č. OLP/548/2010 uzavřený mezi těmito smluvními stranami: 1. Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2a, Liberec 2 IČ:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č. OLP/548/2010 uzavřený mezi těmito smluvními stranami: 1. Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 IČ: 70891508"

Transkript

1 Dodatek č. 9 ke Smlouvě o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku 2010 do roku 2014 uzavřený mezi těmito smluvními stranami: č. OLP/548/ Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2a, Liberec 2 IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: /0100 Martinem Půtou, hejtmanem a 2. Obchodní společnost: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s. Se sídlem: Mrštíkova 3, Liberec III IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: /0100 Zastoupená:, předsedou představenstva Doc. PhDr. Davidem Václavíkem, Ph.D., místopředsedou představenstva zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 372 takto: Článek I. Předmět dodatku 1) Smluvní strany uzavřely dne smlouvu o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku 2010 do roku 2011 č. OLP/548/2010 (dále jen smlouva). K této smlouvě bylo uzavřeno pět dodatků a dne uzavřely smluvní strany dohodu o narovnání. Dne byl ke smlouvě uzavřen dodatek č. 6, dne dodatek č. 7 a dne byl ke smlouvě uzavřen dodatek č. 8. 2) Tento Dodatek č. 9 ke smlouvě byl přijat z důvodu stanovení výše příspěvku objednatele na úhradu prokazatelné ztráty pro období roku 2014 a z důvody změny smluvních přepravních a tarifních podmínek dopravce. Strana 1 (celkem 7)

2 Článek II. Změny smlouvy 1) Dodatkem č. 9 se mění přílohy č. 2., 3., 4. a 5. smlouvy. Nová znění příloh č. 2., 3., 4. a 5. jsou přílohami tohoto dodatku. Článek III. Závěrečná ustanovení 1) Tento Dodatek č. 9 se vyhotovuje ve třech stejnopisech, z nichž Liberecký kraj obdrží dva a Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s. jeden. 2) Tento Dodatek č. 9 byl schválen usnesením Rady Libereckého kraje č. 680/14/RK ze dne V Liberci dne V Liberci dne V Liberci dne. Martin Půta hejtman Roman Šotola Doc.PhDr. David Václavík, Ph.D. předseda představenstva místopředseda představenstva Strana 2 (celkem 7)

3 PŘÍLOHA Č. 2 Nedílnou součástí Smlouvy o závazku veřejné služby a úhradě prokazatelné ztráty v provozu městské hromadné dopravy jsou Smluvní přepravní podmínky. Smluvní přepravní podmínky integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL) Na základě zákona č.111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, zákona č.266/1994 Sb., o drahách, ve znění pozdějších předpisů dle vyhlášky Ministerstva dopravy a spojů č.175/2000 Sb., o přepravním řádu pro veřejnou drážní a silniční dopravu vyhlašuje Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s. Smluvní přepravní podmínky IDOL pro veřejnou osobní přepravu. Koordinátorem Integrovaného dopravního systému IDOL je firma KORID LK, spol. s r.o. Platné Smluvní přepravní podmínky IDOL pro veřejnou osobní přepravu jsou vydány pod č. j.: 1801/2013 a jsou platné od Smluvní přepravní podmínky IDOL pro veřejnou osobní přepravu jsou k dispozici na informačním centru dopravce, webových stránkách a obvyklých vývěsních místech. V Liberci dne:... Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s. Doc. PhDr. Davidem Václavíkem, PhD. předsedou představenstva místopředsedou představenstva Strana 3 (celkem 7)

4 PŘÍLOHA Č. 3 Nedílnou součástí Smlouvy o závazku veřejné služby a úhradě prokazatelné ztráty v provozu městské hromadné dopravy jsou Tarifní podmínky. Tarifní podmínky Na základě 4a odst. 1 zákona č. 265/1991 Sb., o působnosti orgánů České republiky v oblasti cen, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s 11 odst. 1 a 102 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní nařízení), ve znění pozdějších předpisů a dle aktuálního Výměru MF č. 01/2013 (seznam zboží s regul. cenami) a podle 7 a 59 odst. 1 písm. k) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů vydává: a) Rada města Liberce Nařízení Statutárního města Liberec, kterým stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci b) Rada města Jablonce nad Nisou Nařízení města Jablonce nad Nisou, kterým stanovuje Tarif městské dopravy v Jablonci nad Nisou c) Rada Libereckého kraje Nařízení Libereckého kraje, kterým stanovuje Integrovaný tarif veřejné dopravy Libereckého kraje Pro rok 2014 platí následující Nařízení Statutárního města Liberec: č. 2/2013 ze dne (účinnost od ) a č. 1/2014 ze dne (účinnost od ) Pro rok 2014 platí následující Nařízení Statutárního města Jablonce nad Nisou: č. 1/2012 ze dne (účinnost od ) č. 1/2014 ze dne (účinnost od ) Pro rok 2014 platí následující Nařízení Libereckého kraje: č. 21/2013 ze dne (účinnost od ) Tarifní podmínky pro městskou dopravu jsou k dispozici na informačním centru dopravce, Libereckého kraje, Statutárního města Liberec a města Jablonce nad Nisou, webových stránkách a obvyklých vývěsních místech. V Liberci dne... Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s. předsedou představenstva Doc. PhDr. Davidem Václavíkem, PhD. místopředsedou představenstva Strana 4 (celkem 7)

5 MAXIMÁLNÍ VÝŠE KOMPENZACE, KTEROU JE OBJEDNATEL POVINEN UHRADIT DOPRAVCI PŘÍLOHA Č. 4 (PLATNOST OD DO ) DOPRAVCE: DOPRAVNÍ PODNIK MĚST LIBERCE A JABLONCE NAD NISOU, A.S. Dle znění bodu č. 1 článku III. smlouvy je Objednatel povinen uhradit Dopravci prokazatelnou ztrátu ve veřejné linkové dopravě (dále jen ztráta), vzniklou z důvodu plnění závazku veřejné služby za kalendářní období od 1. ledna 2014 do 31. prosince 2014 ve výši ,- (slovy: osmmilionůtřistajedenácttisícosmsetosmdesátkorunčeských). Kompenzace pro soubor linek je stanovena jako rozdíl mezi součtem ekonomicky oprávněných nákladů a upraveného přiměřeného zisku a mezi dosaženými tržbami a výnosy, které se vážou k provozované dopravě (doplňkové služby, prodej autobusů apod.). Od 1. ledna 2014 je Objednatel povinen uhradit Dopravci zálohu na ztrátu za dojezdy do zón s MHD (protarifovací část) ve výši ,- (slovy: jedenmiliondvěstětisíckorun českých). Tato částka bude Dopravci uhrazena ve dvanácti měsíčních splátkách ve výši ,- (slovy: stotisíckorunčeských) za každý měsíc provozu IDOL do konce roku Částka řeší dofinancování ztráty za dojezdy do zón s MHD v Jablonci nad Nisou v rámci zapojení Dopravce do IDOL, proto není předmětem DPH. Výše částky je vypočítána na základě pravidel, se kterými byl Dopravce seznámen a souhlasí s nimi. Na základě vyhodnocení skutečnosti roku 2014 bude uhrazen rozdíl mezi skutečnou protarifovací ztrátou v roce 2014, vypočítanou dle uvedených pravidel, a Objednatelem uhrazenými zálohami ve výši ,-. V případě, že skutečná protarifovací ztráta za rok 2014 bude nižší než ,-, uhradí Dopravce rozdíl Objednateli, v opačném případě uhradí rozdíl Objednatel Dopravci. Úhrada proběhne na základě vyúčtování, které zašle Objednatel Dopravci po zjištění skutečnosti roku 2014, a to do Úhrada ztráty z provozu IDOL není součástí stanovené maximální výše prokazatelné ztráty ve veřejné linkové dopravě. V Liberci dne. V Liberci dne... Dopravce : Dopravní podnik měst Liberce a Liberecký kraj Jablonce nad Nisou, a.s.... předsedou představenstva Doc. PhDr. Davidem Václavíkem, PhD. Martinem Půtou místopředsedou představenstva hejtmanem Strana 5 (celkem 7)

6 PŘEDBĚŽNÝ ODBORNÝ ODHAD PROKAZATELNÉ ZTRÁTY (PLATNOST OD DO ) DOPRAVCE: DOPRAVNÍ PODNIK MĚST LIBERCE A JABLONCE NAD NISOU, A.S. Výkaz nákladů a tržeb z přepravní činnosti (dle Nařízení Vlády ČR č. 493/2004 Sb.) PŘÍLOHA Č. 5 Náklady z přepravní činnosti dopravní organizace celkem - předpoklad na období 1-12/2014 celkem soubor linek za hranicí územního obvodu města Jablonec nad Nisou (linky , , , , , , , ) Položka Řádek Pohonné hmoty 1 Pryžové obruče 2 Ostatní přímý materiál 3 Přímé mzdy 4 Odpisy 5 Leasing (pronájem) 6 Opravy a údržba 7 Silniční daň 8 Pojištění zákonné odpovědnosti 9 Autobusy Ostatní přímé náklady Cestovné 10 Odvody do fondů 11 Jiné ostatní přímé náklady 12 Režijní náklady 13 Náklady celkem (ř. 1 až ř. 13) 14 Počet autobusů 15 Ujeté km dle jízdního řádu (tis. km) 16 Autobusová doprava linková městská tis. /km Tržby z přepravní činnosti za spoj, případně soubor spojů (linek) - předpoklad na období 1-12/2014 Autobusová doprava linková Položka Řádek Městská tis. /km Tržby bez DPH celkem 1 z toho jízdné 2 z toho jiné tržby 3 Dotace do tržeb celkem 4 Tržby Dotace od obcí a měst (MD) 5 od krajských úřadů 6 Dotace na obnovu autobusů 7 Přepravní výkony (tis.oskm) 8 Ujeté km (tis.km) dle jízdního řádu 9 Ujeté km (tis.km) příst., odst. a přejezdové 10 Průměrné obsazení autobusu (osoby) (ř.8 / ř.9) 11 Počet vozidel 12 Strana 6 (celkem 7)

7 A) Vstupní údaje Ukazatel Měrné jednotky Vstupní údaje Počet autobusů v PAD ks Ujeté km km Průměrná cena autobusu Úplné vlastní náklady Náklady na 1 ujetý km Tržby a výnosy (bez DPH) Tržby na jeden ujetý km Účetní ztráta Sazba daně z příjmu % Odpisy autobusů Dotace na pořízení autobusů Ujeté km zahrnuté v systému ZDO Libereckého kraje km B) Výpočet přiměřeného zisku odhad 2014 Ukazatel Měrné jednotky Výpočet Přiměřený zisk celkem DSOJ + KÚ Přiměřený zisk KÚ Přiměřený zisk - na 1 km /km Přiměřený zisk na 1 km - upravený /km C) Výpočet prokazatelné ztráty Ukazatel Měrné jednotky Výpočet Prokazatelná ztráta na společnost Prokazatelná ztráta pro Liberecký kraj D) Cena dopravního výkonu na 1 ujetý km Ukazatel Měrné jednotky Výpočet Cena výkonu na 1 km vč.přim.zisku Cena výkonu na 1 km bez přim.zisku V Liberci dne Dopravce: Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s Doc.PhDr. Davidem Václavíkem, PhD. předsedou představenstva místopředsedou představenstva Strana 7 (celkem 7)

č. OLP/159/2009 uzavřené dne 25.2.2009 mezi Libereckým krajem a COMPAG SEVER s.r.o.

č. OLP/159/2009 uzavřené dne 25.2.2009 mezi Libereckým krajem a COMPAG SEVER s.r.o. Dodatek č. 1 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku

Více

č. OLP/156/2009 2. Obchodní společnost: KAD, spol. s r.o. Krkonošská automobilová doprava Vrchlabí Vápenická 475, 543 01 Vrchlabí IČ: 49812947

č. OLP/156/2009 2. Obchodní společnost: KAD, spol. s r.o. Krkonošská automobilová doprava Vrchlabí Vápenická 475, 543 01 Vrchlabí IČ: 49812947 Dodatek č. 5 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého pro období od roku 2004

Více

č. OLP/158/2009 uzavřené dne mezi Libereckým krajem a OSNADO spol. s r.o.

č. OLP/158/2009 uzavřené dne mezi Libereckým krajem a OSNADO spol. s r.o. Dodatek č. 3 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého pro období od roku 2004

Více

č. OLP/159/2009 zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8051 takto: Článek I. Předmět dodatku

č. OLP/159/2009 zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 8051 takto: Článek I. Předmět dodatku Dodatek č. 8 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje pro období od roku

Více

(dále jen dopravce, společně s objednatelem dále jen Smluvní strany )

(dále jen dopravce, společně s objednatelem dále jen Smluvní strany ) č.j.: č.ev.: výtisk č... Dodatek č.1 Ke smlouvě o závazku veřejné služby v drážní osobní dopravě ve veřejném zájmu k zajištění základní dopravní obslužnosti části území Libereckého kraje na vymezené výkony

Více

č. OLP/156/2009 uzavřené dne 3.3.2009 mezi Libereckým krajem a KAD, spol. s r.o. Krkonošská automobilová doprava

č. OLP/156/2009 uzavřené dne 3.3.2009 mezi Libereckým krajem a KAD, spol. s r.o. Krkonošská automobilová doprava Dodatek č. 1 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého pro období od roku 2004

Více

Liberecký kraj a Dopravní podnik města Liberce, a.s.

Liberecký kraj a Dopravní podnik města Liberce, a.s. Liberecký kraj a Dopravní podnik města Liberce, a.s. Smlouva o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého kraje

Více

Liberecký kraj a TRANSCENTRUM bus s.r.o.

Liberecký kraj a TRANSCENTRUM bus s.r.o. Liberecký kraj a TRANSCENTRUM bus s.r.o. Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje číslo smlouvy:

Více

Posouzení Plánu dopravní obslužnosti Libereckého kraje, Aktualizace pro období 2012-18

Posouzení Plánu dopravní obslužnosti Libereckého kraje, Aktualizace pro období 2012-18 Posouzení Plánu dopravní obslužnosti Libereckého kraje, Aktualizace pro období 2012-18 Zadavatel: KORID LK, spol. s r.o., U Jezu 642/2a, Liberec 2 Hodnotitel: doc. Ing. Miroslav Žižka, Ph.D., Technická

Více

TARIF INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU LIBERECKÉHO KRAJE (TARIF IDOL)

TARIF INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU LIBERECKÉHO KRAJE (TARIF IDOL) TARIF INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU LIBERECKÉHO KRAJE (TARIF IDOL) OBSAH : 1. Úvodní ustanovení... 2 2. Základní pojmy... 2 3. Přehled jízdních dokladů IDOL, kategorií cestujících a druhů jízdného...

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážení akcionáři, vážení občané,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážení akcionáři, vážení občané, 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA ÚVODNÍ SLOVO Vážení akcionáři, vážení občané, dovolte, abych Vám předložil Výroční zprávu akciové společnosti Silnice LK za rok 2012, ve které bych Vás chtěl informovat o tom, jak si

Více

Liberecký kraj a Die Länderbahn GmbH DLB, organizační složka

Liberecký kraj a Die Länderbahn GmbH DLB, organizační složka Liberecký kraj a Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné drážní osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje číslo smlouvy: OLP/2564/2016

Více

I. Smluvní strany. II. Všeobecná ustanovení

I. Smluvní strany. II. Všeobecná ustanovení SMLOUVA o veřejných službách v přepravě cestujících na rok 2017 uzavřená ve smyslu zák. č. 194/2010 Sb. o veřejných službách v přepravě cestujících a o změně dalších zákonů, v platném znění a podle 1746,

Více

Činnost společnosti ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s.

Činnost společnosti ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s. 2014 14 Činnost společnosti ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s. Pro podnikání v oblasti pravidelné autobusové dopravy je v posledních letech typický trvale klesající počet přepravených cestujících a snaha o

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 3. 2016 Bod pořadu jednání: Zpráva o hospodaření a stavu majetku společnosti Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce,

Více

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /xxxx/2015

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /xxxx/2015 Smluvní strany: S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /xxxx/2015 schválená Radou Libereckého kraje dne xxx, usnesením č. xxx/15/rk Liberecký

Více

Integrované dopravní systémy-m

Integrované dopravní systémy-m Integrované dopravní systémy-m 11. Financování MHD doc. Ing. Miloslav Řezáč, Ph.D. Katedra dopravního stavitelství, Fakulta stavební, VŠB-TU Ostrava Dopravní obslužnost Nedotovaná - komerční Dotovaná -

Více

Z á p i s č. 21 z 21. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 21. 12. 2015

Z á p i s č. 21 z 21. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 21. 12. 2015 Z á p i s č. 21 z 21. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 21. 12. 2015 Přítomno: Omluveni: Ověřovatelé: Zapisovatelka: 7 členů rady kraje (dle přiložené prezenční listiny), Mgr. Marie

Více

Smluvní přepravní podmínky Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (SPP IDOL)

Smluvní přepravní podmínky Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (SPP IDOL) Smluvní přepravní podmínky Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (SPP IDOL) 1. Na základě zákona č.111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 266/1994 Sb., o

Více

MEMORANDUM. Bedřichov. Jablonec nad Nisou. Janov nad Nisou. Lučany nad Nisou. Nová Ves nad Nisou. Pulečný. Rychnov u Jablonce nad Nisou

MEMORANDUM. Bedřichov. Jablonec nad Nisou. Janov nad Nisou. Lučany nad Nisou. Nová Ves nad Nisou. Pulečný. Rychnov u Jablonce nad Nisou Důvodová zpráva Memorandum o pokračování spolupráce při zajišťování dopravní obslužnosti veřejnou hromadnou dopravou v územních obvodech členských obcí Dopravního sdružení obcí Jablonecka Veřejná doprava

Více

D O D A T E K Č. 1. Krajský úřad. Číslo objednatele: 2721/2009

D O D A T E K Č. 1. Krajský úřad. Číslo objednatele: 2721/2009 Krajský úřad Číslo objednatele: 2721/2009 D O D A T E K Č. 1 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ DRÁŽNÍ OSOBNÍ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMNÍHO OBVODU ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

1. Smluvní přepravní podmínky Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL)

1. Smluvní přepravní podmínky Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL) 1. Smluvní přepravní podmínky Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje (IDOL) 1. Na základě zákona č.111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 266/1994 Sb., o

Více

ORGANIZACE A ŘÍZENÍ MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Financování MHD

ORGANIZACE A ŘÍZENÍ MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Financování MHD ORGANIZACE A ŘÍZENÍ MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY Financování MHD DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST Nedotovaná -komerční Dotovaná - v závazku veřejné služby ZÁVAZEK VEŘEJNÉ SLUŽBY závazek, který dopravce přijal ve veřejném

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor dopravy V Písku dne: 20.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Oprava usnesení č. 261/11. NÁVRH USNESENÍ a) Zastupitelstvo města po překalkulaci

Více

Stanovení minimální ceny dopravního výkonu ve veřejné linkové autobusové dopravě. Liberecký kraj

Stanovení minimální ceny dopravního výkonu ve veřejné linkové autobusové dopravě. Liberecký kraj Stanovení minimální ceny dopravního výkonu ve veřejné linkové autobusové dopravě Liberecký kraj Zadavatel: Krajský úřad Libereckého kraje Řešitel: Fakulta dopravní ČVUT v Praze 26. února 214 Výzkumná zpráva

Více

DODATEK Č. 14 OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE NA. Smluvní strany. Krajský úřad. Číslo objednatele: 1475/2006 Číslo dopravce:

DODATEK Č. 14 OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE NA. Smluvní strany. Krajský úřad. Číslo objednatele: 1475/2006 Číslo dopravce: Krajský úřad Číslo objednatele: 1475/2006 Číslo dopravce: DODATEK Č. 14 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

TEPLICE. Smluvní strany. Krajský úřad. Číslo objednatele: 1476/2006 Číslo dopravce:

TEPLICE. Smluvní strany. Krajský úřad. Číslo objednatele: 1476/2006 Číslo dopravce: Krajský úřad Číslo objednatele: 1476/2006 Číslo dopravce: DODATEK Č. 13 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

Dodatek č. 16 ke S M L O U V Ě

Dodatek č. 16 ke S M L O U V Ě Dodatek č. 16 ke S M L O U V Ě O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY A ÚHRADĚ PROKAZATELNÉ ZTRÁTY Z PROVOZU MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY VE STATUTÁRNÍM MĚSTĚ ÚSTÍ NAD LABEM uzavřený mezi Statutárním městem Ústí nad Labem

Více

DODATEK Č. 9 KE SMLOUVĚ O FINANČNÍ SPOLUPRÁCI PŘI ZAJIŠŤOVÁNÍ PŘÍMĚSTSKÉ DOPRAVY VEŘEJNOU LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVOU

DODATEK Č. 9 KE SMLOUVĚ O FINANČNÍ SPOLUPRÁCI PŘI ZAJIŠŤOVÁNÍ PŘÍMĚSTSKÉ DOPRAVY VEŘEJNOU LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVOU Krajský úřad Číslo Ústeckého kraje: Číslo Obce: 14/SML1717 DODATEK Č. 9 KE SMLOUVĚ O FINANČNÍ SPOLUPRÁCI PŘI ZAJIŠŤOVÁNÍ PŘÍMĚSTSKÉ DOPRAVY VEŘEJNOU LINKOVOU OSOBNÍ DOPRAVOU uzavřený níže zmíněného dne,

Více

Ceník Internetového připojení

Ceník Internetového připojení Ceník Internetového připojení Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných podmínek (VP) A. Tarify služby Internetové připojení Tarif Rychlost Cena (bez DPH) / zúčt. období Cena (včetně DPH) / zúčt. období

Více

Veřejná doprava v Libereckém kraji. Ing. Petr Prokeš, KORID LK

Veřejná doprava v Libereckém kraji. Ing. Petr Prokeš, KORID LK Veřejná doprava v Libereckém kraji Ing. Petr Prokeš, KORID LK Veřejná doprava v LK Dálková železniční doprava - Objednatel: stát - MD ČR - Dopravce: České dráhy, a.s. - 4 vozební ramena - Doplnění systému:

Více

veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje Článek I. Předmět a účel smlouvy

veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje Článek I. Předmět a účel smlouvy S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové neinvestiční dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje č. OLP/1097/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne 21. 5. 2013 usnesením č. 825/13/RK Smluvní strany

Více

Smlouva o zajištění stabilního financování regionální železniční osobní dopravy

Smlouva o zajištění stabilního financování regionální železniční osobní dopravy Příloha č. 1 III. Smlouva o zajištění stabilního financování regionální železniční osobní dopravy Česká republika zastoupená Mgr. Bohuslavem Sobotkou, předsedou vlády ČR, Ing. Danem Ťokem, ministrem dopravy

Více

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2015 Semilsko, Jilemnicko, Turnovsko

ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2015 Semilsko, Jilemnicko, Turnovsko ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2015 Semilsko, Jilemnicko, Turnovsko KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 V Liberci dne 1. 12. 2015 Seznam změn platných

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě

Dodatek č. 1 ke Smlouvě Dodatek č. 1 ke Smlouvě o veřejných službách v přepravě cestujících veřejnou linkovou (autobusovou) dopravou k zajištění dopravní obslužnosti Statutárního města Ústí nad Labem a jeho příměstských oblastí

Více

(dále jen jako Ústecký kraj )

(dále jen jako Ústecký kraj ) Smlouva o spolupráci a podmínkách úhrady finančního příspěvku při vzájemném zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou mezi Ústeckým a Libereckým krajem ÚK: číslo smlouvy LK: číslo smlouvy

Více

ORGANIZACE A ŘÍZENÍ MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Financování MHD

ORGANIZACE A ŘÍZENÍ MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY. Financování MHD ORGANIZACE A ŘÍZENÍ MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY Financování MHD DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST Nedotovaná -komerční Dotovaná - v závazku veřejné služby ZÁVAZEK VEŘEJNÉ SLUŽBY závazek, který dopravce přijal ve veřejném

Více

Dodatek číslo 17 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/17 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě

Dodatek číslo 17 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/17 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě Příloha návrhu č. 209/ZK/18 Dodatek číslo 17 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/17 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě dle ust. 39 až 39b zákona č. 266/1994

Více

NA VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST

NA VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST Krajský úřad Číslo objednatele: 1473/2006 Číslo dopravce: DODATEK Č. 13 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

Čl. V. Územní působnost nadace. Účel nadace

Čl. V. Územní působnost nadace. Účel nadace Statut Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor Čl. I Založení nadace Nadace Fond pro záchranu a obnovu Jizerských hor byla registrována dne 12.5.1993 Okresním úřadem v Liberci pod čj. RF/VO-209R/93.

Více

Ústecký kraj a Liberecký kraj

Ústecký kraj a Liberecký kraj Ústecký kraj a Liberecký kraj Smlouva o finanční spolupráci ve veřejné linkové osobní dopravě pro rok 2017 ÚK: číslo smlouvy 17/SML0754 LK: číslo smlouvy OLP/688/2017 SMLOUVA O FINANČNÍ SPOLUPRÁCI VE VEŘEJNÉ

Více

ČLÁNEK 1 ÚČEL A PŘEDMĚT SMLOUVY

ČLÁNEK 1 ÚČEL A PŘEDMĚT SMLOUVY 2. Tato smlouva je uzavřena na základě výsledků zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky Dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje veřejnými službami v přepravě cestujících veřejnou

Více

Zpráva o přepočtu ceny dopravního výkonu v MHD Česká Lípa pro rok 2015. Zpracoval: Ing. Luboš Weiss Dne: 1. července 2015 Přílohy: -

Zpráva o přepočtu ceny dopravního výkonu v MHD Česká Lípa pro rok 2015. Zpracoval: Ing. Luboš Weiss Dne: 1. července 2015 Přílohy: - Zpráva o přepočtu ceny dopravního výkonu v MHD Česká Lípa pro rok 2015 Zpracoval: Ing. Luboš Weiss Dne: 1. července 2015 Přílohy: - Obsah: 1. Základní informace a princip výpočtu ceny dopravního výkonu

Více

Dodatek č. 4. uzavřené níže zmíněného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami:

Dodatek č. 4. uzavřené níže zmíněného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: Dodatek č. 4 SMLOUVY O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE MĚSTSKÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ OSTATNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI MĚSTA ČESKÁ LÍPA NA VYMEZENÝCH LINKÁCH MĚSTA ČESKÁ LÍPA A OBCE SOSNOVÁ uzavřené níže

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Zadavatel zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu (II. kategorie)

Více

Cenový věstník MINISTERSTVO FINANCÍ. Ročník XLIII. V Praze dne 30. listopadu 2015 částka 12

Cenový věstník MINISTERSTVO FINANCÍ. Ročník XLIII. V Praze dne 30. listopadu 2015 částka 12 Cenový věstník MINISTERSTVO FINANCÍ Ročník XLIII. V Praze dne 30. listopadu 2015 částka 12 Obsah Výměr MF č. 01/2016 ze dne 27. listopadu 2015, kterým se vydává seznam zboží s regulovanými cenami Cenový

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 Odbor dopravy V Písku dne: 21.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Cenový dodatek pro rok 2012 a ceník jízdného MHD Písek. NÁVRH USNESENÍ Návrhy

Více

Zpráva o přepočtu ceny dopravního výkonu v MAD Česká Lípa pro rok 2013. Zpracoval: Ing. Luboš Weiss Dne: 1. července 2013 Přílohy: -

Zpráva o přepočtu ceny dopravního výkonu v MAD Česká Lípa pro rok 2013. Zpracoval: Ing. Luboš Weiss Dne: 1. července 2013 Přílohy: - Zpráva o přepočtu ceny dopravního výkonu v MAD Česká Lípa pro rok 2013 Zpracoval: Ing. Luboš Weiss Dne: 1. července 2013 Přílohy: - Obsah: 1. Základní informace a princip výpočtu ceny dopravního výkonu

Více

Částka 4 Rozesláno dne 23. července 2018 O B S A H

Částka 4 Rozesláno dne 23. července 2018 O B S A H Ročník 2018 VĚSTNÍK p r á v n í c h p ř e d p i s ů L i b e r e c k é h o k r a j e Částka 4 Rozesláno dne 23. července 2018 O B S A H 2. Nařízení Libereckého kraje, kterým se stanovují maximální ceny

Více

100 podpořených osob

100 podpořených osob Kalkulace nákladů poskytované Název zakázky : (ze zadávací dokumentace) Zajištění služby sociální prevence "Terénní programy" v Libereckém kraji - Semilsko Název části zakázky : (ze zadávací dokumentace)

Více

Částka 4 Rozesláno dne 25. června 2013 O B S A H

Částka 4 Rozesláno dne 25. června 2013 O B S A H Ročník 2013 VĚSTNÍK p r á v n í c h p ř e d p i s ů L i b e r e c k é h o k r a j e Částka 4 Rozesláno dne 25. června 2013 O B S A H 3. Nařízení Libereckého kraje, kterým se stanovují maximální ceny veřejné

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Zkušenosti Ústeckého kraje se soutěžemi ve veřejné linkové dopravě

Zkušenosti Ústeckého kraje se soutěžemi ve veřejné linkové dopravě Doprava Ústeckého kraje Zkušenosti Ústeckého kraje se soutěžemi ve veřejné linkové dopravě Ing. Jakub Jeřábek, vedoucí oddělení dopravní obslužnosti Původní dopravní systém Původní zajištění dopravy v

Více

Podnikatelský záměr JIZERA faktoring a.s.

Podnikatelský záměr JIZERA faktoring a.s. Podnikatelský záměr JIZERA faktoring a.s. O S N O V A 1. Základní údaje o podnikatelském záměru 3 2. Základní údaje o společnosti 4 3. Potencionální klientela 5 4. Hospodaření společnosti 5 2 1. Základní

Více

Obsah. 5. Ostatní údaje 14 Kontakt Osoby odpovědné za pololetní zprávu. Pololetní zpráva 2008 1

Obsah. 5. Ostatní údaje 14 Kontakt Osoby odpovědné za pololetní zprávu. Pololetní zpráva 2008 1 V Litovli srpen 2008 Pololetní zpráva R O K 2 0 0 8 Obsah 1. Údaje o emitentovi kótovaného cenného papíru 2 Obchodní firma 2 Založení a přeměny 2 Rejstříkový soud oprávněný k vedení obchodního rejstříku

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Zadavatel zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu (II. kategorie)

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

ORGANIZAČNÍ STRUKTURA INTEGROVANÝCH DOPRAVNÍCH SYSTÉMŮ A KONTROLNÍ SYSTÉM DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI

ORGANIZAČNÍ STRUKTURA INTEGROVANÝCH DOPRAVNÍCH SYSTÉMŮ A KONTROLNÍ SYSTÉM DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ORGANIZAČNÍ STRUKTURA INTEGROVANÝCH DOPRAVNÍCH SYSTÉMŮ A KONTROLNÍ SYSTÉM DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI AN ORGANIZATIONAL STRUCTURE OF INTEGRATED TRANSPORT SYSTEMS AND A CONTROL SYSTEM OF TRANSPORT SERVICE Jan

Více

4. Analýza současného stavu dopravní obslužnosti

4. Analýza současného stavu dopravní obslužnosti 4. Analýza současného stavu dopravní obslužnosti Aktivita 5 Dokončení analýzy stávající dopravní obslužnosti a vztahu jednotlivých druhů dopravy Aktivity 8 - Výstup - analýza stávajícího stavu dopravní

Více

Tarif Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

Tarif Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje Tarif Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje Platí od 1. 1. 2004 Tarif IDS JMK Platí od 1. 1. 2004 Obsah: I. Úvodní ustanovení... 3 II. Základní pojmy... 3 III. Tarifní pravidla... 4 IV.

Více

Nařízení Statutárního města Liberec č. 1/2009

Nařízení Statutárního města Liberec č. 1/2009 Nařízení Statutárního města Liberec č. 1/2009 kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 2.6.2009

Více

Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2006

Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2006 Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2006 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Příloha je zpracována

Více

PV OSZO DP-A 5 / 2015 Z Á P I S. z 5. jednání PV-Odborového sdružení-zo DP hl.m. Prahy-Autobusy, konaného dne 06. 03. 2015

PV OSZO DP-A 5 / 2015 Z Á P I S. z 5. jednání PV-Odborového sdružení-zo DP hl.m. Prahy-Autobusy, konaného dne 06. 03. 2015 PV OSZO DP-A 5 / 2015 Z Á P I S z 5. jednání PV-Odborového sdružení-zo DP hl.m. Prahy-Autobusy, konaného dne 06. 03. 2015 v zasedací místnosti PV-OSZO DP-A, U Vozovny 6, Praha 10 Přítomni: pp. Pospíšil,

Více

Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2004

Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2004 Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2004 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Příloha je zpracována

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N Starosta 7. jednání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 16.9.2009 Bod pořadu jednání: 25. INFORMACE STAROSTY Věc: Informace starosty

Více

Výroční zpráva 2006. Výroční zpráva 2006. Výroční zpráva. SLOT GROUP, a. s. 2006

Výroční zpráva 2006. Výroční zpráva 2006. Výroční zpráva. SLOT GROUP, a. s. 2006 Slot Group 2 Výroční zpráva 3 SLOT GROUP, 2006 Obsah výroční zprávy 4 Úvod.......................................................................................6 Orgány společnosti a její management...7

Více

Příkazní smlouva na zajištění lékárenské pohotovostní služby č. OLP/ 4197/2017

Příkazní smlouva na zajištění lékárenské pohotovostní služby č. OLP/ 4197/2017 Příkazní smlouva na zajištění lékárenské pohotovostní služby č. OLP/ 4197/2017 uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a s odkazem na 45 odst. 2

Více

Nařízení Statutárního města Liberec č. 3/2012. Nařízení Statutárního města Liberec č. 3/2012

Nařízení Statutárního města Liberec č. 3/2012. Nařízení Statutárního města Liberec č. 3/2012 Nařízení Statutárního města Liberec č. 3/2012 kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Tarifu integrovaného dopravního systému IDOL Rada města Liberce se usnesla dne 4. prosince 2012

Více

Důvodová zpráva. 1. Úvod

Důvodová zpráva. 1. Úvod Důvodová zpráva 1. Úvod Hl. m. Praha reguluje cenu za nucené odtahy od r. 1991. Posledním platným právním předpisem v této oblasti je nařízení č. 13/2001 Sb., o maximálních cenách za nucené odtahy osobních

Více

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA

1) ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA KORID LK, spol. s r.o. Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 V Liberci dne 5.12 2016 ZMĚNY JÍZDNÍCH ŘÁDŮ 12/2016 Novoborsko: SEZNAM ZMĚN PLATNÝCH OD NEDĚLE 11.

Více

Příkazní smlouva. takto:

Příkazní smlouva. takto: Příkazní smlouva č. OLP/1291/2014 uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Liberecký kraj se sídlem U

Více

ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. ledna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. ledna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. ledna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Tarif městské dopravy v Liberci

Tarif městské dopravy v Liberci Nařízení Statutárního města Liberec č. 2/2013 kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 2. dubna

Více

Aktuální otázky v oblasti veřejné dopravy v České republice. Petr Pšenička Ministerstvo dopravy Odbor veřejné dopravy

Aktuální otázky v oblasti veřejné dopravy v České republice. Petr Pšenička Ministerstvo dopravy Odbor veřejné dopravy Aktuální otázky v oblasti veřejné dopravy v České republice Petr Pšenička Ministerstvo dopravy Odbor veřejné dopravy Aktuální témata přístupu k dopravě v ČR a EU, Zelený kruh, 24. června 2009 1 Veřejná

Více

Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2015

Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2015 Nařízení statutárního města Liberec č. 1/2015, kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 21. července

Více

Dodatek č. 5 ke smlouvě o dílo č. OR/13/20571

Dodatek č. 5 ke smlouvě o dílo č. OR/13/20571 Krajský úřad Pardubického kraje Dodatek č. 5 ke smlouvě o dílo č. OR/13/20571 na zhotovení díla Svitavská nemocnice, a. s. modernizace a přístavba psychiatrického oddělení Smluvní strany 1. Objednatel:

Více

ímorávskosi- VAA poř. čisii; Článek

ímorávskosi- VAA poř. čisii; Článek ímorávskosi- VAA poř. čisii; Článek Sídlo Zástupce IČ DIČ Bankovní spojení Číslo účtu Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 Mgr. Daniel Havlík, náměstek hejtmana kraje 70890692 CZ70890692 Česká spořitelna,

Více

Rešerše rozvoje IDS včeské republice a zásady systémového přístupu k rozvoji IDS

Rešerše rozvoje IDS včeské republice a zásady systémového přístupu k rozvoji IDS Rešerše rozvoje IDS včeské republice a zásady systémového přístupu k rozvoji IDS Ing. František Kopecký, Ph.D. Stavební fórum - Bratislava 8.3.20 Kvalitní veřejná osobní doprava v regionu je základním

Více

Dodatek číslo 7 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/07 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě

Dodatek číslo 7 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/07 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě Příloha návrhu č. 214/ZK/14 Dodatek číslo 7 ke smlouvě č. 010/09/043/00/00 evidovaný pod č. 010/09/043/00/07 o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě dle ust. 39 až 39b zákona č. 266/1994

Více

N/45/2010. vyhlašuje. konání veřejné dražby nedobrovolné. 1. Místo, datum a čas záhajení dražby. 2. Zápis účastníků dražby

N/45/2010. vyhlašuje. konání veřejné dražby nedobrovolné. 1. Místo, datum a čas záhajení dražby. 2. Zápis účastníků dražby DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/45/2010 Dražebník CZ Dražby a.s., IČ: 28701259, Mírové nám. 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem, zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l., v oddíle B, vložka 2041,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 9. 2017 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Pavel Slovák

Více

ÚSTECKÝ KRAJ Krajský úřad

ÚSTECKÝ KRAJ Krajský úřad ÚSTECKÝ KRAJ Krajský úřad Smlouva o závazku veřejné služby ve veřejné drážní osobní dopravě uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Číslo smlouvy: Článek I.

Více

Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim IČ: 48171590 POLOLETNÍ ZPRÁVA K 30.6.2004

Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim IČ: 48171590 POLOLETNÍ ZPRÁVA K 30.6.2004 Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim IČ: 48171590 POLOLETNÍ ZPRÁVA K 30.6.2004 podle zákona číslo 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu srpen 2004 Obsah strana I.

Více

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O SPOLUPRÁCI PŘI ZAJIŠŤOVÁNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI VEŘEJNOU LINKOVOU DOPRAVOU A VEŘEJNOU DRÁŽNÍ OSOBNÍ DOPRAVOU

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O SPOLUPRÁCI PŘI ZAJIŠŤOVÁNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI VEŘEJNOU LINKOVOU DOPRAVOU A VEŘEJNOU DRÁŽNÍ OSOBNÍ DOPRAVOU Číslo Ústeckého kraje: 15/SML2866 Číslo statutárního města Ústí nad Labem: [bude doplněno] DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O SPOLUPRÁCI PŘI ZAJIŠŤOVÁNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI VEŘEJNOU LINKOVOU DOPRAVOU A VEŘEJNOU

Více

PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH PRAVIDLA PRO VÝPOČET A AKTUALIZACI CENY DOPRAVNÍHO VÝKONU

PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH PRAVIDLA PRO VÝPOČET A AKTUALIZACI CENY DOPRAVNÍHO VÝKONU PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH PRAVIDLA PRO VÝPOČET A AKTUALIZACI CENY DOPRAVNÍHO VÝKONU 1. POJMY Cena dopravního výkonu: Cena dopravního výkonu C DV příslušné období

Více

3 0 20 A V Á R P Z NÍ Č O R VÝ..r.o s o artis + C : K isk sign & t e D

3 0 20 A V Á R P Z NÍ Č O R VÝ..r.o s o artis + C : K isk sign & t e D VÝROČNÍ ZPRÁVA 2003 1 Obsah Úvodní slovo jednatele společnosti 2 Základní identifikační údaje o společnosti 4 Orgány společnosti 5 Úplná rozvaha, výkaz zisku a ztrát, výkaz cash flow 6 Vybrané části z

Více

N/80/2011. vyhlašuje. konání veřejné dražby nedobrovolné. 1. Místo, datum a čas záhajení dražby. 2. Zápis účastníků dražby

N/80/2011. vyhlašuje. konání veřejné dražby nedobrovolné. 1. Místo, datum a čas záhajení dražby. 2. Zápis účastníků dražby DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/80/2011 Dražebník CZ Dražby a.s., IČ: 28701259, Mírové nám. 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem, zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l., v oddíle B, vložka 2041,

Více

Olympik Holding, a.s. IČ 63998807

Olympik Holding, a.s. IČ 63998807 Olympik Holding, a.s. Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Holding, a.s. k 31. 12. 2007 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

PV OSZO DP-A 10/2014 Z Á P I S. z 10. jednání PV-Odborového sdružení-zo DP hl.m. Prahy-Autobusy, konaného dne 16. 05. 2014

PV OSZO DP-A 10/2014 Z Á P I S. z 10. jednání PV-Odborového sdružení-zo DP hl.m. Prahy-Autobusy, konaného dne 16. 05. 2014 PV OSZO DP-A 10/2014 Z Á P I S z 10. jednání PV-Odborového sdružení-zo DP hl.m. Prahy-Autobusy, konaného dne 16. 05. 2014 v zasedací místnosti PV-OSZO DP-A, U Vozovny 6, Praha 10 Přítomni: pp. Pospíšil,

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje podprogramu 7.2 Záchrana a obnova památek v Libereckém kraji

S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje podprogramu 7.2 Záchrana a obnova památek v Libereckém kraji S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje podprogramu 7.2 Záchrana a obnova památek v Libereckém kraji č. OLP/2215/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/105/2011

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/105/2011 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA N/105/2011 Dražebník CZ Dražby a.s., IČ: 28701259, Mírové nám. 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem, zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l., v oddíle B, vložka 2041,

Více

Nařízení statutárního města Liberec č. 2/2017

Nařízení statutárního města Liberec č. 2/2017 NAŘÍZENÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC č. 2/2017, kterým se stanovuje Tarif městské dopravy v Liberci v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy Libereckého kraje Rada města Liberce se usnesla dne 7. listopadu

Více

DODATEK č. 48! Pí^LlM ke smlouvě evidenční číslo 02046/2006/DSH

DODATEK č. 48! Pí^LlM ke smlouvě evidenční číslo 02046/2006/DSH KUÍ1SP08QUFBN MORAVSKO;. LEZSK ' vh l J - KRAJSKÝ OŘAD' DODATEK č. 48! Pí^LlM ke smlouvě evidenční číslo 02046/2006/DSH o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zajištění základní dopravní

Více

D ODATEK Č. 1. č. OLP/1165/2018. schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne , usnesením č. 38/18/ZK

D ODATEK Č. 1. č. OLP/1165/2018. schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne , usnesením č. 38/18/ZK D ODATEK Č. 1 KE SMLOUVĚ O POSKYTNUTÍ DOTACE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU LIBERECKÉHO KRAJE Z FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ MINISTERSTVA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. OLP/1165/2018

Více

Úplný výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 1967. ÚSTAV SILNIČNÍ A MĚSTSKÉ DOPRAVY a.s. Praha 4, Türkova 1001, PSČ 14900

Úplný výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 1967. ÚSTAV SILNIČNÍ A MĚSTSKÉ DOPRAVY a.s. Praha 4, Türkova 1001, PSČ 14900 Úplný výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 1967 Datum zápisu: 1. května 1993 Spisová značka: B 1967 vedená u Městského soudu v Praze Obchodní firma: ÚSTAV SILNIČNÍ

Více

Z á p i s č. 1 z 1. zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 8. 1. 2013

Z á p i s č. 1 z 1. zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 8. 1. 2013 Z á p i s č. 1 z 1. zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 8. 1. 2013 Přítomno: Ověřovatelé: Zapisovatelka: 9 členů rady kraje (dle přiložené prezenční listiny),, Mgr. Karel Ulmann, Mgr. Josef Chýle

Více

Činnost společnosti ČSAD Uherské Hradiště a.s.

Činnost společnosti ČSAD Uherské Hradiště a.s. 2014 14 Činnost společnosti ČSAD Uherské Hradiště a.s. Rok 2014 znamenal pro ČSAD Uherské Hradiště další úspěšné období, ve kterém došlo jak k dalšímu rozvoji společnosti, tak bylo dosaženo výborných hospodářských

Více

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2012

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2012 PROFIL SPOLEČNOSTI Akciová společnost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáře pana Vladimíra Minaříka a dne 8.12.2003 zapsána do Obchodního rejstříku,

Více

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Smluvní strany: Kupující Česká republika Státní ústav pro kontrolu léčiv, organizační složka státu IČ: 00023817 DIČ: CZ00023817 se sídlem: Šrobárova

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 136/2012-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 136/2012-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 136/2012-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více