VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A V BRNĚ - ŘEČKOVICÍCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A 23-41 V BRNĚ - ŘEČKOVICÍCH"

Transkript

1 Statutární město Brno, městská část Brno - Řečkovice a Mokrá Hora odbor bytový Úřadu městské části Palackého náměstí 11, Brno tel.: , fax: úřední hodiny: pondělí a středa od 8 00 do hodin Výzva k předložení nabídky na plnění díla VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A V BRNĚ - ŘEČKOVICÍCH 1. Předmět díla Předmětem díla je výměna celkem 291 ks stávajících dřevěných oken a 143 ks stávajících dřevěných balkonových sestav (okno + dveře) za plastové v bytových domech Novoměstská 7-19 a Popis stávajícího stavu : Bytové domy na Novoměstské ulici 7-19 a jsou panelové objekty s pěti nadzemními podlažími. Na nich byla provedena nástavba s byty (na domě Novoměstská 7 19 jsou v nástavbě byty mezonetové, na domě Novoměstská je nástavba dvoupodlažní). Na fasádě původní části obou objektů se nacházejí zdvojená okna rozměrů 2080/1550 mm a balkonové sestavy (složené z oken rozměru 1200/1550 a dveří rozměru 880/2350 mm). Ty vykazují netěsnosti při zavírání, některá okna a dveře mají již pokřivené rámy. Předmětem zakázky je výměna celkem 291 ks dřevěných oken a 143 dřevěných balkonových sestav v původních částech obou objektů za plastové. V bytovém domě Novoměstská 7-19 bude vyměněno 21 ks oken a 63 ks balkonových sestav. V bytovém domě Novoměstská bude vyměněno 270 ks oken a 80 ks balkonových sestav. Okna a balkonové sestavy budou zdvojené a budou vyrobeny z rámů bílé barvy, maximální hodnota koeficientu tepelného prostupu celého okna bude činit Uw = 1,20 W/m2K. Popis požadovaných prací a dodávek : 1. Demontáž celkem 291 ks stávajících dřevěných oken a 143 ks stávajících dřevěných balkonových sestav (okno+dveře) v bytových domech Novoměstská 7-19 a Přesné zaměření rozměrů oken a balkonových sestav na místě tak, aby bylo možno stanovit výrobní rozměry. Rozměry oken a balkonových sestav uvedené v příloze č. 3 jsou pouze informativní, slouží pro stanovení nabídkové ceny, nikoliv pro zadání oken do výroby. 3. Výroba a montáž 291 ks nových zdvojených plastových oken s pětikomorovým rámem v barvě bílé o rozměrech jednoho okna 2080/1550 mm, s maximální hodnotou koeficientu tepelného prostupu celého okna Uw = 1,20 W/m2K. Rozměrový náčrt nového okna je v příloze č. 3, která je součástí této výzvy. Okna budou bez dělení skel a s celoobvodovým profilovým těsněním šedé barvy. Kování bude hliníkové s bezpečnostními prvky s pojistkou proti chybné manipulaci s polohovací mikroventilací.

2 4. Výroba a montáž 143 ks nových zdvojených plastových balkonových sestav s pětikomorovým rámem v barvě bílé o rozměrech okna 1200/1550 (1550/1550) mm a dveří 880/2350 mm, s maximální hodnotou koeficientu tepelného prostupu celého okna Uw = 1,20 W/m2K. Rozměrový náčrt nové balkonové sestavy je v příloze č. 3, která je součástí této výzvy. Okna a dveře budou bez dělení skel a s celoobvodovým profilovým těsněním šedé barvy. Kování bude hliníkové s bezpečnostními prvky s pojistkou proti chybné manipulaci s polohovací mikroventilací. 5. Součástí zakázky je výměna vnitřních parapetů za plastové v barvě bílé. Rozměry parapetů u oken 200/2080, u balkonových sestav 200/1200 (1500) mm a 200/880 mm. Stávající venkovní parapety měněny nebudou a budou natřeny bílou barvou bez základového nátěru (nátěru bude předcházet odstranění původní vrchní barvy - dá se odstranit osmirkováním). Nátěr bude proveden ve dvou vrstvách. 6. Bude provedeno utěsnění spár mezi výplní otvoru a zdí, zednické zapravení a oprava maleb v nejbližším vyměněných oken a balkonových sestav. Spára mezi rámem okna, balkonové sestavy a zdí bude z venkovní strany zapravena pružným tmelem, z vnitřní strany parotěsnou páskou. Dále bude provedeno seřízení namontovaných oken a balkonových sestav. 7. Nedílnou součástí díla je i zajištění bezpečnosti nájemníků i návštěv v bytových domech Novoměstská 7-19 a po dobu provádění prací. 8. Součástí díla bude i provedení úklidu a likvidace odpadů. 9. Práce budou prováděny tak, aby po jejich skončení v příslušném dni nezůstal žádný otvor bez výplně. 2. Doba a místo plnění zakázky: Předpokládaná doba provádění díla: duben až říjen Místem plnění je městská část Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, bytové domy Novoměstská 7-19 a Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů: Uchazeč v nabídce doloží doklad o oprávnění k podnikání v oblasti, která tvoří předmět zakázky, a výpis z obchodního rejstříku, je-li do něj zapsán. Podává-li nabídku více osob společně, prokáže kvalifikační předpoklady každá osoba samostatně. Uvedené doklady mohou být předloženy v kopii s ověřením pravosti. 4. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny: Nabídková cena bude zpracována na celý rozsah zakázky, faktury budou vystaveny podle skutečně provedených prací. Formulář pro sestavení nabídkové ceny je v příloze č. 1 této výzvy. Současně je třeba uvést cenu za celý rozsah zakázky v krycím listu nabídky, který je přílohou č. 2 této výzvy. Nabídková cena musí být definována jako nejvýše přípustná a musí obsahovat veškeré náklady, nutné k realizaci díla a likvidaci veškerých odpadů, vzniklých při plnění díla (včetně případného vlivu zvýšení cen materiálu a prací v období mezi uzavřením smlouvy o dílo a předáním díla). 5. Lhůta pro podávání nabídek: Lhůta pro podávání nabídek končí dnem v hodin.

3 6. Způsob hodnocení nabídek Nabídky budou hodnoceny podle následujících kritérií: 1. celková nabídnutá cena, 2. záruční lhůta, 3. lhůta (doba) plnění. 7. Podávání nabídek: Nabídky se podávají v písemné formě v obálkách označených ZAKÁZKA - VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH DŘEVĚNÝCH OKEN A BALKONOVÝCH SESTAV ZA PLASTOVÉ V BYTOVÝCH DOMECH NOVOMĚSTSKÁ 7-19 A V BRNĚ-ŘEČKOVICÍCH a na přelepeních označených razítkem uchazeče a případně podpisem uchazeče, resp. jeho statutárního zástupce. Nabídky se zasílají zadavateli doporučeně poštou na adresu, uvedenou v odstavci 8, nebo se podávají osobně na sekretariátě ÚMČ Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, a to v každý pracovní den během lhůty pro podávání nabídek od 9.00 do hodin. 8. Zadavatel: Statutární město Brno, městská část Brno - Řečkovice a Mokrá Hora, Palackého nám. 11, Brno, tel.: , fax: Prohlídka místa plnění zakázky: Prohlídku místa plnění zakázky, tedy domů Novoměstká 7 19 a Novoměstská 23 41, je možno dohodnout na tel. č Ing. Libor Šimonek, technik bytového odboru. 10. Zadávací podklady Speciální zadávací dokumentace pro provádění díla není zpracovávána. Bližší informace o zadávané zakázce poskytne pan Ing. Libor Šimonek, pracovník bytového odboru ÚMČ Brno - Řečkovice a Mokrá Hora, Palackého nám. 11, tel K nabídce dále připojte: a) Kopie certifikátů k nabízeným oknům, balkonovým sestavám a kování. b) Technické údaje nabízených oken, balkonových sestav a kování (zejména koeficient tepelného prostupu Uw). c) Informaci o již provedených obdobných zakázkách v posledních třech letech. d) Prohlášení o fyzickém seznámení se s místem plnění zakázky. 12. Další podmínky a) Zadavatel si vyhrazuje právo změnit, upřesnit nebo doplnit v průběhu výběrového řízení zadávací podmínky, a to písemně a všem účastníkům výběrového řízení shodně, nejpozději však do b) Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky. c) Zadavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit. Případné zrušení bude oznámeno písemně. d) Uchazeč nemá právo na úhradu nákladů spojených s vypracováním nabídky. e) Případné nejasnosti si musí zájemce objasnit před podáním nabídky. f) Po skončení lhůty pro podávání nabídek jsou změny v nabídce ze strany uchazeče nepřípustné. g) Zadavatel nepřipouští dílčí plnění ze strany dodavatele. h) Zadavatel požaduje minimální záruku za dílo 5 let.

4 V Brně dne Přílohy k výzvě: 1. Formulář pro sestavení nabídkové ceny 2. Krycí list nabídky 3. Rozměrový náčrt požadovaného plastového okna a balkonové sestavy Ing. Renáta Fornůsková vedoucí bytového odboru

5 Příloha č. 1: sestavení nabídkové ceny Sestavení nabídkové ceny na výměnu 291 dřevěných oken a vnitřních parapetů za plastové v bytových domech Novoměstská 7-19 a v Brně - Řečkovicích Poř.č. Text položky za 1 ks Stavební demontáže a výpomoci 1. Demontáž stávajících dřevěných oken o rozměrech 2080/1550 mm, demontáž stávajících vnitřních parapetů, včetně úklidu po bourání 2. Odvoz a likvidace starých oken a parapetů 3. Zapravení otvoru kolem plastových oken a parapetů, oprava omítky po zazdění 4. Oprava malby po zazdění plastových oken a parapetů v potřebném rozsahu 5. Zapravení spáry z venkovní strany pružným tmelem 6. Zapravení spáry z vnitřní strany parotěsnou páskou 7. Odstranění původní barvy a natření venkovních parapetů vrchní bílou barvou. Nátěr bude dvojnásobný. Nabídková celková cena pro stavební demontáže a výpomoci v potřebném rozsahu za 291 ks Výroba a montáž plastových oken 8. Výroba plastového okna rozměrů 2080/1550 mm dle rozměrového náčrtu, opatření oken kováním. Okna budou dodána včetně plastových vnitřních parapetů bílé barvy o rozměru 200/2080 mm. Před zahájením výroby nutno okna zaměřit na místě. 9. Doprava plastových oken s vnitřními parapety na jednotlivá místa montáže 10. Osazení plastových oken a vnitřních parapetů do okenního otvoru a zapěnění spár Nabídková celková cena pro výrobu a montáž plastových oken a vnitřních parapetů Nabídková celková cena pro výměnu 291oken a vnitřních parapetů bez DPH:

6 Příloha č. 1: sestavení nabídkové ceny Sestavení nabídkové ceny na výměnu 63 balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů za plastové v bytovém domě Novoměstská 7-19 v Brně - Řečkovicích Poř. č. Text položky za 1 ks Stavební demontáže a výpomoci 1. Demontáž stávajících dřevěných balkonových sestav (složené z oken rozměru 1200/1550 mm a dveří rozměru 880/2350 mm), demontáž stávajících vnitřních parapetů a prahů, včetně úklidu po bourání 2. Odvoz a likvidace starých balkonových sestav, parapetů a prahů 3. Zapravení otvoru kolem balkonových sestav a vnitřních parapetů, oprava omítky po zazdění 4. Oprava malby po zazdění plastových balkonových sestav a vnitřních parapetů v potřebném rozsahu 5. Zapravení spáry z venkovní strany pružným tmelem 6. Zapravení spáry z vnitřní strany parotěsnou páskou 7. Odstranění původní barvy a natření venkovních parapetů vrchní bílou barvou. Nátěr bude dvojnásobný. Nabídková celková cena pro stavební demontáže a výpomoci v potřebném rozsahu za 63 ks Výroba a montáž balkonových sestav 8. Výroba plastových balkonových sestav (složených z oken rozměru 1200/1550 mm a dveří rozměru 880/2350 mm dle rozměrového náčrtu), opatření oken a dveří kováním. Balkonové sestavy budou dodány včetně plastových vnitřních parapetů bílé barvy o rozměru 200/1200 mm a prahů bílé barvy o rozměru 200/880 mm pod balkonové dveře. Před zahájením výroby nutno okna a dveře zaměřit na místě. 9. Doprava plastových balkonových sestav s vnitřními parapety a prahy na jednotlivá místa montáže 10. Osazení plastových balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů do otvoru a zapěnění spár Nabídková cena pro výrobu a montáž balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů Nabídková celková cena pro výměnu 63 balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů bez DPH:

7 Příloha č. 1: sestavení nabídkové ceny Sestavení nabídkové ceny na výměnu 80 balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů za plastové v bytovém domě Novoměstská v Brně - Řečkovicích Poř. č. Text položky za 1 ks Stavební demontáže a výpomoci 1. Demontáž stávajících dřevěných balkonových sestav (složené z oken rozměru 1550/1550 mm a dveří rozměru 880/2350 mm), demontáž stávajících vnitřních parapetů a prahů, včetně úklidu po bourání 2. Odvoz a likvidace starých balkonových sestav, parapetů a prahů 3. Zapravení otvoru kolem balkonových sestav a vnitřních parapetů, oprava omítky po zazdění 4. Oprava malby po zazdění plastových balkonových sestav a vnitřních parapetů v potřebném rozsahu 5. Zapravení spáry z venkovní strany pružným tmelem 6. Zapravení spáry z vnitřní strany parotěsnou páskou 7. Odstranění původní barvy a natření venkovních parapetů vrchní bílou barvou. Nátěr bude dvojnásobný. Nabídková celková cena pro stavební demontáže a výpomoci v potřebném rozsahu za 80 ks Výroba a montáž balkonových sestav 8. Výroba plastových balkonových sestav (složených z oken rozměru 1550/1550 mm a dveří rozměru 880/2350 mm dle rozměrového náčrtu), opatření oken a dveří kováním. Balkonové sestavy budou dodány včetně plastových vnitřních parapetů bílé barvy o rozměru 200/1500 mm a prahů bílé barvy o rozměru 200/880 mm pod balkonové dveře. Před zahájením výroby nutno okna a dveře zaměřit na místě. 9. Doprava plastových balkonových sestav s vnitřními parapety a prahy na jednotlivá místa montáže 10. Osazení plastových balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů do otvoru a zapěnění spár Nabídková cena pro výrobu a montáž balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů Nabídková celková cena pro výměnu 80 balkonových sestav, vnitřních parapetů a prahů bez DPH:

8 Příloha č. 2: krycí list nabídky Krycí list nabídky Výměna stávajících dřevěných oken a balkonových sestav za plastové v bytových domech Novoměstská 7-19 a v Brně - Řečkovicích 1) Zhotovitel: 2) Nabídková cena za celý rozsah zakázky v souladu se zadávacími podmínkami: Výměna stávajících dřevěných oken a balkonových sestav za plastové v bytových domech Novoměstská 7-19 a v Brně - Řečkovicích (Kč) DPH (Kč) Cena s DPH (Kč) 3) Lhůta plnění: Lhůta plnění pro celého díla činí:... týdnů. 4) Záruční lhůta: Záruční lhůta na dílo činí:...měsíců.

9

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 OSBD Česká Lípa plánuje

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 14.3.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 14.3.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Výměna oken a balkonových dveří v bytových domech na ul. 8. března, Slezská

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. Společenství vlastníků

Více

IČO : 254096 DIČ : CZ

IČO : 254096 DIČ : CZ I. Zadávací a soutěžní podmínky dle 7 odst.3) a dle 18 odst.3) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění Zadavatel : pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Obec Mnichov Mnichov u Mar.Lázní,

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 4.1.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 4.1.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci akce Příloha č.1 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ V BUDOVĚ SDH DRUŽSTEVNÍ 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město Studénka

Více

lodžiových sestav v sušárnách spol.prostor včetně souvisejícího stavebního odpadu.

lodžiových sestav v sušárnách spol.prostor včetně souvisejícího stavebního odpadu. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne:

Více

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA VÝZVA zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku Výměna oken Dům zdraví, 28.října č.p.415, Nové Město nad Metují, kterou vyhlašuje město Nové Město nad Metují v souladu s ustanovením 6 a v návaznosti

Více

OBEC CHOLINA Cholina 52, Cholina

OBEC CHOLINA Cholina 52, Cholina OBEC CHOLINA Cholina 52, 783 22 Cholina ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu orgány obce Cholina (postupem mimo režim

Více

MĚSTO VELKÉ HAMRY Velké Hamry 362, Liberecký kraj. Telefon: ,

MĚSTO VELKÉ HAMRY Velké Hamry 362, Liberecký kraj. Telefon: , MĚSTO VELKÉ HAMRY 468 45 Velké Hamry 362, Liberecký kraj Telefon: 483 369 811, e-mail: muvh@velkehamry.cz VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO

Více

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013 605 271 602

Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje: Jana Mrázková / 487 809 844 V České Lípě dne: 2.3.2013

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL10095/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje nabídkové řízení na dodavatele stavby Výměna části oken a dveří na MŠ U Dubu v Týništi nad Orlicí 1. Zadavatel : Město Týniště nad Orlicí

Více

Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784 výměna dveří

Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784 výměna dveří Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Základní škola Sokolov, Boženy Němcové 1784

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Výměna oken v bytovém domě č.p. 2290 ve Varnsdorfu 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Město Varnsdorf

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Jihlavská , Česká Lípa

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Jihlavská , Česká Lípa Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Jihlavská 2590-2591, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova).

Hradec Králové-výměna oken trakt A (administrativní budova). VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Vazební věznice Hradec Králové Hradební 860, poštovní přihrádka62, 500 01 Hradec Králové Tel.: 495 758 111, Fax: 495 758 211, 210ISDS: tjfd4ke NAŠE č.j.: VS 88/002/002/2015-20/LOG/500

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-10/ČJ-2016-800650

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku VÝMĚNA OKEN V BUDOVĚ DZU 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU { MĚSTO KRNOV ODBOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK HLAVNí NÁMĚSTí 1.;-"", '.~ '- 79401 KRNOV VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 12 odst. 3 a ve vztahu k 18 odst.

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna oken dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona

Více

MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, Jesenice

MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, Jesenice MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČO: 00243825, DIČ: CZ00243825 Účet: ČSOB, a. s., 190607857/0300 E-mail: klementovicova@jesenice-ra.cz Tel/fax: 313 599 381, Tel:313 599 214 Č.j. 3431/12

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

Město Jílové Mírové nám. 280 Odbor správy majetku a stavební úřad

Město Jílové Mírové nám. 280 Odbor správy majetku a stavební úřad Poř. č. výzvy: 42 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na službu s názvem Výměna oken v bytě č. 2 Dům s pečovatelskou službou, Přemyslova 298, Jílové zadávanou v řízení mimo

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů: Město Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 280 2 Kolín I tel.: +420 32 748 25, fax: +420 32 748 257 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 č.j.: VS-112935-17/ČJ-2016-802650 V Oráčově dne 20.9.2016 V Ý Z V A

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Vybudování venkovní herní sestavy loď (atyp) v MŠ Kneslova

Více

Kompletní upřesnění všech výše uvedených údajů lze ověřit u p. Kouřimského, tel. 487 809 828, mobil 603 427 609, nebo přímo na místě stavby.

Kompletní upřesnění všech výše uvedených údajů lze ověřit u p. Kouřimského, tel. 487 809 828, mobil 603 427 609, nebo přímo na místě stavby. Stránka 1 z 5 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, DIČ: CZ00005622 zaps. v OR u KS v Ústí n. L., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Česká Lípa dne 29. dubna

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích OBEC DŽBÁNICE Džbánice 50, 671 71 Hostěradice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Revitalizace části náměstí a přilehlé ulice v Duchcově Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla Městské zdravotnické zařízení, Horažďovice výměna oken a dveří město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice tel.:

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A KREVNÍ TRANSFUZE V PRAZE (ÚHKT) Sídlo: U Nemocnice 2094/1, 128 20 Praha 2 IČ / DIČ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A KREVNÍ TRANSFUZE V PRAZE (ÚHKT) Sídlo: U Nemocnice 2094/1, 128 20 Praha 2 IČ / DIČ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: ÚHKT Praha - Výběr dodavatele na dodávku a montáž výtahové technologie 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko MUHLX00ECW6N Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, 539 23 Hlinsko Č.j.: Hl - 3989 /2019/ODP Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Tel.: 469

Více

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212 Obec Kolešovice, 270 02 Kolešovice č.p. 22 33 582 296 33 582 980 IČO: 00243884 DIČ: CZ 00243884 Česká spořitelna a.s., pobočka Rakovník č.u. 0540602379/0800 e-mail: obec@kolesovice.cz e-podatelna: podatelna@kolesovice.cz

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon:   Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 80 Kolín I tel.: +40 3 748 5, fax: +40 3 748 57 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 3/2019, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Základní škola Aš, Kamenná 152, okres Cheb

Základní škola Aš, Kamenná 152, okres Cheb Základní škola Aš, Kamenná 152, okres Cheb tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu: Výměna oken v budově Základní školy

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591111 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

V souladu s 31 ZVZZ, Vás tímto vyzývám k podání nabídky a současně prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu akce:

V souladu s 31 ZVZZ, Vás tímto vyzývám k podání nabídky a současně prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu akce: VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Znojmo, oddělení logistiky Dyjská 4, Poštovní schránka 51, 669 02 Znojmo Tel.: 515 212 111, Fax: 515 212 348, ISDS: fhmd5c7 VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-153293-1/ČJ-2016-803950-VERZAK

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu 2. kategorie na stavební práce, mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU (Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č.137/2006sb.) ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P.442,

Více

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212

Obec Kolešovice, Kolešovice č.p. 212 Obec Kolešovice, 270 02 Kolešovice č.p. 22 33 582 296 33 582 980 IČO: 00243884 DIČ: CZ 00243884 Česká spořitelna a.s., pobočka Rakovník č.u. 0540602379/0800 e-mail: obec@kolesovice.cz e-podatelna: podatelna@kolesovice.cz

Více

Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) s názvem Výměna vstupních dveří

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 4/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 4/2012/Město Městský rozvojový fond Pardubice a.s. u Divadla 828. 530 02 Pardub ic.e Zapsáno v obch. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddil B. vložka 1822 MRFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ŠANOV MÍSTNÍ KOMUNIKACE Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 p. Hrabětice 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

OBEC SKALIČKA. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Skalička - nová třída mateřské školy, Olomoucký kraj Skalička 109, 753 52

OBEC SKALIČKA. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Skalička - nová třída mateřské školy, Olomoucký kraj Skalička 109, 753 52 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Skalička - nová třída mateřské školy, zadávaná dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dle 6, 12 odstavec 6, na základě

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Vybavení kulturního domu v Novém Přerově

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Vybavení kulturního domu v Novém Přerově OBEC NOVÝ PŘEROV 681 81 Nový Přerov č. p. 54 IČ 00 600 202 Tel.: 519 521 910, 725 111 289 e - mail: starosta@novyprerov.cz V Novém Přerově dne 12. 9. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky:

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 176-177, Jablonné v Podještědí

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 176-177, Jablonné v Podještědí Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 176-177, Jablonné v Podještědí Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU na stavební práce zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení budovy požární stanice v Duchcově č. 21/2014VŘ Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

a) Výměna sklepních a chodbových oken

a) Výměna sklepních a chodbových oken Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je správcem

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Oprava osvětlení chodeb a vnitřního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích.

Oprava osvětlení chodeb a vnitřního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 25.11.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Vás vyzývá k podání nabídky

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Sociální zařízení a výdejna obědů na Střední průmyslové škole Hranice, pracoviště Teplická Střední průmyslová škola Hranice se sídlem:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava - Výměna oken a dveří bytového

Více

Lakýrnické práce objektu Na Florenci 21, Praha 1.

Lakýrnické práce objektu Na Florenci 21, Praha 1. Hlavní město Praha zastoupené TRADE CENTRE PRAHA akciová společnost /TCP/ BLANICKÁ 28, 120 00 PRAHA 2, TEL: 222 013 111, FAX: 222 251 814 zapsaná dne 19.2.1990 v odd. B, vl. 43 obchodního rejstříku vedeného

Více

Výměna polykarbonátové stěny u tělocvičen ZŠ Ke Kateřinkám Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

Výměna polykarbonátové stěny u tělocvičen ZŠ Ke Kateřinkám Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

SPOLEČNÁ. Zadávací dokumentace

SPOLEČNÁ. Zadávací dokumentace Stránka 1 z 5 Zadávací dokumentace SPOLEČNÁ Zadávací dokumentace OPAKOVANÁ VÝZVA Č. j. 455/2015/VET k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce zadané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor školství, kultury a sportu náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

Oprava obvodového pláště hlavního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích.

Oprava obvodového pláště hlavního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 14.8.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Vás vyzývá k podání nabídky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více