Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR"

Transkript

1 Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR VETERAN RALLYE OSTRAVA 2011 XIII. ročník Memoriálu Ing. Františka Procházky Historická auta v rytmu swingu Sobota 28. května

2 Vážení příznivci historických vozidel a Tatrovek, dovolujeme si Vás pozvat na příjemný veteránský víkend, při kterém se Masarykovo náměstí v centrum Ostravy vrátí o půlstoletí zpět do doby swingu, krásných vozidel, stylového oblečení a noblesní atmosféry. Členové Tatra Veteran Sport Club Ostrava v AČR při příležitosti oslav 40-tého výročí založení klubu pro Vás připravili setkání majitelů a příznivců historických vozidel a značky Tatra zvlášť. Samozřejmě rádi uvítáme na startu i účastníky s automobily a motocykly dalších značek. Doufáme, že společně vytvoříme příjemnou veteránskou atmosféru, s kterou důstojně oslavíme čtyřicátiny našeho klubu, jenž svou historii začal psát počátkem roku 1971 pod názvem Tatra Veteran Car Club Ostrava. A jako vzpomínku na zakládajícího člena klubu Ing. Františka Procházku pořádáme letos již XIII. ročník jeho Memoriálu. Historická vozidla budou zaparkována na vyhrazené ploše ostravského Masarykova náměstí. Prohlídku historických vozidel vyplní pohodová hudba swingového orchestru studentů z Janáčkovy konzervatoře v Ostravě, přesně v duchu doby, ze které bude pocházet, aspoň doufáme, většina aut. Poté proběhne v přilehlých uličkách a na pěší zóně 1. etapa rallye - Městské kriterium, tzv. jízda pravidelnosti. Start do Městského kritéria bude spojen s komentovanou Přehlídkou elegance, kdy moderátor představí každé startující vozidlo i s posádkou (proto prosíme o vyplnění informací o vozidle v přiložené přihlášce, děkujeme). Po absolvování Městského kritéria budou jednotlivé posádky plynule pokračovat do 2. etapy Veteran Rallye Ostrava, která se pojede podle tradičního itineráře. Trať Vás provede zajímavým okolím Ostravy a Hukvald až do města Tatrovek, do Kopřivnice, kde před Technickým muzeem Tatra bude cíl Veteran Rallye Ostrava. Slavnostní vyhlášení výsledků rallye proběhne v malebné krajině podhůří Beskyd, v Chatě Koksař v Trojanovicích. Veteran Rallye Ostrava 2011 & XIII. ročník Memoriálu Ing. Františka Procházky po několikaleté odmlce navazuje na tradici velmi úspěšných veteránských akcí konaných Tatra Veteran Sport Clubem Ostrava v AČR nejen v Ostravě, ale i v Čechách, na Moravě i v zahraničí. Na setkání s Vámi se těší Vladimír Rojek Jaromír Buček a David Gavroň

3 Místo konání 1. etapa - Městské kriterium v centru Ostravy Start na Masarykově náměstí (před OD Baťa) - podél náměstí k restauraci Astoria - stará ostravská radnice - doleva na ulici 28. října (McDonald s) - doprava po Puchmajerové ulici - doprava na Zámeckou ulici (OD Hutnik) - doleva na Poštovní ulici - doprava na Jiráskovo náměstí - doprava po Solné ulici (podél OD Laso) zpět na Masarykovo náměstí do cíle 1. etapy. Délka okruhu cca 850 m. 2. etapa - Jízda podle itineráře Start v Ostravě na Masarykově náměstí. Trasa vede přes Vřesinu, Starou Ves nad Ondřejnicí, Brušperk, Hukvaldy do Kopřivnice, kde před areálem Technického muzea Tatra bude cíl Veteran Rallye Ostrava. Délka tratě cca 70 km. Program Ostrava, Masarykovo náměstí hod. Příjezd historických vozidel a jejich přejímka do rallye hod. Prohlídka historických vozidel za doprovodu swingového orchestru studentů z Janáčkovy konzervatoře v Ostravě hod. Rozprava s účastníky Veteran Rallye Ostrava hod. Komentovaný start do 1. etapy Veteran Rallye Ostrava - Městské kriterium (tzv. Jízda pravidelnosti) spojená s Přehlídkou elegance a představením jednotlivých posádek hod. Kontinuální start do 2. etapy Veteran Rallye Ostrava (výjezd po ulici 28. října směrem k Sýkorovu mostu)

4 Vřesina, areál Vřesinské strže hod. 1. Průjezdní kontrola, projížďka autocrossovým speciálem po trati Vřesinské strže Brušperk, náměstí J. A. Komenského hod. 2. Průjezdní kontrola Hukvaldy, pod hradem hod. 3. Průjezdní kontrola Kopřivnice, Technické muzeum hod. Cíl Veteran Rallye Ostrava, dojezd účastníků rallye hod. Prohlídka historických vozidel a návštěva Technického muzea Tatra hod. Slavnostní vyhlášení nejhezčího vozu značky Tatra Trojanovice, Chata Koksař hod. Společenský večer, vyhodnocení akce Zápisné a poplatky Zápisné za automobil ,- Kč Zápisné za motocykl ,- Kč Zápisné za automobil nebo motocykl zahrnuje: pojištění rallye, startovní číslo, bulletin, občerstvení, místní poplatky a oběd pro dvě osoby (u motocyklu za 1 osobu). Zápisné je podmínkou pro účast v soutěži. Další poplatky za jednotlivé zúčastněné osoby nejsou povinné a jejich neobjednání a následné neuhrazení nemá vliv na účast v rallye. Jedná se objednání: Večeře ,- Kč/os. Ubytování vč. snídaně ,- Kč/os.

5 Organizační Vyplněné přihlášky zašlete spolu s fotografií historického vozidla nejpozději do na adresu Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR k rukám Vladimíra Rojka. Startovné bude uhrazeno při přejímce. Prosíme o včasné dostavení se k přejímce (od 7.30 do 9.00 hod.) tak, aby nebyl narušen naplánovaný program rallye. Z propozic rallye Veteran Rallye Ostrava je pořádána v souladu s Národními sportovními řády Asociace Veteran Car Clubů Autoklubu České republiky. Veteran Rallye Ostrava je vypsána pro automobily a motocykly vyrobené do (Tatrovky bez omezení, i nákladní ). Rallye s celkovou délkou cca 70 km je doporučena pro dvoučlenné posádky, maximální počet přihlášených je 50 historických vozidel. Pořadatelé si vyhrazují právo výběru přihlášených historických vozidel a případné sloučení kategorií. Při přejímce musí každý účastník předložit platné doklady o vozidle, tzn. technický průkaz nebo průkaz historického vozidla vč. dokladu o zaplacení zákonného pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla pro rok 2011 a zelenou kartu. Historické vozidlo musí být přistaveno k přejímce v řádném technickém stavu, jinak nebude převzato. Veteran Rallye Ostrava bude probíhat podle itineráře za běžného silničního provozu. Kritérium pro hodnocení osádky bude rychlost a dovednost při plnění disciplín, znalost z historie automobilismu a řidičské umění. Bodování je v souladu s výše uvedenými Národními sportovními řády. Na závěr budou vyhlášeni a oceněni první tři v absolutním pořadí (auto a moto) a vítězové jednotlivých kategorií: - automobily: - kategorie A1, vyrobené do roku kategorie A2, vyrobené v letech motocykly: - kategorie M1, vyrobené do roku 1980 Pořadatelé jsou pojištěni na odpovědnost za škody vzniklé v přímé souvislosti s provozováním této rallye jiným osobám, jejich pojistka nezahrnuje jednotlivé soutěžící, jejich vozidla, osobní majetek a jejich osobní odpovědnost.

6 O pořadateli Veteran Rallye Ostrava je oslavou 40-ti let úspěšné činnosti Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR, který byl založen 22. února Od té doby klub organizoval či spolupracoval na mnoha akcích a setkáních. V posledních letech to byla např.: - týdenní mezinárodní soutěž historických vozidel Moravia Rally (1999, 2000 a 2002) - týdenní mezinárodní soutěž historických vozidel Veteran Rallye Slovakia (2001 a 2003) - jednodenní soutěž historických vozidel Memoriál Ing. Františka Procházky (doposud 12 ročníků), z toho 7x jako součást Veteran Rallye Ostrava (poprvé v roce 1994) - dvoudenní mezinárodní Vzpomínková jízda Wien - Zlín - Kopřivnice (1997) pořádaná při příležitosti oslav 100 let od výroby osobních automobilů v Kopřivnici - dvoudenní mezinárodní česko-polská soutěž historických vozidel Silesia Rallye (2003, 2004) - mezinárodní soutěž historických vozidel Česko-Slovenská Veteran Rallye (1996) - Závody do vrchu historických a závodních vozidel v Ostravě - Plesné (10. ročníků) - Jarní cena v závodech do vrchu historických a závodních vozidel v Ostravě - Vítkovicích při konání výstavy Motoršou (5. ročníků) - výstava historických vozidel při výstavě Motoršou v Paláci kultury a sportu v Ostravě - Vítkovicích (9 ročníků) - týdenní Tatra Veteran Dovolená (každoročně od roku 1971) Vyvrcholením činnosti a pořadatelských aktivit Tatra Veteran Sport Clubu Ostrava v AČR bylo právo uspořádat v roce 2005 Světovou rallye FIVA (FIVA World Rally). Toto právo udělila ostravskému Tatra klubu mezinárodní asociace historických vozidel FIVA jako ocenění dlouholeté činnosti při pořádání týdenních veteránských soutěží. FIVA World Rally se pořádá jednou ročně v jedné z členských zemi FIVA. Nutno podotknout, že to bylo poprvé, a zatím naposledy, kdy se tato prestižní FIVA World Rally konala v České republice. FIVA World Rally - Tour de Moravia 2005 se zúčastnily posádky z ČR, Slovenska, Německa, Švýcarska, Rakouska, Francie, Lucemburska, Holandska, Velké Británie, Španělska, Itálie, Švédska a dokonce jedna z Japonska.

7 Soutěž odstartovala prologem v Praze a poté zavedla účastníky do Mladé Boleslavi (návštěva muzea a výrobní linky automobilky Škoda), Mělníku (návštěva zámku a jeho vinných sklepů), Lešan (vojenské muzeum Armády ČR), Kutné Hory (návštěvu Lašského dvora a chrámu sv. Barbory), na hrad Pernštejn, do Ostrova u Macochy (prohlídka jeskyně Balcarka), Kroměříže (zámek), Zlína (muzeum historických vozidel pana Samohýla), Čejkovic (vinné sklípky Templářských rytířů), Lednice (prohlídka zámku a oranžérie), Rožnova pod Radhoštěm (návštěva skanzenu), Kopřivnice (prohlídka muzea automobilky Tatra) až do Ostravy (vč. Stodolní ulice). Epilog soutěže se odehrál v okolí Ostravy, mj. na letišti v Mošnově (letecký den s historickými letadly) a v Pustějově (domácí zabíjačka a koncert populární ostravské skupiny Buty). Ředitelství rallye Vladimír Rojek, předseda klubu Jaromír Buček David Gavroň Ryszard Andrzejak Vladimír Křístek Kontakt Tatra Veteran Sport Club Ostrava v AČR Mitušova Ostrava - Jih IČ: , číslo registrace u AČR: vladimir.rojek@seznam.cz web:

8

Oldtimer Bohemia Rally 2016 FIVA Int.

Oldtimer Bohemia Rally 2016 FIVA Int. Organizace a pravida MLADÁ BOLESLAV 26.5. - 28.5. 2016 1. ORGANIZACE A POPIS 1.1 Jméno pořadatele 1.2 Adresa a spojení 1.3 Organizační výbor 1.4 Hlavní činovníci 1.5 Umístění sekretariátu 1.6 Oficiální

Více

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín K historické automobily NSŘ FAS AČR Stanislav Kafka Pro rok 2014 jsou v rally HA vypsány: Mistrovství ČR v rally HA Česká trophy rally ypravidelnosti

Více

Moravský pohár v AOS 8. 9. kolo Shell Cup 2014 Morava 5. kolo

Moravský pohár v AOS 8. 9. kolo Shell Cup 2014 Morava 5. kolo Oficiální propozice XXXII. ročníku Automobilové orientační soutěže PRETIOX Přerov, 04. 05. září 2015 Moravský pohár v AOS 8. 9. kolo Shell Cup 2014 Morava 5. kolo Soutěže jsou pořádány jako Memoriál Zdeňka

Více

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV.

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. 1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. ročník Pořádá Veteran Car Club Praha, člen federace klubu historických vozidel PROPOZICE KODEX SOUTĚŽE Jízda je pořádána v souladu

Více

Pozvánka středa 28. srpna neděle 1. září 2013

Pozvánka středa 28. srpna neděle 1. září 2013 oravi 8 ročník a M Mezinárodní soutěž historických autoomobilů years R allye Pozvánka středa 28. srpna neděle 1. září 2013 Vážení přátelé historických automobilů, pořadatelé z Veteran Car Clubu Ostrava

Více

Standardní propozice (Česká Kamenice) (23.05.2015)

Standardní propozice (Česká Kamenice) (23.05.2015) Standardní propozice (Česká Kamenice) (23.05.2015) Propozice závodu (Česká Kamenice, 23.05.2015) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body

Více

50. Mezinárodní Tatra Veterán Rallye BESKYDY Memoriál z. m. s. JOSEFA VEŘMIŘOVSKÉHO

50. Mezinárodní Tatra Veterán Rallye BESKYDY Memoriál z. m. s. JOSEFA VEŘMIŘOVSKÉHO 50. Mezinárodní Tatra Veterán Rallye BESKYDY 2019 36. Memoriál z. m. s. JOSEFA VEŘMIŘOVSKÉHO 29. 8. 1. 9. 2019 Generální partner: Partneři: HOSTAŠOVICE RETASO Horní Bečva Přátelé značky Tatra a příznivci

Více

SETKÁNÍ MISTRŮ 2008. II. ročník. "Memoriál Miroslava Fajkuse" Zvláštní ustanovení

SETKÁNÍ MISTRŮ 2008. II. ročník. Memoriál Miroslava Fajkuse Zvláštní ustanovení SETKÁNÍ MISTRŮ 2008 II. ročník "Memoriál Miroslava Fajkuse" Zvláštní ustanovení Volný automobilový závod u příležitosti ukončení MMČR v ZAV Ostrava 11. října 2008 Kapitola I. Všeobecný harmonogram sportovního

Více

Ustanovení k závodu Cross Country Martinice 2010

Ustanovení k závodu Cross Country Martinice 2010 Ustanovení k závodu Cross Country Martinice 2010 Název podniku: Cross Country Martinice 2010 Místo konání: Martinice v Krkonoších Datum pořádání: 11. 9. 12. 9. 2010 1. POŘADATEL Název klubu: Enduro Martinice

Více

Šíma sprint 2012 A. TERMÍNY A MÍSTA KONÁNÍ AKCÍ:

Šíma sprint 2012 A. TERMÍNY A MÍSTA KONÁNÍ AKCÍ: Propozice soukromého Mistrovství České republiky závodů soudobých automobilů do vrchu, závodů do vrchu historických automobilů a motocyklů a etapových závodů automobilů. Šíma sprint 2012 A. TERMÍNY A MÍSTA

Více

CROSS COUNTRY Mistrovství České republiky čtyřkolek ITP ESSOX CUP Přebor České republiky jednotlivců motocyklů Třída Hobby družstva C motocyklů

CROSS COUNTRY Mistrovství České republiky čtyřkolek ITP ESSOX CUP Přebor České republiky jednotlivců motocyklů Třída Hobby družstva C motocyklů CROSS COUNTRY Mistrovství České republiky čtyřkolek ITP ESSOX CUP Přebor České republiky jednotlivců motocyklů Třída Hobby družstva C motocyklů ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Název podniku: Místo podniku: Cross country

Více

Volební konference Sportovních komisí a Asociací. Komise silničních závodů motocyklů

Volební konference Sportovních komisí a Asociací. Komise silničních závodů motocyklů Příloha č. 1 k Volebnímu řádu Volebních konferencí Volební konference Sportovních komisí a Asociací Sportovní komise Výkonného výboru Autoklubu ČR pro motocyklový sport Pořadatelé: 15 Střediska: 4 Soutěžící

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro

Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Mezinárodní mistrovství České republiky enduro Přebor České republiky enduro Název podniku: ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO Číslo podniku:

Více

Konference a výkonné výbory svazů registrovaných v Autoklubu ČR. Svaz offroad AČR

Konference a výkonné výbory svazů registrovaných v Autoklubu ČR. Svaz offroad AČR Příloha č. 1 k Volebnímu řádu Konferencí federací, asociací a svazů registrovaných v Autoklubu ČR Konference a výkonné výbory svazů registrovaných v Autoklubu ČR Sportovní svazy Federace automobilového

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Hořanská cesta 205, CZ 435 02 Most Souš Tel.: + 420 476 449 975, Fax: +420 476 449 994 sport@autodrom-most.cz

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Hořanská cesta 205, CZ 435 02 Most Souš Tel.: + 420 476 449 975, Fax: +420 476 449 994 sport@autodrom-most.cz ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 1. Podnik Název podniku: The Most SLALOM #1 Trať: Polygon Most, viz Příloha 1 Datum: 7. 5. 2016 2. Statut podniku Jednodenní klubový 3. Organizace Pořadatel: Ředitelství závodu: Sekretariát

Více

X. Rally Lužické hory 2007 Hrádek nad Nisou 11-12.5.2007,MIO GPS MČR Sprintrally, K4 pohár ČR v rally, Lužický pohár ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ

X. Rally Lužické hory 2007 Hrádek nad Nisou 11-12.5.2007,MIO GPS MČR Sprintrally, K4 pohár ČR v rally, Lužický pohár ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ X. Rally Lužické hory 2007 se bude konat podle Mezinárodních sportovních řádů FIA a jejich příloh, všeobecných předpisů pro rally mistrovství FIA, Standardních propozic FAS AČR pro

Více

VETERÁNI JINDŘICHOHRADECKEM

VETERÁNI JINDŘICHOHRADECKEM VETERÁNI JINDŘICHOHRADECKEM Jindřichův Hradec, 14. června 2014 Soutěž pořádaná členy VCC Jindřichův Hradec otevřela sérii čtyř veteránských setkání, v nichž se zúčastněné posádky utkaly o Putovní pohár

Více

Návštěvnost turistických cílů v ČR 2010

Návštěvnost turistických cílů v ČR 2010 Absolutní pořadí - TOP 20 1 Zoologická zahrada Praha zoologická zahrada 1 185,3 Praha 2 Pražský hrad hrad 1 120,1 Praha 3 AquaPalace Praha, Čestlice zábava 805,5 Středočeský 4 Židovské muzeum v Praze muzeum,

Více

ROZPIS XXII. ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA. Bod 1.

ROZPIS XXII. ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA. Bod 1. ROZPIS XXII. ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Bod 1. Pořadatel závodu Sekretariát závodu Klub cyklistiky Krásná Lípa Česká republika Městský

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 1. Podnik Název podniku: MISTROVSTVÍ FIA ZÓNY STŘEDNÍ EVROPA. Datum: 08. - 10. 08. 2014. 2. Statut podniku Třídenní mezinárodní

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 1. Podnik Název podniku: MISTROVSTVÍ FIA ZÓNY STŘEDNÍ EVROPA. Datum: 08. - 10. 08. 2014. 2. Statut podniku Třídenní mezinárodní ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 1. Podnik Název podniku: MISTROVSTVÍ FIA ZÓNY STŘEDNÍ EVROPA Okruh: Autodrom Most Datum: 08. - 10. 08. 2014 2. Statut podniku Třídenní mezinárodní 3. Organizace Pořadatel: Dispečink:

Více

Strategický plán rozvoje města Kopřivnice

Strategický plán rozvoje města Kopřivnice 7 Doprava Tato kapitola se věnuje dopravě a pozici města v dopravním systému a infrastruktuře. Doprava je řešena jak v kontextu celého kraje a dostupnosti měst vyšších řádů, tak i ve vazbě na dostupnost

Více

XXVII. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZLÍN ŘETECHOV 8. 5. 2016

XXVII. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZLÍN ŘETECHOV 8. 5. 2016 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ XXVII. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZLÍN ŘETECHOV 8. 5. 2016 I. PROGRAM FIA Zóna Střední Evropy / Mistrovství ČR / Česká Trofej Junior A) Časový harmonogram distribuce zvláštních ustanovení

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ PROPOZIC ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ DO VRCHU

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ PROPOZIC ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ DO VRCHU ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ PROPOZIC ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ DO VRCHU SOUDOBÉ A HISTORICKÉ AUTOMOBILY LIQUI MOLY BERG CUP 2013 MISTROVSTVÍ STŘEDNÍ EVROPY 2013 NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Zámecký vrch MANN FILTER 2013 XXXII.

Více

VÝKONNÝ VÝBOR SM AČR Předseda HNÁTEK Jaroslav Ing. Bubenečská 321/33, 160 00 Praha 6 mobil: 602 370 654 e-mail: jaroslav.hnatek@gmail.

VÝKONNÝ VÝBOR SM AČR Předseda HNÁTEK Jaroslav Ing. Bubenečská 321/33, 160 00 Praha 6 mobil: 602 370 654 e-mail: jaroslav.hnatek@gmail. X. ADRESÁŘ SM AČR VÝKONNÝ VÝBOR SM AČR Předseda HNÁTEK Jaroslav Ing. Bubenečská 321/33, 160 00 Praha 6 mobil: 602 370 654 e-mail: jaroslav.hnatek@gmail.cz 1. místopředseda CEPÁK David 2. místopředseda

Více

KINEMATIKA 2. DRÁHA. Mgr. Jana Oslancová VY_32_INOVACE_F1r0202

KINEMATIKA 2. DRÁHA. Mgr. Jana Oslancová VY_32_INOVACE_F1r0202 KINEMATIKA 2. DRÁHA Mgr. Jana Oslancová VY_32_INOVACE_F1r0202 OPAKOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH POJMŮ Otázka 1: Co znamená pojem hmotný bod a proč jej zavádíme? Uveď praktické příklady. Otázka 2: Pomocí čeho udáváme

Více

Časový harmonogram MAFF ROŽNOVSKÁ VALAŠKA 2007

Časový harmonogram MAFF ROŽNOVSKÁ VALAŠKA 2007 Stránka 1 Příloha číslo 1 Harmonogram festivalu Časový harmonogram MAFF k 18.5.2007 ROŽNOVSKÁ VALAŠKA 2007 ČTVRTEK 7.6. do 09.00 09.00-12.00 Příjezd zaměstnanecké části VUS ODRÁŠ Příprava Janíkovy stodoly

Více

Zvláštní ustanovení Přeboru SMS v motokrosu Pardubice 2012. Zvláštní ustanovení. Přebor SMS v motokrosu PARDUBICE 2012

Zvláštní ustanovení Přeboru SMS v motokrosu Pardubice 2012. Zvláštní ustanovení. Přebor SMS v motokrosu PARDUBICE 2012 Zvláštní ustanovení Přebor SMS v motokrosu PARDUBICE 2012 Název podniku: Přebor SMS v motokrosu Pardubice Vypsané třídy: a) Ve třídě 50 - Licence "MEZ+A+B+M+C" ve věku 5-9 let. b) Ve třídě 65 - Licence

Více

ČESKÝ POHÁR MTB XCM 2014. 1. závod Lipník nad Bečvou Hrad Helfštýn AUTHOR ŠELA MARATHON 2014

ČESKÝ POHÁR MTB XCM 2014. 1. závod Lipník nad Bečvou Hrad Helfštýn AUTHOR ŠELA MARATHON 2014 ČESKÝ POHÁR MTB XCM 2014 1. závod Lipník nad Bečvou Hrad Helfštýn AUTHOR ŠELA MARATHON 2014 Pořadatel: Sportovní klub ŠELA SPORT, o.s., Interbrigadistů 806/2, 750 02 Přerov, IČ: 61986054, selasport@selasport.cz

Více

SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ CESTOVNÍCH NÁHRAD

SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ CESTOVNÍCH NÁHRAD Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ CESTOVNÍCH NÁHRAD Praha, leden 2015 Roman Slavík předseda

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

KALENDÁŘ AKCÍ AKHV 2016

KALENDÁŘ AKCÍ AKHV 2016 KALENDÁŘ AKCÍ AKHV 2016 www.akhv.cz Datum Název Místo konání Podrobnosti Pořadatel Kontakt LEDEN ÚNOR 27. VETERAN BÁL OCH Lipník nad Bečvou Ples OC Helfštýn BŘEZEN DUBEN 9. SRAZ MOTOCYKLŮ Benátky nad Jizerou

Více

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2017

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2017 ! PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2017 1. Pořadatel 1.1 Pořadatelem Valašsko -Tatranského poháru 2017 (VTP 2017) jsou JTRT pro s.r.o. nám. Spojenců 3138/5a 796 01 Prostějov IČ: 24168785 DIČ: CZ24168785

Více

Zařazení materiálu: Šablona: Sada: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd (V/2) Název materiálu: Autor materiálu: Anotace:

Zařazení materiálu: Šablona: Sada: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd (V/2) Název materiálu: Autor materiálu: Anotace: Projekt: Příjemce: Tvořivá škola, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3505 Základní škola Ruda nad Moravou, okres Šumperk, Sportovní 300, 789 63 Ruda nad Moravou Zařazení materiálu: Šablona: Sada:

Více

Zpráva z Valného shromáždění a jednání komisí FIVA. v Budapešti ve dnech 6. - 8. 11. 2014:

Zpráva z Valného shromáždění a jednání komisí FIVA. v Budapešti ve dnech 6. - 8. 11. 2014: Zpráva z Valného shromáždění a jednání komisí FIVA v Budapešti ve dnech 6. - 8. 11. 2014: Ve dnech 5. až 9. 11. 2014 jsem vykonal cestu do Budapešti v Maďarsku s cílem zúčastnit se výročního jednání FIVA

Více

ROZPIS XXVIII ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA

ROZPIS XXVIII ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA ROZPIS XXVIII ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Bod 1. Pořadatel závodu: Sekretariát závodu: Datum a místo konání závodu: Ředitel závodu:

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS 1 SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS 2 OBSAH: SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 3 II. ORGANIZAČNÍ PŘEDPISY... 3 1. KALENDÁŘ ZÁVODŮ...3 2. VYPISOVÁNÍ ZÁVODŮ.....4

Více

KALENDÁŘ AKCÍ klubů a spolků v AKHV v roce 2018

KALENDÁŘ AKCÍ klubů a spolků v AKHV v roce 2018 KALENDÁŘ AKCÍ klubů a spolků v AKHV v roce 2018 Datum Název Místo konání Podrobnosti Pořadatel Kontakt LEDEN ÚNOR Pá 16. Výroční schůze Kolín Výroční schůze kolínského klubu Ing. František Chalupa chalupaf@post.cz

Více

Moto Club Kravaře, Automotoklub Hlučín, Oldracing Club Hlučín, Solectwo Zabelkow

Moto Club Kravaře, Automotoklub Hlučín, Oldracing Club Hlučín, Solectwo Zabelkow Moto Club Kravaře, Automotoklub Hlučín, Oldracing Club Hlučín, Solectwo Zabelkow Mezinárodní sportovně - orientační soutěž historických vozidel s plněním prvků VIII. PRAJZSKA RAYLI PREUSSISCHE RAYLI proposice

Více

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení Předkládá : Ing. Jan Hladonik, tajemník

Více

3 9. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU

3 9. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU 3 9. ROČNÍK ZIMNÍ VODOHOSPODÁŘSKÉ TŘICÍTKY PROPOZICE ZÁVODU Rejvíz sobota 25. ledna 2014 Vážení sportovní přátelé, zveme Vás do Hrubého Jeseníku na 39. ročník zimní vodohospodářské třicítky amatérského

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

Datum Místo Čas Popis akce poznámky. Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru SLU, ul.

Datum Místo Čas Popis akce poznámky. Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru SLU, ul. Otevírání turistické sezóny v Opavském Slezsku 2013 PROGRAM Datum Místo Čas Popis akce poznámky Pátek 5.4. Opava 19 22 h. SLU Večer zážitkové gastronomie na téma Pokrmy a nápoje Opavského Slezska v Gastrocentru

Více

The Most Rallysprint Exhibition / Volný podnik. AUTODROM MOST / 13.-14. listopadu 2015 RALLY GUIDE 1

The Most Rallysprint Exhibition / Volný podnik. AUTODROM MOST / 13.-14. listopadu 2015 RALLY GUIDE 1 The Most Rallysprint Exhibition / Volný podnik AUTODROM MOST / 13.-14. listopadu 2015 RALLY GUIDE 1 Úvodní slovo Vážení přátelé a příznivci nejen ze světa motorizmu, AUTODROM MOST a.s. přichází v letošním

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2015

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2015 LÁZNĚ LUHAČOVICE 2015 Lázně Luhačovice Společenský dům Ústřední lázeňská dvorana s pramenem Vincentky Jurkovičův Dům Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice s více

Více

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH XXXXIX. Ročník

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH XXXXIX. Ročník 1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH 14.-16.6.2018 XXXXIX. Ročník Soutěž historických vozidel pro opravdové sportsmany pořádaná u příležitosti 100. Výročí vzniku samostatné Československé republiky Pořádá Veteran

Více

3. kolo Českého poháru DPP 2016

3. kolo Českého poháru DPP 2016 3. kolo Českého poháru DPP 2016 Propozice 18.6.2016 Labe aréna Račice veslařský kanál 3. kolo Českého poháru DPP 2016 Propozice Pořadatel Svaz potápěčů České republiky Potápěčský klub KRAKEN Litoměřice

Více

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009 XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT 13. června 2009 Vážení sportovní přátelé, kolegyně a kolegové, vítáme Vás na XXII. celopodnikových

Více

Pořádání poháru nebo jiného seriálu ,- Pořádání značkového poháru ,-

Pořádání poháru nebo jiného seriálu ,- Pořádání značkového poháru ,- Příloha 1 POPLATKY FAS AČR 1. Zápisy do kalendáře ME poplatek pro FIA + 15.000,- MEZ poplatek pro FIA + 10.000,- Zónový podnik poplatek pro FIA + 6.000,- M ČR, volný podnik (mimo slalom a drifting) 6.000,-

Více

Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu

Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3349 Název projektu I nejvyšší věž

Více

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018

PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018 PROPOZICE VALAŠSKO-TATRANSKÝ POHÁR 2018 1. Pořadatel 1.1 Pořadatelem Valašsko -Tatranského poháru 2018 jsou JTRT pro s.r.o. nám. Spojenců 3138/5a 796 01 Prostějov IČ: 24168785 DIČ: CZ24168785 (Česká republika)

Více

PROPOZICE BOSKOVICKÉ BĚHY dětské běhy

PROPOZICE BOSKOVICKÉ BĚHY dětské běhy PROPOZICE BOSKOVICKÉ BĚHY dětské běhy Zúčastněte se V. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Nejlepší tři závodníci z každé kategorie obdrží věcné ceny. Cílovou skupinou

Více

DIVÁCKÝ PRŮVODCE BEZPEČNOSTÍ RALLY

DIVÁCKÝ PRŮVODCE BEZPEČNOSTÍ RALLY DIVÁCKÝ PRŮVODCE BEZPEČNOSTÍ RALLY DIVÁCKÉ BEZPEČNOSTNÍ ČÍSLO - SAFETY MOBILE +420 777 505 402 Grafika: Dušan Póč Soudce Jiří Přibyl při vynesení rozsudku po tragédii při automobilové rally v Lopeníku

Více

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS Sajdkáry a čtyřkolky

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS Sajdkáry a čtyřkolky Národní sportovní řády FMS AČR pro motokros AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS Sajdkáry a čtyřkolky PŘÍLOHA N 033 2016 0-0 - NSŘ terénních závodů

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

Pořádání poháru nebo jiného seriálu ,- Pořádání značkového poháru ,-

Pořádání poháru nebo jiného seriálu ,- Pořádání značkového poháru ,- Příloha 2 POPLATKY FAS AČR 1. Zápisy do kalendáře ME poplatek pro FIA + 15.000,- MEZ poplatek pro FIA + 10.000,- Zónový podnik poplatek pro FIA + 6.000,- M ČR, volný podnik (mimo slalom a drifting) 6.000,-

Více

ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2012 FEMINI CUP 2012

ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2012 FEMINI CUP 2012 ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2012 Memoriál Pavla Michala 14. ročník & FEMINI CUP 2012 3. ročník sobota 14. 7. 2012, Zákupy Vážení sportovní přátelé, všechny zásadní fotbalové milníky letošního léta už mají své místo

Více

MISTROVSTVÍ ČR PARA-CYCLING 2012

MISTROVSTVÍ ČR PARA-CYCLING 2012 MISTROVSTVÍ ČR PARA-CYCLING 2012 Charitativní cyklojízda s Martinou Štěpánkovou a Jindřichem Pospíšilem Pořadatel: Město Hustopeče, org. složka Marketing a kultura Informace: Ing. Radek Loub, tel: 602

Více

Výroční zpráva za rok 2014. Centrum pro zdravotně postižené Karlovarského kraje, o. p. s.

Výroční zpráva za rok 2014. Centrum pro zdravotně postižené Karlovarského kraje, o. p. s. Výroční zpráva za rok 2014 Centrum pro zdravotně postižené Karlovarského kraje, o. p. s. Obsah Úvodní slovo ředitele společnosti Základní informace o organizaci Lidé a pobočky Poslání a cíle společnosti

Více

ZLM 2015. Zimní liga mládeže v národní házené. (náhrada ZHP) v kategoriích dorostenek a dorostenců P R O P O Z I C E

ZLM 2015. Zimní liga mládeže v národní házené. (náhrada ZHP) v kategoriích dorostenek a dorostenců P R O P O Z I C E ZLM 2015 Zimní liga mládeže v národní házené (náhrada ZHP) v kategoriích dorostenek a dorostenců P R O P O Z I C E 1. Všeobecná ustanovení 2. Technická ustanovení 3. Různé Příloha č. 1 Hospodářská směrnice

Více

OFICIÁLNÍ ČASOVÝ HARMONOGRAM ZÁVODŮ 1.Bratrušovské serpentiny 17. - 19. 08. 2012

OFICIÁLNÍ ČASOVÝ HARMONOGRAM ZÁVODŮ 1.Bratrušovské serpentiny 17. - 19. 08. 2012 Zvláštní ustanovení Mezinárodních závodů automobilových vrchařů Maverickrescue Euro Cup 2012, 1. Bratrušovské serpentiny 17. 19. 08. 2 0 1 2 Kapitola 1 - Všeobecný program podniku OFICIÁLNÍ ČASOVÝ HARMONOGRAM

Více

59. Mistrovství světa národů v LRU plavaná pro rok 2012 Řeka MORAVA, Uherské Hradiště, Česká republika, (GPS 49 04'06.00"N 17 27'37.

59. Mistrovství světa národů v LRU plavaná pro rok 2012 Řeka MORAVA, Uherské Hradiště, Česká republika, (GPS 49 04'06.00N 17 27'37. 59. Mistrovství světa národů v LRU plavaná pro rok 2012 Řeka MORAVA,, (GPS 49 04'06.00"N 17 27'37.84"E) Za organizační výbor : Milan Čaja Ing. Ferdinand Mrkvan Ing. Kolařík David Ing. Jiří Mahr JUDr.Alexander

Více

MEMORIÁL ING. MILANA KAFKY 2012 turnaj krajských center mládeže dívek

MEMORIÁL ING. MILANA KAFKY 2012 turnaj krajských center mládeže dívek VSC Zlín pořádá z pověření Českého volejbalového svazu ve spolupráci s KVS Zlínského kraje a pod záštitou starosty města Luhačovice MEMORIÁL ING. MILANA KAFKY 202 turnaj krajských center mládeže dívek

Více

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 3/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 POMOZTE NÁM ZKVALITNIT NAŠE SLUŽBY ICM Teplice na měsíc březen 2010 připravilo pro své návštěvníky krátké a

Více

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín ZPRAVODAJ AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín 1 VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ VSETÍN VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Zatímco letos zařadili sestavovatelé motoristického kalendáře Valašskou rally na druhé místo harmonogramu

Více

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Pořádá Auto klub Bažantnice v AČR Hodonín Sobot 3.6.2006 HODONÍN PÁNOV (Autocvičiště ELKO) I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka

Více

Chřiby, 11.4.2015. Přejezd autobusu : dále po 432, doleva 50 Buchlovice odb. Zlechov Tupesy Velehrad

Chřiby, 11.4.2015. Přejezd autobusu : dále po 432, doleva 50 Buchlovice odb. Zlechov Tupesy Velehrad Chřiby, 11.4.2015 Trasa autobusu: Ostrava D1 exit 298 Lipník - 47 Přerov - 55 Říkovice - D1 exit 258 Kroměříž 367 Kroměříž kruh. objezd nám. Míru 1.výjezd 432 Važany Šelešovice Zdounky Roští n Přejezd

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006 Mistrovství ČR historických automobilů 2006 Brněnský drak 2006 Automotodrom Brno 2. dubna 2006 Kapitola I Všeobecný program

Více

Osobnosti novopackého motoristického sportu... 108 Rejstřík... 109 Nabídka odborné literatury... 113 Fotogalerie... 121

Osobnosti novopackého motoristického sportu... 108 Rejstřík... 109 Nabídka odborné literatury... 113 Fotogalerie... 121 Obsah Obsah........................................................ 3 Slovo předsedy autoklubu....................................... 5 Úvodem....................................................... 6 Jak

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2014 ŽENY- MUŽI - MASTERS Ostrava / 6.-8. března 2014

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2014 ŽENY- MUŽI - MASTERS Ostrava / 6.-8. března 2014 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2014 ŽENY- MUŽI - MASTERS Ostrava / 6.-8. března 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace

Více

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 PROPOZICE 1. a 2. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2016 Pořadatel: Svaz modelářů České republiky Pověřený klub, číslo: KLoM

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky TZP NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 29.5-31.5 2015 Závody jsou konány za podpory Fondu mládeže a tělovýchovy

Více

Fax: +420 571 438 280 Mobil: +420 606 677 620 www.vsetin.rally.cz ; www.autoklubvsetin.com Email: sekretariat@autoklubvsetin.com

Fax: +420 571 438 280 Mobil: +420 606 677 620 www.vsetin.rally.cz ; www.autoklubvsetin.com Email: sekretariat@autoklubvsetin.com WÜRTH PARTR RALLY VSETÍN 24. - 25. ŘÍJNA 2008, VSETÍN, Czech Republic Mio GPS Mistrovství ČR ve sprintrally K4 Pohár ČR v rally Vsetín, 24. 25. ŘÍJNA 2008 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Obsah ZU: 1. Program 2. Organizace

Více

RO č. 64 2010 03-22 strana č.1

RO č. 64 2010 03-22 strana č.1 z 64. schůze Rady obce Hukvaldy, konané dne 22. 3. 2010 Číslo Usnesení Text usnesení Pro Proti Zdr. Zodp. Termín 64 1810 Bere na Kontrolu usnesení z 42. schůze rady ze dne 27.11.2008, z 52. schůze rady

Více

Program cyklistických akcí v Čechách, na Moravě a ve Slezsku pořádaných jednotlivými spolky v roce 2011, včetně IVCA Rallye

Program cyklistických akcí v Čechách, na Moravě a ve Slezsku pořádaných jednotlivými spolky v roce 2011, včetně IVCA Rallye Program cyklistických akcí v Čechách, na Moravě a ve Slezsku pořádaných jednotlivými spolky v roce 2011, včetně IVCA Rallye Leden Sobota 1.1.2011, České Budějovice, Novoroční jízda na bicyklech na Hlubokou

Více

VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI

VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI Kde nás hledat? www.vychodni-morava.cz Témata Přehled o regionu Aktivní dovolená Lázně, wellness Novinky, zajímavosti, akce Kroměříž brána k Východní Moravě Praha Kroměříž

Více

Carlsbad Classic 2014

Carlsbad Classic 2014 Carlsbad Classic 2014 Setinová soutěž veteránů a youngtimerů v České republice Oficiální pravidla Preambule Carlsbad Classic je prezentací historicky důležitých vozidel s testy, které jsou nastaveny tak,

Více

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI.

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI. Rolo Liga 2014 + Mistrovství České republiky v dlouhém závodě PROPOZICE + POKYNY POŘADATELÉ: LEGÁTOVI + LIPENŠTÍ DRACI PAVEL LEGÁT - TEL: +420 728 203 250 ÚČAST: ČLENOVÉ ČESKÉHO SVAZU KOLOBĚHU, ZAHRANIČNÍ

Více

2. RALLYE ŠUMAVA LEGEND 29. 4. 2016 30. 4. 2016

2. RALLYE ŠUMAVA LEGEND 29. 4. 2016 30. 4. 2016 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 2. RALLYE ŠUMAVA LEGEND 29. 4. 2016 30. 4. 2016 OBSAH: 1. Úvod 1 2. Organizace 1 3. Program 2 4. Přihlášky 3 5. Pojištění 4 6. Reklama a označení 4 7. Pneumatiky 4 8. Seznamovací jízdy

Více

KALENDÁŘ AKCÍ AKHV v ÚAMK 2008 www. akhv. cz

KALENDÁŘ AKCÍ AKHV v ÚAMK 2008 www. akhv. cz KALENDÁŘ AKCÍ AKHV v Ú 2008 www. akhv. cz Datum Pořadatel Název Místo konání Charakter Pozn. Kontakt LEDEN 1. VCC Č.Budějovice LEDOVÁ JÍZDA tradiční České Budějovice cíl restaurace motocyklová vyjíždka

Více

K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY

K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY K. HISTORICKÉ AUTOMOBILY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Definice historického automobilu (HA) Historický vůz je takový vůz, který lze zařadit do některé z kategorií nebo formulí uvedených v Příloze K MSŘ FIA.

Více

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 9. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 19. 5. 2015

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 9. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 19. 5. 2015 Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 9. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 19. 5. 2015 164/9/RM/2015 Stav školství ve městě, úroveň předškolní výchovy, úroveň mimoškolní činnosti Zprávy

Více

Zvláštní ustanovení. Libínské Sedlo Prachatice Prachatice 5. 7. září 2014

Zvláštní ustanovení. Libínské Sedlo Prachatice Prachatice 5. 7. září 2014 Zvláštní ustanovení Mezinárodní mistrovství České republiky v závodech do vrchu Mistrovství České republiky v závodech do vrchu Mezinárodní mistrovství České republiky v závodech historických automobilů

Více

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla

Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla Výroční zpráva o činnosti Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla školní rok 2014/2015 Část A Charakteristika školy 1. Základní umělecká škola Rudolfa Firkušného Komenského 305 763 61 Napajedla

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

80. VÝPIS Z USNESENÍ

80. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 80. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 23.03.2009 1453/2009 80. RM V doporuč u j e ZM vzít na vědomí petici podanou dne 06.03.2009, 1454/2009

Více

DOPRAVNÍ SOUTĚŽE MLADÝCH CYKLISTŮ

DOPRAVNÍ SOUTĚŽE MLADÝCH CYKLISTŮ P R O P O Z I C E KRAJSKÉHO KOLA DOPRAVNÍ SOUTĚŽE MLADÝCH CYKLISTŮ O Putovní pohár hejtmana Jihomoravského kraje ZŠ a MŠ Brno, Pastviny č. 70 17. a 18. května 2012 Vážení přátelé dopravní výchovy, dovolte

Více

Př. 2 - Poplatky. Příloha 2. Pořádání poháru nebo jiného seriálu ,- Pořádání značkového poháru ,-

Př. 2 - Poplatky. Příloha 2. Pořádání poháru nebo jiného seriálu ,- Pořádání značkového poháru ,- Příloha 2 POPLATKY FAS AČR 1. Zápisy do kalendáře ME poplatek pro FIA + 14.000,- MEZ poplatek pro FIA + 9.500,- Zónový podnik poplatek pro FIA + 6.000,- M ČR, volný podnik (mimo slalom a drifting) 5.000,-

Více

14. DAHLIE RALLYE ROŽNOV

14. DAHLIE RALLYE ROŽNOV CAMPING CLUB KČT TJ ROŽNOV pod Radhoštěm Vás zve na Mezinárodní setkání přátel campingu a caravaningu zemí V4 Česka, Maďarska, Polska a Slovenska 14. DAHLIE RALLYE ROŽNOV 2010 2.9. 6.9.2010 Česká republika,

Více

PUTOVÁNÍ S POSELSTVEM Z ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA

PUTOVÁNÍ S POSELSTVEM Z ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA JIHOČESKÝ KRAJ a KLUB ČESKÝCH TURISTŮ STŘEDOČESKÁ OBLAST, OBLAST JIŽNÍ ČECHY OBLAST PLZEŇSKÉHO KRAJE, KARLOVARSKÝ KRAJ ve spolupráci s jednotlivými odbory KČT pod záštitou EVROPSKÉ ASOCIACE TURISTICKÝCH

Více

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5.

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková,, p.marcela Košáková,

Více

PROPOZICE. Český pohár staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí Hledáme nové talenty - finále. 5. - 6. března 2016 Jilemnice

PROPOZICE. Český pohár staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí Hledáme nové talenty - finále. 5. - 6. března 2016 Jilemnice PROPOZICE Český pohár staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí Hledáme nové talenty - finále 5. - 6. března 2016 Jilemnice Pořadatel: ČKS SKI Jilemnice Místo: Jilemnice Datum: 5.-6. března

Více

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů)

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) 1. Rada města Dobrušky schvaluje provedení rozpočtových

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS CYKLOTRASY 67 KM Pátek 11. 9. 2015 16:30 20:00 Příjezd účastníků, registrace a ubytování Masarykova kolej, Thákurova 1, 160 41, Praha 6. Účastnící obdrží startovní balíček s

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ I/2016 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní sítě

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

PLÁN ČINNOSTI NAŠEHO ODBORU NA I. ČTVRTLETÍ 2016

PLÁN ČINNOSTI NAŠEHO ODBORU NA I. ČTVRTLETÍ 2016 Klub českých turistů odbor TJ Spartak Přerov PLÁN ČINNOSTI NAŠEHO ODBORU NA I. ČTVRTLETÍ 2016 1.1. NOVOROČNÍ VÝSTUP NA ČEKYŇSKÝ KOPEC, 25.ročník, IVV. Pá Hvězdicový výstup. Způsob výstupu i trasa dle volby

Více

PROPOZICE A ORGANIZAČNÍ ŘÁD

PROPOZICE A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PROPOZICE A ORGANIZAČNÍ ŘÁD Mezinárodní závody amatérů osobních vozů na okruzích CARBONIA CUP 2011 1. CARBONIA CUP 2011 Pořádá Carbonia Racing a Karting Klub, o.s., který vypisuje podnik 6-ti závodů amatérů

Více

ROZPIS 45. ročníku Karlova běhu České spořitelny

ROZPIS 45. ročníku Karlova běhu České spořitelny Petr Čech Sport, s.r.o. LK Slovan Karlovy Vary Město Boží Dar Město Abertamy ROZPIS 45. ročníku Karlova běhu České spořitelny Karlův běh Memoriál Jana Pravečka 20. 2. 2016 Závod Ligy dálkových běhů Karlův

Více