SVĚTOVÝ BETON Kolokvium KONEČNÁ POZVÁNKA. impulzy 2. fib kongresu v Neapoli. 20. února 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SVĚTOVÝ BETON 2002 2006. Kolokvium KONEČNÁ POZVÁNKA. impulzy 2. fib kongresu v Neapoli. 20. února 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT"

Transkript

1 KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI a ČBS Servis, s. r. o. Kolokvium SVĚTOVÝ BETON impulzy 2. fib kongresu v Neapoli 20. února 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT

2 PROGRAM KOLOKVIA *) 08:00 14:00 Registrace účastníků 09:00 10:30 Úvod Ing. Milan Kalný, předseda Národní skupiny fib ČR, předseda ČBS Projekt ochrany Benátek proti záplavám (vyzvaný řečník v jednání) Významné stavební projekty Spojených arabských emirátů (vyzvaný řečník v jednání) Trendy v modelování a navrhování Ing. Jan Červenka, Ph.D. Koncepce udržitelnosti Prof. Ing. Petr Hájek, CSc. 10:30 11:00 Přestávka občerstvení 11:00 12:30 Mosty Prof. Ing. Jan L. Vítek, CSc. Prefabrikované mosty Ing. Ladislav Šašek, CSc. Lávky Prof. Ing. Jiří Stráský, CSc. Tunely Ing. Pavel Šourek 12:30 14:00 Přestávka oběd 14:00 15:30 Trendy v technologii betonu Doc. Ing. Rudolf Hela, CSc. Betony s rozptýlenou výztuží Doc. Ing. Alena Kohoutková, CSc. Využití FRP při vyztužování a zesilování Prof. RNDr. Ing. Petr Štěpánek, CSc. Předpínací výztuž a předpínací systémy Ing. Vlastimil Šrůma, CSc., MBA Monitoring-údržba-rekonstrukce Ing. Václav Hvízdal 15:30 16:00 Přestávka občerstvení 16:00 17:30 Hybridní konstrukce Ing. Roman Šafář Budovy Ing. Milan Kalný Prefabrikované budovy Ing. Pavel Čížek Mrakodrapy Ing. Vladimír Vančík, CSc. *) Konečný program může doznat drobných úprav a rozšíření okruhu odborníků zpracovávajících jednotlivá témata příspěvků.

3 TRADICE A CÍL KOLOKVIA Kongres fib v italské Neapoli, konaný 5. až 8. června 2006, byl již druhým kongresem nejvýznamnější světové betonářské asociace Mezinárodní federace pro konstrukční beton (fib Fédération international du béton) po sloučení FIB a CEB, k němuž došlo v roce Kongresy fib (v minulosti FIP), pořádané jednou za čtyři roky, jsou vždy odbornou ale i obchodní a společenskou událostí prvořadého významu a jeho účastníci mají jedinečnou možnost seznámit se komplexně se vším podstatným a novým, co se v oboru betonu a betonových konstrukcí ve světovém měřítku odehrálo a odehrává. Česká betonářská společnost ČSSI, která je za ČR tzv. Národní skupinou fib, pořádá už tradičně po kongresech fib (FIP) odborné kolokvium, na němž naši přední odborníci, přímí účastníci kongresu, informují v tematicky ucelených, zhuštěných přednáškách o tom nejzajímavějším, co na fib kongresu zaznělo. Tentokrát však má ČBS jako pořadatele ještě o něco vyšší cíl než v předchozích letech: shrnout do programu kolokvia informace i z dalších významných zdrojů (vydané Bulletiny fib, tzv. národní zprávy betonářsky vyspělých zemí, přední světové odborné časopisy, nově vydané knihy, aktuální webové stránky atd.) a poskytnout tak účastníkům co nejplastičtější obraz vývoje betonu a betonových konstrukcí ve světovém měřítku v posledním čtyřletém období. Hlavní název kolokvia proto tentokrát zní Světový beton Ke kolokviu bude vydán sborník článků ke všem přednáškám doplněný o další informační zdroje o světovém betonu. VĚDECKÝ VÝBOR KOLOKVIA Ing. Milan Kalný, předseda Doc. Ing. Rudolf Hela, CSc. Doc. Ing. Alena Kohoutková, CSc. Ing. Vlastimil Šrůma, CSc., MBA Prof. Ing. Jan L. Vítek, CSc.

4 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ KOLOKVIA Kolokvium se koná v úterý 20. února 2007 v Kongresovém sále Masarykovy koleje ČVUT v Praze 6, Thákurova 1. ORGANIZAČNÍ POKYNY POŘADATEL Česká betonářská společnost ČSSI (ČBS) Národní skupina fib ORGANIZÁTOR ČBS Servis, s. r. o., Samcova 1, Praha 1 PLATBA VLOŽNÉHO Vložné včetně případného oběda je třeba uhradit v plné výši před konáním kolokvia, a to výhradně bankovním převodem na účet organizátora, ČBS Servis, s. r. o., na základě zaslané faktury/daňového dokladu. Plátcům přihlášeným do 20. ledna a do 10. února 2006, kteří nedodrží termín splatnosti faktury (rozhoduje den připsání platby na účet organizátora), bude před akcí doúčtován doplatek odpovídající pozdějšímu termínu přihlášení. Faktura bude zaslána bezprostředně po obdržení závazné přihlášky. Zájemcům o účast, jejichž platby nebo doplatky vložného nebudou připsány na účet organizátora termínu kolokvia, může být bez předložení dokladu o úhradě nebo doplacení při registraci odepřen přístup na kolokvium. Platby vložného v hotovosti při registraci budou akceptovány pouze za zvýšenou cenu. VLOŽNÉ Výše vložného je závislá na prokazatelném a uhrazeném členství v ČBS za rok 2006 a na datu odeslání závazné přihlášky organizátorovi kolokvia (viz tabulka). Zvláštní snížené vložné platí pro studenty a doktorandy v denním studiu (k přihlášce nutno doložit kopií stránky platného indexu s fotografií a jménem!). Vložné zahrnuje účast na jednání kolokvia, sborník příspěvků a občerstvení. V případě neúčasti se vložné nevrací, sborník bude zaslán poštou. Vložné na kolokviu platí všichni účastníci s výjimkou členů vědeckého výboru, vyzvaných řečníků, čestných hostů ČBS a čestných členů ČBS. Oběd a sborníky navíc (1 sborník už je zahrnut v ceně vložného!) si musí v případě zájmu objednat a uhradit všichni zvlášť, a to bez výjimky. Termín přihlášení Cena do 20. ledna 2007 snížená do 10. února 2007 základní po 10. únoru 2007 zvýšená zvláštní snížená Účastník člen ČBS ostatní člen ČBS ostatní člen ČBS ostatní student Vložné Kč Kč Kč Kč Kč Kč 380 Kč Oběd 250 Kč 250 Kč 250 Kč 250 Kč 250 Kč 250 Kč 250 Kč Celkem Kč Kč Kč Kč Kč Kč 630 Kč K cenám bude účtováno DPH v platné výši. PŘIHLÁŠKY Řádně vyplněnou závaznou přihlášku na kolokvium zašlete jednotlivě za každého účastníka poštou, faxem, nebo em na kontaktní spojení uvedené na této pozvánce. Využívejte i možnost přihlášení se on-line prostřednictvím webové stránky ČBS Bezprostředně po obdržení závazné přihlášky vám bude zaslána faktura/daňový doklad k uhrazení vaší účasti a objednaných služeb.

5 STORNO Zrušit účast a příp. další objednané služby je možno pouze písemně. Zrušení účasti na kolokviu odeslané do 10. února 2007 nepodléhá poplatku. Po 10. únoru 2007 činí stornovací poplatek 50 %. Po 15. únoru 2007 činí stornovací poplatek (i za ty přihlášené účastníky, kteří se na kolokvium bez stornování účasti nedostaví!) 100 % celkového vložného včetně případných doplatků. Vrácení plateb či jejich částí bude provedeno dobropisem až po vyúčtování kolokvia, do 31. března Upozornění: Žádáme o oznámení storna za všechny závazně přihlášené účastníky v případě jejich (i zatím neuhrazené!) neúčasti. Organizátor akce objednává a platí služby podle přihlášeného počtu účastníků a s vystavením faktury odvádí DPH. I z těchto důvodu musíme a budeme trvat na dodržení stornopodmínek a uhrazení vložného a objednaných služeb za přihlášené osoby při jejich nestornované neúčasti. Podpisem závazné přihlášky účastník tyto podmínky výslovně přijímá. UZÁVĚRKA Uzávěrka závazných přihlášek se sníženým vložným je stanovena na 20. ledna Po tomto termínu budou akceptovány pouze přihlášky se základním vložným. Uzávěrka závazných přihlášek se základním vložným je stanovena na 10. února Po tomto termínu a při platbě na místě budou akceptovány pouze přihlášky se zvýšeným vložným. REGISTRACE Registrace účastníků bude umístěna ve vstupní hale Masarykovy koleje při vstupu do Kongresového sálu. Při registraci obdrží účastníci jmenovku, sborník, poukázku na oběd a soubor technických a informačních materiálů. KONTAKTNÍ SPOJENÍ NA ORGANIZÁTORA Pro další informace o konání kolokvia, jeho odborné náplni a možnostech firemní prezentace se obracejte na: ČBS Servis, s. r. o. Samcova 1, Praha , fib@cbsservis.cz, cbsservis@cbsservis.eu URL UZÁVĚRKA ZÁVAZNÝCH PŘIHLÁŠEK: 10. ÚNORA 2007! DALŠÍ AKCE ČBS/ČBS SERVIS V ROCE 2007 KONFERENČNÍ AKCE 11. a 12. dubna konference Technologie betonu 2007, Pardubice 29. května 2007 Seminář Nové betonářské normy 2007, Praha 17. a 18. září Středoevropský betonářský kongres, Visegrád, Maďarsko (spolupráce, pořadatel: fib Hungary) 24. a 25. září 2007 CESB 07: Mezinárodní konference Udržitelná výstavba budov ve střední Evropě, Praha (spolupráce, pořadatel: CSBS iisbe Czech) 10. a 11. října konference Prefabrikace a betonové dílce 2007, Pardubice 28. a 29. listopadu Betonářské dny 2007, Hradec Králové EXKURZE 19. až 24. června 2007 Odborná exkurze Irsko

6 Kolokvium SVĚTOVÝ BETON února 2007 PŘIHLÁŠKA ÚČAST A DALŠÍ SLUŽBY Řádně vyplněnou závaznou přihlášku na kolokvium odešlete jednotlivě za každého účastníka. Podpisem závazné přihlášky účastník stvrzuje přijetí podmínek uvedených v této pozvánce, mj. akceptování stornopodmínek kolokvia. K přihlášení využijte s výhodou formuláře a on-line přihlášku na webové stránce ČBS ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA ÚČASTI Tituly, křestní jméno a příjmení účastníka:... Organizace:... Organizační jednotka:... Adresa ulice a číslo:... Adresa PSČ a obec:... IČ:... DIČ:... Telefon:... Fax:... Mobil: Webová stránka:... Člen ČBS se zaplaceným členským příspěvkem za rok 2006:: ANO NE Student/doktorand: ANO NE SPECIFIKACE OBJEDNÁVKY Objednávám závazně následující služby a souhlasím s podmínkami účasti uvedenými v konečné pozvánce (vyznačte křížkem) Účast na kolokviu úhrada vložného podle výše uvedené tabulky:... Kč Navíc sborník ke kolokviu (1 sborník už je zahrnut v ceně vložného!) 300 Kč/ks:... Kč Celkem za účast a další služby bez DPH:... Kč MOŽNOST VYSTAVENÍ/ZASLÁNÍ FAKTURY NA JINOU ADRESU Žádám o (vyznačte křížkem): Vystavení faktury na tuto (jinou než výše uvedenou) adresu: Organizace:... PSČ:... Obec:... Ulice a číslo:... Zaslání faktury na tuto (jinou než výše uvedenou) adresu: Organizace:... PSČ:... Obec:... Ulice a číslo:... Datum odeslání závazné přihlášky: Podpis a razítko přihlašovatele UZÁVĚRKA ZÁVAZNÝCH PŘIHLÁŠEK: 10. ÚNORA 2007! ČBS Servis, s. r. o. Samcova 1, Praha , fib@cbsservis.eu, cbsservis@cbsservis.eu URL Před odesláním závazné přihlášky si zhotovte její kopii!

NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY 2007 KONEČNÁ POZVÁNKA. Seminář. 29. května 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT

NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY 2007 KONEČNÁ POZVÁNKA. Seminář. 29. května 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu Seminář NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY 2007 29. května 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT PROGRAM SEMINÁŘE

Více

NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY Seminář KONEČNÁ POZVÁNKA. 5. května 2008 Praha, Masarykova kolej ČVUT

NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY Seminář KONEČNÁ POZVÁNKA. 5. května 2008 Praha, Masarykova kolej ČVUT KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu Seminář NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY 2008 15 let 1993-2008 5. května 2008 Praha, Masarykova kolej ČVUT

Více

NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY 2009 NOVÉ MOSTAŘSKÉ NORMY 2009. Seminář KONEČNÁ POZVÁNKA. 1. června 2009 Praha, Masarykova kolej ČVUT

NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY 2009 NOVÉ MOSTAŘSKÉ NORMY 2009. Seminář KONEČNÁ POZVÁNKA. 1. června 2009 Praha, Masarykova kolej ČVUT KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu Seminář NOVÉ BETONÁŘSKÉ NORMY 2009 NOVÉ MOSTAŘSKÉ NORMY 2009 1. června 2009 Praha, Masarykova kolej

Více

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA 2. BĚH ŠKOLENÍ Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze Školení ZATÍŽENÍ STAVEBNÍCH

Více

TECHNOLOGIE BETONU Technologie, provádění a kontrola betonových konstrukcí. 6. konference

TECHNOLOGIE BETONU Technologie, provádění a kontrola betonových konstrukcí. 6. konference VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu UZÁVĚRKA ANOTACÍ: 31. ledna 2007! NOVÉ MÍSTO KONÁNÍ:

Více

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA 3. BĚH ŠKOLENÍ Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu Školení VODONEPROPUSTNÉ BETONOVÉ KONSTRUKCE 14. května 2008 Brno, hotel

Více

ZÁVAZNÁ PØIHLÁŠKA REGISTRAÈNÍ FORMULÁØ DOPROVODNÁ ODBORNÁ VÝSTAVA SDRUŽENÍ PRO SANACE BETONOVÝCH KONSTRUKCÍ

ZÁVAZNÁ PØIHLÁŠKA REGISTRAÈNÍ FORMULÁØ DOPROVODNÁ ODBORNÁ VÝSTAVA SDRUŽENÍ PRO SANACE BETONOVÝCH KONSTRUKCÍ ZÁVAZNÁ PØIHLÁŠKA REGISTRAÈNÍ FORMULÁØ DOPROVODNÁ ODBORNÁ VÝSTAVA SDRUŽENÍ PRO SANACE BETONOVÝCH KONSTRUKCÍ pořádá XIX. mezinárodní sympozium a odbornou výstavu SANACE 2009 13. kvìtna 2009 Slavnostní zahájení,

Více

BETON V PODZEMNÍCH A ZÁKLADOVÝCH KONSTRUKCÍCH PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA A VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ ANOTACE. 2. konference

BETON V PODZEMNÍCH A ZÁKLADOVÝCH KONSTRUKCÍCH PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA A VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ ANOTACE. 2. konference PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA A VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ ANOTACE Česká betonářská společnost ČSSI a ČBS Servis, s. r. o. www.cbz.cz 2. konference BETON V PODZEMNÍCH A ZÁKLADOVÝCH KONSTRUKCÍCH 15. února 2006 Praha, Masarykova

Více

24. BETONÁŘSKÉ DNY 2017

24. BETONÁŘSKÉ DNY 2017 POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu Partner konference Českomoravský beton, a.s. www.transportbeton.cz VÝZNAMNÍ VYZVANÍ ŘEČNÍCI ZE ZAHRANIČÍ! Konference s mezinárodní účastí 24. BETONÁŘSKÉ

Více

3. konference. 25. a 26. března 2008 Praha, Orea hotel Pyramida VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU POZVÁNKA

3. konference. 25. a 26. března 2008 Praha, Orea hotel Pyramida VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU POZVÁNKA VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu ve spolupráci s Českým tunelářským komitétem ITA/AITES UZÁVĚRKA

Více

TECHNOLOGIE BETONU 2

TECHNOLOGIE BETONU 2 POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA www.cbsbeton.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze a Ústavem technologie stavebních hmot a dílců FAST VUT v Brně NOVÉ ŠKOLENÍ SYSTÉMU ČBS AKADEMIE O TECHNOLOGII

Více

3. konference. 25. a 26. března 2008 Praha, Orea hotel Pyramida KONEČNÁ POZVÁNKA

3. konference. 25. a 26. března 2008 Praha, Orea hotel Pyramida KONEČNÁ POZVÁNKA KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu ve spolupráci s Českým tunelářským komitétem ITA/AITES ŠEST VYZVANÝCH PŘEDNÁŠEK! POPRVÉ I SPOLEČENSKÝ

Více

MODERNÍ VÝROBKY PRO BETONOVÉ KONSTRUKCE 2006 POZVÁNKA NA SEMINÁŘ A VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU. Seminář

MODERNÍ VÝROBKY PRO BETONOVÉ KONSTRUKCE 2006 POZVÁNKA NA SEMINÁŘ A VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU. Seminář POZVÁNKA NA SEMINÁŘ A VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU Česká betonářská společnost ČSSI a ČBS Servis, s. r. o. www.cbz.cz Seminář MODERNÍ VÝROBKY PRO BETONOVÉ KONSTRUKCE 2006 18. května 2006 Praha,

Více

ZDĚNÉ A SMÍŠENÉ KONSTRUKCE konference. 30. září 2008 Brno, Výstaviště, Pavilon A3, Sál Morava KONEČNÁ POZVÁNKA

ZDĚNÉ A SMÍŠENÉ KONSTRUKCE konference. 30. září 2008 Brno, Výstaviště, Pavilon A3, Sál Morava KONEČNÁ POZVÁNKA KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu 5. konference ZDĚNÉ A SMÍŠENÉ KONSTRUKCE 2008 15 let 1993-2008 30. září 2008 Brno, Výstaviště,

Více

TECHNOLOGIE KONFERENCE KONEČNÁ POZVÁNKA. Česká betonářská společnost ČSSI Partner konference

TECHNOLOGIE KONFERENCE KONEČNÁ POZVÁNKA. Česká betonářská společnost ČSSI   Partner konference KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu Partner konference Českomoravský beton, a.s. www.transportbeton.cz 15. KONFERENCE TECHNOLOGIE 2018 HLAVNÍ TÉMA Pohledové betony a jiné

Více

NAVRHOVÁNÍ BETONOVÝCH MOSTŮ PODLE NOREM ČSN EN 1992 (EUROKÓDU 2)

NAVRHOVÁNÍ BETONOVÝCH MOSTŮ PODLE NOREM ČSN EN 1992 (EUROKÓDU 2) POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DOPORUČENO PRO AUTORIZOVANÉ OSOBY SLEVY: ČBS 20 %, AO ČKAIT 5 % PŘI ÚČASTI NA 7. BĚHU ŠKOLENÍ EC2-1 DALŠÍ SLEVA 5 % Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis,

Více

21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014 spojené s výstavou BETON 2014

21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014 spojené s výstavou BETON 2014 VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu UZÁVĚRKA ANOTACÍ: 30. ČERVNA 2014 VYBRANÉ PŘÍSPĚVKY ZE SBORNÍKU K 21. BD 2014 BUDOU ZAŘAZENY

Více

DÁLNICE D8 STAVBY Z BETONU KONEČNÁ POZVÁNKA. Seminář. 7. září 2010 Litoměřice, Dům kultury

DÁLNICE D8 STAVBY Z BETONU KONEČNÁ POZVÁNKA. Seminář. 7. září 2010 Litoměřice, Dům kultury KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu SPOLEČENSKÝ VEČER NAVAZUJÍCÍ EXKURZE NA MOSTY A TUNELY D805 Seminář DÁLNICE D8 STAVBY Z BETONU

Více

TECHNOLOGIE BETONU Technologie, provádění a kontrola betonových konstrukcí. 7. konference KONEČNÁ POZVÁNKA

TECHNOLOGIE BETONU Technologie, provádění a kontrola betonových konstrukcí. 7. konference KONEČNÁ POZVÁNKA KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a www.cbsservis.eu ZMĚNA ONÁ MÍSTA K VA KO ARYKO NÍ: MAS L E J, P R AHA 7. konference TECHNOLOGIE BETONU Technologie, provádění a kontrola

Více

KONEČNÁ POZVÁNKA TECHNOLOGIE BETONU 2013. 11. konference. Nové místo konání: Hotel Gustav Mahler v Jihlavě

KONEČNÁ POZVÁNKA TECHNOLOGIE BETONU 2013. 11. konference. Nové místo konání: Hotel Gustav Mahler v Jihlavě KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu Nové místo konání: Hotel Gustav Mahler v Jihlavě Vyhlášení ankety k 20 letům ČBS Nejlepší stavba

Více

22. BETONÁŘSKÉ DNY 2015

22. BETONÁŘSKÉ DNY 2015 VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE ODBORNÉHO PŘÍSPĚVKU PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu Partner konference Českomoravský beton, a.s. www.transportbeton.cz UZÁVĚRKA ANOTACÍ: 30.

Více

HYDROGEOCHÉMIA 11 XIII. ročník mezinárodní vědecké konference

HYDROGEOCHÉMIA 11 XIII. ročník mezinárodní vědecké konference Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava Institut geologického inženýrství, HGF Katedra hydrogeológie, Prírodovedecká fakulta, Univerzita Komenského v Bratislave Katedra Hydrogeologii i Geologii

Více

TECHNOLOGIE BETONU 1

TECHNOLOGIE BETONU 1 POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA www.cbsbeton.eu ve spolupráci s ZAHAJOVACÍ ŠKOLENÍ SYSTÉMU ČBS AKADEMIE START VAŚÍ OSOBNÍ ČBS CERTIFIKACE SLEVA PRO ČLENY ČBS: 20 % Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze a Ústavem

Více

TECHNOLOGIE BETONU 2015. 13. konference KONEČNÁ POZVÁNKA. 9. dubna 2015 Jihlava, Hotel Gustav Mahler. Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.

TECHNOLOGIE BETONU 2015. 13. konference KONEČNÁ POZVÁNKA. 9. dubna 2015 Jihlava, Hotel Gustav Mahler. Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton. KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu Partner konference Českomoravský beton, a.s. www.transportbeton.cz 13. konference TECHNOLOGIE BETONU 2015 9. dubna 2015 Jihlava, Hotel

Více

SPOLEČNOST ESTETICKÉ A LASEROVÉ MEDICÍNY ČLS JEP SOCIETY FOR AESTHETIC AND LASER MEDICINE OF THE CZECH MEDICAL ASSOCIATION OF JEP.

SPOLEČNOST ESTETICKÉ A LASEROVÉ MEDICÍNY ČLS JEP SOCIETY FOR AESTHETIC AND LASER MEDICINE OF THE CZECH MEDICAL ASSOCIATION OF JEP. SPOLEČNOST ESTETICKÉ A LASEROVÉ MEDICÍNY ČLS JEP SOCIETY FOR AESTHETIC AND LASER MEDICINE OF THE CZECH MEDICAL ASSOCIATION OF JEP pořádá III. KONGRES ESTETICKÉ A LASEROVÉ MEDICÍNY PERIORBITÁLNÍ REJUVENACE

Více

TECHNOLOGIE BETONU KONEČNÁ POZVÁNKA. 6. konference. 11. a 12. dubna 2007 Pardubice, Dům hudby. Technologie, provádění a kontrola betonových konstrukcí

TECHNOLOGIE BETONU KONEČNÁ POZVÁNKA. 6. konference. 11. a 12. dubna 2007 Pardubice, Dům hudby. Technologie, provádění a kontrola betonových konstrukcí KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu NOVÉ MÍSTO KONÁNÍ: DŮM HUDBY, PARDUBICE 6. konference TECHNOLOGIE BETONU Technologie, provádění

Více

Benchmarking nejen auditní činnosti ve veřejné správě 23 24 4 2014 workshop

Benchmarking nejen auditní činnosti ve veřejné správě 23 24 4 2014 workshop Workshop je realizován pod záštitou ředitele Krajského úřadu Libereckého kraje hlavní partner partner mediální partner Vážené kolegyně, vážení kolegové, ve dnech 23. 24. dubna 2014 organizuje Český institut

Více

Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě

Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě Pozvánka na konferenci Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě Stěžejní témata: Pracovněprávní vztahy ve veřejné správě Nový občanský zákoník jaké změny přinese nový občanský zákoník do veřejné správy

Více

TECHNOLOGIE BETONU konference KONEČNÁ POZVÁNKA. 29. dubna 2010 Pardubice, Aula Univerzity Pardubice

TECHNOLOGIE BETONU konference KONEČNÁ POZVÁNKA. 29. dubna 2010 Pardubice, Aula Univerzity Pardubice KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a www.cbsservis.eu SPOLEČENSKÝ VEČER + KŘEST KNIHY MODERNÍ BETON 9. konference TECHNOLOGIE BETONU 2010 29. dubna 2010 Pardubice, Aula Univerzity

Více

BETON 2011 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 18. BETONÁŘSKÉ DNY 2011

BETON 2011 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 18. BETONÁŘSKÉ DNY 2011 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu VÝHODNÉ CENY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU NOVINKA! ÚČAST NA KONFERENCI A STRAVOVÁNÍ BĚHEM VÝSTAVY V CENĚ VÝSTAVNÍCH SLUŽEB! OBJEDNÁVKY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ + BONUS! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO

Více

XXXVII. FLEBOLOGICKÉ DNY

XXXVII. FLEBOLOGICKÉ DNY XXXVII. FLEBOLOGICKÉ DNY s mezinárodní účastí 9. 10. listopadu 2012 IKEM Praha pořádá Česká flebologická společnost České lékařské společnosti J. E. Purkyně www.phlebology.cz prezident konference prim.

Více

PROGRAM KONFERENCE ANALYTIKA ODPADŮ 30. 11. 2011

PROGRAM KONFERENCE ANALYTIKA ODPADŮ 30. 11. 2011 3. cirkulář PROGRAMOVÝ A ORGANIZAČNÍ VÝBOR Vás zve na konferenci, jejímž cílem je ověřit si zájem o problematiku analytiky odpadů a v kladném případě zahájit pravidelná setkávání odborné veřejnosti, která

Více

PREFABRIKACE A BETONOVÉ DÍLCE 2007 KONEČNÁ POZVÁNKA. 4. konference. 10. a 11. října 2007 Pardubice, Dům hudby

PREFABRIKACE A BETONOVÉ DÍLCE 2007 KONEČNÁ POZVÁNKA. 4. konference. 10. a 11. října 2007 Pardubice, Dům hudby KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu 4. konference PREFABRIKACE A BETONOVÉ DÍLCE 2007 10. a 11. října 2007 Pardubice, Dům hudby PROGRAM

Více

PRAŽSKÉ OKRUHY STAVBY Z BETONU KONEČNÁ POZVÁNKA. Seminář. 29. září 2009 Praha, Orea hotel Pyramida

PRAŽSKÉ OKRUHY STAVBY Z BETONU KONEČNÁ POZVÁNKA. Seminář. 29. září 2009 Praha, Orea hotel Pyramida KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu Seminář PRAŽSKÉ OKRUHY STAVBY Z BETONU 29. září 2009 Praha, Orea hotel Pyramida PROGRAM SEMINÁŘE

Více

Mediakit 2015 VYDAVATELSTVÍ AMBIT MEDIA, A. S. Urologické listy

Mediakit 2015 VYDAVATELSTVÍ AMBIT MEDIA, A. S. Urologické listy Mediakit 2015 VYDAVATELSTVÍ AMBIT MEDIA, A. S. Urologické listy obalka_ul:obalka_01_09 12.4.2013 13:25 Stránka 1 Urologické listy 1 2014 12. ročník Erektilní dysfunkce Renální karcinom zpřesnění operační

Více

KONEČNÁ POZVÁNKA. Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu. 12. konference TECHNOLOGIE BETONU 2014. 9. dubna 2014 Jihlava, Hotel Gustav Mahler

KONEČNÁ POZVÁNKA. Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu. 12. konference TECHNOLOGIE BETONU 2014. 9. dubna 2014 Jihlava, Hotel Gustav Mahler KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu 12. konference TECHNOLOGIE BETONU 2014 9. dubna 2014 Jihlava, Hotel Gustav Mahler PROGRAM KONFERENCE 08:00 14:00 Registrace účastníků 09:00

Více

BETON 2014 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014

BETON 2014 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU OPĚT ÚČAST NA KONFERENCI A STRAVOVÁNÍ BĚHEM VÝSTAVY V CENĚ VÝSTAVNÍCH SLUŽEB! OBJEDNÁVKY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ + BONUS! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO ČLENY

Více

INTERNET A BEZPEČNOST ORGANIZACÍ

INTERNET A BEZPEČNOST ORGANIZACÍ VIII. ročník mezinárodní konference INTERNET A BEZPEČNOST ORGANIZACÍ pod záštitou Doc. PhDr. Vnislava Nováčka, CSc., děkana Fakulty managementu a ekonomiky Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Fakulta managementu

Více

TECHNOLOGIE BETONU 1

TECHNOLOGIE BETONU 1 POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA www.cbsbeton.eu ve spolupráci s ZAHAJOVACÍ ŠKOLENÍ SYSTÉMU ČBS AKADEMIE START VAŚÍ OSOBNÍ ČBS CERTIFIKACE SLEVA PRO ČLENY ČBS: 20 % Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze a Ústavem

Více

TECHNOLOGIE A PROVÁDĚNÍ 2019

TECHNOLOGIE A PROVÁDĚNÍ 2019 KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu Partner konference Českomoravský beton, a.s. www.transportbeton.cz 16. KONFERENCE TECHNOLOGIE A PROVÁDĚNÍ 2019 HLAVNÍ TÉMA Kvalita a trvanlivost

Více

51. diabetologické dny. 16. 18. dubna 2015 Luhačovice. www.diab.cz www.dialuha2015.cz INFORMACE

51. diabetologické dny. 16. 18. dubna 2015 Luhačovice. www.diab.cz www.dialuha2015.cz INFORMACE 51. diabetologické dny 16. 18. dubna 2015 Luhačovice INFORMACE www.diab.cz www.dialuha2015.cz ČESKÁ DIABETOLOGICKÁ SPOLEČNOST ČLS JEP ve spolupráci se SLOVENSKOU DIABETOLOGICKOU SPOLEČNOSTÍ pořádají 51.

Více

TECHNOLOGIE BETONU konference KONEČNÁ POZVÁNKA. 7. dubna 2009 Pardubice, Dům hudby

TECHNOLOGIE BETONU konference KONEČNÁ POZVÁNKA. 7. dubna 2009 Pardubice, Dům hudby KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a www.cbsservis.eu SPOLEČENSKÝ VEČER + KŘEST KNIHY SAMOZHUTNITELNÝ BETON 8. konference TECHNOLOGIE BETONU 2009 7. dubna 2009 Pardubice,

Více

K V A L I T A V N I T Ř N Í H O

K V A L I T A V N I T Ř N Í H O VÁS ZVOU NA SEMINÁŘ K V A L I T A V N I T Ř N Í H O P R O S T Ř E D Í B U D O V Hradec Králové, úterý 7. dubna 2015 Kongresové centrum ALDIS Hlavním tématem semináře jsou otázky zhoršující se kvality vnitřního

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 13. 5. 15. 5. 2014

REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 13. 5. 15. 5. 2014 Asociace školních sportovních klubů České republiky, město Klatovy a Gymnázium J. Vrchlického vás zvou na: REPUBLIKOVÉ FINÁLE V BASKETBALU AND1CUP (kategorie III.) PROPOZICE KLATOVY 13. 5. 15. 5. 2014

Více

BETON 2010 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 17. BETONÁŘSKÉ DNY 2010

BETON 2010 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 17. BETONÁŘSKÉ DNY 2010 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu VÝHODNÉ CENY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO

Více

KONEČNÁ POZVÁNKA TECHNOLOGIE BETONU 2012. 10. konference. Tři významní zahraniční vyzvaní řečníci! Prof. P. KRYVENKO (Kyiev National University):

KONEČNÁ POZVÁNKA TECHNOLOGIE BETONU 2012. 10. konference. Tři významní zahraniční vyzvaní řečníci! Prof. P. KRYVENKO (Kyiev National University): KONEČNÁ POZVÁNKA Tři významní zahraniční vyzvaní řečníci! Prof. P. KRYVENKO (Kyiev National University): Alkalicky aktivované materiály Prof. M. SCHMIDT (TU Kassel): UHPC jako výzva pro inženýry a architekty

Více

XXXVIII.FLEBOLOGICKÉ DNY

XXXVIII.FLEBOLOGICKÉ DNY XXXVIII.FLEBOLOGICKÉ DNY s mezinárodní účastí Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM) Praha 8. 9. listopadu 2013 pořádá Česká flebologická společnost České lékařské společnosti J. E. Purkyně

Více

OBEZITOLOGIE a BARIATRIE 2011

OBEZITOLOGIE a BARIATRIE 2011 Celostátní konference s mezinárodní účastí OBEZITOLOGIE a BARIATRIE 2011 6. - 8. 10. 2011 Clarion Congress Hotel Ostrava I. OZNÁMENÍ ve spolupráci s Traumatologicko-ortopedickou a Interní sekcí České asociace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání smluvních podniků do Brna.

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání smluvních podniků do Brna. Sylva Vavrušová 16. 2. 2012 1/4 Zpracoval Datum Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na setkání smluvních podniků do Brna. Kdy 21. 23. března 2012 Kde Téma setkání Přednášející

Více

Kurz vzorkování pro pracovníky vodohospodářských a kontrolních laboratoří

Kurz vzorkování pro pracovníky vodohospodářských a kontrolních laboratoří pořádá Kurz vzorkování pro pracovníky vodohospodářských a kontrolních laboratoří Kurz je určen pracovníkům zabývajícím se odběry vzorků v rámci systémů akreditovaných podle ČSN EN ISO/IEC 17025, tedy nejen

Více

Dům techniky České Budějovice. spol. s r.o. pořádá 11. ročník konference s mezinárodní účastí. červený KOHOUT

Dům techniky České Budějovice. spol. s r.o. pořádá 11. ročník konference s mezinárodní účastí. červený KOHOUT Dům techniky České Budějovice spol. s r.o. pořádá 11. ročník konference s mezinárodní účastí červený KOHOUT která se koná pod záštitou náměstka generálního ředitele Hasičského záchranného sboru ČR plk.

Více

48. ročník mezinárodní konference archeologie středověku Archaeologia historica. která se bude konat ve dnech 19. 23. září 2016 v Českých Budějovicích

48. ročník mezinárodní konference archeologie středověku Archaeologia historica. která se bude konat ve dnech 19. 23. září 2016 v Českých Budějovicích Archeologický ústav FF Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích ve spolupráci s Husitským muzeem v Táboře a Jihočeským muzeem v Českých Budějovicích si Vás dovolují pozvat na: 48. ročník mezinárodní

Více

TĚŽBA. a její dopady na životní prostředí VI. Staré Splavy, hotel Bezděz

TĚŽBA. a její dopady na životní prostředí VI. Staré Splavy, hotel Bezděz TĚŽBA a její dopady na životní prostředí VI Staré Splavy, hotel Bezděz Programový výbor konference doc. RNDr. Josef Zeman, CSc. RNDr. Kamila Trojáčková Ing. Pavel Vostarek RNDr. Ľubomír Jurkovič, PhD.

Více

I. kongres biologické léčby. 12. 13. listopadu 2010. Hotel Barceló (Na Strži 32, 140 00 Praha) Biologická léčba chronických zánětlivých onemocnění

I. kongres biologické léčby. 12. 13. listopadu 2010. Hotel Barceló (Na Strži 32, 140 00 Praha) Biologická léčba chronických zánětlivých onemocnění Hotel Barceló (Na Strži 32, 140 00 Praha) 12. 13. listopadu 2010 I. kongres biologické léčby Biologická léčba chronických zánětlivých onemocnění současnost a perspektivy pořádá Česká lékařská společnost

Více

PROGRAM KONFERENCE - 17. října 2011. PROGRAM KONFERENCE - 18. října 2011

PROGRAM KONFERENCE - 17. října 2011. PROGRAM KONFERENCE - 18. října 2011 PROGRAMOVÝ VÝBOR doc. Dr. Ing. Martin Kubal doc. Dr. Ing. Miroslav Černík, CSc. doc. Ing. Jiří Burkhard, CSc. Ing. Jaroslav Nosek, Ph.D. prof. Ing. František Kaštánek, DrSc. RNDr. Ľubomír Jurkovič, PhD.

Více

OPTICKÉ KOMUNIKACE 2012

OPTICKÉ KOMUNIKACE 2012 1. informace a pozvánka k aktivní účasti Česká a Slovenská společnost pro fotoniku ČVUT v Praze, fakulta elektrotechnická Československá sekce IEEE Agentura Action M Vás zvou na konferenci a výstavu OPTICKÉ

Více

Česká Asociace Konzultačních Inženýrů Czech Association of Consulting Engineers NOVÝ PROGRAM CERTIFIKOVANÝCH ŠKOLENÍ

Česká Asociace Konzultačních Inženýrů Czech Association of Consulting Engineers NOVÝ PROGRAM CERTIFIKOVANÝCH ŠKOLENÍ Czech Association of Consulting Engineers Škola FIDIC 2016 NOVÝ PROGRAM CERTIFIKOVANÝCH ŠKOLENÍ SPRÁVCE STAVBY 3. KVĚTNA 2016 CLAIM MANAGEMENT 10. KVĚTNA 2016 ŽLUTÁ KNIHA 17. KVĚTNA 2016 MASARYKOVA KOLEJ,

Více

SVAROVÁNÍ VYSOKOPEVNOSTNÍCH OCELÍ

SVAROVÁNÍ VYSOKOPEVNOSTNÍCH OCELÍ Vás zvou na celostátní konferenci SVAROVÁNÍ VYSOKOPEVNOSTNÍCH OCELÍ ve dnech 11. - 12. května 2016 Hotel Studánka, Rychnov nad Kněžnou MÍSTO KONÁNÍ KONFERENCE SVAŘOVÁNÍ VYSOKOPEVNOSTNÍCH OCELÍ... Hotel

Více

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO KONEČNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing. Rostislava Drochytky, CSc., MBA

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy SŠ a ZŠ Lipník nad Bečvou, Osecká 301, 751 31 Lipník nad Bečvou Škola spolupracující s Pedagogickou fakultou UP Olomouc tel.: 581 773 766 mob. : 733 171 806 www.zslipnik.cz email: zvspslipnik@email.cz

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Vybavení přírodovědné učebny Masarykovy ZŠ v Českém

Více

SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O

SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

TELEMEDICÍNA BRNO 2007

TELEMEDICÍNA BRNO 2007 Radiologická klinika LF MU, Fakultní nemocnice Brno Sekce pro telemedicínu, teleradiologii a PACS Radiologické společnosti ČLS JEP ve spolupráci s OSL ČLK Brno město pořádají III. mezinárodní kongres TELEMEDICÍNA

Více

52. diabetologické dny. 14. 16. dubna 2016. www.diab.cz www.dialuha2016.cz. Česká diabetologická společnost ČLS JEP

52. diabetologické dny. 14. 16. dubna 2016. www.diab.cz www.dialuha2016.cz. Česká diabetologická společnost ČLS JEP Česká diabetologická společnost ČLS JEP ve spolupráci se Slovenskou diabetologickou společností pořádají 52. diabetologické dny Luhačovice 14. 16. dubna 2016 www.diab.cz www.dialuha2016.cz ÚVODNÍ SLOVO

Více

75-07 Specializace v pedagogice. Hudební teorie a pedagogika

75-07 Specializace v pedagogice. Hudební teorie a pedagogika Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci Žižkovo nám. 5, 771 40 Olomouc Doktorský studijní program: 75-07 Specializace v pedagogice oboru Hudební teorie a pedagogika Program se řídí Zákonem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Prohlubování kvalifikace a profesní vzdělávání zaměstnanců společnosti TECH GASTRO odborné profesní specializované kurzy v gastronomii

Více

Pozvánka na 16. ročník konference ODPADY 21

Pozvánka na 16. ročník konference ODPADY 21 Pozvánka na 16. ročník konference ODPADY Ostrava, 20.. 4. 2016 SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ STŘEDOEVROPSKÝCH

Více

Optimalizace energetického hospodářství. Prevence dopadů poruch v elektrizační soustavě na provoz a výrobu.

Optimalizace energetického hospodářství. Prevence dopadů poruch v elektrizační soustavě na provoz a výrobu. Odborný seminář Optimalizace energetického hospodářství. Prevence dopadů poruch v elektrizační soustavě na provoz a výrobu. 18. 10. 2013 Inovační centrum a podnikatelský inkubátor TIC ČKD Praha Organizátor:

Více

22. konference REOTRIB 2016. Kvalita paliv a maziv. 25. 27. května 2016 Hotel Diana, Velké Losiny. Reo Trade, s.r.o., Opava. www.reotrib.

22. konference REOTRIB 2016. Kvalita paliv a maziv. 25. 27. května 2016 Hotel Diana, Velké Losiny. Reo Trade, s.r.o., Opava. www.reotrib. 22. konference REOTRIB 2016 Kvalita paliv a maziv 25. 27. května 2016 Hotel Diana, Velké Losiny Reo Trade, s.r.o., Opava www.reotrib.cz 22. konference REOTRIB 2016 Kvalita paliv a maziv se opět bude konat

Více

Upgrade SW licencí Citrix

Upgrade SW licencí Citrix Č. j. SVS/2015/097437-G Zadavatel 1 : Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Výchova ke zdraví a kvalita života II. mezinárodní konferenci. Termín konání: 8. - 10. 10. 2009 Místo konání: zámecký hotel Štekl Hluboká nad Vltavou

Výchova ke zdraví a kvalita života II. mezinárodní konferenci. Termín konání: 8. - 10. 10. 2009 Místo konání: zámecký hotel Štekl Hluboká nad Vltavou Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta - Katedra výchovy ke zdraví ve spolupráci se Zdravotně sociální fakultou JU, Státním zdravotním ústavem Praha a ČSVV pořádá pod záštitou

Více

Zápis z 19. zasedání výboru CzWA - AČE ČR konaného v úterý 2. 2 2010 na sekretariátu CzWA Brně na Masné

Zápis z 19. zasedání výboru CzWA - AČE ČR konaného v úterý 2. 2 2010 na sekretariátu CzWA Brně na Masné 1(5) ASOCIACE PRO VODU ČR Masná 5, 602 00 Brno, Česká republika tel./fax 543 235 303 GSM 737 508 640 e-mail: czwa@czwa.cz Zápis z 19. zasedání výboru CzWA - AČE ČR konaného v úterý 2. 2 2010 na sekretariátu

Více

PROVOZNÍ ŘÁD KULTURNÍHO DOMU VE ŠTERNBERKU

PROVOZNÍ ŘÁD KULTURNÍHO DOMU VE ŠTERNBERKU MĚSTSKÁ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ŠTERNBERK PROVOZNÍ ŘÁD KULTURNÍHO DOMU VE ŠTERNBERKU Tento provozní řád vydává vedení MKZ Šternberk za účelem zabezpečení hospodárného a bezpečného provozu

Více

Přírodní zdroje, doprava, energetika a udržitelný hospodářský růst

Přírodní zdroje, doprava, energetika a udržitelný hospodářský růst Fakulta dopravní ČVUT Praha pořádá odbornou mezinárodní konferenci na téma: Přírodní zdroje, doprava, energetika a udržitelný hospodářský růst 8. vědecká mezinárodní konference Fakulty dopravní ČVUT v

Více

MEZINÁRODNÍ KONFERENCE

MEZINÁRODNÍ KONFERENCE MEZINÁRODNÍ KONFERENCE 13. a 14. dubna 2010 pořádaná pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly zasedací místnost Krajského úřadu v Českých Budějovicích Program konference BIOPLYN 2010

Více

Vybrané kapitoly v péči o pacienty s kardiovaskulárním onemocněním I.

Vybrané kapitoly v péči o pacienty s kardiovaskulárním onemocněním I. Pozvánka a program Konference a semináře pro nelékařské obory Vybrané kapitoly v péči o pacienty s kardiovaskulárním onemocněním I. Pořádá Aesculap Akademie pod záštitou a ve spolupráci s Českou asociací

Více

V Y P I S U J E. Výzvu zájemcům k podávání nabídek

V Y P I S U J E. Výzvu zájemcům k podávání nabídek Zadavatel: Název společnosti: CC Systems a. s. Sídlo společnosti: Národní tř.101, 695 01 Hodonín Kontaktní osoba: Milan Foltýn Telefon: 518 343 041 Fax: 518 342 243 E-mail: foltyn@ccsystem.cz www.ccsystem.cz

Více

PROGRAM POSKYTOVÁNÍ MIMOŘÁDNÝCH DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE ŽELEZNÉ. Článek 1 Úvodní ustanovení

PROGRAM POSKYTOVÁNÍ MIMOŘÁDNÝCH DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE ŽELEZNÉ. Článek 1 Úvodní ustanovení PROGRAM POSKYTOVÁNÍ MIMOŘÁDNÝCH DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE ŽELEZNÉ Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Mimořádná dotace z rozpočtových prostředků Obce Železné je v souladu s těmito zákony a dalšími předpisy: a)

Více

OBČANSKÝ ZÁKONÍK A OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

OBČANSKÝ ZÁKONÍK A OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ společnost Vodní zdroje Ekomonitor Vás zve na seminář OBČANSKÝ ZÁKONÍK A OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 24. března 2016 do EA hotelu Populus v Praze Seminář bude zahrnovat témata: Vztah soukromého (občanského)

Více

Hygiena ve zdravotnických zařízeních a prevence nozokomiálních nákaz

Hygiena ve zdravotnických zařízeních a prevence nozokomiálních nákaz I. informace VIII. kongres s mezinárodní účastí Hygiena ve zdravotnických zařízeních a prevence nozokomiálních nákaz Pořádá Aesculap Akademie ve spolupráci se SNH a CSS Sport V Hotel Hrotovice 17. 19.

Více

14. března 2016, Brno, hotel Myslivna PROGRAM KONGRESU. www.telemedicina-brno.info

14. března 2016, Brno, hotel Myslivna PROGRAM KONGRESU. www.telemedicina-brno.info 2016 14. března 2016, Brno, hotel Myslivna PROGRAM KONGRESU www.telemedicina-brno.info UNITI REVOLUCE V ZOBRAZOVÁNÍ! zobrazení a diagnostika všech modalit první barevný monitor i pro mamografii barevný

Více

TECHNOLOGIE BETONU 2

TECHNOLOGIE BETONU 2 POZVÁNKA NA ŠKOLENÍ Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze a Ústavem technologie stavebních hmot a dílců FAST VUT v Brně ŠKOLENÍ SYSTÉMU ČBS AKADEMIE

Více

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření Datum: 14.8.2013 Číslo jednací: VZ-64/OSČ/2013 Vyřizuje/linka: Štill/476 453 205. E-mail: still@tsmost.cz Adresa: Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace. do zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem:

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace. do zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Výběrové řízení dodavatele služeb spojených se zajištěním ubytování,

Více

XVI. kongres České internistické společnosti ČLS J. E. Purkyně. Informace. 13.-16. září 2009. Kongresové centrum, 5. května 1640/65, Praha 4

XVI. kongres České internistické společnosti ČLS J. E. Purkyně. Informace. 13.-16. září 2009. Kongresové centrum, 5. května 1640/65, Praha 4 XVI. kongres České internistické společnosti ČLS J. E. Purkyně ve spolupráci s dalšími odbornými společnostmi 13.-16. září 2009 Kongresové centrum, 5. května 1640/65, Praha 4 Informace Vážené kolegyně,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Svatojanský Újezd odstranění sedimentů z požární nádrže

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Svatojanský Újezd odstranění sedimentů z požární nádrže Veřejná zakázka: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název

Více

CENTRUM PRO INOVACE V OBORU

CENTRUM PRO INOVACE V OBORU CENTRUM PRO INOVACE V OBORU NANOMATERIÁLŮ A NANOTECHNOLOGIÍ Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR, v.v.i. Projekt Centrum pro inovace v oboru nanomateriálů a nanotechnologií s číslem CZ 2.16/3.1.00/21089

Více

18. konferenci a 8. sjezd

18. konferenci a 8. sjezd Společnost důlních měřičů a geologů Občanské sdružení Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava 17. listopadu 15/2172 708 33 Ostrava Poruba a Institut Geodézie a Důlního Měřictví Hornicko geologická

Více

SIKLA BOHEMIA, s r.o.

SIKLA BOHEMIA, s r.o. Všeobecné obchodní podmínky platné od 01.04.2011 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) vydala obchodní společnost Sikla Bohemia, s.r.o. se sídlem v Praze 20, Do Čertous 2620/11, PSČ 193 21, dále

Více

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO KONEČNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební Prof. Ing. Rostislava Drochytky, CSc. pořádá

Více

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo: Revoluční

Více

PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ 2015 studentská vědecká konference

PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ 2015 studentská vědecká konference studentská vědecká konference Ostrava 8.-10. října 2015 Vážené dámy, vážení pánové, Tímto bychom Vás rádi pozvali na konferenci Průmyslové inženýrství 2015 konající se ve dnech v Ostravě. Pořádaná konference

Více

Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb

Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ VYHLÁŠENÉHO ZASTUPITELSTVEM MĚSTA NA DANÝ KALENDÁŘNÍ ROK (dále jen Pravidla )

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ VYHLÁŠENÉHO ZASTUPITELSTVEM MĚSTA NA DANÝ KALENDÁŘNÍ ROK (dále jen Pravidla ) PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO ŘÍZENÍ VYHLÁŠENÉHO ZASTUPITELSTVEM MĚSTA NA DANÝ KALENDÁŘNÍ ROK (dále jen Pravidla ) I. Základní ustanovení 1. Účelem těchto Pravidel je stanovit jednotný

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Pomaturitní studium Jazykovou školou Jipka se pro účely těchto obchodních podmínek a pro účely prodeje jazykových kurzů mj. prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

XI. HRADECKÉ VAKCINOLOGICKÉ DNY

XI. HRADECKÉ VAKCINOLOGICKÉ DNY XI. HRADECKÉ VAKCINOLOGICKÉ DNY 1. 3. 10. 2015 Kongresové centrum Aldis, Hradec Králové www.vakcidny.cz Pořádají Česká vakcinologická společnost ČLS JEP a Fakulta vojenského zdravotnictví UO PARTNERSKÁ

Více