), Vám amatér řekne Kč, firmy zase Kč a jiné firmy i Kč. Jak to tedy doopravdy je? Je to tak, že cena webu je individuální přesně ke konkrétnímu řešení nedá se tedy obecně říct kolik web stojí. Bohužel na tomto mnozí dnes dobře profitují. Ale abychom Vám dali alespoň nějakou představu, od standardního webu za Kč neočekávejte veliké výsledky, většinou je to tvorba amatérů, kteří Vám pouze naprogramují web tak, jak se to zrovna naučily a nemají ani tušení co by měl úspěšný web obsahovat. Výsledek od standardního webu můžete očekávat tak na Kč, který Vám zhotoví řada firem. Nějaký výsledek zde určitě bude znát, ať už půjde o návštěvnost webu nebo o více nových klientů. Úspěšný standardní web, od kterého můžete čekat veliké výsledky, stojí zhruba od Kč výše, nejde totiž jen o naprogramování webu nebo nasazení šablony, za úspěšným webem je mnohem více práce. To nás přivádí k dalšímu bodu.

6 3 Co by měl úspěšný web obsahovat? Tvorba webu a obsahu začíná, jakmile se sejdete s člověkem, který Vám web bude dělat, jeho prací je dát Vám úspěšný web. Takže o Vás musí vědět vše a tím myslíme více než jen jak se jmenujete a co děláte. Musí se seznámit s tím, kdo jsou Vaši klienti a jakým lidem Vás má prezentovat. Dále by měl znát Vaše silné a slabé stránky a především musí přijít na to, čím lidi zaujmete a oslovíte. Analýza Vše začíná u analýzy webu, pověřená osoba musí zjistit, jakým lidem se bude web prezentovat a za jakým účelem. Závisle na těchto údajích sestaví profily lidí, kteří budou Váš web navštěvovat a co na něm budou hledat nebo od něho vyžadovat. To je samozřejmě spojené s analýzami reklamy a další propagace. Návrh Návrh webu je důležitá část aby se nedělala spousta zbytečné práce. Po analýzách se Vše musí navrhnout, tak aby byl web správně vytvořen podle předem připravené obchodní strategie. Zatím stačí pouze model, na kterém není grafika ale pouze rozvržení celého webu, například kde bude menu, co bude na hlavní stránce, jak do toho bude zapadat obsah a další důležité prvky. Obsah Obsah dělá web úspěšným, i když máte ten nejlepší produkt a nejhezčí web ale špatný obsah, nikdo si od vás nic nekoupí a raději půjde ke konkurenci. Píšeme zde především o textech a jejich zpracování do stránek. Zákazníka musíte napřed zaujmout, následně mu dát nějakou hodnotu nebo důvod proč byste měli být zrovna Vy tou správnou volbou a následně ho musíte vyzvat k nějaké akci. Například ke koupi Vašeho produktu nebo kontaktování Vás. Bez toho aniž by toto Vaše stránky obsahovali, nečekejte úspěch. Texty by měl psát člověk zvaný Copywriter který přesně ví jak lidi oslovit a zaujmout. Grafika Web musí být samozřejmě přehledně graficky zpracován. Postupem let se ale vyvíjí i vzhled webů a proto by dnes měla být grafika nejen moderní a přehledná ale také přizpůsobitelná různým zařízením jako jsou mobily a tablety. Podle posledních průzkumů si web prohlíží většina uživatelů na mobilu, a pokud je web osloví, poté si web otevřou na počítači. Spoustu lidí nebo firem Vám web udělá z předem připravené šablony, kde pouze vymění pár prvků, nezpochybňujeme, že i takový web může mít úspěch, ale úspěšný web by měl mít grafiku originální a dělanou přesně na vyniknutí a nejlepší prezentaci obsahu webu.

7 Programování Když je Vše navrženo a vymyšleno, pustí se do práce kodér, který oživí grafiku a dá Vám hotový web ve formě, která se dá prezentovat. Při programování je většinou nutností vymýšlet kompromisy například je hezky navrhnutá grafika ale najednou zjistíme, že po naprogramování na mobily web vypadá hrozně, takže to obnáší dost úprav. Po pár úpravách a konzultacích s kodérem by vše mělo být hotové. Propagace Jakmile máme analýzy, obsah i grafiku a naprogramování webu hotové je čas pustit se do jednoho z nejdůležitějších bodů a tím je propagace. Ať se o Vás lidé dozvědí a web může plnit svůj účel! Normální propagace probíhá pomocí reklam, které jsou přesně sladěny s webem pro splnění účelu. Dále se web může v případě potřeby prezentovat i na sociálních sítích s další reklamou. Ale není to pouze o reklamě, pokud lidem dáte něco originálního co má hodnotu, lidé potom budou web navštěvovat a sledovat sami.

8 4 Jak dlouho bude tvorba webu trvat Je to stejné jako s cenou, je to naprosto proměnlivé k celému projektu. Menší web může trvat od týdne až po 3 měsíce, záleží však na tom jak úspěšný web bude. Od levnějšího webu za kratší dobu čekejte menší výsledky než od toho, který se dělá delší dobu a stojí na pevných základech. Úspěšný standardní web, který obsahuje informace o tom, kdo jste, kontakt na vás, prezentaci vašeho produktu a pár obrázků se může dělat 1-3 měsíce. Od takového webu už můžete očekávat výsledky. Ale bavíme se tu o pouhém webu s propagací, proto aby se web vyladil, to chce mnohem delší dobu a provádět průzkumy lidí v provozu, těch, kteří Váš web navštěvují a nakupují u Vás. Mělo by proběhnout testování alespoň v řádech měsíců, při kterém se vyzkouší pár změn a na konci se rozhodne, která je nejlepší. Toto ladění a testování by se mělo vzhledem k měnícímu trhu provádět opakovaně jednou za čas.

9 5 Co od webu chtít Takže když už máte jasno, proč web chcete a rozhodnete se pro pořízení úspěšného webu, měli byste si ujasnit, jaké funkce od něj vlastně budete chtít. Bude sloužit jako informační web nebo to bude e-shop? A jak velký vlastně budu potřebovat? Měli byste mít alespoň základní představu, k čemu web bude sloužit a kolik by toho na webu mělo být. Dále byste měli mít jasno v tom, jakým způsobem bude web pojat. Budete si obsah vkládat sám anebo to necháte na firmě, která se Vám o web bude starat? Dnes existuje spousta administračních systémů, na kterých se dá postavit kvalitní web, do kterého si můžete obsah vkládat sám/a ale většinou jsou administrační systémy limitovány určitými funkcemi. Web bez administračního systému se mnohem jednodušeji tvoří, takže je z principu levnější a možností čí funkcí je mnohem více než u webu s administrací. Nevýhodou je, že bez znalosti programování, si na webu nebudete moct sám/a upravit obsah. Můžete však nechat firmu, která Vám web vytvořila, aby Vám web i spravovala a nemusíte se o nic starat. Na Váš požadavek Vám vždy vymění, přidají nebo upraví data, která potřebujete. Pokud chcete e-shop nebo blog, bez redakčního systému se neobejdete, pokud chcete vkládat obsah sám. Standardní informační web, na kterém vyměníte jednu věc za půl roku, nemá cenu dělat s administračním systémem.

10 Tímto náš Průvodce světem webových stránek končí a doufáme, že Vám zodpověděl alespoň některé dotazy, které se týkají webových stránek. Pokud máte zájem o úspěšné webové stránky nebo potřebujete zodpovědět některé dotazy, jsme tu pro Vás a neváhejte nás kontaktovat přes náš info@marilon-webstudio.cz. Webové stránky: info@marilon-webstudio.cz Telefon: Marilon webstudio 2016 Šířeno: zdarma

Průvodce světem webových stránek

Průvodce světem webových stránek Průvodce světem webových stránek To nejdůležitější co by jste měli vědět, než si webové stránky pořídíte Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Jelikož nemáme rádi zdlouhavé texty které stejně nikdo

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Tipněte si, kde se stala chyba? Tady jsou ty texty. Co jim říkáte? No, váš text

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz WebCare Péče o Váš web Chceme pomáhat Vašemu Byznysu Dnes už nestačí mít pouze kvalitně zpracovanou internetovou prezentaci. Vaše konkurence už ji má také, a nebo na ní usilovně pracuje. Můžete být ale

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Web je bezesporu nejrychleji měnícím se médiem, do kterého se

Web je bezesporu nejrychleji měnícím se médiem, do kterého se váš nový WEB Vážený zákazníku, velice si vážím vašeho zájmu o moje služby. Každý profesionál se snaží udělat zadanou práci co nejlépe. K tomu používá svoje osvědčené nástroje a získané Know-how. Věřím,

Více

7 nejčastějších chyb

7 nejčastějších chyb 7 nejčastějších chyb při cestě k úspěšné webové prezentaci, aneb na co si dát pozor při tvorbě webu IDEA PROVEDENÍ UMÍSTĚNÍ + + = internet chytře Vytvořte WEBOVOU PREZENTACI, které vám bude dělat radost

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Redesign webu. www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014

Redesign webu. www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014 Redesign webu www.czech-us.cz www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014 1 Obsah OBSAH... 2 WIREFRAME WEBOVÝCH STRÁNEK... 3 DŮVODY PRO REDESIGN... 4 CÍLE REDESIGNU... 4 ROZSAH

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Podnikání na internetu

Podnikání na internetu Podnikání na internetu Bc. Miloslav Vaněk Abstrakt: Vědecká práce Podnikání na internetu pojednává o možnosti nabízet své zboží a služby přes internet. Součástí vědecké práce je i zjednodušená struktura

Více

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE Každý se na Facebooku stále učí něco nového a ledacos ho znovu a znovu překvapuje. Kdo se však chce věnovat

Více

OBECNÝ PŘEHLED ZE SVĚTA PRÁCE OBORY KATEGORIE E

OBECNÝ PŘEHLED ZE SVĚTA PRÁCE OBORY KATEGORIE E OBECNÝ PŘEHLED ZE SVĚTA PRÁCE OBORY KATEGORIE E 1. BOZP v oboru Jaké bezpečnostní předpisy a hygienická pravidla musíte dodržovat při své práci? Uveďte příklad, jaká pravidla bezpečnosti byste měl/a při

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Komunikace se zákazníkem

Komunikace se zákazníkem EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Komunikace se zákazníkem PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Efektivní způsoby komunikace se zákazníkem (email, telefon, osobní

Více

Adaptační plán pro nového obchodníka

Adaptační plán pro nového obchodníka Adaptační plán pro nového obchodníka Vybrali jste si do týmu nového, ale zkušeného obchodníka od konkurenční společnosti, uplynulo pár měsíců a nevidíte žádné výsledky? Už se vám nechce dělat výběrová

Více

Anežka Mičková, těší mě.

Anežka Mičková, těší mě. Anežka Mičková, těší mě. Profese finančního poradce je v České republice ještě v plenkách. Vždyť finanční poradci začali mít u nás význam až po revoluci v 89 roce, kdy se otevřel trh a lidé si měli z čeho

Více

Prodávejte kdekoliv! Mobilní aplikace e-shopu

Prodávejte kdekoliv! Mobilní aplikace e-shopu Prodávejte kdekoliv! Mobilní aplikace e-shopu Na internetu je právě 3, 3 milionu Čechů připravených nakoupit ze svého smartphonu nebo tabletu. Dopřejte svým zákazníkům rychlý a pohodlný nákup. S vlastním

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia?

Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia? nebo alespoň ne tolik, kolik byste sami chtěli. Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia? Jedním z nejprozaičtějších

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

Co je to doména? Doména je unikátní adresa na internetu. Je to něco, jako adresa Vašeho bydliště nebo firmy akorát v počítačovém světě, například

Co je to doména? Doména je unikátní adresa na internetu. Je to něco, jako adresa Vašeho bydliště nebo firmy akorát v počítačovém světě, například Co je to doména? Doména je unikátní adresa na internetu. Je to něco, jako adresa Vašeho bydliště nebo firmy akorát v počítačovém světě, například www.hostingomat.cz. Chcete-li zjistit, zda je doména volná,

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 Vážení zájemci o e-shopy a aktivní e-shopaři, dovolte nám představit nejnovější verzi našeho chytrého e-shopu Clevero označenou jako 9.0. Níže v tomto dokumentu

Více

7 typů, jak vybrat kvalitního dodavatele

7 typů, jak vybrat kvalitního dodavatele 7 typů, jak vybrat kvalitního dodavatele 1. Doba strávená výrobou kuchyní Je dobré volit dodavatele, kteří se už nějaký čas výrobou kuchyní zabývají. Tento časový interval je ale i tak zavádějící. Neplatí

Více

PRAVIDLA A ETAPY SOUTĚŽE FIT S MÜSLI

PRAVIDLA A ETAPY SOUTĚŽE FIT S MÜSLI PRAVIDLA A ETAPY SOUTĚŽE FIT S MÜSLI Soutěž Fit s müsli je určena žákům 8. tříd základních škol Olomouckého kraje. Každý registrovaný žák může být členem pouze jednoho týmu. Soutěž se skládá ze čtyř etap.

Více

Jak koupit nemovitost

Jak koupit nemovitost Jak koupit nemovitost Bezpečně? Co nejlépe? Bez starostí a stresu? Část 1. www.alisen.cz Proč vznikla tato kniha? Koupě nemovitosti bývá pro většinu z nás životní investicí. Vydáváme velké, často půjčené

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem?

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ZÁŽITKY PRO FIRMY užijte si vztahy se svými klienty, je to pro Vás jediná spolehlivá investice, která se Vám stonásobně vrátí...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY vznikla

Více

Internet WWW (World Wide Web)

Internet WWW (World Wide Web) Internet Internet WWW (World Wide Web) Jedna ze služeb internetu Celosvětová pavučina navzájem propojených dokumentů Propojení je realizováno tzv. hypertextovými odkazy (linky) Každá z webových stránek

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Obsah Redakční systém Wordpress

Obsah Redakční systém Wordpress Obsah Redakční systém Wordpress 3. Použití a správa redakčního systému Wordpress... 2 3.1 Cíle kapitoly... 2 3.2 Klíčová slova... 2 3.3 Čas potřebný ke studiu... 2 3.4 Průvodce kapitolou... 2 3.5 Obsah

Více

Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015

Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015 Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015 1 Na co jsme mysleli, když jsme to tvořili Když jsme vymýšleli nové vyhledávání na Prace.cz, kromě

Více

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz studio 0 jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz 02 CM 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 JOPIXEL POHLÍŽÍ NA SVÉ SLUŽBY JAKO

Více

Microsoft Visio 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit.

Microsoft Visio 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Úvodní příručka Microsoft Visio 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Aktualizované šablony Šablony vám pomáhají při

Více

STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM

STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM Dnes se prakticky podíváme na to, co všechno musí letos vaše stránky umět, aby fungovaly a vydělávaly. STRÁNKA BY NEMĚLA BÝT POUZE VIZITKOU, ALE MĚLA BY BÝT PRODEJCEM Toto je první věc, která je velmi

Více

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU Vytvoříme Vám internetovou prezentaci na portálu www.itrinec.cz, s doménou 3.řádu, např. www.nabytek.itrinec. cz, www.autoopravna.itrinec.cz,

Více

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Za všechno může dizajn. psychologie v reklamě

Za všechno může dizajn. psychologie v reklamě Za všechno může dizajn psychologie v reklamě DESIGN Jedna z nejdůležitějších součástí společnosti; první vizuální kontakt klienta s naší společností. Design je velmi individuální záležitost a nelze docílit,

Více

TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK

TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK Bc. Antonín Bouchal Telefon: 736 729 646 E-mail: bouchalantonin@gmail.com Webové stránky s poutavým a přehledným designem. Jednoduše použitelné pro Vaše návštěvníky. Pracuji na

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Řešení nejen pro státní správu

Řešení nejen pro státní správu Řešení nejen pro státní správu Krátký úvod Jsou dvě cesty kterými lze splnit zákonnou povinnost mít webové stránky. Tou první je oslovit nejbližší firmu, která vytvoří krásný web za krásné peníze, ale

Více

Multimediální prezentace MS PowerPoint I

Multimediální prezentace MS PowerPoint I Multimediální prezentace MS PowerPoint I Informatika Multimediální prezentace zažívají v poslední době obrovský rozmach. Jsou používány například k reklamním účelům, k předvedení výrobků či služeb. Velmi

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Staňte se bodem zájmu!

Staňte se bodem zájmu! Nabídka služeb / 2011 Staňte se bodem zájmu! Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků Ceník OneProduct.cz Ceník doplňkových služeb Jednoproduktový eshop bez měsíčních poplatků, žádné tarify a žádné skryté poplatky. Zde uvádíme ucelený ceník systému OneProduct.cz včetně doplňkových služeb.

Více

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Branding 2 Autor: Markéta

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer Obsah 1. Tvořte v profesionálním grafickém editoru 2. Nejen rozlišení je důležité 3. Možnosti úpravy velikosti a pozice obrázku 4. Možnost různého rozložení fotografií pro každý měsíc 5. Vkládání vlastních

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

Minimum pro pracovníky ICM Káraný, 4. - 7. 4. 2008 DOKUMENTAČNÍ PROCES. Aktualizace Zpracování

Minimum pro pracovníky ICM Káraný, 4. - 7. 4. 2008 DOKUMENTAČNÍ PROCES. Aktualizace Zpracování DOKUMENTAČNÍ PROCES Šetření Vyhledávání Aktualizace Zpracování Průběžná kontrola Předávání Šetření informačních potřeb: viz předchozí modul Vyhledávání informací: Je třeba využívat více zdrojů: Internet

Více

Co by rodiče měli udělat po podání žádosti o vyšetření v poradně. Několik rad rodičům.

Co by rodiče měli udělat po podání žádosti o vyšetření v poradně. Několik rad rodičům. Co by rodiče měli udělat po podání žádosti o vyšetření v poradně. Několik rad rodičům. Čím více informací má poradenský pracovník předem k dispozici, tím větším přínosem může návštěva poradny pro dítě

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

Časové zóny (naše společné kroky) při procesu tvorby nové webové stránky

Časové zóny (naše společné kroky) při procesu tvorby nové webové stránky Časové zóny (naše společné kroky) při procesu tvorby nové webové stránky Vyzkoušený a úspěšný proces tvorby webové prezentace Abyste byli spokojeni se svým novým webem Webové stránky vnímáme jako efektivní

Více

ČESKÁ SPOŘITELNA a.s.

ČESKÁ SPOŘITELNA a.s. ČESKÁ SPOŘITELNA a.s. Finanční management projektu a jak komunikovat s bankou Filip Husák ROZVOJ OBCHODU PROGRAM bez kvalitního financování to nejde! ČESKÁ SPOŘITELNA A FSČS FINANČNÍ MANAGEMENT Zdroje

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

WORKSHOP NO.3 Podnikatelský plán. Specifikace podnikatelského plánu. Obsah podnikatelského plánu - obecně. Můj podnikatelský plán pro investora.

WORKSHOP NO.3 Podnikatelský plán. Specifikace podnikatelského plánu. Obsah podnikatelského plánu - obecně. Můj podnikatelský plán pro investora. WORKSHOP NO.3 Podnikatelský plán Specifikace podnikatelského plánu. Obsah podnikatelského plánu - obecně. Můj podnikatelský plán pro investora. Co je podnikatelský plán? Specifikace podnikatelského plánu

Více

Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš web očima Vašich zákazníků Zákaznická podpora je důl na zlato!

Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš web očima Vašich zákazníků Zákaznická podpora je důl na zlato! Váš web očima Vašich zákazníků Zákaznická podpora je důl na zlato! Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Martin Dostál Zakladatel - Vyfakturuj.cz - SimpleShop.cz - Podnikatelna.cz

Více

INTERNET SERVIS MANUÁL

INTERNET SERVIS MANUÁL INTERNET SERVIS MANUÁL VÍTÁME VÁS! Právě jste otevřeli manuál Raiffeisen stavební spořitelny a.s. (dále jen RSTS ) pro práci s první aplikací internetového servisu s aktivními operacemi pro stavební spoření

Více

Nabídka na vytvoření nových webových stránek. Vypracoval: Zbyšek Nádeník zbysek.nadenik@gmail.com 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz

Nabídka na vytvoření nových webových stránek. Vypracoval: Zbyšek Nádeník zbysek.nadenik@gmail.com 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz deník zbysek.nadenik@gmail.com tel.: 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz Nabídka na vytvoření nových webových stránek Vypracoval: Zbyšek Nádeník zbysek.nadenik@gmail.com 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz Jaké

Více

Návrh uživatelského rozhraní Jednoduchý portál s recepty D1 + D2

Návrh uživatelského rozhraní Jednoduchý portál s recepty D1 + D2 Návrh uživatelského rozhraní Jednoduchý portál s recepty D1 + D2 Václav Zajíc zajicvac@fel.cvut.cz Úvod Tento dokument obsahuje popis sběru dat a uživatelských preferencí pro jednoduchý portál s recepty

Více

Plánování = ½ úspěchu webového projektu

Plánování = ½ úspěchu webového projektu Plánování = ½ úspěchu webového projektu Petr Bechyně BARTON STUDIO s.r.o. Čím snadněji se něco udělá, tím obtížněji se to pak mění. Engův princip Proč plánovat Aby se vám vynaložený čas i peníze zúročily.

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9 2/2013 ÚNOR VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka statistika Souběh na středisku 4 Novinka výběr délky archivace dat 6 Kapitola z WD Mobile 7 Soutěž 9 Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o.

Více

8 rad, jak se nenechat napálit e-shopem

8 rad, jak se nenechat napálit e-shopem 8 rad, jak se nenechat napálit e-shopem Nákup Vánočních dárků přes internet bezesporu přináší spoustu výhod. Můžete nakupovat z pohodlí domova, mít na sobě třeba pyžamo, nemusíte čekat ve frontách, zboží

Více

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře od Admiral Markets 1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře Jeden z klíčových úspěchů na finančních trzích je vědět, proč se

Více

Jak vytvořit nebo předělat vlastní motiv pro SunLight CMS

Jak vytvořit nebo předělat vlastní motiv pro SunLight CMS Jak vytvořit nebo předělat vlastní motiv pro SunLight CMS V tomto tutoriálu se podíváme na to, jak si při troše šikovnosti udělat nebo předělat vybraný motiv pro redakční systém SunLight CMS. Jako příklad

Více

10 pravidel úspěšného obchodování

10 pravidel úspěšného obchodování 10 pravidel úspěšného obchodování Aneb co znát předtím, než začnete obchodovat. 2018 Trading Academy s.r.o. - 1 - Stejně jako je těžké peníze vydělat, je těžké se o ně starat. Určitě jste již někdy zažili

Více

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod na vytvoření vlastního videa Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Sami nejlépe víte, že trh s finančními poradci je přesycen.každý poradce se snaží odlišit od ostatních, být nejlepší

Více

Produkční plán. Tvorba internetových stránek

Produkční plán. Tvorba internetových stránek Produkční plán Tvorba internetových stránek Marek Žáček - Zac0057 Systémové inženýrství a informatika Ostrava 2014 Obsah OBSAH 1 ÚVOD 2 NÁZEV WEBU 3 ZÁMĚR A CÍLE 3 CÍLOVÉ PUBLIKUM 3 VZOR NÁVŠTĚVNOSTI 3

Více

Energetická účinnost? To je otázka volby. 3otázky, které byste. si měli položit ohledně dodavatele pohonů

Energetická účinnost? To je otázka volby. 3otázky, které byste. si měli položit ohledně dodavatele pohonů Energetická účinnost? To je otázka volby 3otázky, které byste si měli položit ohledně dodavatele pohonů Zamyslete se nad svým dodavatelem pohonů a položte si následující tři otázky Otázka důvěry Je můj

Více

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování?

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Manuál Obsah 1. obecné vysvětlení principu získání webu 2. přihlášení / registrace 3. proces ověření

Více

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století Jmenuji se Karel Staněk kontaktní údaje: tel.: 733141882 skype: karelstanek1 e-mail: karel.stanek@centrum.cz Pracuji v týmu, který zabezpečuje provoz stránky Bohatý Čech. Také potřebujete peníze? Rozhodl

Více

UKÁZKA ŠKOLÍCÍCH MATERIÁLŮ

UKÁZKA ŠKOLÍCÍCH MATERIÁLŮ ZÁKLADY PODNIKÁNÍ UKÁZKA ŠKOLÍCÍCH MATERIÁLŮ Centrum služeb pro podnikání s.r.o. 2014, I. Verze, MŘ, GH, JT, DH 1 Obsah PODNIKATELSKÝ PLÁN / ZÁMĚR... 3 KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI... 20 MARKETING... 42 PRÁVO...

Více

Navigace na webových stránkách

Navigace na webových stránkách Navigace na webových stránkách Tato kapitola navazuje na kapitoly o přístupnosti, použitelnosti a optimalizaci webových stránek a podrobněji popisuje tvorbu informační architektury webových stránek, zejména

Více

Sny, které nepočkají

Sny, které nepočkají Sny, které nepočkají Pár slov úvodem Zcela klíčové je znát odpovědi na následující 3 otázky, proto si je napřed vypište a pak Vám o tom, proč je to důležité, něco povíme. Otázka 1: Jaký je ten Váš sen,

Více

problém s Vaší... můžeme Vám pomoct Vaše stížnost a ombudsman ZDARMA FÉROVĚ PRO KAŽDÉHO

problém s Vaší... můžeme Vám pomoct Vaše stížnost a ombudsman ZDARMA FÉROVĚ PRO KAŽDÉHO problém s Vaší... Vaše stížnost a ombudsman můžeme Vám pomoct ZDARMA FÉROVĚ PRO KAŽDÉHO O ombudsmanovi Pokud nejste spokojeni s něčím, co Vám provedla finanční instituce, můžete se obrátit na Službu finančního

Více

Tvorba obsahu (Copywriting)

Tvorba obsahu (Copywriting) WORKSHOP ŘÍZENÍ PROJEKTŮ & TESTOVÁNÍ POUŽITELNOSTI Řízení projektů kde začít??? Cíle webu Cílové skupiny Úkoly návštěvníků na webu Analýza konkurence Budoucí rozvoj webu Analýza klíčových slov Návrh obsahu,

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

Produkty a přehled služeb

Produkty a přehled služeb Produkty a přehled služeb NAVORA.CONSULTING s.r.o. Dvorecká 1162/2a 147 00 Praha 4 http://www.myjob.market service.jobrybnik@myjob.market Jobrybnik.cz / Produkty a přehled výkonu 1 Produkty a přehled služeb

Více

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus...

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... istavitel.cz je nový internetový projekt, který vstoupil na trh v dubnu tohoto roku a již od svého počátku rozvířil

Více

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. Kurz: PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR. 2013, I. verze (LP)

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. Kurz: PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR. 2013, I. verze (LP) PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR Centrum služeb pro podnikání s.r.o. 2013, I. verze (LP) 1 OBSAH 1. ÚVOD 3 2. SLEDOVÁNÍ NABÍDEK ZAMĚSTNÁNÍ 4 3. MOTIVAČNÍ DOPIS..5 4. JAK NAPSAT ŽIVOTOPIS 7 5. ČEHO SE VYVAROVAT

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více