Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot"

Transkript

1 Čištění HMK R 52 - Odstraňovač oleje a vosku rozpouští staré i čerstvé nečistoty do hloubky až 2 cm. Ideální pro čištění barevných vad na okrajích obkladů z přírodního kamene, způsobených vyteklými změkčovadly nevhodných těsnicích hmot. Přípravek HMK R 52 je vhodný pro všechny druhy přírodních a umělých kamenů jako je např. leštěný a broušený mramor, leštěná a broušená žula, vápenec, travertin, solnhofenský vápenec, pískovec, kameninové, cihlové a cotto obklady, vymývaný beton, dlažební kostky, ale i cementová mazanina a omítky z minerálních materiálů. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot Přípravek HMK R 54 se velmi dobře hodí pro rozpuštění a odstranění tenkých vrstev prostředků na ošetřování kamene a voskového fluátu (i staré a zatvrdlé), uzavíracích nátěrů, barev, téru, asfaltu, živice, zbytků lepidel i mastných a olejových nečistot. Přípravek HMK R 54 je vhodný pro všechny druhy přírodních a umělých kamenů jako je např. leštěný a broušený mramor, žula, vápenec, travertin a solnhofenský vápenec, pískovec, stejně jako kameninové, cihlové a cotto obklady, dlaždice, vymývaný beton, dlažební kostky apod. HMK R 55 - Základní čistič -bez kyselin- rozpouští jemné cementové šmouhy u leštěného mramoru, zažloutlé prostředky na ošetřování podlah, mastné nečistoty, saze, nikotin, disperzní barvy apod. Zředěný přípravek je vhodný jako univerzální čistič plastů (v kuchyních), lakovaných ploch apod. Všude tam, kde se má odstranit něco mastného, je přípravek ideálním čističem. V průmyslovém a strojním čištění, v garáži, dílně a především pro jemné čištění staveb. Přípravek HMK R 55 je možno použít takřka na všechny podklady: dlaždice, přírodní kámen (mramor, solnhofernský vápenec, travertin, břidlice, žula, pískovec), plasty, lakované plochy atd.

2 HMK R 60 - Čistič skvrn organického původu je slabě alkalický speciální čisticí přípravek pro velmi široké použití. Je řešením pro nejrozmanitější problémy související s čištěním. Účinně odstraňuje mech, vodní řasy, houby a plísně z náhrobků a jiných podkladů. Pro vybělení organických zabarvení jako jsou např. skvrny od kávy, koly, červeného vína, květů, plodů, ovoce, dřeva, kyseliny tříslové apod. Přípravek HMK R 60 je možno používat na takřka všechny podklady: dlaždice, desky, přírodní kámen (např. mramor, solnhofernský vápenec, travertin, břidlice, žula, pískovec), dřevo apod. HMK R 62K - Odstraňovač zelených výkvětů je speciální čistič, bez chlóru a kyselin, s velmi širokým použitím. Čistí a odstraňuje bez problémů všechny obvyklé povrchové nečistoty způsobené rostlinami a znečištění cest, zdí, teras, schodišť, fasád, omítek, náhrobků, střešních tašek, dřeva a plotů. Jeho účinek má preventivní efekt, takže na dlouhou dobu znemožňuje vytváření řas a mechu. Přípravek HMK R 62K je možno používat na všechny venkovní plochy jako jsou: schodiště, cesty a terasy z dlaždic, panelů, přírodního kamene (např. mramor, solnhofernský vápenec, travertin, břidlice, žula, pískovec), dřevo apod. HMK R 63 - Odstraňovač cementového závoje je kyselinový čistič. Přípravek HMK R 63 je univerzálně použitelný ve výrobě přírodních a umělých kamenů, po pokládce dlaždic, pro čištění fasád z přírodního a umělého kamene, všude tam, kde je nutno odstranit nečistoty, korozi, vápno, zbytky malty a spárovacích materiálů. Přípravek je možno používat u všech podkladů odolných vůči kyselinám např. keramické obkládačky a dlaždice, dlaždice z jemné kameniny, kabřincové obkládačky, hliněné, cihlové a zvonivkové obklady, pohledové a vymývané betonové plochy. Hodí se pro čištění neleštěného a hrubě broušeného vápence a mramoru.

3 HMK R 65 - Odstaňovač cementu a výkvětů je speciální čistič obsahující kyseliny. Rozpouští a odstraňuje zbytky malty, cementové šmouhy, zatvrdlé povrchové nečistoty, výkvěty, korozi a vápenné usazeniny, vodní řasy a mech Přípravek HMK R 65 je univerzálně použitelný ve výrobě přírodních a umělých kamenů, po pokládce dlaždic a speciálně cotto obkladů, pro čištění fasád z přírodního a umělého kamene, pískovce, zvoniček apod., tedy všude tam, kde je nutno odstranit nečistoty, korozi, vápno, výkvěty, zbytky malty a spárovacích materiálů. HMK R 70 - Čistič kamene -pro venkovní použití- je slabě alkalický čisticí přípravek pro odstraňování povlaků nečistot, zabarvení rostlinného původu a jiných nečistot s velmi širokým použitím. Odstraňuje vodní řasy a skvrny od vlhkosti, tmavé usazeniny a zabarvení způsobené rostlinami a stromy. Je velmi vhodný pro terasy, chodníky, schodiště, zdi apod. Silně znečištěné venkovní plochy se stávají opět světlými a čistými. Přípravek HMK R 70 je možno používat na takřka všechny podklady: dlaždice, desky, přírodní kámen jako např. mramor, solnhofenský vápenec, travertin, břidlice, žula, pískovec apod. HMK R 75 - Čistič kamene je speciální čistič, obsahující kyseliny, s antikorozívními složkami, díky obsaženým antikorozívním složkám se používá hlavně pro všechny druhy žuly a ruly. Přípravek rozpouští a odstraňuje zbytky malty, cementové šmouhy, zatvrdlé nečistoty (i několikaleté), zbytky po broušení, korozi a vápenné usazeniny, vodní řasy a mech. Přípravek HMK R 75 je použitelný po pokládce dlaždic, pro čištění fasád z přírodního a umělého kamene, pískovce apod., pokud je podklad odolný vůči kyselinám, tedy všude tam, kde je nutno odstranit nečistoty, povrchovou korozi, vápno, zbytky malty a spárovacích materiál.

4 HMK R 79 - Odstraňovač rzi z měkkých kamenů je speciální čistič. Rozpuští a odstraňuje skvrny po korozi na měkkých horninách vzniklé např. železitými hnojivy, zahradním nábytkem, vyteklou vodou z ústředního topení, zapomenutými kovovými předměty apod.. Obsažená aditiva zabraňují opětovnému zkorodování. Do hloubky zasahující zabarvení po korozi je možno z podkladu odstranit jen za určitých okolností. Přípravek HMK R 79 je vhodný pro použití na všech vůči kyselinám citlivých površích z přírodního a umělého kamene, a to i pro leštěný mramor a vápenec. HMK Z Odpěňovač Přípravek HMK Z 102 je vysoce koncentrovaný odpěňovací přípravek, zabraňující intenzivnímu vytváření pěny při provádění čištění ve sběrné nádrži vodního vysavače. Tím je možno pracovat plynule, neboť vodní vysavač vypne, až když je odpadní nádrž opravdu plná a ne již pokud na filtr tlačí pěna.

5 Ochrana HMK S 32W - Ochrana proti skvrnám je ekologický vodní impregnační přípravek vhodný i pro ochranu proti grafiti. Přípravek omezuje pronikání nečistot, vlhkosti, oleje a mastnoty. Působí protiklouzavě a do značné míry brání vytváření skvrn. Přípravek HMK S 32W je vhodný pro všechny dobře savé, neglazované dlaždice, přírodní a umělý kámen jako je např. broušený nebo pískem tryskaný vápenec, pískovec, umělý kámen, teraco, broušená, opalovaná nebo pískem tryskaná žula, cihlové a cotto obklady apod. Přípravek HMK S 32W je možno používat v nemocnicích, ústavech pro seniory, obchodech s potravinami a tam, kde se chovají zvířata. HMK S 33 - Silikonová impregnace je impregnační přípravek na bázi silikonu. Chrání proti vlhkosti, výkvětům, vodním řasám a mechu. Přípravek HMK S 33 působí odpudivě vůči vodě a nečistotám. Prodyšnost a propustnost vodních par není snížena vůbec nebo pouze málo. Riziko znečištění ploch je podstatně nižší. Barevný odstín kamene se nezmění vůbec nebo pouze nevýznamně. Přípravek HMK S 33 je vhodný pro všechny dobře savé přírodní a umělé kameny jako je např. broušený nebo pískem tryskaný mramor, vápenec, travertin, solnhofenský vápenec, broušená, opalovaná nebo písek tryskaná žula, cihly, zvonivky, terrakotta apod. HMK S 34N - Ochrana proti skvrnám -extra- je speciální impregnační přípravek na bázi silikonu, snižuje pronikání nečistoty, vlhkosti, barvy, oleje a mastnoty. Má protikluzný účinek a zabraňuje vzniku skvrn. Přípravek HMK S 34N je světlostálý a odolný proti povětrnostním vlivům a žloutnutí, je vhodný pro vnitřní i venkovní použití pro všechny dobře savé přírodní a umělé kameny jako je např. leštěný, broušený nebo pískem tryskaný mramor, vápenec, travertin, solnhofenský vápenec, pískovec, křemenec, umělý kámen, teraco, broušená, opalovaná nebo písek tryskaná žula a cihlové, cotto apod. obklady

6 HMK S 35 - Ochrana kamene -bez lesku- je konzervační přípravek, zvýrazňuje barevný odstín a strukturu a tím výrazně zlepšuje optický vzhled ošetřovaného kamene a při zasychání získává matný lesk. Brání pronikání nečistot a vlhkosti a je neklouzavý. Přípravek HMK S 35 je světlostálý a odolný proti povětrnostním vlivům a žloutnutí. Je vhodný pro porézní, savý materiál jako např. pískem tryskaný nebo řezaný mramor a vápenec, drsný solnhofenský vápenec, porfyr, břidlice (ne živičná břidlice), opalovaná, řezaná nebo broušená žula a rula, pískovec, vymývaný beton, umělý kámen, teraco apod. Nevhodný pro keramické výrobky (zvonivky, kamenino, neglazované dlaždice, cotto atd.). HMK S 37 - Ochrana kamene -hedvábný lesk- zvýrazňuje barevný odstín a strukturu ošetřovaného kamene a po zaschnutí mu propůjčuje hedvábný lesk. Brání pronikání nečistot a vlhkosti a je neklouzavý. HMK S 37 je odolný vůči všem obvyklým domácím nečistotám, je světlostálý a odolný proti povětrnostním vlivům a žloutnutí. Přípravek HMK S 37 je vhodný pro všechny savé, neleštěné nebo jemně broušené přírodní a umělé kameny jako např. mramor, vápenec, solnhofenský vápenec, travertin, žula, pískovec, vymývaný beton, umělý kámen, teraco apod. uvnitř i venku. Není vhodný pro keramické výrobky (zvonivky, kamenino, neglazované dlaždice, cotto apod.). HMK S 39 - Ochrana kamene -brilantní lesk- zvýrazňuje barevný odstín a díky vysokému lesku zlepšuje optický vzhled ošetřovaného kamene. Brání pronikání nečistot a vlhkosti a je neklouzavý, je odolný vůči všem obvyklým domácím nečistotám, je světlostálý a odolný proti povětrnostním vlivům a žloutnutí Přípravek HMK S 39 je vhodný pro všechny savé, drsné přírodní a umělé kameny jako např. mramor, vápenec, solnhofenský vápenec, travertin, žula, pískovec, vymývaný beton, umělý kámen, teraco apod. Není vhodný pro keramické výrobky (zvonivky, kamenino, neglazované dlaždice, cotto apod.).

7 HMK S 40 - Impregnace před spárováním Přípravek HMK S 40 vytváří na povrchu ochranný film, který významně ulehčuje omývání po vyplnění spár, neboť spárovací malta nepronikne do kamene. Přípravek HMK S 40 je vhodný pro všechny obklady z přírodního a umělého kamene jako např. solnhofenský vápenec, žula, rula, porfyr, břidlice, umělý kámen apod. s lámaným, řezaným, pískem tryskaným nebo opalovaným povrchem. Po zaschnutí spáry je možno provést první čištění pomocí přípravku. HMK S 42 - Impregnace kamene je impregnační přípravek s barvu zvýrazňujícím účinkem, určený zvláště pro venkovní použití. Brání pronikání vody a nečistot, čímž ulehčuje běžné čištění. Snižuje výskyt výkvětů, vodních řas a mechu ve venkovním prostředí. Zvýraznění barevného odstínu vede k optimálnímu zvýraznění struktury a textury kamene. Přípravek HMK S 42 je vhodný pro hydrofobní impregnaci zdí a podlah z přírodního a umělého kamene. Přípravek HMK S 42 je vhodný pro všechny savé přírodní a umělé kameny jako je např. leštěný, broušený nebo pískem tryskaný mramor, vápenec, travertin, solnhofenský vápenec, žula apod.

8 Pravidelná údržba HMK P 19 - Leštidlo na mramor a žulu je ochranná ošetřující emulze s obsahem vosku. Přípravek HMK P 19 osvěžuje barvu a strukturu podlahy a propůjčuje jí po vyleštění brilantní lesk. Zabraňuje pronikání vody a nečistot do povrchu obkladu. Přípravek HMK P 19 je biologicky odbouratelný a po zaschnutí zdravotně nezávadný. Přípravek HMK P 19 je vhodný pro jemně broušené a leštěné podlahy, schodiště, okenní parapety a dřezy z přírodního a umělého kamene jako je např. mramor, kalcit, travertin, dolomit, křemenec, žula, rula, migmatit, umělý kámen, aglomerační mramor, kompozitní materiál apod. Přípravek HMK P 19 je vhodný pouze pro použití v interiérech. HMK P 21 - Lešticí pasta na mramor a žulu je lešticí pasta k okamžitému použití. Je ideální pro leštění parapetů stolovových desek, schodů a jiných malých ploch z leštěného přírodního kamene nebo aglomramoru. Snižuje pronikání vody a nečistot. HMK P 21 dává ploše po vyleštění brilantní lesk. Snižuje např. vznik skvrn po květináčích. Vhodný pouze pro vnitřní plochy! HMK P 23 - Kamenný lesk -ošetřování podlah- je ochranná ošetřující emulze s vlastním leskem. Přípravek HMK P 23 osvěžuje barvu a strukturu podlahy a vzniklý ochranný film jí propůjčuje po vyleštění světlostálý, hedvábný lesk. Zabraňuje pronikání vody a nečistot do povrchu. Přípravek HMK P 23 je biologicky odbouratelný a po zaschnutí zdravotně nezávadný. HMK P 23 je vhodný pro veškeré hrubé a matné podlahy a schodišťové obklady z přírodního a umělého kamene jako je např. mramor, kalcit, solnhofenský vápenec, travertin, břidlice, dolomit, křemenec, žula, rula, migmatit, teraco, umělý kámen, desky z dusaného asfaltu, aglomerační mramor, kompozitní materiál apod. v interiérech.

9 HMK P 24 - Mýdlo na kámen -pro běžnou údržbu- je jemný mýdlový čisticí koncentrát. Přidáním do vody při denním ošetřování dosáhnete vyčištění povrchu s dlouho trvajícím účinkem. Zvýrazňuje barvu a strukturu a propůjčuje brilantní vzhled. Pravidelným používáním se obklady stávají necitlivými vůči skvrnám a lépe se ošetřují. Přípravek HMK P 24 je vhodný pro veškeré hrubé a matné podlahy a obklady schodišť a stěn z přírodního a umělého kamene jako je např. mramor, solnhofenský vápenec, travertin, břidlice, dolomit, křemenec, žula, rula, migmatit, teraco, umělý kámen, desky z dusaného betonu, aglomramor, kompozitní materiál, cotto, cihlové, hliněné a zvonivkové obklady, neglazované dlaždice apod. Pro profesionály HMK S 31 - Silanová impregnace je impregnační přípravek vhodný pro vnitřní a venkovní použití. Přípravek HMK S 31 působí odpudivě vůči vodě a nečistotám. Prodyšnost a propustnost vodních par není snížena vůbec nebo pouze málo. Riziko znečištění ploch je potom podstatně nižší. Barevný odstín kamene se nezmění vůbec nebo pouze nevýznamně. Přípravek HMK S 31 je vhodný pro hydrofobní impregnaci všech savých přírodních a umělých kamenů, žuly, pískovce, zvonivek, cementu, betonu, cihlových zdí, vápence apod. Je ho možno používat i pro impregnaci vysoce alkalických a vlhkých povrchů. HMK R 66F - Protiskluzový nátěr (Anti-Slip) -jemná kamenina- HMK R 66F je speciální přípravek k okamžitému použití. Zvyšuje protikluznost na příliš hladkém povrchu dlažeb z jemné kameniny a neglazovaných dlaždic. HMK R 66F vytváří na povrchu mikroskopické póry, které působí v mokru protikluzně.

10 HMK R 66G - Protiskluzový nátěr (Anti-Slip) -žula, rula, glazovaná keramika- HMK R 66G je speciální přípravek k okamžitému použití. Zvyšuje protikluznost na příliš hladkém povrchu žulových, rulových a glazovaných dlažeb. HMK R 66G vytváří na povrchu mikroskopické póry, které působí v mokru protikluzně. HMK R 66K - Protiskluzový nátěr (Anti-Slip) -vápenec, mramor, teraso- HMK R 66K je speciální přípravek k okamžitému použití. Zvyšuje protikluznost na příliš hladkém povrchu mramoru, vápence, aglomramoru, terasa a betonových výrobků. HMK R 66K vytváří na povrchu mikroskopické póry, které působí v mokru protikluzně. HMK R 67 - Čistič kamene -extra silný- HMK R 67 je speciální čisticí přípravek s kyselinami (koncentrát). Odstraňuje extrémně odolné silikátové a atmosférické povlaky, mastné saze, vodní usazeniny a minerální barvy z povrchu hrubé žuly, ruly a pískovců. Přípravek HMK R 67 se používá na přírodní kameny jako např. žula, rula, pískovec, umělý kámen, apod. Za mimořádných podmínek je možno používat i na sklo a keramiku. HMK R 77 - Odstraňovač rzi z tvrdých kamenů HMK R 77 je speciální čisticí přípravek, pro odstranění koroze. Trvale odstraňuje korozi, rezavé skvrny, lehké cementové šmouhy a podobné nečistoty. Zabraňuje dalšímu rezivění. Přípravek HMK R 77 odstraňuje korozi ze všech přírodních kyselinovzdorných kamenů, zvláště pak ze železitých rul a žul.

11 Odstraňování skvrn - TI 1 Níže uvedené nečistoty je možno odstraňovat pomocí dále označených speciálních produktů. Některé skvrny zmizí po jednom čištění, u některých zůstanou ještě zbytky i po několikanásobné aplikaci. Dbejte Návodu k použití (přečtěte si etiketu) a zkontrolujte, zda je uvedený produkt pro podklad vhodný. Ve sporném případě vyzkoušejte vždy na nějakém nenápadném místě! asfalt borůvky cementové šmouhy (výkvěty) cementové šmouhy u žuly čáry propisovací tužkou červené víno disperzní barva fermež fixy inkoust kamenný krycí lesk karbolineum káva kobercové lepidlo koroze v měkké hornině koroze v sanitárním prostoru koroze v tvrdé hornině kovové čáry květy krev HMK R 59 Čistič dlaždic a sanity* HMK R 63 Odstraňovač cementového závoje* HMK R 69 Čištění kamene -special-* pouze gumou (na mazání) HMK R 61 Čistič jemné kameniny HMK R 79 Odstraňovač rzi z měkkých kamenů HMK R 59 Čistič dlaždic a sanity* HMK R 77 Odstraňovač rzi z kamene* HMK R 59 Čistič dlaždic a sanity* HMK R 57 Extra čistič dlaždic

12 lak na nehty lepidlo listí máslo mastné skvrny matná místa v mramoru měděnka mechy nikotin ocet na leštěném mramoru olejové skvrny ovocné kyseliny na leštěném mramoru ovocné skvrny parketový vosk plísně pryskyřice (smůla) razítkovací barva samolesklá disperze saze silikon na výplň spár skvrny od vlhkosti skvrny po víně na leštěném mramoru tér tráva umělý pryskyřiční lak HMK R 70 Čistič kamene -pro venkovní použití- HMK R 52 Odstraňovač oleje a vosku HMK R 52 Odstraňovač oleje a vosku HMK P 29 Souprava pro leštění mramoru HMK R 59 Čistič dlaždic a sanity* HMK R 70 Čistič kamene -pro venkovní použití- HMK R 57 Extra čistič dlaždic HMK P 29 Souprava pro leštění mramoru HMK R 52 Odstraňovač oleje a vosku HMK P 29 Souprava pro leštění mramoru pouze mechanicky HMK P 29 Souprava pro leštění mramoru

13 usazeniny (vodní kámen) na toaletních nádobách vápno vodní řasy vosk (fluát) vosk na cotto obklady voskové skvrny výkvěty vyteklý silikon zbytky malty živice HMK R 59 Čistič dlaždic a sanity* HMK R 59 Čistič dlaždic a sanity* HMK R 58 Čistič sprchových koutů a van* HMK R 62K Odstraňovač zelených výkvětů HMK R 70 Čistič kamene -pro venkovní použití- HMK R 52 Odstraňovač oleje a vosku HMK R 65 Odstraňovač cementu a výkvětů* HMK R 52 Odstraňovač oleje a vosku HMK R 65 Odstraňovač cementu a výkvětů* HMK R 75 Čistič kamene*

14 CO BYCH MĚL VĚDĚT PŘED TÍM, NĚŽ ZAČNU PRACOVAT S PŘÍPRAVKY HMK 1. Před použitím ochranného prostředku musí být objekt čistý, suchý, zbavený skvrn a savý. 2. Pro zpracování ošetřovaných ploch je ideální teplota +12 C až +25 C, pokud má mít ošetření dobrý účinek. Pro kontrolu, zda výsledek odpovídá požadavku, vždy použijte malý vzorek plochy. 3. Při použití čisticích prostředků obsahujících kyseliny je nutno plochu předem navlhčit. Neutralizace čištěné plochy pomocí přípravku s následným důkladným opláchnutím vodou je nezbytná. Čisticí přípravky používejte šetrně a odpadní vodu zlikvidujte dle místně platných předpisů. 4. Pokud si nejste jisti, vždy použijte na některé nenápadné místo (malý vzorek plochy). 5. Lepší se zeptat odborníka než udělat něco špatně. Pozorně si přečtěte etiketu a dodržujte pokyny pro zpracování. 6. Při impregnování leštěného mramoru, kalcitu a žuly pomocí přípravků HMK S 33, HMK S 34 a HMK S 42 před uschnutím okamžitě otřete hadrem přebytečný materiál (viz etiketa). 7. Při použití prostředků na impregnování a lakování jako jsou např. HMK S 32W, HMK S 33, HMK S 34, HMK S 35, HMK S 37, HMK S 39, HMK S 42, HMK S 43 musí být upravovaná plocha vždy absolutně suchá (max. zbytková vlhkost: 2 až 4%). Případné podlahové topení je nutno vypnout a obklad musí být přirozeně chladný. 8. Výrobky HMK P 1, HMK P 3, HMK P 9, HMK P 19, HMK P 23, HMK P 21, HMK P 26, HMK S 32W, HMK S 40, HMK S 45 a HMK Z 102 jsou citlivé vůči mrazu a nesmí se skladovat při teplotách pod 0 C. 9. HMK S 35, HMK S 37, HMK S 39 nejsou vhodné pro cihlové výrobky jako např. cotto, cihlové, hliněné a keramické desky. 10. Pokud je řeč o suchém" (max. zbytková vlhkost: 2 až 4%), pak toto platí i pro spodní konstrukce jako je např. betonová deska, maltové lože nebo mazanina. M.Plíhal MONAK Na Nivách 570, Luby IČO: info@monak.cz mobil : fax

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových Čištění a ošetřování 08/2008 Silikon-Entferner Odstraňovač silikonu Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Spotřeba Ostatní Složení Ekologie v závislosti na nasákavosti 80 100 ml/m² Zabraňte dlouhodobému

Více

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010 ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm Gartenbauprogramm OBSAH Obsah Úvod 3 Pokládací malty na dlažby řada GB 100 4 Spárovací malty na dlažby řada GB 200

Více

BELLINZONI. ceník. platnost do odvolání

BELLINZONI. ceník. platnost do odvolání BELLINZONI ceník platnost do odvolání ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY čističe na bázi kyselin - u leštěných mramorů a vápenců poškozují lesk W.H. - extra silný čistič na žulu. Odstraňuje veškeré organické 1 l 224 Kč

Více

Čisté řešení pro každou aplikaci

Čisté řešení pro každou aplikaci Čisté řešení pro každou aplikaci LEMITEC F Vysoce výkonný čisticí koncentrát s NSF certifikací pro oblast potravinářství a kuchyní. K odstranění nečistot při výrobě nebo zpracování potravin. Vhodný pro

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

Aplikační návod pro Anti-graffiti program

Aplikační návod pro Anti-graffiti program Obchodněvýrobní zastoupení Mělník Aplikační návod pro Antigraffiti program V rámci systému prevence a likvidace graffiti vyrábí společnost STACHEMA KOLÍN přípravek k preventivní ochraně a proti trvalému

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA

FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA Dekorativní antibakteriální vodoodpudivá spárovací hmota na bázi cementu, určená pro šířku spáry mezi 0 až 6 mm. K dispozici je 40 barev ve 4 kolekcích: dřevo, barvy, beton,

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 ČPHP - 005-2016 Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 Požadavek Zadavatele: Sloupec označený textem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Uchazeč doplní do jednotlivých prázdných žlutě

Více

OŠETŘOVÁNÍ POVRCHŮ Z PÁLENÝCH CIHEL A KAMENE OŠETŘOVÁNÍ POVRCHŮ Z PÁLENÝCH CIHEL

OŠETŘOVÁNÍ POVRCHŮ Z PÁLENÝCH CIHEL A KAMENE OŠETŘOVÁNÍ POVRCHŮ Z PÁLENÝCH CIHEL KATALOG VÝROBKŮ 97 NORDECAL FORTE Kyselý odstraňovač vodního kamene. Okyselený čistící prostředek, určený k odstraňování zbytků cementu, solných výkvětů a různých usazenin z pálených cihel po pokládce

Více

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů 2016 Univerzální rádce pro práci s barvami Doporučený pracovní postup představuje spolehlivý recept, jak dosáhnout kvality

Více

1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE

1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE 1.2 DIAMANTOVÉ KOTOUČE A NÁSTROJE diamantové řezné kotouče diamantové brusné kotouče diamantové leštící disky ruční diamantové nástroje diamantové vrtáky a vrtací korunky diamantová brusná tělíska ABRASIV,

Více

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006 Čistič sání, škrtících klapek a EGR ventilů - odstraňuje uhlíkové usazeniny a pryskyřici, zlepšuje průchod vzduchu sáním, zabraňuje ztrátě výkonu a zlepšuje hodnoty výfukových emisí - vhodný pro benzinové

Více

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady:

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady: PCI-Emulsion Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru Výrobní list č.: 100 Rozsah použití vnitřní a vnější použití. Na stěny a stropy. Jako záměsová tekutina k vytvoření adhezní hmoty

Více

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE VÁŠ OBCHODNÍK www.nicco.cz ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE www.bestclean.cz bc_2014.indd 1 13.11.13 12:08 804 BestFloor nano Přípravek na podlahu pro dokonalé čištění a ochranu

Více

MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ LEPIDLA

MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ LEPIDLA 37 38 MONTÁŽNÍ A KONSTRUKČNÍ PUROCOL Vysoce kvalitní polyuretanové lepidlo s velmi vysokou lepicí silou. Po vytvrzení je transparentní a vysoce vodovzdorné D4 (ČSN EN 204). Nezanechává skvrny a lze použít

Více

Obklady, dlažby a přírodní kámen. Hydroizolace, pokládka a spárování

Obklady, dlažby a přírodní kámen. Hydroizolace, pokládka a spárování Obklady, dlažby a přírodní kámen Hydroizolace, pokládka a spárování Sprchy a koupelny běžná domácí použití Balkóny a terasy Sádrová omítka, sádrokartonové a sádrovláknité desky Oblast použití venku Příprava

Více

2/460 červen 2007 zpracovatel: IBR Consulting, s.r.o.

2/460 červen 2007 zpracovatel: IBR Consulting, s.r.o. Výčtové typy OTSKP-SPK Skupina stav. dílů 1 Položka Výčtový typ Hodnoty výčtového typu Cena 11010 VŠEOBECNÉ VYKLIZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ M2 96 Kč Odstraňovaný materiál uschlé traviny volné kořeny nezakořeněné

Více

Centrum stavebního inženýrství a.s. certifikační orgán na výrobky Pražská 16, 102 21 Praha 10 Hostivař

Centrum stavebního inženýrství a.s. certifikační orgán na výrobky Pražská 16, 102 21 Praha 10 Hostivař Akreditovaný subjekt podle ČSN EN 17065:2013: List 1 z 35 Pracoviště certifikačního orgánu: pořadové název pracoviště adresa pracoviště 1 Pracoviště Praha Pražská 16, 102 00 Praha 10- Hostivař 2 Pracoviště

Více

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBY LEPIDLA

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBY LEPIDLA KATALOG VÝROBKŮ 29 MONOTACK SR Lepidlo na obklady a dlažby TYP C1 MONOTACK SR je práškové lepidlo určené na obklady a dlažby pro vnitřní a venkovní použití. Má vynikající vlastnosti zpracování, téměř bez

Více

AO 212 Centrum stavebního inženýrství, a.s

AO 212 Centrum stavebního inženýrství, a.s AO 212 Centrum stavebního inženýrství, a.s (Autorizace podle 163/2002 Sb. ve znění 312/2005 Sb., číslo rozhodnutí o autorizaci 4/2003+20/2003+35/2006) Žadateli Centrum stavebního inženýrství a. s., Pražská

Více

Číslo a název výrobku

Číslo a název výrobku Číslo a název výrobku 102 Olej na zahradní nábytek - Classic 0,750 537 18 30 106 Pečující olej 1,000 537 83 6 107 Pečující vosk 1,000 537 83 6 108 Olej na pracovní plochy - Pur Solid 0,375 510 8 64 0,500

Více

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty 2019 www. boudacommercio.cz TENAX ŠKOLENÍ 1. KROK: ZÁKLADNÍ ZNALOSTI VÝROBKY NA LEPENÍ & OCHRANU VÝROBKY NA LEPENÍ : TENAX P Ř E H L E D: JJP ON 20.11.2018

Více

katalog 2017 # antigraffiti

katalog 2017 # antigraffiti katalog 2017 # antigraffiti Antigraffiti systém - odstraňovače IG 111 GRAFFITISOLV IG 111 je speciálně vyrobený pro rychlé čištění tagů nebo graffiti, které jsou aplikované na materiály, jako jsou barvy, fasády,

Více

Úvodem... 7. 1. Vlastnosti podlah... 9

Úvodem... 7. 1. Vlastnosti podlah... 9 Obsah Úvodem... 7 1. Vlastnosti podlah... 9 2. Dřevěné a laminátové podlahy... 11 2.1 Dřevo a jeho vlastnosti... 11 2.2 Vícevrstvé dřevěné podlahy... 16 2.3 Palubkové podlahy... 21 2.4 Parketové dřevěné

Více

Maloobchodní ceník 2012. Péče opovrchy

Maloobchodní ceník 2012. Péče opovrchy Maloobchodní ceník 2012 Péče opovrchy Provádíme odborné aplikace produktů z našeho programu. www.dema-servis.cz Výhradní dovozce pro ČR a SR www.dr-schutz.cz www.nano-line.cz www.dema-dekor.cz Obsah ELASTICKÉ

Více

Výrobní program. Ceník 2015

Výrobní program. Ceník 2015 Výrobní program Ceník 2015 Obsah 03 _ 1. Fasády 03 _ 1.1. Lepicí a stěrkové hmoty 05 _ 1.2. Omítky pastovité akrylátové 05 _ 1.3. Omítky pastovité silikátové 06 _ 1.4. Omítky pastovité silikonové 09 _

Více

Obsah ӏ Top Marmor. 23 Top Marmor. Broušení a frézování 23.2. Suché řezání 23.3 23.6. Mokré řezání 23.7. Vrtání 23.8.

Obsah ӏ Top Marmor. 23 Top Marmor. Broušení a frézování 23.2. Suché řezání 23.3 23.6. Mokré řezání 23.7. Vrtání 23.8. Obsah ӏ Top Marmor Broušení a frézování 23.2 Suché řezání 23.3 23.6 Mokré řezání 23.7 Vrtání 23.8 Top Marmor ӏ Broušení a frézování Broušení a frézování Flexibilní brusné Universální na broušení a opracování

Více

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Průvodce výběrem vhodných produktů podle: druhu podkladu způsobu zatížení lepených materiálů Přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 265 březen 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 265 březen 2015 265 březen 2015 Vodopropustná spárovací malta na dlažbu z přírodního kamene a betonu Rozsah použití Na dlažbu a dláždění. Pro exteriér. Na spáry širší než 3 mm. Vodopropustné spárování dlažby z malých

Více

C 2 ULTRA SEAL TM Lesklá, ochranná vrstva na vnitřní betony

C 2 ULTRA SEAL TM Lesklá, ochranná vrstva na vnitřní betony POPIS C 2 Ultra Seal je trvanlivá, chemicky odolná, ochranná vrstva, která výrazně zvyšuje odolnost vůči skvrnám u interiérových betonových podlah. C 2 Ultra Seal je ideální pro strojově hlazené, leštěné

Více

ZÁKLADNÍ NÁTĚRY A PŘILNAVÉ PODKLADY

ZÁKLADNÍ NÁTĚRY A PŘILNAVÉ PODKLADY KATALOG VÝROBKŮ 161 BETON TACK Přilnavý povrch pro omítky na obtížné podklady BETON TACK se používá jako přilnavý povrch na podklady, které pro svoji slabou schopnost absorbovat vodu neumožňují přímé nanesení

Více

Přípravné práce natěračské -doporučené aplikace

Přípravné práce natěračské -doporučené aplikace Přípravné práce natěračské -doporučené aplikace Na přípravě jakéhokoliv podkladu závisí kvalita nátěru, stěrky,penetrace. Špatně připravený podklad může mít za následek praskání, odlupování a nedokonalou

Více

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5 Strana 1 ze 5 TECHNICKÝ LIST A44 Zasklívání oken VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací systém: Alkoxy Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od -20 C do +

Více

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE EPOSTYL 200 V Vodouředitelný epoxy penetrační nátěr & transparentní lak na dřevo a beton CHARAKTERISTIKA EPOSTYL 200 V dvousložková transparentní nátěrová hmota skládající se ze složky A - vodné disperze

Více

PŘÍČINY NAPADENÍ POVRCHŮ FASÁD

PŘÍČINY NAPADENÍ POVRCHŮ FASÁD www.stachema.cz Technologický postup sanačních opatření na povrchu fasád opatřených kontaktním zateplovacím systémem ETICS, napadených biodeteriogeny řasami a plísněmi PŘÍČINY NAPADENÍ POVRCHŮ FASÁD Mezi

Více

ČISTÍCÍ A ODMAŠŤOVACÍ EMULZNÍ BIOTECHNOLOGICKÁ KAPALINA

ČISTÍCÍ A ODMAŠŤOVACÍ EMULZNÍ BIOTECHNOLOGICKÁ KAPALINA ČISTÍCÍ A ODMAŠŤOVACÍ EMULZNÍ BIOTECHNOLOGICKÁ KAPALINA Okamžitá náhrada Trichloro-1,1,1,-etanu, Perchlorethylenu, Hydrokarbonů, organických ředidel a benzínu Unikátně odstraňuje minerální a rostlinné

Více

Odpady z kompozitních tkanin (impregnované tkaniny, elastomer, plastomer) 040209 O

Odpady z kompozitních tkanin (impregnované tkaniny, elastomer, plastomer) 040209 O Seznam přijímaných odpadů do sběrného dvora Kód Kategorie Název odpadu 010306 O Jiná hlušina neuvedená pod čísly 01 03 04 a 01 03 05 010408 O Odpadní štěrk a kamenivo neuvedené pod číslem 01 04 07 010409

Více

Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra

Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Pracovní postup Cemix: Koupelny a bytová jádra Obsah 1 Obecné... 3 Příprava stěny... 4 3 Příprava podlahy... 5 4 Provádění hydroizolace... 5 5 Lepení keramického

Více

HYDROFOBNÍ IMPREGNACE BETONU

HYDROFOBNÍ IMPREGNACE BETONU V posledních několika letech se na trhu objevilo obrovské množství impregnačních přípravků a distributoři těchto přípravků se předhánějí ve vyzdvihávání předností jedněch přípravků proti druhých. Módním

Více

LEPIDLA STAVEBNÍ CHEMIE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ

LEPIDLA STAVEBNÍ CHEMIE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ STAVEBNÍ CHEMIE BOJ S VODOU A NÁSLEDKY VLHKOSTI PŘÍSADY KRÁSNÉ FINÁLE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY LEPIDLA PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ 2012 2013 UMĚNÍ SPOJOVAT BOJ S VODOU IMPREGNACE

Více

35-40 koupelna KOUPELNA

35-40 koupelna KOUPELNA 35-40 KOUPELNA 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG1470527 HG pěnový čistič vodního kamene HG2180527 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové

Více

Stavební hmoty. Přednáška 9

Stavební hmoty. Přednáška 9 Stavební hmoty Přednáška 9 Autoklávované výrobky Autoklávování propařování za zvýšeného tlaku a teploty (nad 100 C) ve speciálních nádobách = autoklávech hydrotermální vytvrzování silikátových výrobků

Více

Dáváme podlahám krásu!

Dáváme podlahám krásu! Dáváme podlahám krásu! Ceník 2015 Ošetřování, čištění a renovace podlahovin. Ceník 2015/1 platný od 1. led 2015 Stránka 1 z 11 Elastické, minerální a lité podlahy Produkt Základní čističe odstraňovače

Více

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Ochrana a péče o dřevo ve vnějším prostředí Máte otázky k povrchové úpravě dřeva? Rádi vám odpovíme na telefonním čísle: 377 441 961

Více

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 381/2001 Sb.

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 381/2001 Sb. Sbírka zákonů ČR Předpis č. 381/2001 Sb. Vyhláška Ministerstva životního prostředí, kterou se stanoví Katalog odpadů, Seznam nebezpečných odpadů a seznamy odpadů a států pro účely vývozu, dovozu a tranzitu

Více

Návod k montáži a údržbě terasových desek

Návod k montáži a údržbě terasových desek Požadavky na podklad Podklad musí být pevný. Voda musí být schopna rychle a zcela odtéci nebo se vsáknout. Sklon terasy by měl být 1-2% (1-2 cm na 1 metr). Rošt terasy: Rošt musí být zhotoven tak, aby

Více

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Číslo výrobku: 2920-23 Pigmentovaná, akrylátová nátěrová hmota ředitelná vodou. Záznam o zkoušce: PA-VI 212.039 Osvědčení o zkoušce: Státní

Více

Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2015

Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2015 Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2015 Seznam-skupina-podskup. zcela / částečně Název skupiny výrobků Název podskupiny výrobků přešlo pod CPR 01_01_01

Více

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511 To nejlepší pro ÚKLIDOVÉ SPOLEČNOSTI - univerzální čistič podlah - pro všechny vodostálé plochy a podlahové krytiny, např. PVC, linoleum, dlaždice MILIT CFU na podlahy 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L

Více

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků HYGMONT HYGIENICKÉ A ČISTÍCÍ SYSTÉMY Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků Autorizovaný prodejce a servis Sokolovská 296 686 01 UHERSKÉ HRADIŠTĚ Tel./fax.:

Více

Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2016

Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2016 Seznam technických návodů k NV č. 163/2002 Sb., ve znění NV č. 312/2005 Sb. pro rok 2016 Seznam-skupinapodskup. Název skupiny výrobků Název podskupiny výrobků přešlo pod CPR zcela / částečně 01_01_01 Cement

Více

Stavební silikon - neutrální

Stavební silikon - neutrální 225 Stavební silikon - neutrální stavební silikon Spojovací spáry u dveří a oken Spáry okolo plastových, dřevěných a kovových oken Lepení zrcadel na stěny Trvale elastický, jednosložkový neutrální silikonový

Více

Silikonové hladící prostředky. Silikonový nástřik. Ruční stříkací láhev pro silikonový hladící prostředek 500 ml nádoba bez obsahu

Silikonové hladící prostředky. Silikonový nástřik. Ruční stříkací láhev pro silikonový hladící prostředek 500 ml nádoba bez obsahu Silikonový nástřik Zlepšuje přilnavost silikonových těsnících hmot na savých, porésních podkladech ( např. beton, dřevo apod. ). Zabraňuje korozi na lesklých a pozinkovaných železných, hliníkových, ocelových,

Více

Transparentní těsnicí a ošetřovací postřik betonu, zvyšuje tvrdost a odolnost povrchu, snižuje prašnost, výrobek na ochranu povrchu podle EN 1504-2

Transparentní těsnicí a ošetřovací postřik betonu, zvyšuje tvrdost a odolnost povrchu, snižuje prašnost, výrobek na ochranu povrchu podle EN 1504-2 Technický list Datum vydání 04/2014 Identifikační č.: 02 08 03 04 004 0 000001 1180 Transparentní těsnicí a ošetřovací postřik betonu, zvyšuje tvrdost a odolnost povrchu, snižuje prašnost, výrobek na ochranu

Více

reflexní ochranný lak denbit reflex alu...4 asfaltová opravná stěrka denbit u...4

reflexní ochranný lak denbit reflex alu...4 asfaltová opravná stěrka denbit u...4 obsah: seznam produktů hydroizolace speciální produkty lepidla popis aplikací použité piktogramy: asfaltový penetrační lak br-alp...3 asfaltový izolační lak dk-atn...3 Gumoasfaltová penetrace disper as...3

Více

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ praxí ověřené výrobky pro řešení zákaznických požadavků produktové poradenství a technická podpora možnost praktického odzkoušení vzorků možnost uzavření plánu

Více

VYHLÁŠKA. Ministerstva životního prostředí. ze dne 17. října 2001,

VYHLÁŠKA. Ministerstva životního prostředí. ze dne 17. října 2001, č. 381/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva životního prostředí ze dne 17. října 2001, kterou se stanoví Katalog odpadů, Seznam nebezpečných odpadů a seznamy odpadů a států pro účely vývozu, dovozu a tranzitu

Více

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY

MONTÁŽNÍ PĚNA PU PĚNY PU PĚNY 7 8 MONTÁŽNÍ PĚNA MONTÁŽNÍ PĚNA Vysoce kvalitní jednosložková polyuretanová montážní pěna připravená k okamžitému použití s trubičkovým aplikátorem. Díky použití vysoce kvalitních surovin a moderních technologií

Více

6.1 Schlüter -DITRA. Použití a funkce

6.1 Schlüter -DITRA. Použití a funkce ROHOŽ PRO OBKLÁDÁNÍ SEPARACE, IZOLACE, A VYROVNÁVÁNÍ TLAKU VODNÍ PÁRY Použití a funkce Schlüter -DITRA je polyetylénový pás s rybinovitě tvarovanými čtvercovými výlisky. Tkanina, nakašírovaná na rubové

Více

Protišmyková úprava podláh

Protišmyková úprava podláh Protišmyková úprava podláh Protišmykové nátery spreje pásky prostriedky www.gemini-martin.sk/eshop Protiskluzové úpravy povrchů Jednoduché řešení v oblasti ochrany zdraví a majetku, bez nutnosti speciálních

Více

Příloha č. 1 Celková produkce odpadů podle druhů

Příloha č. 1 Celková produkce odpadů podle druhů Příloha č. 1 Celková produkce odpadů podle druhů Kód odpadu Název odpadu Kategorie Produkce (tun) 010306 Jiná hlušina neuvedená pod čísly 01 03 04 a 01 03 05 O 74,660 010407 Odpady z fyzikálního a chemického

Více

Ochranný lak na motor

Ochranný lak na motor Ochrana prostoru motoru Hedvábně lesklé, průhledné Pomocí dlouhodobého ochranného filmu vypadá motor, konstrukční díly, hadice a plechy v motoru jako nové. Zabraňuje vniknutí vlhkosti a chrání před korozí.

Více

Tmely a lepidla Tmely balení objem barva

Tmely a lepidla Tmely balení objem barva Tmely balení objem barva ACRYL Výrobek Simson Acryl je jednosložkový disperzní tmel, který je možno přetírat barvou. Je to elasticko-plastický tmel. Použití: v interiérech, jako například styky mezi sádrokartonem

Více

Dokončovací práce Sklobetonové konstrukce. Hana Jakubcová

Dokončovací práce Sklobetonové konstrukce. Hana Jakubcová Dokončovací práce Sklobetonové konstrukce Hana Jakubcová Dokončovací práce Dokončovací stavební práce patří mezi ty, kde se hledí na každý detail. Je u nich důležitá pečlivost a profesionalita pracovníků.

Více

Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramiky

Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramiky Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramiky Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramických povrchů Jak keramické krytiny, tak především povrchy z přírodního kamene vyžadují pro svůj

Více

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni.

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Attivo Sgrassatore ; Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Bagno Účinný prostředek pro úklid koupelen a sanity. Působí proti

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 238 duben 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 238 duben 2015 238 duben 2015 Univerzální bílé flexibilní lepidlo pro všechny typy podkladů a všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití V interiéru i exteriéru. Na stěny a podlahy. Barva: bílá Pro všechny

Více

25 kg 825644 5900089111251 paleta 42 145,00 5,80 kamión/sklad. 25 kg 1568180 5900089117284 paleta 42 525,00 21,00 kamión/sklad

25 kg 825644 5900089111251 paleta 42 145,00 5,80 kamión/sklad. 25 kg 1568180 5900089117284 paleta 42 525,00 21,00 kamión/sklad LEPENÍ OBKLADŮ A DLAŽBY Ceresit CM 11 5 kg 219608 4015000423106 paleta 200 45,00 9,00 kamión/sklad Tenkovrstvá lepicí malta k lepení keramických obkladů a dlažby s nasákavostí od 3 %. 25 kg 825644 5900089111251

Více

PCI Geofug Komfortní spárovací hmota pro všechny druhy keramických obkladů.

PCI Geofug Komfortní spárovací hmota pro všechny druhy keramických obkladů. PCI Geofug Komfortní spárovací hmota pro všechny druhy keramických obkladů. Oblasti použití Pro použití v interiérech. Pro stěny a podlahy. Pro šířky spár od 1 do 6 mm. Pro obklady z jemné kameniny, deskové

Více

KATALOG VÝROBKŮ. www.severochema.cz

KATALOG VÝROBKŮ. www.severochema.cz KATALOG VÝROBKŮ BARBECUE LINE PE-PO pevný podpalovač PE-PO pevný podpalovač je určen k podpalování uhlí, dřeva, dřevěného uhlí nebo briket. Je vhodný pro zatápění v krbech, kamnech, zahradních grilech

Více

Povolené odpady: Číslo Kategorie Název odpadu

Povolené odpady: Číslo Kategorie Název odpadu Povolené odpady: Číslo Kategorie 010101 O Odpady z těžby rudných nerostů 010102 O Odpady z těžby nerudných nerostů Název odpadu 010304 N Hlušina ze zpracování sulfidické rudy obsahující kyseliny nebo kyselinotvorné

Více

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo čistota s úsměvem www.everstar.cz since 99 čistota s úsměvem český výrobce s tradicí snadno pohodlně účinně STAR dům, byt, zahrada, auto

Více

OSTATNÍ NEKOVOVÉ MINERÁLNÍ VÝROBKY

OSTATNÍ NEKOVOVÉ MINERÁLNÍ VÝROBKY DI OSTATNÍ NEKOVOVÉ MINERÁLNÍ VÝROBKY 26 OSTATNÍ NEKOVOVÉ MINERÁLNÍ VÝROBKY A SOUVISEJÍCÍ 26.1 Sklo a skleněné výrobky 26.11 Ploché sklo 26.11.1 Ploché sklo 26.11.11 Lité, válcované, tažené nebo foukané

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE MGA. PETRA PAŘENICOVÁ RESTAURÁTORKA A SOCHAŘKA Lhotka nad Bečvou 21 Lešná 756 41 Tel: + 420 776 663 547 E-mail: petraparenicova@gmail.com PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NÁVRH NA RESTAUROVÁNÍ A KONZERVACI KŘÍŽŮ

Více

Horniny a jejich použití ve stavebnictví

Horniny a jejich použití ve stavebnictví a jejich použití ve stavebnictví Hornina anorganická nestejnorodá přírodnina tvořená minerály Minerál prvek nebo chemická sloučenina, (nerost) která je krystalická a která vznikla jako výsledek geologických

Více

Příloha č.1. Seznam odpadů, se kterými bude v zařízení nakládáno

Příloha č.1. Seznam odpadů, se kterými bude v zařízení nakládáno Seznam odpadů, se kterými bude v zařízení nakládáno Kód odpadu Kategorie 010101 O Odpady z těžby rudných nerostů 010102 O Odpady z těžby nerudných nerostů Název odpadu 010304* N Hlušina ze zpracování sulfidické

Více

Manuál pokládky velkoformátových obkladů, dlažeb

Manuál pokládky velkoformátových obkladů, dlažeb Manuál pokládky velkoformátových obkladů, dlažeb 160x320 2 PROBLEMATIKA VELKÝCH FORMÁTŮ MONTÁŽ PROBLEMATIKA VELKÝCH FORMÁTŮ MONTÁŽ Problematika velkých formátů Poslední doba přinesla na trh nové formáty

Více

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505 obj. číslo: 100-05503 Čistič brzd - účinný a rychleschnoucí čistící prostředek brzdových součástí - čistí a odmašťuje brzdy a spojky obj. číslo: 100-05504 Čistič motoru - mimořádně účinný čistič a odmašťovač

Více

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na Čištění a údržba Rozhodli jste se pro kvalitní produkt Made in Germany. S tímto návodem na čištění a údržbu získáváte veškeré důležité informace, které vaší krytině zajistí dlouhou životnost a dobrý vzhled.

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

Betony a potěry. 1. Rychlé potěry 119. 2. Přísady 120. 3. Betony, potěry a malty 122. 4. Ochrana betonu 124. 5. Sanace betonu 125. 6.

Betony a potěry. 1. Rychlé potěry 119. 2. Přísady 120. 3. Betony, potěry a malty 122. 4. Ochrana betonu 124. 5. Sanace betonu 125. 6. Betony a potěry strana BETONY A POTĚRY 1. Rychlé potěry 119 2. Přísady 120 3. Betony, potěry a malty 122 4. Ochrana betonu 124 5. Sanace betonu 125 6. Suchá stěna 128 7. Doplňkové materiály 129 Ceník MUREXIN

Více

TECHNOLOGIE STAVEBNÍCH PRACÍ II

TECHNOLOGIE STAVEBNÍCH PRACÍ II VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA STAVEBNÍ ÚSTAV TECHNOLOGIE, MECHANIZACE A ŘÍZENÍ STAVEB ING. VÍT MOTYČKA, CSC. TECHNOLOGIE STAVEBNÍCH PRACÍ II MODUL 9 PROCESY VNITŘNÍ A DOKONČOVACÍ -NÁTĚRY 2005 STUDIJNÍ

Více

Materiálové vlastnosti Al přírodní Nosný profil je vyroben z hliníku vytlačováním. Vložka EPDM pružně vyplňuje dilatační spáru.

Materiálové vlastnosti Al přírodní Nosný profil je vyroben z hliníku vytlačováním. Vložka EPDM pružně vyplňuje dilatační spáru. www.havos.cz Technický list Dodavatel: HAVOS s.r.o. Kateřinská 495 463 03, Stráž nad Nisou e-mail: havos@havos.cz IČO: 25046110 Dilatační profil vulkanizovaný Základní materiálové složení Hliníková slitina

Více

PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE

PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE PERFEKTNÍ SPÁRY RYCHLE A JEDNODUŠE Nikdy nebylo spárování snažší! Nový systém spárovacích hmot ARDEX Zaručujeme prokazatelně: nižší spotřebu vyšší chemickou i mechanickou

Více

Stavební chemie pro profesionály. Maloobchodní ceník 2012

Stavební chemie pro profesionály. Maloobchodní ceník 2012 Stavební chemie pro profesionály Maloobchodní ceník 2012 Platnost od 1. 3. 2012 Obsah 1. Penetrační nátěry a spojovací můstky... str. 1 2 PCI Repahaft... 1 PCI Polyhaft... 1 PCI isogrund... 1 PCI isogrund

Více

Stavební chemie pro profesionály. Maloobchodní ceník 2010

Stavební chemie pro profesionály. Maloobchodní ceník 2010 Stavební chemie pro profesionály Maloobchodní ceník 2010 Platnost od 1. 3. 2010 Obsah Obsah 1. Penetrační nátěry a spojovací můstky... str. 1 2 PCI Repahaft... 1 PCI Polyhaft... 1 PCI Gisogrund... 1 PCI

Více

Aerosoly TRP. TRP nabízí kompletní sortiment aerosolů TRP, které vám

Aerosoly TRP. TRP nabízí kompletní sortiment aerosolů TRP, které vám TRP nabízí kompletní sortiment aerosolů TRP, které vám usnadní všechny práce spojené s čistěním, ochranou, mazáním a lakováním. Aerosoly TRP jsou navrženy a vyvinuty podle nejpřísnějších standardů tohoto

Více

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX C2TES1 Tenkovrstvá lepicí malta na bázi cementu, odolná mrazu pro vnitřní a vnější použití. Lepidlo je určeno pro lepení keramických nebo skleněných obkladů

Více

381/2001 Sb. VYHLÁŠKA. Ministerstva životního prostředí

381/2001 Sb. VYHLÁŠKA. Ministerstva životního prostředí 381/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva životního prostředí ze dne 17. října 2001, kterou se stanoví Katalog odpadů, Seznam nebezpečných odpadů a seznamy odpadů a států pro účely vývozu, dovozu a tranzitu odpadů

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015 549 duben 2015 Izolační a oddělovací pás pod keramické a mozaikové dlažby jako i povrchy z přírodního kamene Rozsah použití Pro použití v interiéru a exteriéru. Na podlahy. Pro třídy zatížení A podlahy

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. meets requirements of C2TE S1 in accordance with 0801-11 / 0098-11. Technický list 207 srpen 2014

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. meets requirements of C2TE S1 in accordance with 0801-11 / 0098-11. Technický list 207 srpen 2014 207 srpen 2014 Vylehčené variabilní flexibilní lepidlo pro všechny druhy keramických obkladů a dlažeb Rozsah použití Pro vnitřní a vnější použití. Na stěny a podlahy. Pro všechny typy podkladů: Cementové

Více

(Informace) INFORMACE ORGÁNŮ, INSTITUCÍ A JINÝCH SUBJEKTŮ EVROPSKÉ UNIE EVROPSKÁ KOMISE

(Informace) INFORMACE ORGÁNŮ, INSTITUCÍ A JINÝCH SUBJEKTŮ EVROPSKÉ UNIE EVROPSKÁ KOMISE 25.6.2010 Úřední věstník Evropské unie C 167/1 IV (Informace) INFORMACE ORGÁNŮ, INSTITUCÍ A JINÝCH SUBJEKTŮ EVROPSKÉ UNIE EVROPSKÁ KOMISE Sdělení Komise v rámci provádění směrnice Rady 89/106/EHS ze dne

Více

SKLENÁŘSTVÍ VITRÁŽE. Jan Brdíčko & spol

SKLENÁŘSTVÍ VITRÁŽE. Jan Brdíčko & spol SKLENÁŘSTVÍ VITRÁŽE Jan Brdíčko & spol Komenského 399 538 51 CHRAST http://www.sklenarstvi-vitraze.cz tel. : 469 667 205 mob. : 606 378 830 fax : 469 667 109 IČO : 11034831 DIČ : 233-5401030943 Strana

Více

Příloha č. 1 Celková produkce odpadů podle druhů

Příloha č. 1 Celková produkce odpadů podle druhů Příloha č. 1 Celková produkce odpadů podle druhů Kód odpadu Název odpadu 10407 Odpady z fyzikálního a chemického zpracování nerudných nerostů obsahující nebezpečné látky N 5,060 10408 Odpadní štěrk a kamenivo

Více

Anaerobní lepidla Kyanakrylátová lepidla Technické spreje Vysokoteplotní silikonové OXIM tmely Epoxidová lepidla a tmely. www.gfix.

Anaerobní lepidla Kyanakrylátová lepidla Technické spreje Vysokoteplotní silikonové OXIM tmely Epoxidová lepidla a tmely. www.gfix. Anaerobní lepidla Kyanakrylátová lepidla Technické spreje Vysokoteplotní silikonové OXIM tmely Epoxidová lepidla a tmely Anaerobní lepidla Zajištění šroubových spojů Nízká pevnost Maximální velikost závitu

Více

Součást systému Sikalastic MTC

Součást systému Sikalastic MTC Technický list Datum vydání 08/2010 Identifikační č.: 02 09 02 90 900 0 000002 2komp. polyuretanové lepidlo pro systém tekuté střešní hydroizolace MTC Cold Bonding, neobsahuje rozpouštědla. Popis výrobku

Více