MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016"

Transkript

1 Odbor správy majetku V Písku dne: : MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Návrh zpracoval Ing. Jan Tůma, MPA vedoucí odboru Ing. Václav Kaifer, vedoucí oddělení majetku a veřejných zakázek

2 1) Žádost o povolení podnájmu Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje podnájem části nebytových prostor v objektu čp. 13, Ningrova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 13 k.ú. Písek, jehož nájemcem je na základě nájemní smlouvy ze dne , pro podnájemce firmu FOTO M. Bezděkovský, Truhlářská 2164, Písek, IČ (prodej fotoaparátů). Důvodová zpráva: Stávající nájemce nebyt. prostoru v objektu čp. 13, Ningrova ulice v Písku, o výměře 227 m 2, (prodejna bytového textilu), žádá o povolení podnájmu části nebyt. prostoru pro firmu FOTO - M. Bezděkovský, Truhlářská 2164, Písek, IČ (prodej fotoaparátů). Smlouva o nájmu nebytových prostor je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za úplatu ve výši 2.115,- Kč/m 2 a rok na základě usnesení rady města č. 836/09 ze dne Žadatelé nemají dluh vůči městu Písku. Povolení podnájmu nepodléhá zveřejnění na úřední desce. Stanovisko DBS města Písku: nemá námitek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje podnájem schválit (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Na základě usnesení rady města č. 836/09 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 2 (celkem 13)

3 2) Žádost o souhlas k umístění sídla společnosti Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje umístění sídla společnosti s ručením omezeným DomiCall, s.r.o., Radlická 61, Praha 5, IČ , na adrese Karlova ulice 108, Písek, PSČ Důvodová zpráva: Stávající nájemce části nebyt. prostor o výměře 143,5 m 2 v objektu čp. 108, Karlova ul. v Písku, společnost DomiCall, s.r.o., Radlická 61, Praha 5, IČ (provoz callcentra a činnosti potřebné k jeho provozu), žádá o souhlas k umístění sídla společnosti do objektu Karlova 108, Písek. Stávající nájemní smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, roční nájemné za rok 2016 a 2017 činí ,- Kč, tj. 700,- Kč/m 2 /rok na základě usnesení rady města č. 710/15 ze dne Nájemce nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit umístění sídla společnosti do výše uvedeného objektu (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Na základě usnesení rady města č. 710/45 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 3 (celkem 13)

4 3) Pronájem garážového stání č. 4 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem garážového stání č. 4 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, o výměře 15,47 m 2, který je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 500,- Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. Důvodová zpráva: Dne byl zveřejněn na úřední desce na dobu 30 dnů návrh na pronájem volného garážového stání č. 4 o výměře 15,47 m 2 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku. V daném termínu přišla žádost žadatele. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: doporučuje schválit pronájem výše uvedeného garážového stání pro žadatele za cenu ve výši 500,- Kč/m 2 a rok. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit pronájem výše uvedeného garážového stání pro žadatele za cenu ve výši 500,- Kč/m 2 a rok (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Dle usnesení rady města č. 652/11 ze dne ,- Kč/m 2 /rok pro nájemce bytů v domě - 700,- Kč/m 2 /rok pro ostatní zájemce. Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 4 (celkem 13)

5 4) Pronájem prostor sloužících k podnikání č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání č. IV/454 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k.ú. Písek, o výměře cca 34 m 2, pro žadatele, za účelem provozování hodinářství, za podmínky zajištění řádné rekolaudace prostoru, na dobu neurčitou, za úplatu ve výši 800,- Kč/m 2 /rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Důvodová zpráva: Dne byl zveřejněn na úřední desce na dobu 30 dnů návrh na pronájem volného prostoru č. IV/454, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k.ú. Písek, o výměře cca 34 m 2 v objektu čp. 454, Čechova ul. v Písku, za úplatu ve výši 800,- Kč/m 2 a rok (výše nájemného byla schválena radou města dne , č. usnesení 886/13). V daném termínu přišla žádost žadatele, za účelem provozování hodinářství. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Stanovisko DBS města Písku: doporučuje schválit pronájem výše uvedeného prostoru za cenu ve výši 800,- Kč/m 2 a rok. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit pronájem výše uvedeného prostoru za cenu ve výši 800,- Kč/m 2 a rok (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Dle usnesení rady města č. 886/13 ze dne Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: stránka 5 (celkem 13)

6 5) Změna názvu společnosti Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne dle přílohy, kde se mění název společnosti z Telefónica O2 Czech Republic, a.s., IČ , na Česká telekomunikační infrastruktura a.s., IČ , se sídlem Olšanská 2681/6, Praha 3, zast. Ing. Josefem Pokorným na základě pověření představenstva, dále fůzi firmy V plus P s.r.o., IČ , se sídlem nábřeží 1. máje 1935, Písek, na nástupnickou společnost dle projektu ze dne Media Bohemia, a.s., IČ , se sídlem Koperníkova 794/6, Praha 2 a pověřuje starostku města jeho podpisem. Současně ruší své usnesení č. 330/15 ze dne Důvodová zpráva: Společnost Telefónica O2 Czech Republic, a.s., IČ , se sídlem Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 (správce telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ), písemně oznámila, že došlo ke změně obchodní firmy a to na Česká telekomunikační infrastruktura a.s., IČ , se sídlem Olšanská 2681/6, Praha 3, zast. Ing. Josefem Pokorným na základě pověření představenstva. Dále třetí účastník smluvního vztahu V plus P s.r.o., IČ , se sídlem nábřeží 1. máje 1935, Písek oznamuje, že nástupnickou společností na základě fůze dle projektu ze dne je Media Bohemia, a.s., IČ , se sídlem Koperníkova 794/6, Praha 2. Vzhledem ke shora uvedenému je předkládán návrh na uzavření dodatku ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne , kterým se změní záhlaví smlouvy. Dále se tímto dodatkem schvaluje konečné vyúčtování provozních nákladů za roky , které je přílohou dodatku, a kontaktní osoba za Město Písek. Rada města schválila svým usnesením č. 330/15 ze dne Dodatek č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek - Jarník ze dne Z důvodu nejasnosti ohledně fakturace DPH z příjmu nájemného nebyl po konzultaci s finančním odborem uzavřen dodatek výše uvedené smlouvy. Toto je nyní dořešeno v příloze č. 2 tohoto předkládaného dodatku č. 1. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit uzavření dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne dle přílohy (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Částka z konečného vyúčtování provozních nákladů je příjmem rozpočtu města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Dle usnesení rady č. 482/09 ze dne stránka 6 (celkem 13)

7 Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Příloha č. 1 - Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek Jarník ze dne Příloha č. 2 neveřejná. stránka 7 (celkem 13)

8 DODATEK č. 1 ke Smlouvě o zajišťování správy telekomunikační věže s rozhlednou Písek-Jarník ze dne (dále jen Smlouva ) uzavřené mezi: Město Písek Sídlo/adresa obec: Písek Ulice: Velké náměstí č. pop.: 114 č. orient.: PSČ: Zapsaná v obchodním rejstříku IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Písek Velké náměstí, číslo účtu: / 0100 Zastoupené: starostkou města Mgr. Evou Vanžurovou (dále jako první účastník ) a Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Sídlo/adresa obec: Praha 4 Ulice: Za Brumlovkou č. pop.: 266 č. orient.: 2 PSČ: Zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 2322 IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: KB, a.s., číslo účtu: / 0100 Zastoupená: Ing. Ondřejem Novosadem na základě pověření ze dne (dále jako druhý účastník nebo Správce ) a stránka 8 (celkem 13)

9 V plus P s.r.o. Sídlo/adresa obec: Písek Ulice: Nábřeží 1.máje č. pop.: 1935 č. orient.: PSČ: Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 3214, den zápisu IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. Číslo účtu: / 0800 Zastoupená: panem Davidem Krzokem, kontakt: David.Krzok@mms.cz (dále jen třetí účastník a společně jako Smluvní strany ) Výše uvedené smluvní strany se dohodly na následujících změnách Smlouvy dle čl.iii a čl.v Smlouvy: Druhý účastník oznamuje prvnímu a třetímu účastníkovi Smlouvy změnu svých identifikačních údajů tak, jak je uvedeno níže a oba zmínění účastníci berou tuto změnu na vědomí: I. Česká telekomunikační infrastruktura a.s. Sídlo/adresa obec: Praha 3 Ulice: Olšanská č. pop.: 2681 č. orient.: 6 PSČ: Zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, spisová značka B IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: PPF banka, Evropská 2690/17, Praha 6, č. ú / 6000 Zastoupená: Ing. Josefem Pokorným na základě pověření Představenstva, které tvoří Přílohu č.1 tohoto Dodatku č.1 stránka 9 (celkem 13)

10 Třetí účastník oznamuje prvnímu a druhému účastníkovi změnu svých identifikačních údajů tak, jak je uvedeno níže a oba zmínění účastníci berou tuto změnu na vědomí: Media Bohemia, a.s. Sídlo/adresa obec: Praha 2 Ulice: Koperníkova č. pop.: 794 č. orient.: 6 PSČ: Zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze oddíl B, vložka IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., č.ú.: /0800 Zastoupená: Danielem Sedláčkem, předsedou představenstva Společnost Media Bohemia, a.s. je nástupnickou společností bývalého třetího účastníka této Smlouvy firmy V plus P s.r.o. na základě fúze, která proběhla v roce 2015 dle projektu fúze ze dne II. 1) Na základě čl.v bodu 3. Smlouvy se výše uvedené smluvní strany dohodly na konečném vyúčtování provozních nákladů za období kalendářních roků 2010, 2011, 2012, 2013 a 2014, se kterými tímto všichni účastníci Smlouvy souhlasí. Tato vyúčtování tvoří Přílohu č.2 tohoto Dodatku č.1. 2) Všem účastníkům smlouvy budou částky vypočtené dle uvedených vyúčtování z Přílohy č.2 zaslány na bankovní účty uvedené v hlavičce tohoto Dodatku č.1. do 30 dnů ode dne podpisu tohoto Dodatku č.1. 3) V příloze č. 1 Smlouvy se mění osoba odpovědná ve věcech technických. Za prvního účastníka budou nyní odpovědné osoby ve věcech technických: p. Václav Sloup, tel.: , vaclav.sloup@mupisek.cz a p. Jiří Žáček, tel.: , jiri.zacek@mupisek.cz. III. 1) Všechna ostatní ujednání Smlouvy ze dne nedotčená tímto Dodatkem č.1 se nemění a zůstávají nadále v platnosti. 2) Tento Dodatek č.1. nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu všech smluvních stran. 3) Tento Dodatek č.1. je vyhotoven ve čtyřech stejnopisech s platností originálu, z nichž Správce obdrží dvě vyhotovení a první a třetí účastník po jednom vyhotovení. stránka 10 (celkem 13)

11 V Praze dne. V Písku dne. Za společnost Česká telekomunikační infrastruktura a.s.: Za Město Písek: Ing. Josef Pokorný Mgr. Eva Vanžurová V Praze dne Za Media Bohemia, a.s.:... Daniel Sedláček stránka 11 (celkem 13)

12 6) Ukončení smlouvy o umístění zařízení na budově bez č.p./č.e. rozhledny Jarník, včetně přilehlého technologického domku, nacházející se na parcele č.st v k.ú. Písek, dohodou Návrh usnesení: Rada města a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje ukončení smlouvy o umístění zařízení na budově bez č.p. / č.e. rozhledny Jarník, včetně přilehlého technologického domku, nacházející se na parcele č. st v k.ú. Písek mezi společností Internethome, s.r.o. Praha, IČ a Městem Písek, IČ , dohodou. V kladném případě pověřuje starostku města podpisem dohody o ukončení smlouvy o umístění zařízení. Důvodová zpráva: Firma Internethome, s.r.o., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, IČ , žádá o ukončení nájemního vztahu dohodou smlouvy o umístění telekomunikačního zařízení na budově bez č.p./č.e rozhledny Jarník, včetně přilehlého technologického domku, nacházející se na parcele č.st v k.ú. Písek, která je ve vlastnictví Města Písek. Firma Internethome, s.r.o., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, IČ vystupuje na základě přechodu práv a povinností ze společnosti Telefonica O2 Czech Republic., a.s., IČ jako nájemce budovy bez č.p. / č.e. rozhledny Jarník, včetně přilehlého technologického domku, nacházející se na parcele č. st v k.ú. Písek, která je ve vlastnictví Města Písek. Stavba rozhledny Jarník včetně technologického domku je ve spoluvlastnickém vztahu takto: Česká telekomunikační infrastruktura a.s., Olšanská 2681/6, Žižkov, Praha 3, IČ podíl 24/100 (společnost vznikla odštěpením rozdělované společnosti O2 Czech Republic a.s., IČ ), V plus P s.r.o., nábřeží 1. máje 1935, Budějovické Předměstí, Písek, IČ podíl 24/100 (v právním postavení nástupnické společnosti přešlo v důsledku fůze jmění na společnost MEDIA BOHEMIA a.s., IČ ) a Město Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČ podíl 52/100. Roční nájemné za umístění zařízení dle smlouvy činí ,- Kč. Dle článku 7 Smlouvy o umístění zařízení je smlouva uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců. Strany mohou kdykoli ukončit platnost této smlouvy po vzájemné dohodě. Ukončení nájemního vztahu nepodléhá zveřejnění na úřední desce. Firma Internethome, s.r.o., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4, IČ nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje neschválit ukončení nájemního vztahu dohodou, trvat dle Smlouvy o umístění zařízení ze dne , článek 7 - na výpovědní lhůtě 6 měsíců, tj. ukončení smluvního vztahu ke dni (usnesení c). Vztah k rozpočtu: Částka z nájemného je příjmem rozpočtu města. stránka 12 (celkem 13)

13 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Způsob určení ceny: Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Přílohy: Žádost o ukončení smlouvy Internethome, s.r.o. - neveřejná stránka 13 (celkem 13)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 25.06.2015 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.10.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.03.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z IX. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 22.10.2015 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/IX/15: ZM schvaluje program dnešního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 06.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce Modelu Kamenného mostu NÁVRH USNESENÍ Rada města uzavření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 8. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 08.11.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 8. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 08.11. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 8. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 08.11. 2007 206/2007 8. ZM V schvaluje rozpočtovou změnu č. 4 pro rok 2007 včetně

Více

Dohoda o narovnání. PSS Přerovská stavební a.s. Statutárním městem Přerov

Dohoda o narovnání. PSS Přerovská stavební a.s. Statutárním městem Přerov mezi společností PSS Přerovská stavební a.s. a Statutárním městem Přerov OBSAH 1. Úvodní ustanovení...3 2. Předmět Dohody...3 3. Narovnání...4 4. Ostatní ujednání...5 5. Doložka...6 2/6 TUTO DOHODU O NAROVNÁNÍ

Více

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný )

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný ) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3 zákona

Více

bere na vědomí zprávu o činnosti rady města za období od 17.12.2004 do 27.1.2005;

bere na vědomí zprávu o činnosti rady města za období od 17.12.2004 do 27.1.2005; USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Rýmařova č. 18 konaného v řádném termínu, dne 27.1.2005 616/18/05 bere na vědomí kontrolu usnesení ze zasedání ZM č. 17/2004; 617/18/05 bere na vědomí zprávu o

Více

Usnesení ze IV. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 29. března 2007

Usnesení ze IV. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 29. března 2007 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze IV. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 29. března 2007 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 12. schůzi 29.06.2015 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013 R 128/13 R 129/13 Povolení k odchytu bílé ryby z Máchova jezera souhlasí s udělením povolení k odchytu bílé ryby z Máchova jezera za smluvní cenu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 75. schůzi 29.09.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku 2528. Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o umístění a provozování kontejnerů

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 24. zasedání 15.06.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 71. schůzi 30.06.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli 513. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 8. zasedání kontrolního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 181/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 155 ze dne 09.03.2015 Dodatek č. 2 ke Smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem č. 2014/00869/OKÚ-OS Rada

Více

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Přebírající bere na vědomí, že v případě zveřejnění osobních údajů uvedených v předaných materiálech se dopustí porušení zákona č. 101/2000

Více

Dodatek č.3 ke smlouvě o nájmu a provozování vodního díla č. 72086718/SONP/NJ/K/2014/D3

Dodatek č.3 ke smlouvě o nájmu a provozování vodního díla č. 72086718/SONP/NJ/K/2014/D3 Dodatek č.3 ke smlouvě o nájmu a provozování vodního díla č. 1. Obec Libhošť se sídlem: Libhošť č.p.1, Libhošť PSČ 74257, zastoupena: Ing. Helenou Šimíčkovou, starostkou obce, IČ: 72086718 Bankovní spojení:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-065-016-16

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-065-016-16 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-016-16 ze dne 11.4.2016 PRŮZKUM ÚZEMÍ pro přípravu investičního záměru Nová Radnice Praha 12 - výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. I. Úvodní prohlášení. II. Předmět nájmu

NÁJEMNÍ SMLOUVA. I. Úvodní prohlášení. II. Předmět nájmu NÁJEMNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Společenství vlastníků jednotek pro dům Konviktská 298 se sídlem Praha 1, Staré Město, Konviktská 298/10, PSČ 110 00, IČ 276 43 883, zapsané v rejstříku společenství vlastníků

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 8. zasedání dne 03.11.2015. následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 8. zasedání dne 03.11.2015. následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 8. zasedání dne 03.11.2015 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 338/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 293 ze dne 13.05.2015 Výpůjční smlouva č. 1/15/3610/175 pro konání výstavy "Příběhy bezvýhradné lidskosti - Přemysl Pitter, výjimečná

Více

MAGISTRÁT MESTA BRNA, MAJETKOVÝ ODBOR, MALlNOVSKEHO NÁM. 3, 601 67 BRNO

MAGISTRÁT MESTA BRNA, MAJETKOVÝ ODBOR, MALlNOVSKEHO NÁM. 3, 601 67 BRNO MAGSTRÁT MESTA BRNA, MAJETKOVÝ ODBOR, MALlNOVSKEHO NÁM. 3, 601 67 BRNO váš DOPS ČJ.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPS. ZN.: VYŘZUJE: TEL.: FAX: E-MAL: DATUM: 2011-09-06 MMB/0335898/2011 6300/MOMMB 12011 DOPORUČENĚ

Více

Miroslavu Dundrovi, vedoucímu OVMaŽP, informovat žadatele o výsledku jednání zastupitelstva města a zajistit uzavření kupní smlouvy.

Miroslavu Dundrovi, vedoucímu OVMaŽP, informovat žadatele o výsledku jednání zastupitelstva města a zajistit uzavření kupní smlouvy. ***************************** Do zasedání Zastupitelstva města Meziboří konaného dne 13. 12. 2010 ***************************** Zpracovala: Lenka Šrotýřová, referentka odboru VMaŽP Předkládá: Miroslav

Více

(dále jen prodávající ) ... ... ... ... (dále jen kupující ) takto:

(dále jen prodávající ) ... ... ... ... (dále jen kupující ) takto: K U P N Í S M L O U V A uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění změn a doplňků, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: Ing. Lee Loudou, Praha 1,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 799 ze dne 11.11.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 799 ze dne 11.11.2015 č.j.: 844/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 799 ze dne 11.11.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 4435/20 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

USNESENÍ. z 73. schůze Rady města Hranic, dne 23. 6. 2014

USNESENÍ. z 73. schůze Rady města Hranic, dne 23. 6. 2014 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 73. schůze Rady města Hranic, dne 23. 6. 2014 Usnesení 2355/2014 - RM 73 ze dne 23. 6. 2014 Zahájení, schválení programu program s doplněním dle zápisu. Ondriášová Radka, starostka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

Město Pohořelice. ad 2) Kontrola úkolů. ad 3) Interpelace členů rady. Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012

Město Pohořelice. ad 2) Kontrola úkolů. ad 3) Interpelace členů rady. Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012 Město Pohořelice Zápis z 53. schůze rady města konané dne 24. 10. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Mgr. Polák, Petr Hemala, Ing. Kudrna, Mgr. Plevzová, MVDr. Michalica tajemník

Více

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 2561. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 416-434/2012, dle důvodové

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Prodávající: město Šluknov Sídlo: nám. Míru

Více

1007 vodní plocha 18 789 90 Komárov u Opavy 776 Opava 1092 vodní plocha 2 075 25 Komárov u Opavy 776 Opava

1007 vodní plocha 18 789 90 Komárov u Opavy 776 Opava 1092 vodní plocha 2 075 25 Komárov u Opavy 776 Opava MMOPP00GGO5L SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE SLUŽEBNOSTI Č.: uzavřená na základě ust. 1785 a násl. z. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 09.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh změny Zásad prodeje městských bytů NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

20. VÝPIS Z USNESENÍ

20. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 20. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 01.12.2009 616/2009 20. ZM V a) bere na vě d o m í zápis z jednání finančního výboru

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 29. schůzi 25.04.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253) U S N E S E N Í z 24. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 ve 13:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Změna rozpočtu roku

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014 Bod programu: 8 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 I. Rada města schvaluje: - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, Ing. Pavla Vavřinu - rozpravu ke každému bodu programu

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 29. května 2015 U S N E S E N Í ------------------------- ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-018-013-15

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-018-013-15 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-018-013-15 ze dne 27.4.2015 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o právu provést stavbu se společností FPR Group a.s. pro provedení stavby "doprava v klidu" na

Více

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor Příloha č. 5: Úplné znění Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo (část a) Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor (dále jen dodatek ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

^(")SíviLOUVY (DODATKU) zkr. Oíífe, č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 00529/2015/KŘ /dále jen dodatek"/ I. Smluvní strany

^()SíviLOUVY (DODATKU) zkr. Oíífe, č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 00529/2015/KŘ /dále jen dodatek/ I. Smluvní strany imoravskoslhzský KIOVJ - KRAJSKÝ ÚŘAD ^(")SíviLOUVY (DODATKU) UMih tyf poř. číslo i/ zkr. Oíífe, KUMSP00QE5QA Veřejná zakázka č. 184/2015 č.l ke smlouvě o dílo číslo: 00529/2015/KŘ /dále jen dodatek"/

Více

Městská část Praha 14 Rada městské části

Městská část Praha 14 Rada městské části Městská část Praha 14 Rada městské části U s n e s e n í 2. jednání Rady městské části Praha 14 konaného dne 15. 12. 2014 č. 691/RMČ/2014 k žádosti na obnovu nájmu bytu o velikosti 2 + 1 v č. p. 685, nám.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 14.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

ZÁPIS Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2016 konaného dne 4. 4. 2016 v 16.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují

ZÁPIS Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2016 konaného dne 4. 4. 2016 v 16.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují ZÁPIS Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2016 konaného dne 4. 4. 2016 v 16.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují Přítomni: Ida Jenková - starostka, Mgr. Jiří Škop - místostarosta, Ing. Josef

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-049-020-15

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-049-020-15 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-049-020-15 ze dne 14.12.2015 Smlouva o zřízení věcného břemene - umístění plynárenského zařízení - STL plynovodní přípojka, mezi městskou částí Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem "Nájem výdejníků pramenité vody, včetně

Více

mezi těmito smluvními stranami:

mezi těmito smluvními stranami: DAROVACÍ SMLOUVA č.j. OLP/1186/2014 reg. č.: uzavřená podle 2055 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů mezi těmito smluvními stranami: Liberecký

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-036-011-15. Darovací smlouvy na Křížovou cestu Na Zvonici. ze dne 29.9.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-036-011-15. Darovací smlouvy na Křížovou cestu Na Zvonici. ze dne 29.9.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-036-011-15 ze dne 29.9.2015 Darovací smlouvy na Křížovou cestu Na Zvonici 1.1. darovací smlouvu mezi městskou

Více

Příloha č. 2 k č.j.: UT- 5022 / EO-2009 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavírají tuto. Čl. I. Předmět prodeje

Příloha č. 2 k č.j.: UT- 5022 / EO-2009 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavírají tuto. Čl. I. Předmět prodeje Příloha č. 2 k č.j.: UT- 5022 / EO-2009 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Česká republika Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 12 IČ: 60498021 zastoupená Mgr. Miloslavem Koudelným,

Více

Smlouva o podnájmu nemovitostí. smlouvu o podnájmu nemovitostí

Smlouva o podnájmu nemovitostí. smlouvu o podnájmu nemovitostí Smlouva o podnájmu nemovitostí Smluvní strany: obchodní společnost VIVIT a.s., IČ: 292 97 761, sídlem Staré Město, Rastislavova 2155, PSČ 686 03 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 13. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 19. prosince 2007 (č. usnesení 233/07 247/07) Č. usnesení 233/07 Plnění usnesení Předkládá: ing. Jan Hladonik,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis č. 17 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části

Zápis č. 17 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVÉ A NEBYTOVÉ PROSTORY RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 17 z jednání Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Datum jednání: 19. 8. 2013 Místo jednání: Kancelář

Více

Evidenční číslo smlouvy: B / 15

Evidenční číslo smlouvy: B / 15 (dále jen "Smlouva") uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických

Více

U S N E S E N Í. 46. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 15.04.2013 od 14:07 hodin. Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 46. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 15.04.2013 od 14:07 hodin. Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 46. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 15.04.2013 od 14:07 hodin I. BERE NA VĚDOMÍ: Rada města Stříbra: 1. Zprávu o plnění úkolů z usnesení Rady města Stříbra s konstatováním:

Více

zastupitelstvu města rozhodnout o uzavření dohody o uznání dluhu a povolení splátek v předloženém znění.

zastupitelstvu města rozhodnout o uzavření dohody o uznání dluhu a povolení splátek v předloženém znění. Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 35 03 Název: Žádost pana Ondřeje Mika o povolení splátek Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Rada města projednala žádost p. Ondřeje Mika, bytem Labské nábřeží 23, Děčín

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

USNESENÍ. z 13. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 5. 2012

USNESENÍ. z 13. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 5. 2012 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 5. 2012 Usnesení 340/2012 - ZM 13 ze dne 3. 5. 2012 Kontrola plnění usnesení 1. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení k 3.5.2012

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Výkup nemovitostí - areál fotbalového stadionu - od TJ Sokol Doubí o.s. Majetkoprávní operace

Více

U S N E S E N Í. 19. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 20. září 2011 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 19. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 20. září 2011 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 019/11/Pa U S N E S E N Í 19. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 20. září 2011 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 726/19-745/19 Rozdělovník - členové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 6.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na služby pod názvem Matematický model

Více

Návrh KS BTC č. 14 ze dne7.6.2012 KUPNÍ SMLOUVA SE SMLOUVOU ZÁSTAVNÍ

Návrh KS BTC č. 14 ze dne7.6.2012 KUPNÍ SMLOUVA SE SMLOUVOU ZÁSTAVNÍ Návrh KS BTC č. 14 ze dne7.6.2012 KUPNÍ SMLOUVA SE SMLOUVOU ZÁSTAVNÍ č. 1218313... uzavřená mezi účastníky: 1. Česká republika Ministerstvo obrany se sídlem v Praze, Tychonova 1, 160 01 Praha 6 zastoupená

Více

USNESENÍ z 26. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 20. 3. 2013 (č. usnesení 701/2013-724/B/2013)

USNESENÍ z 26. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 20. 3. 2013 (č. usnesení 701/2013-724/B/2013) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 26. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 20. 3. 2013 (č. usnesení 701/2013-724/B/2013) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Město Horažďovice Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Smlouva o získávání informací z evidencí centrálního depozitáře cenných papírů prostřednictvím Information Service Broker

Smlouva o získávání informací z evidencí centrálního depozitáře cenných papírů prostřednictvím Information Service Broker Smlouva o získávání informací z evidencí centrálního depozitáře cenných papírů prostřednictvím Information Service Broker Centrální depozitář cenných papírů, a.s, se sídlem na adrese Praha 1, Rybná 14,

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ

MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 29. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 24. června 2009 (č. usnesení 559/09 č. usnesení 586/09 ) Č. usnesení 559/09 Plnění usnesení Předkládá: Ing.

Více

Městská část Praha 14 Rada městské části

Městská část Praha 14 Rada městské části č. 655/RMČ/2015 k návrhu na obnovu nájmu bytu o velikosti 1 + 0 v č. p. 756, ul. Kardašovská, Praha 9 I. s c h v a l u j e obnovu nájmu bytu o velikosti 1 + 0 v č. p. 756, ul. Kardašovská, Praha 9 na dobu

Více

Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem

Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem USNESENÍ z 12. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 18. června 2014 Přítomní: Bc. Věra Reslová,

Více

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva )

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Evidenční číslo smlouvy: A 0 / 13 uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000

Více

1. Žádost o prominutí poplatku z prodlení Sevastopolská č.o.5 neschvaluje Ukládá

1. Žádost o prominutí poplatku z prodlení Sevastopolská č.o.5 neschvaluje Ukládá Informace z usnesení 94. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 11.11.2009 1. Žádost o prominutí poplatku z prodlení Sevastopolská č.o.5 Rada MČ Brno-Starý Lískovec neschvaluje prominutí poplatku z prodlení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 742 ze dne 07.10.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 742 ze dne 07.10.2015 č.j.: 791/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 742 ze dne 07.10.2015 ZŠ a MŠ Chmelnice, Praha 3, K Lučinám 18/2500 - havarijní oprava hydroizolace suterenu kuchyně Rada městské

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI Příloha č. 1 Obchodní podmínky Číslo smlouvy mandanta: Veřejná zakázka: BC-2/2008 NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI I. Smluvní strany 1. Letiště Ostrava, a.s.

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 55. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013

Město Horažďovice. Usnesení z 55. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013 Město Horažďovice Usnesení z 55. jednání Rady v Horažďovicích konaného dne 04.02.2013 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více