Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od 1. 5. 2012"

Transkript

1 Novinky Jaro 2012 Nabídka je platná od

2 Silný vrtací šroubovák s kompaktními akumulátory ASV 14 A (2x 1,3 Ah) vhodný pro aplikace s vysokými nároky na výkon při nízké hmotnosti stroje nový silnější pohon nabízí o 30 % silnější utahovací výkon stroje nové stabilní Li-Ion články prodlužují celkovou provozní dobu baterie až o 25 %; nejsou náchylné k samovybíjení, netrpí paměťovým efektem a jsou šetrné k životnímu prostředí díky jednotnému rozhraní umožňuje univerzální nabíječka rychle dobíjet také ostatní Li-Ion nebo i původní NiCd akumulátory 2rychlostní převodovka nabízí předvolbu optimálního rozsahu otáček v závislosti na druhu materiálu a charakteru prováděné práce držení v blízkosti těžiště zjednodušuje manipulaci se strojem a snižuje námahu obsluhy spínač s regulací otáček, přepínač směru otáčení a citlivá doběhová brzda ulehčují práci a zrychlují kontinuitu jednotlivých úkonů stupeň utahovacího momentu pro šetrné šroubování celoplošně pogumovaná, ergonomicky tvarovaná rukojeť LED-dioda pro osvětlování pracovního místa Napětí / kapacita akumulátoru 14,4 V / 1,3 Ah, nabíjecí čas akumulátoru cca 25 min, max. Ø vrtání: v oceli 10 mm, ve dřevě 35 mm, otáčky naprázdno: 1. rychlost min -1, 2. rychlost min -1, max. krouticí moment 50 Nm, sklíčidlo rozsah upínání 0,8 10 mm, závit na vřetenu 1/2-20 UNF, hmotnost 1,60 kg. Rychloupínací sklíčidlo, univerzální nabíječka AN-UNI, 2x akumulátor AP 14 LC, přepravní kufr nebo systainer V kufru: obj. č V systaineru: obj. č Cena vč. DPH Kč Kč bez DPH Kč Kč M max (Nm) % ASV 14 A NOVINKA ASV 14 EA Vysvětlivky: Mmax = utahovací moment m = hmotnost stroje Sklíčidlo s funkcí Auto-Lock (automatickou aretací vřetena) je důležité všude tam, kde je nutné často střídat pracovní nástroje. K jednoduchému a rychlému utažení nebo povolení sklíčidla tak stačí naučený pohyb pouze jedné ruky ,5 1,0 1,5 2,0 m (kg) Akumulátorová technika je všeobecně oblíbená zejména pro svoji vysokou pracovní dostupnost. Výkon stroje proto sehrává v očích uživatelů mimořádně důležitou úlohu. V porovnání se svým předchůdcem tak nový vrtací šroubovák Narex disponuje o 30 % větším utahovacím výkonem. Při různorodosti používání akumulátorového šroubováku, ať už se jedná o běžné nebo i náročnější a méně obvyklé pracovní pozice, ocení zákazník příznivou hmotnost a dobrou manipulaci se strojem, vyplývající ze správného vyvážení.

3 Silný vrtací šroubovák s dlouhou provozní dobou ASV 14 A (2x 2,6 Ah) vhodný pro aplikace s vysokými nároky na výkon a celkovou provozní dobu akumulátorů nový silnější pohon nabízí o 30 % silnější utahovací výkon stroje nové stabilní Li-Ion články prodlužují celkovou provozní dobu baterie až o 25 %; nejsou náchylné k samovybíjení, netrpí paměťovým efektem a jsou šetrné k životnímu prostředí díky jednotnému rozhraní umožňuje univerzální nabíječka rychle dobíjet také ostatní Li-Ion nebo i původní NiCd akumulátory 2rychlostní převodovka nabízí předvolbu optimálního rozsahu otáček v závislosti na druhu materiálu a charakteru prováděné práce držení v blízkosti těžiště zjednodušuje manipulaci se strojem a snižuje námahu obsluhy spínač s regulací otáček, přepínač směru otáčení a citlivá doběhová brzda ulehčují práci a zrychlují kontinuitu jednotlivých úkonů stupeň utahovacího momentu pro šetrné šroubování celoplošně pogumovaná, ergonomicky tvarovaná rukojeť LED-dioda pro osvětlování pracovního místa Napětí / kapacita akumulátoru 14,4 V / 2,6 Ah, nabíjecí čas akumulátoru cca 50 min, max. Ø vrtání: v oceli 10 mm, ve dřevě 35 mm, otáčky naprázdno: 1. rychlost min -1, 2. rychlost min -1, max. krouticí moment 50 Nm, sklíčidlo rozsah upínání 0,8-10 mm, závit na vřetenu 1/2-20 UNF, hmotnost 1,80 kg. V kufru: obj. č V systaineru: obj. č Cena vč. DPH Kč Kč bez DPH Kč Kč Rychloupínací sklíčidlo, univerzální nabíječka AN-UNI, 2x akumulátor AP 14 LM, přepravní kufr nebo systainer Při práci ve výškách, která vyžaduje zvýšenou koncentraci uživatele, je možné stroj proti pádu zabezpečit pomocným provlečným poutkem. Aby stroj dobře držel v ruce, je po celém obvodu držadla opatřen protiskluzovým materiálem. C (ma) AP 14 LC Nové akumulátorové články Původní akumulátorové články Vysvětlivky: C = kapacita akumulátoru n = počet nabíjecích cyklů akumulátoru Zajímavé charakteristiky nového silnějšího motoru nabízejí, v kombinaci s dvoustupňovou převodovkou, možnost nastavení dvou rychlostí pro vrtání. Bodové navrtávání materiálu usnadňuje řídicí elektronika ve spínači n ( ) Odklon specializovaných výrobců od původních zastaralých řešení se pozitivně odráží také ve vývoji nových vylepšených akumulátorových článků. Nové akumulátorové články Narex jsou nyní mnohem stabilnější, dokáží déle udržet svou jmenovitou kapacitu, díky čemuž se prodlužuje provozní doba akumulátoru až o 25 %.

4 Univerzální příklepová vrtačka s aretací vřetena EVP 13 G-2A pro průmyslovou výrobu, montáže a údržbu mnohostranné použití při vrtání do tvrdých nebo měkkých stavebních materiálů díky příklepovému mechanismu a robustní dvourychlostní převodovce silný motor o výkonu 760 W a kvalitní uložení převodů ve stabilní hliníkové skříni pro vysoký výkon a dlouhou životnost elektronická regulace otáček umožňuje nastavení optimálních otáček v závislosti na druhu materiálu a charakteru práce plynulý rozběh pro pohodlné a bezpečné navrtávání materiálu rychloupínací sklíčidlo s kvalitními tvrdokovovými destičkami na čelistech pro pevné sevření vrtacího nástroje automatické blokování vřetene pro jednodušší a pohodlnější výměnu vrtacího nástroje jednou rukou přídavné držadlo je možné nastavit do celkem 12 poloh upínací krk o rozměrech 43 mm umožňuje usazení vrtačky do vrtacího stojánku praktický přepravní systainer pro práce na staveništích Jmenovitý příkon 760 W, max. Ø vrtání: v oceli 13 mm, ve zdivu 20 mm, ve dřevě 45 mm, otáčky naprázdno: 1. rychlost min -1, 2. rychlost min -1, údery naprázdno 1. rychlost min -1, 2. rychlost min -1, max. utahovací moment 1./2.rychlost 44/15 Nm, rozsah sklíčidla 1,5 13 mm, závit na vřetenu 1/2-20 UNF, průměr upínacího krku 43 mm, hmotnost 2,5 kg. V systaineru: obj. č Cena vč. DPH bez DPH Kč Kč Rychloupínací sklíčidlo s HM-čelistmi, dorazová tyč pro nastavení hloubky vrtání, přídavné držadlo, systainer Přesné navrtání tvrdých materiálů, zejména pokud jsou už opatřeny finální povrchovou úpravou, umožňuje citlivá pozvolná elektronika, umístěná ve spínači. Zadní držadlo stroje je navrženo tak, aby umožňovalo potřebný přítlak v ose vrtání. V místech s omezeným přístupem je možné přídavné držadlo nastavit do jakékoli z celkových 12 poloh, a mít tak stroj neustále pod kontrolou. Při sériovém vrtání je možné do přídavného držadla upnout dorazovou tyč a zjednodušit si tak práci. Už pradávná historie definitivně potvrdila, že spolehlivé a přesné sklíčidlo patří mezi ty atributy, na jejichž základě je uživateli posuzována kvalita vrtačky. Celokovové rychloupínací sklíčidlo, pro které jsme se rozhodli, má do svých čelistí vpájeny tvrdokovové destičky, které pevně svírají vrták i během příklepového vrtání.

5 Silná a obratná úhlová bruska s regulací otáček EBU E kompaktní rozměry a nízká hmotnost zlepšují nasazení v hůře přístupných místech pancéřování statoru a ochranná mřížka na rotoru prodlužují životnost motoru při usazování vodivého prachu multifunkční digitální elektronika nabízí řadu ochranných a bezpečnostních prvků: omezení rozběhového proudu pro šetrné uvedení stroje do provozu a pozvolný náběh do pracovních otáček tepelná ochrana monitoruje provozní teplotu a chrání motor před přehřátím proudová ochrana chrání stroj proti spálení a obsluhu před poraněním při zablokování nástroje v materiálu ochrana proti opětovnému zapnutí přináší bezpečí a jistotu do práce pro případ nechtěného vypnutí stroje nebo náhlého přerušení dodávky proudu regulace otáček pro nastavení optimálních otáček v závislosti na druhu materiálu a charakteru práce jednoduché ovládání díky velkoplošnému spínači s okamžitou aretací stálého chodu výměna kotouče nebo polohování ochranného krytu jsou beznástrojové odpružené přídavné držadlo snižuje hladinu škodlivých vibrací, působících na paže obsluhy Jmenovitý příkon W, kotouč max. Ø 125 mm, otáčky naprázdno min -1, závit na vřetenu M 14, hmotnost 2,0 kg. Přídavné držadlo VIBRASTOP, příruba, rychloupínací matice, ochranný kryt pro broušení V kartonové krabici: obj. č Cena vč. DPH bez DPH Kč Kč min min min min min min -1 Regulace otáček umožňuje přizpůsobit výkon stroje podle druhu broušeného materiálu a charakteru používaného nástroje. Konstantní elektronika udržuje otáčky při různém zatížení stroje na konstantní úrovni. Do oblastí průmyslové výroby s vysokými nároky na finální povrchové opracování materiálů pronikají stále častěji novější a sofistikovanější technologie broušení, které vyžadují velkou variabilitu elektrického nářadí. Jedním ze základních předpokladů, jak dosáhnout maximální efektivity, je možnost regulování brusného výkonu stroje při zachování jeho rovnoměrného chodu. Odvádění jisker nebo prachu směrem od uživatele umožňuje jednoduše polohovatelný ochranný kryt. Štíhlá motorová skříň a polohovatelné odpružené přídavné držadlo usnadňují manipulaci se strojem a zjednodušují zaujetí pohodlné pracovní pozice.

6 Rázový utahovák pro montáže a údržbu ESR 20-5 pro náročná nasazení v mnoha oblastech průmyslové a stavební výroby, v dílenském prostředí, při montážích a instalacích, při opravách a údržbě těžké techniky stroj disponuje vysokým dotahovacím momentem pro povolování a utahování vysokopevnostních metrických šroubových spojů, kotvení a montování stavebních dílců bicí mechanismus stroje umožňuje účinné šroubování bez nutnosti větší přítlačné síly malé reakční momenty usnadňují manipulaci se strojem prodloužená konstrukce zvětšuje pracovní dosah stroje 1/2 čtyřhran na vřetenu pro použití běžně dostupných šroubovacích nástrčných hlavic jednoduché ovládání díky velkoplošnému spínači s aretačním tlačítkem a přepínačem směru otáčení v dosahu ergonomicky tvarovaná úchopová část padne dokonale do ruky samoodpojitelné uhlíky chrání rotor před poškozením a prodlužují životnost motoru praktický přepravní systainer s pořadačem na nástrčné hlavice Jmenovitý příkon 450 W, počet úderů při zatížení min -1, max. dotahovací moment 280 Nm, upínaní nástrojů 1/2 vnější čtyřhran, rozsah použití M10 M20, hmotnost 2,75 kg. Průmyslová nástrčná hlavice OK 17, OK 19, OK 24, systainer V systaineru: obj. č Cena vč. DPH bez DPH Kč Kč Bicí mechanismus stroje mění pod zatížením sílu motoru na rovnoměrné otáčivé údery a umožňuje účinně povolovat i zašlé a zrezivělé šroubové spoje, aniž by zatěžoval obsluhu zpětným rázem. Štíhlý prodloužený tvar stroje s hlavním držadlem až na motorové skříni nabízí obsluze větší pracovní dosah. Zároveň přináší lepší kontrolu nad strojem, ideální rozložení hmotnosti na obě paže a jistější obouruční držení. Váš odborný prodejce: Výrobce: Narex s.r.o. Chelčického Česká Lípa Obrázky jsou nezávazné. Dodávané příslušenství se případně liší od dílů zobrazených a popsaných v této tiskovině. Změny technických údajů si vyhrazujeme. Ručení za tiskové chyby je vyloučeno. Nabídka zboží je platná od Uvedené ceny bez DPH jsou doporučené, ceny s DPH 20 % jsou orientační. Tel.: Fax.: narex@narex.cz No.:

Akumulátorová těsnicí pistole 2055

Akumulátorová těsnicí pistole 2055 Akumulátorová těsnicí pistole 2055 Napětí Kapacita akumulátoru Doba nabíjení Rychlost včetně akumulátoru 4,8 V,2 Ah 3 H 40-450 mm/min,7 kg Regulace rychlosti vytlačování materiálu umožňuje dokonalé přizpůsobení

Více

KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL

KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL HISTORIE ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ AEG ZKRÁTKA PROFESIONÁL Ve světě, kde si profesionálové uvědomují, že více nutně neznamená lépe, soustřeďuje AEG Elektrické Nářadí ve Winnendenu

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek.

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek. Čisticí stroje Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost 3 2 Nízké opotřebení Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji

Více

NOVÉ BALENÍ SYSTAINER T-LOC

NOVÉ BALENÍ SYSTAINER T-LOC NOVÉ BALENÍ SYSTAINER T-LOC SYSTAINER T-LOC Ergonomicky tvarované vyklápěcí držadlo s otvory pro připojení pomocného transportního popruhu dokonale padne do ruky. Nosnost držadla do 50 kg. Promyšlená konstrukce

Více

SORTIMENT 2014/2015. www.stanley.eu

SORTIMENT 2014/2015. www.stanley.eu SORTIMENT 2014/2015 VYVINUTO PRO PROFESIONÁLY Společnost Stanley byla založena v roce 1843 jako železářský podnik. Společnost patří k americkému koncernu (US) Stanley Black & Decker se sídlem v New Britain,

Více

Slavnostní odhalení 15. dubna

Slavnostní odhalení 15. dubna Slavnostní odhalení 15. dubna www.narex.cz/novinky V prodeji od 15. 4. 2016 Akumulátory Li-Ion (Heavy Duty) 30 min 1 + 40 % 25 min 2 3 4 6 5 9 7 8 [m] Nové akumulátorové články NAREX HEAVY DUTY poskytují

Více

až do průměru 132 mm a občas až do průměru 152 mm až do průměru 152 mm a občas až do průměru 202 mm až do průměru 122 mm a občas až do průměru 132 mm

až do průměru 132 mm a občas až do průměru 152 mm až do průměru 152 mm a občas až do průměru 202 mm až do průměru 122 mm a občas až do průměru 132 mm DIAMANTOVÉ VRTÁNÍ SUCHÉ Vrtáte pouze do měkkých materiálů, jako jsou cihly, bloky z Porotonu, tvárnice nebo vápenec? Potřebujete systém pro suché vrtání NE - Viz níže ANO Jak velké otvory a díry vrtáte?

Více

ZDARMA 18V AKU VRTAČKA DC720KA + TRIKO DEWALT

ZDARMA 18V AKU VRTAČKA DC720KA + TRIKO DEWALT AKCE DEWALT PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY / ŠROUBOVÁKY NOVÁ ŘADA KOMPAKTNÍCH PŘÍKLEPOVÝCH VRTAČEK / ŠROUBOVÁKŮ mm ZDARMA 8V AKU VRTAČKA DC70KA + TRIKO DEWALT 9mm Západkové sklíčidlo s jednou objímkou Zabudované diodové

Více

Technická specifikace předmětu plnění

Technická specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 Technická specifikace předmětu plnění k výběrovém řízení na Dodávku strojů a zařízení, včetně dopravy, instalace a zaškolení Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: OPPK

Více

DEJTE JÍ ŠANCI VYŘÁDIT SE

DEJTE JÍ ŠANCI VYŘÁDIT SE DEJTE JÍ ŠANCI VYŘÁDIT SE Platnost akční nabídky od 1. 9. do 31. 12. 2014 ASV 10-2A Kompaktní dvourychlostní vrtací šroubovák Dejte jí šanci vyřádit se Napětí / kapacita akumulátoru 10,8 V / 1,5 Ah Nabíjecí

Více

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16

STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 9.1.1.3 Střihačky STŘIHAČKA ŘETĚZŮ S 16 Stříhačka řetězů S 16 (dále jen střihačka) je určena ke stříhání řetězů, kulatiny, resp. jiných průřezově odpovídajících profilů z materiálu o pevnosti do 600 MPa.

Více

214 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Diamantová technika

214 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Diamantová technika 21 Modré elektrické nářadí pro profesionály Diamantová technika Modré elektrické nářadí pro profesionály 215 Síla systému: Diamantová technika a dělicí brusky Bosch Diamantové vrtací systémy Bosch spojují

Více

Otevřený plamen Olejová lázeň Pece Indukční ohřívací zařízení SKF

Otevřený plamen Olejová lázeň Pece Indukční ohřívací zařízení SKF Ohřívací zařízení SKF Je to tak. Nesprávné montážní postupy jsou až v 16 % případů příčinou předčasného selhání ložisek Ve snaze snížit riziko nesprávné montáže začala společnost SKF jako jedna z prvních

Více

UniGear typ ZS1. Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům

UniGear typ ZS1. Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům UniGear typ ZS1 Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům 2 UNIGER TYP ZS1 UNIGER SE DVĚM ÚROVNĚMI UNIGER TYP ZVC TECHNICKÉ ÚDJE 4 6 8 10 1 2 3

Více

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H FIPAS-pily na kov s.r.o. Czech Strojní pásová pila ProLine 520.450 H 1. Zobrazení stroje Vyobrazení stroje slouží k informačním účelům a ukazuje konstrukčně podobný typ v ručním provedení. 2. Krátký popis

Více

Úhlová bruska. Návod k obsluze. MAKITA INTERNATIONAL EUROPE LTD. Michigan Drive, Tongwell, Milton Keynes, Bucks MK15 8JD, ENGLAND

Úhlová bruska. Návod k obsluze. MAKITA INTERNATIONAL EUROPE LTD. Michigan Drive, Tongwell, Milton Keynes, Bucks MK15 8JD, ENGLAND PROHLÁŠENÍ O SHOD S NORMAMI EU Tímto na naši vlastní odpov dnost prohlašujeme, že tento výrobek je podle sm rnic 73/23/EHS, 89/336/EHS a 98/37/ES Rady v souladu s následujícími normami normalizovaných

Více

NOVINKY 2013 EBU 15 R70. pro kovovýrobu a montáže. V prodeji od 1. 11. 2013. Jubilejní edice. Další podrobnosti uvnitř.

NOVINKY 2013 EBU 15 R70. pro kovovýrobu a montáže. V prodeji od 1. 11. 2013. Jubilejní edice. Další podrobnosti uvnitř. NOVINKY 2013 pro kovovýrobu a montáže V prodeji od 1. 11. 2013 Jubilejní edice EBU 15 R70 2 990 2 471 Kč bez DPH 100 Další podrobnosti uvnitř 120 bez DPH Tradice žije dál 70 let s vámi 1943 2013 Sedmdesát

Více

FLEX aku-nářadí mají tu správnou sílu.

FLEX aku-nářadí mají tu správnou sílu. Aku-vrtací šroubovák FLEX aku-nářadí mají tu správnou sílu. Navrženy pro profesionální použití, nepřetržitý provoz a s robustní konstrukcí masivní lehká hliníková skříň převodovky a celokovové sklíčidlo

Více

Projekt: Modernizace Základní školy Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.14/2.4.00/34.03249 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií.

Projekt: Modernizace Základní školy Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.14/2.4.00/34.03249 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Příloha č. zadávacího řízení specifikace dodávek b/ Dodávka vybavení laboratoře chemie (orientační cena: 46 00 Kč bez DPH) * Min. požadavky a orientační rozměry: Č. Název položky Stůl laboratorní žákovský

Více

Optimální manipulace pro tu nejlepší kvalitu povrchu.

Optimální manipulace pro tu nejlepší kvalitu povrchu. Opracování kamene L/LE 12-3 100 WET Optimální manipulace pro tu nejlepší kvalitu povrchu. Brusky za mokra L 12-3 100 WET, LE 12-3 100 WET a FLEX Dia-Jet diamantové brusné kotouče na suchý zip se optimálně

Více

Stroje na čištění schodů BD 17/5 C. Vybavení: Nastavitelná rychlost kartáčů Kola Síťový provoz Nádrž volitelná 3.5 l Nádrž volitelná (2) 5 l

Stroje na čištění schodů BD 17/5 C. Vybavení: Nastavitelná rychlost kartáčů Kola Síťový provoz Nádrž volitelná 3.5 l Nádrž volitelná (2) 5 l Stroje na čištění schodů BD 17/5 C Kompaktní čistič schodů s technologií kotoučů a sítovým pohonem pro čištění, šamponování, leštění a krystalizaci různých malých ploch jako např. stupů nebo okenních parapetů.

Více

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Uložení potrubí Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Obsah: 1. Definice... 2 2. Rozměrový návrh komponent... 2 3. Podpěra nebo vedení na souosém

Více

SYSTAINER ZDARMA SYSTAINER ZDARMA SYSTAINER ZDARMA SYSTAINER ZDARMA. Zvýhodněná akční nabídka SYSTAINER SYSTAINER. Univerzální příklepová vrtačka

SYSTAINER ZDARMA SYSTAINER ZDARMA SYSTAINER ZDARMA SYSTAINER ZDARMA. Zvýhodněná akční nabídka SYSTAINER SYSTAINER. Univerzální příklepová vrtačka Zvýhodněná akční nabídka ZDARMA www.narex.cz/akce EVP 13 E-2H3 Univerzální příklepová vrtačka Dva rychlostní stupně nabízejí předvolbu optimálního rozsahu otáček v závislosti na druhu materiálu a charakteru

Více

Originál návodu BE 6 BE 10

Originál návodu BE 6 BE 10 Originál návodu BE 6 BE 10 2 3 4 Návod k použití Vážený zákazníku, Děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se při výběru Elektrického nářadí, obrátili na značku Metabo. Každé elektrické nářadí firmy Metabo

Více

Pro perfektní broušení.

Pro perfektní broušení. 134 Oscilační, excentrické a Delta-brusky Pro perfektní broušení. FLEX oscilační bruska OS 80-2/OSE 80-2 a FLEX Delta-bruska OD 100-2/ODE 100-2 jsou vhodné především pro opracování malých ploch, rohů a

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 57 08 22 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 57 08 22 Účel použití čerpadla Výkonné a robustní čerpadlo k vyprazdňování zahradních rybníčků, k čerpání vody ze sklepů, plaveckých bazénků, vsakovacích jam nebo ze zaplavených

Více

Tisková zpráva AKE 30 LI od firmy Bosch provede více než 100 řezů na jedno nabití akumulátoru

Tisková zpráva AKE 30 LI od firmy Bosch provede více než 100 řezů na jedno nabití akumulátoru Tisková zpráva První akumulátorová řetězová pila s 36V lithiumiontovým akumulátorem AKE 30 LI od firmy Bosch provede více než 100 řezů na jedno nabití akumulátoru Srpen 2009 PI 6596 PT MS Pro výkonné a

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ CS 230 N

NÁVOD NA POUŽITÍ CS 230 N NÁVOD NA POUŽITÍ Ruční kotoučová pila CS 230 N Certifikát kvality Blahopřejeme Vám ke koupi výrobku vysoké. Výrobek prochází na konci výroby vnitřní kontrolou a splňuje vysokou technickou úroveň. Firma

Více

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. září 2008. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Stroje na celý život

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. září 2008. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Stroje na celý život Ceník elektronářadí a příslušenství 2008 Platí od 1. září 2008. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Stroje na celý život 21 Vrtání, sekání a šroubování Vrtačky Typ Příkon Vrtání ocel / dřevo

Více

k OBSLUZE a instalaci TŘÍCESTNÉ MÍSÍCÍ ARMATURY VERNER ČSN EN ISO 9001: 2009

k OBSLUZE a instalaci TŘÍCESTNÉ MÍSÍCÍ ARMATURY VERNER ČSN EN ISO 9001: 2009 NÁVOD k OBSLUZE a instalaci v TŘÍCESTNÉ MÍSÍCÍ ARMATURY VERNER ČSN EN ISO 9001: 2009 NÁVOD K OBSLUZE OBSAH 1. CHARAKTERISTIKA, ÚČEL A POUŽITÍ 2 2. TECHNICKÝ POPIS 2 3. TECHNICKÉ PARAMETRY 2 4. MONTÁŽ

Více

ÚHLOVÉ BRUSKY PŘÍMÉ BRUSKY VYSOKORYCHLOSTNÍ PILY DRÁŽKOVACÍ FRÉZY OHÝBAČE ST. OCELI

ÚHLOVÉ BRUSKY PŘÍMÉ BRUSKY VYSOKORYCHLOSTNÍ PILY DRÁŽKOVACÍ FRÉZY OHÝBAČE ST. OCELI 41 3 ÚHLOVÉ BRUSKY PŘÍMÉ BRUSKY VYSOKORYCHLOSTNÍ PILY DRÁŽKOVACÍ FRÉZY OHÝBAČE ST. OCELI 42 úhlové brusky G10SR2 PRŮMĚR KOTOUČE (MM) 100 PŘÍKON (W) 650 POČET OTÁČEK NAPRÁZDNO (1/ MIN) 11 000 M10 1,5 HMOTNOST

Více

Zahradní čerpadla GP BP 3 Garden Set Plus. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje

Zahradní čerpadla GP BP 3 Garden Set Plus. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje Zahradní čerpadla GP BP 3 Garden Set Plus BP 3 Garden Set Plus je díky sadě sacích a zahradních hadic okamžitě připravený k použití. Vysoce výkonné zahradní čerpadlo s dlouhou životností je vhodné pro

Více

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku.

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku. KVALITNÍ, RYCHLÁ A ŠETRNÁ SKLIZEŇ LISEM ZNAČKY CASE IH CASE IH provozní monitor Úplná kontrola nad lisováním od začátku tvorby balíku. Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota

Více

- typ A - automatická hlava, 400V Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 60 - typ A - automatická hlava, 400V

- typ A - automatická hlava, 400V Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 60 - typ A - automatická hlava, 400V - typ A - automatická hlava, 400V Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 60 - typ A - automatická hlava, 400V Naše cena bez DPH : 173.580 Kč Naše cena s DPH : 210.032 Kč Dostupnost: Do týdne Katalogové číslo:

Více

- typ V.V. Ruční ponorný mixér Robot Coupe CMP 250 - typ V.V.

- typ V.V. Ruční ponorný mixér Robot Coupe CMP 250 - typ V.V. - typ V.V. Ruční ponorný mixér Robot Coupe CMP 250 - typ V.V. Naše cena bez DPH : 11.810 Kč Naše cena s DPH : 14.291 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo: 34240A Typ: V.V. Stáhněte si kompletní

Více

BECK-O-TRONIC 5. Provedení: Centronic. Návod na montáž a obsluhu. Řídicí jednotka vrat

BECK-O-TRONIC 5. Provedení: Centronic. Návod na montáž a obsluhu. Řídicí jednotka vrat BECK-O-TRONIC 5 Provedení: Centronic cs Návod na montáž a obsluhu Řídicí jednotka vrat Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER. s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX

Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER. s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX Strana 1 Návod k montáži a předpisy pro manipulaci s pístovými ventily KLINGER Konstrukční řada KVN DN 10-50 s bezazbestovým provedením kroužku ventilu Modul KX 1 Pouzdro 2 Horní část 3 Ruční kolečko 5

Více

Dopravníky třísek. doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě. www.hennlich.cz/dopravnikytrisek

Dopravníky třísek. doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě. www.hennlich.cz/dopravnikytrisek Dopravníky třísek doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě Pásový dopravník třísek Tabulka minimálních rozměrů pro jednotlivé rozteče Poz. Rozteč 75 mm Rozteč 100 mm Koe cient

Více

Vnější vyjímatelné panty - použití

Vnější vyjímatelné panty - použití Vnější vyjímatelné panty - použití ze série 96 Nábytek: Skrytá montáž a možnost volby mezi montáží v jednom směru a nebo protisměrnou zajistí, že pant se bude hodit ke každému designu. Při protisměrné

Více

Tel/fax: +420 545 222 581 IČO:269 64 970

Tel/fax: +420 545 222 581 IČO:269 64 970 PRÁŠKOVÁ NITRIDACE Pokud se chcete krátce a účinně poučit, přečtěte si stránku 6. 1. Teorie nitridace Nitridování je sycení povrchu součásti dusíkem v plynné, nebo kapalném prostředí. Výsledkem je tenká

Více

LED svítidla - nové trendy ve světelných zdrojích

LED svítidla - nové trendy ve světelných zdrojích LED svítidla - nové trendy ve světelných zdrojích Základní východiska Nejbouřlivější vývoj v posledním období probíhá v oblasti vývoje a zdokonalování světelných zdrojů nazývaných obecně LED - Light Emitting

Více

KATALOG 2011 TRAVNÍ SEKAČKY DRTIČE DŘEVA ŘETĚZOVÉ PILY. Tradice z Nizozemí od roku 1906

KATALOG 2011 TRAVNÍ SEKAČKY DRTIČE DŘEVA ŘETĚZOVÉ PILY. Tradice z Nizozemí od roku 1906 KATALOG 2011 TRAVNÍ SEKAČKY DRTIČE DŘEVA ŘETĚZOVÉ PILY Tradice z Nizozemí od roku 1906 Rotační travní sekačky s pojezdem U multifunkčních sekaček někdy bývá problém, že zvládají spoustu věcí, ale pouze

Více

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K

OKLADKA ROZDZIALU 2405-K OKLADKA ROZDZIALU 0-K SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVLÁDÁNÍ STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE SILOVÁ SKLÍČIDLA S OVL. STROJNÍ A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE TVRDÁ HORNÍ ČELIST ZADNÍ VÝKO TAŽNÁ ATICE KLÍNOVÉ POUZDRO

Více

VRTÁNÍ. Šroubováky Vrtací kladiva Bourací kladiva Demoliční kladiva Vrtáky a doplňky

VRTÁNÍ. Šroubováky Vrtací kladiva Bourací kladiva Demoliční kladiva Vrtáky a doplňky VRTÁNÍ Šroubováky Vrtací kladiva Bourací kladiva Demoliční kladiva Vrtáky a doplňky INOVACE FIRMY SPIT Přístroje o minimálním objemu, které podávají maximální výkon. Nepřetržitý výzkum, jehož cílem je

Více

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ FR 1 FR 1.1 FR 1.2 FR 1.3 PLAVECKÁ ZAŘÍZENÍ Normy FINA pro olympijské bazény Všechna mistrovství světa (kromě mistrovství světa v kategorii Masters) a olympijské hry se

Více

Kúpna zmluva č. Z201517546_Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka

Kúpna zmluva č. Z201517546_Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka Kúpna zmluva č. Z201517546_Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ: IČ DPH: Číslo účtu: Tel: Ružinovský športový klub Mierová

Více

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA PT-5201A/B Návod k obsluze PROKIT'S INDUSTRIES CO., LTD. HTTP://WWW.PROKITS.COM.TW E-MAIL: PK@MAIL.PROKITS.COM.TW 1 Popis 1. Upínací matice 2. Pojistka vřetena 3. Vypínač 4. Přívodní

Více

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60

Řezání lanem. Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání lanem Přehled použití 52 Přehled produktových řad 53 Přehled výhod 54 Lanová pila Husqvarna 56 Diamantové nástroje pro lanové řezání 60 Řezání diamantovým lanem je nejsnadnější a nejúčinnější způsob

Více

JEN PRO SILNE PARTNERY

JEN PRO SILNE PARTNERY PR6fi MAGAZIN JEN PRO SILNE PARTNERY Platný od 1. 9. 2010 do 30. 11. 2010 PNEUMATICKE KLADIVO od 4.390 Kc Pokosoveé pily od 3.490 Kcč JEDNORUCNI uúhloveé brusky od 1.990 Kcč NOVINKY VŽDY TEN SPRÁVNÝ VÝSLEDEK.

Více

Měření kruhovitosti/válcovitosti ROUNDTEST RA-2200

Měření kruhovitosti/válcovitosti ROUNDTEST RA-2200 Přístroje na měření tvaru Měření kruhovitosti/válcovitosti ROUNDTEST RA-2200 PRC 161 Měřicí systém kruhovitosti/válcovitosti, který nabízí nejvyšší přesnost ve své třídě, výjimečně snadné používání a multifunkční

Více

Jednokotoučové stroje BDP 43/450 C Adv. Vybavení: Síťový provoz. Technické údaje

Jednokotoučové stroje BDP 43/450 C Adv. Vybavení: Síťový provoz. Technické údaje Jednokotoučové stroje BDP 43/450 C Adv Velmi komfortní a účinný vysokorychlostní přístroj s planetovou převodovkou. K leštění. Vybavení: Síťový provoz Objednací číslo: 1.291-225.0 Technické údaje Pracovní

Více

NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY

NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY Obsah nabídky veřejné zakázky strana 1 A Krycí list nabídky strana 2 B Základní kvalifikační předpoklady strana 3 C Profesní kvalifikační předpoklady strana x D Ekonomické a finanční

Více

TOROIDNÍ NAVÍJECÍ STROJE

TOROIDNÍ NAVÍJECÍ STROJE TOROIDNÍ NAVÍJECÍ STROJE KATALOG Obchodní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko, ERMEG s.r.o., Žitavská 629/48, 460 11 Liberec 11, tel.: 485 108 148, fax: 485 103 077, e-mail: m.tichy@ermeg.cz 1

Více

SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ

SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ 5.790 4.690 4.790 5.490 440 W 0 1 500 min 1 0 5 000 min 1 13 J Ø 18/13/24 mm 19 kg 6.290 710 W 0 1 050 min 1 0 4 050 min 1 23 J Ø 22/13/32 mm 26 kg 780 W 0 1 100 min

Více

VRTAČKY PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY MÍCHADLO

VRTAČKY PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY MÍCHADLO 69 4 VRTAČKY PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY MÍCHADLO 70 vrtačky Vrtačky TYP D6SH D10VC2 D10VJ D10VF D10VG D13VH D13VB3 D13VF D13VG D13 D10YB DW15Y BM20Y MAX. VRTACÍ PRŮMĚR V OCELI mm 6,5 10 10 10 10 13 13 13 13 13

Více

PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE

PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE PRŮMYSLOVÁ ROLOVACÍ VRATA A MŘÍŽE VÝROBKY PRO PODNIKÁNÍ KRISPOL VRATA PRO NÁROČNÉ KRISPOL SPOLEHLIVÝ PARTNER V BIZNESIE Společnost KRISPOL je předním evropským výrobcem vrat, oken a dveří a lídrem v oblasti

Více

Řezáky trubek s 1 kolečkem / 3 kolečky

Řezáky trubek s 1 kolečkem / 3 kolečky Dělení a odhrotování trubek Ruční řezáky Ruční řezáky trubek Ruční řezáky trubek RIDGID pro rychlé, bezotřepové dělení ocelových trubek do. Vedení chrání pohybové závity a dlouhá rukojeť umožňuje rychlé

Více

Vitodens 100-W. let záruka. na kotle Vitodens do 35 kw let záruka. na výměníky tepla Inox-Radial

Vitodens 100-W. let záruka. na kotle Vitodens do 35 kw let záruka. na výměníky tepla Inox-Radial Vitodens 100-W Nástěnný plynový kondenzační kotel, typ WB1C, s modulovaným sálavým hořákem MatriX a výměníkem tepla Inox-Radial pro provoz závislý a nezávislý na vzduchu v místnosti. Jmenovitý tepelný

Více

Pistolové vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha reverzační

Pistolové vrtačky. ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha reverzační Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Pistolové vrtačky ergonomičnost optimální poměr výkonu a hmotnosti snadná obsluha reverzační Robustní vrtačky DEPRAG INDUSTRIAL naleznou

Více

Tisková zpráva. Nový akumulátorový vrtací šroubovák Skil 2521 pro kutily S 18V lithium-iontovým akumulátorem a dvěma mechanickými převody:

Tisková zpráva. Nový akumulátorový vrtací šroubovák Skil 2521 pro kutily S 18V lithium-iontovým akumulátorem a dvěma mechanickými převody: Tisková zpráva Nový akumulátorový vrtací šroubovák Skil 2521 pro kutily S 18V lithium-iontovým akumulátorem a dvěma mechanickými převody: Duben 2010 PI 6873 PT KH Kompaktní, ergonomický vrtací šroubovák,

Více

DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI

DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI DEMOLICE NA DÁLKU DEMOLIČNÍ ROBOTI Přehled výhod 86 Husqvarna DXR 88 Technické údaje pro demoliční roboty 9 Dálkově ovládaní demoliční roboti od společnosti Husqvarna jsou nejnovějšími stroji v oblasti

Více

300.9D. Hydraulické minirypadlo. Motor Výkon 13,7 kw 18,6 k Hmotnost Přepravní hmotnost bez bezpečnostního rámu Přepravní hmotnost s bezpečnostním

300.9D. Hydraulické minirypadlo. Motor Výkon 13,7 kw 18,6 k Hmotnost Přepravní hmotnost bez bezpečnostního rámu Přepravní hmotnost s bezpečnostním 300.9D Hydraulické minirypadlo Motor Výkon 13,7 kw 18,6 k Hmotnost Přepravní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Přepravní hmotnost s bezpečnostním rámem 985 kg Kompaktní rozměry Snadný přístup na

Více

S námi to dotáhnete nejdál

S námi to dotáhnete nejdál S námi to dotáhnete nejdál www.narex.cz/akce Platnost akční nabídky od 1. 3. do 31. 5. 2016 S námi to dotáhnete nejdál EV 13 E-2H3 Vrtačka se širokým rozsahem použití 650 W Max. ø vrtání v oceli 13 mm

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

1. Účel použití. Univerzální hořáky (27kW až 90kW)

1. Účel použití. Univerzální hořáky (27kW až 90kW) 1. Účel použití Univerzální hořáky (27kW až 90kW) Univerzální hořáky jsou určeny pro spalování tuhých paliv do zrnitosti 30mm. Hořáky jsou konstruovány tak, že k běžným materiálům, jako je hnědé uhlí ořech

Více

Katalog výrobků 2007/2008

Katalog výrobků 2007/2008 Katalog výrobků 2007/2008 Více než svařování www.kemper.cz Odsávací stoly Všeobecné informace... 85-86 Odsávací stoly se systémem 87-88 Konstrukce, volba velikosti... 89-90 Odsávací a filtrační technika

Více

Závěsné kotle pro vytápění. VU atmotop Plus VU turbotop Plus

Závěsné kotle pro vytápění. VU atmotop Plus VU turbotop Plus Závěsné kotle pro vytápění VU atmotop Plus VU turbotop Plus Kvalita a výkon od výrobce prvních kombinovaných kotlů na světě VU atmotop Dvojitý spalinový senzor zvyšuje bezpečnost provozu. VU turbotop Tři

Více

Provedení a objednací čísla

Provedení a objednací čísla Provedení a objednací čísla Vybavení Obj. č. Jednoduchá regulace 1 2 3 4a 4b 5 6 Dvojitá regulace Vložka do zásobníku Vzduchové míchadlo bez převodovky Vzduchové míchadlo s převodovkou Elektrické míchadlo

Více

Další pneumatické nástroje

Další pneumatické nástroje Ergonomie UNIORU - ochrana vašich rukou Pneumatické nástroje Pneumatické ráčny Pneumatická kladiva Sady pneumatického nářadí Další pneumatické nástroje Ergonomické uchopení Pneumatické nástroje Unior představují

Více

Volvo v akci! VOLVO TRUCKS

Volvo v akci! VOLVO TRUCKS Volvo v akci! Společnosti Volvo Trucks Czech s.r.o., Volvo Stavební stroje Czech s.r.o. a Volvo Financial Services tentokrát představí produkty a služby na předváděcích akcích ve velkolomu Čertovy schody

Více

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51 NÁVOD K OBSLUZE Horkovzdušná pistole Obj. č.: 81 19 51 Vč. 4-dílů. Souprava trysek (bodová-, otočná-, širokoúhlá- a okrajová tryska). Ideální pro domácnost, hobby, domácí dílnu apod. k odstranění barev,

Více

Benzínové řezačky spár

Benzínové řezačky spár Výkopy a demolice jako stavební proces: Wacker Neuson nabízí vše, co potřebují profesionálové Praktické rozbrušovačky a kladiva od společnosti Wacker Neuson šetří na nákladech, nikoli však na výkonu. Jsou

Více

Návod WINGO3524,5024

Návod WINGO3524,5024 Návod WINGO3524,5024 Důležité informace Gratulujeme vám, že jste si vybrali výrobek firmy Nice. Přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Aby byly tyto pokyny lépe srozumitelné, uspořádali jsme je tam, kde

Více

Elektrický stepper DH5005. Návod k použití

Elektrický stepper DH5005. Návod k použití Elektrický stepper DH5005 Návod k použití Obsah Obsah... 2 Bezpečnostní pokyny... 3 Varování... 3 Upozornění... 4 Části přístroje... 5 Než začnete cvičit... 6 Nastavení přístroje... 6 Způsob cvičení...

Více

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 4.3 HŘÍDELOVÉ SPOJKY Spojky jsou strojní části, kterými je spojen hřídel hnacího ústrojí s hřídelem ústrojí

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2013 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček a sušiček se zaměřuje stejně na potřeby velkých i

Více

Ručně vedené podlahové mycí stroje s odsáváním B 40 W Bp Pack DOSE D 51. Vybavení: Diskové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Trakční motor 130 W

Ručně vedené podlahové mycí stroje s odsáváním B 40 W Bp Pack DOSE D 51. Vybavení: Diskové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Trakční motor 130 W Ručně vedené podlahové mycí stroje s odsáváním B 40 W Bp Pack DOSE D 51 Podlahový mycí stroj Kärcher s odsáváním s pohonem pojezdu, diskovým kartáčem, pracovní šířkou 51 cm, baterií (105 Ah) a sací lištou

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou TS 92 TS 91 DORMA CONTUR DESIGN

Dveřní zavírače s kluznou lištou TS 92 TS 91 DORMA CONTUR DESIGN Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 92 TS 91 CONTUR DESIGN reddot design award winner 2005 DORMA TS 92 DORMA TS 91 Dveřní zavírače s kluznou lištou Univerzální dveřní zavírače pro standardní dveře

Více

VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM. Návod Na instalaci a obsluhu

VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM. Návod Na instalaci a obsluhu Bollard VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM Návod Na instalaci a obsluhu Model MPIE2 bez osvělení led MPIE10 s osvětlením led MotoR WiNG400 WiNG400 Napájecí napětí 12vdc 12vdc Jmenovitý výkon 60 W 60 W Příkon 1,2 a

Více

Vrtací a bourací kladivo BBMH 1100

Vrtací a bourací kladivo BBMH 1100 Version. česky Vrtací a bourací kladivo BBMH 00 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 5209 Art.-Bez.: BBMH00 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V. 2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V. 2. 10 Základní části strojů Kapitola 6 Matice

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci opera ního programu Vzd lávání pro konkurenceschopnost

Výukový materiál zpracovaný v rámci opera ního programu Vzd lávání pro konkurenceschopnost Výukový materiál zpracovaný v rámci opera ního programu Vzd lávání pro konkurenceschopnost Registra ní íslo: CZ.1.07/1. 5.00/34.0084 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitn ní výuky prost ednictvím ICT Sada:

Více

ÚVOD. V jejich stínu pak na trhu nalezneme i tzv. větrné mikroelektrárny, které se vyznačují malý

ÚVOD. V jejich stínu pak na trhu nalezneme i tzv. větrné mikroelektrárny, které se vyznačují malý Mikroelektrárny ÚVOD Vedle solárních článků pro potřeby výroby el. energie, jsou k dispozici i další možnosti. Jednou jsou i větrné elektrárny. Pro účely malých výkonů slouží malé a mikroelektrárny malých

Více

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT MAX 70. Montážní návod

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT MAX 70. Montážní návod POHON GARÁŽOVÝCH VRAT MAX 70 Montážní návod MAX je ověřený pohon garážových vrat se stále se inovujícími materiály. Nespornou výhodou jsou tuzemské díly a tím pružnější servis a také výhodná cena. Struktura

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0914 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_20 Výchovný ústav, Střední škola Název školy:

Více

Tel.X Nikl-kadmiové baterie o vysoké hustotě energie Ušité na míru moderním telekomunikačním sítím

Tel.X Nikl-kadmiové baterie o vysoké hustotě energie Ušité na míru moderním telekomunikačním sítím Tel.X Nikl-kadmiové baterie o vysoké hustotě energie Ušité na míru moderním telekomunikačním sítím Pro novou generaci decentralizovaných telekomunikačních sítí jsou vyžadovány záložní zdroje, které splňují

Více

Příznivé teploty pro vaše plasty

Příznivé teploty pro vaše plasty Příznivé teploty pro vaše plasty Řešení technického ohřevu ve výrobě www.voetsch-ovens.com 1 Spolehlivé procesy technického ohřevu ve výrobě plastových výrobků Ve výrobě plastových výrobků jsou téměř vždy

Více

T E C H N I C K Ý P O P I S Z D R O J E BZP 2.1 T 71970 9 004. Signal Mont s.r.o. Kydlinovská 1300 H R A D E C K R Á L O V É

T E C H N I C K Ý P O P I S Z D R O J E BZP 2.1 T 71970 9 004. Signal Mont s.r.o. Kydlinovská 1300 H R A D E C K R Á L O V É Signal Mont s.r.o. Kydlinovská 1300 H R A D E C K R Á L O V É T E C H N I C K Ý P O P I S Z D R O J E BZP 2.1 T 71970 9 004 č.v.: 71970 9 004 TP-SM HK 1/99 (TP 71970 9 003) JKPOV 404 229 719 704 SKP 316

Více

badm + sada bitů a vrtáků Max. utah. moment 235 Nm Běžné šrouby 10-16mm Pevnostní šroub 8-14 mm Celková délka 168 mm Hmotnost 1,6 kg

badm + sada bitů a vrtáků Max. utah. moment 235 Nm Běžné šrouby 10-16mm Pevnostní šroub 8-14 mm Celková délka 168 mm Hmotnost 1,6 kg NOVÉ AKUMULÁTOROVÉ STROJE SE 4,0 Ah BATERIEMI Li-ion - bezuhlíkové motory Max. utah. moment 54Nm v oceli 1mm do dřeva 50mm Vrut 8x75mm Celková délka 206mm Hmotnost 1,9Kg DS14DBLTW (4,0 Ah) U VRTACÍ VRTAC

Více

ÍZENÍ AUTOMATICKÉ KOTELNY ESRAK 02.x

ÍZENÍ AUTOMATICKÉ KOTELNY ESRAK 02.x ÍZENÍ AUTOMATICKÉ KOTELNY ESRAK 02.x Návod k obsluze ízení automatické kotelny ESRAK 02.x je ur ené k ízení ob hových erpadel, sm ovacích ventil, zónových ventil, bojler, akumula ních nádr í v p ímé vazb

Více

Židle Diffrient World Ohlášení nového výrobku

Židle Diffrient World Ohlášení nového výrobku Židle Diffrient World Ohlášení nového výrobku Nejnovější výtvor Nielse Diffrienta v sobě kombinuje nevídanou funkčnost a udržitelnost spolu s jednoduchou koncepcí designu. Vše je vytvořeno pro vysoce funkční

Více

Naprosto jedinečná. Kuželíková ložiska SKF: Řešení pro náročné provozní podmínky a dlouhou životnost. SKF TQ-Line SKF CL7C SKF Explorer

Naprosto jedinečná. Kuželíková ložiska SKF: Řešení pro náročné provozní podmínky a dlouhou životnost. SKF TQ-Line SKF CL7C SKF Explorer Naprosto jedinečná Kuželíková ložiska SKF: Řešení pro náročné provozní podmínky a dlouhou životnost SKF TQ-Line SKF CL7C SKF Explorer Kuželíková ložiska SKF pro špičkové výkony Konstrukce a výroba technických

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BD 43/35 C Ep. Vybavení: Diskové kartáče Systém dvou nádrží Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BD 43/35 C Ep. Vybavení: Diskové kartáče Systém dvou nádrží Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BD 43/35 C Ep Síťově poháněný (230 V/50 Hz) a výhodný: Podlahový mycí stroj s odsáváním a kotoučovou technikou čistí plochy až do velikosti 1700 m²/h. Pro hospodárné

Více

RAY. Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku

RAY. Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku RAY Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku RAY Závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku Řada závěsných elektrokotlů RAY

Více

AXIon NÁVOD K OBSLUZE

AXIon NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Úvod Nabíječe řady AXIon jsou určeny pro jednodušší průmyslové staniční aplikace - nabíjení a udržování v nabitém stavu staničních baterií (olověných, v určitých případech i alkalických),

Více

První kroky SET90 / SET100. Art. Nr. 60090 / 60100 1. vydání, 10 02

První kroky SET90 / SET100. Art. Nr. 60090 / 60100 1. vydání, 10 02 1 První kroky SET90 / SET100 Art. Nr. 60090 / 60100 1. vydání, 10 02 2 První kroky SET90 / SET100 Obsah 1 Důležitá upozornění, přečíst nejdříve! 4 2 Rozsah funkcí sad SET90 / SET100 5 3 Stavba systému

Více

DOPORUČENÍ A ZÁSADY : ŘÍZENÁ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA TYPU MCP

DOPORUČENÍ A ZÁSADY : ŘÍZENÁ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA TYPU MCP Úvod Zásahy musí být prováděny kvalifikovanými pracovníky, kteří jsou obeznámeni se systémem řízení převodovky a znají bezpečnostní pokyny a zásady platné pro převodovku. S ohledem na specifika řízené

Více

Mezní kalibry. Druhy kalibrů podle přesnosti: - dílenské kalibry - používají ve výrobě, - porovnávací kalibry - pro kontrolu dílenských kalibrů.

Mezní kalibry. Druhy kalibrů podle přesnosti: - dílenské kalibry - používají ve výrobě, - porovnávací kalibry - pro kontrolu dílenských kalibrů. Mezní kalibry Mezními kalibry zjistíme, zda je rozměr součástky v povolených mezích, tj. v toleranci. Mají dobrou a zmetkovou stranu. Zmetková strana je označená červenou barvou. Délka zmetkové části je

Více

Domácí pekárna ETA DUPLICA VITAL 2147 90010

Domácí pekárna ETA DUPLICA VITAL 2147 90010 Domácí pekárna ETA DUPLICA VITAL 2147 90010 Displej: ano Max. kapacita (g): 1400 Počet programů: 13 Počet hnětacích háků (v nádobě): 2 Bezlepkové pečení: ANO Nastavení zabarvení kůrky: střední; světlá;

Více

Automatická regulace hoření Reg 200

Automatická regulace hoření Reg 200 Automatická regulace hoření Reg 200 Uživatelský manuál 1.0 Obecná ustanovení 2 1.1 Technické parametry 3 1.2 Mechanické údaje 3 2.0 Popis Automatické regulace Reg 200 4 3.0 Blokové schéma 6 4.0 Ovládání

Více