JEDINEČNÁ TRÉNINKOVÁ POMŮCKA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JEDINEČNÁ TRÉNINKOVÁ POMŮCKA"

Transkript

1 JEDINEČNÁ TRÉNINKOVÁ POMŮCKA

2 Co psi milují nejvíc? Samozřejmě že svého pána! Jejich největší radostí je se svým páníčkem komunikovat a spolupracovat. Lidé, kteří se svým psem sportují nebo pracují, to dobře vědí. Pojďme si představit Puller, tréninkovou pomůcku, která může vašim psím sportovcům, pracantům i miláčkům z gauče nabídnout něco zcela nového. jak a proč vznikl Puller? Autor Pulleru, Serg Shkot, byl jako velký milovník psů a dlouholetý trenér psů nespokojen s nabídkou výcvikových pomůcek. Hledal něco, co by bylo pro psy zábavné a atraktivní natolik, aby nebylo potřeba při tréninku stimulovat psy pamlsky nebo povely. Zároveň chtěl, aby byla pomůcka bezpečná jak pro psí zuby, tak i pro ruce psovoda a eliminovala nechtěné kousnutí. Na trénincích boxu ho oslovila forma tréninku s lapami. Pohyby lap, pomocí kterých mění trenér směr, výšku i intenzitu úderu boxera, ho inspirovaly k vytvoření tréninkové pomůcky pro psy Pulleru.

3 co je PULLER tréninková PoMŮcka, nikoliv hračka Puller je unikátní tréninková pomůcka a interaktivní hračka v jednom. Principem cvičení s Pullerem je práce se dvěma kruhy a je založeno na třech jednoduchých cvicích běhání, skákání a přetahování. Unikátní tréninková pomůcka sada dvou kruhů = intenzivní cvičení trénink pozitivní motivací formou hry Unikátní materiál = odolnost a bezpečnost Pro každého psa 5 velikostí Pro všechny majitele profíky i laiky zvyšuje rychle fyzičku Rozvíjí mentální schopnosti

4 vlastnosti PULLERU bezpečnost, atraktivnost, všestrannost atraktivní pro psy odolný, lehký, nezávadný Plave, skáče, létá neničí zuby a dásně bezpečný pro ruce Intenzivní trénink (20min = 5km) Malá námaha pro majitele Malý nárok na prostor Z čeho je Puller vyroben? Materiál Pulleru je měkký a pružný, ale odolný. Puller je vyroben z patentovaného materiálu, který je velmi podobný kompozitním polymerům, je bezpečný a zdravotně nezávadný. Při zákusu kopíruje tvar zubů, viditelné stopy po zubech patří k běžným vlastnostem Pulleru a nesnižují jeho trvanlivost. Protože se materiál pod zuby vždy promáčkne, nezpůsobuje jejich obrušování (na rozdíl od gumových míčků nebo tenisáků). Proč zrovna fialová? Psi mají jen dva typy čípků, díky tomu umí odlišit modrou barvu od žluté, červenou od zelené ale ne. Dá se říct, že vidí svět v odstínech modré, šedé a žluté. Možná vás překvapí, že pro pejsky je oranžový míč na zelené trávě těžko rozeznatelný. Mnohem vhodnější je pro ně právě barva fialová. Proto je Puller fialový.

5 Proč jsou PULLERY dva LoGIka tréninku FYzIckÁ a MEntÁLní PRÁcE Fyzická intenzita tréninku Mentální trénink přepínání pozornosti ovládání práce se zuby stálé zaměření na psovoda stimulace k výkonu Rozvoj vztahu psa a psovoda Pozitivní motivace bez pamlsků Proč jsou Pullery dva? Pullery musí být dva, protože to není aportovací předmět nebo přetahovadlo, ale tréninková pomůcka. Jeden předmět by omezil možnosti tréninku stejně jako jedna lapa při tréninku boxu. Používání dvou kruhů zároveň motivuje psa k udržení pozornosti na psovoda a k přepínání pozornosti z jednoho předmětu na druhý a tím i k ovládání stisku čelistí, což je pro psa jeden z nejdůležitějších momentů psychického tréninku.

6 výběr správné velikosti PodLE PLEMEnE a náročnosti zacházení Pět velikostí pro všechna plemena Menší velikosti pro štěňata vybírejte podle intenzity tréninku Rozhodující je velikost čelisti nedoporučujte pro hru dvou psů stopy po zákusech do Pulleru jsou typickou vlastností PULLER MICRO (sada 2ks) 12,5 cm / 1,5 cm / 15 g - 1ks pro toy plemena a psy do 5 kg (čivava, yorkshire,...) pro úvodní trénink štěňat od velmi mladého věku (1,5 měsíce) PULLER MINI (sada 2ks) 18 cm / 2 cm / 59 g - 1ks pro malá plemena s hmotností 5 až 15 kg (buldoček, maltézák,...) pro štěňata ve věku 2-3 měsíců o hmotnosti vyšší než 5 kg PULLER MIDI (sada 2ks) 19,5 cm / 3 cm / 110 g - 1ks pro střední plemena psů, pro malá plemena s dlouhou čelistí i pro velké psy s jemnou čelistí (JRT, PRT, bígl, kavalír,...) PULLER STANDARD (sada 2ks) 28 cm / 4 cm / 245 g - 1ks pro velká plemena psů do 50 kg (border kolie, belgický, německý, australský ovčák, labrador, boxer, dobrman, staffbull, bulteriér, výmarský ohař,...) PULLER MAXI (1ks) 29 cm / 7 cm / 585 g - 1ks pro velká a obří plemena psů nad 45 kg, pro intenzivní zátěž u psů se silnou čelistí, oblíbený pro teriéry typu bull (výborně posiluje svaly čelistí a krku), vhodný pro přetahování dvou psů

7 PULLER trénink Intenzivní trénink, variabilita, jednoduchost Fyzický trénink zvýšení fyzické kondice, výbušnosti a vytrvalosti zlepšení koordinace a obratnosti síla skusu, ovládání skusu Psychický trénink koncentrace, udržení pozornosti přepínání pozornosti z předmětu na předmět Interaktivní hra kombinace fyzické a mentální práce motivace i odměna RUNNING BĚHÁNÍ Používejte dva Pullery. Hoďte psovi Puller tak, aby se kutálel (ne jako frisbee). Když se pes vrací, hoďte mu druhý kruh ve směru jeho pohybu. Váš pes tak bude běhat mnohem intenzivněji. JUMPING SKÁKÁNÍ Opět použijte dva Pullery. Zvedněte jeden Puller do výšky a nechte pro něj psa vyskočit a zakousnout se do Pulleru. Po dopadu mu nabídněte druhý, aby pes střídavě skákal a zakusoval se. PULLING PŘETAHOVÁNÍ Udělejte přetahování zábavné a nechte psa vyhrát. Jakmile Puller získá, nabídněte mu druhý. Cílem je naučit psa přepínat pozornost z kruhu na kruh, střídavě chytat a pouštět oba Pullery a tím ho připravit pro ostatní cviky. Přetahování je pouze doplňkem pro ostatní cviky. Krční a ramenní svalstvo Zádové a břišní svaly Svaly zadních nohou a oblast kyčlí SWIMMING PLAVÁNÍ Puller je velmi lehký, výborně plave na hladině a dobře se ve vodě psům uchopuje, je ideální pro vodní radovánky. Metoda tréninku s dvěma kruhy odlišuje Puller od ostatních produktů a dodává mu mnoho předností. Stačí vám tři jednoduchá cvičení po dobu 20 minut a váš pes vydá tolik energie jako při běhu na 5 km. Tato cvičení posilují všechny svalové partie, váš pes si vylepší fyzickou kondici a intenzita tréninku, která vyžaduje velké soustředění a postřeh, psa příjemně a pozitivně vyčerpá i psychicky hravou a zábavnou formou.

8 sport dog PULLER RYchLE se RozvíjEjícI sport PRo všechna PLEMEna disciplíny PULLER Running PULLER jumping kategorie Mini, Maxi, Puppy, heavy při větším počtu jedinců i dle jednotlivých plemen nová kategorie MIcRo dog Puller klub ČR vybrán jako pořadatel 1. Mistrovství světa dog PULLER 10/2018 DOG PULLER - PSÍ SPORT Na trénink s Pullerem můžete navázat i soutěžením v psím sportu DOG PULLER, ve kterém se soutěží ve dvou disciplínách - PULLER RUNNING, kdy pes běhá za Pullerem, musí ho uchopit ještě v pohybu a přinést zpět, a PULLER JUMPING, kdy pes vyskakuje střídavě na oba kruhy, kruh musí uchopit zuby ve výskoku. Závody se odehrávají na vyměřené závodní ploše, každá disciplína trvá 90 vteřin a má poměrně jednoduchá pravidla. Soutěžící získávají body za správně provedené cviky. Obě disciplíny se hodnotí zvlášť. Sport DOG PULLER je především zábavou pro pejsky i majitele. Jde v něm o sehranost týmu, fyzičku psa, ale hlavně o radost ze společného sportování! Disciplína PULLER JUMPING Tato disciplína spočívá ve střídavém skákání z kruhu na kruh se zákusem Pulleru ve výskoku. Vždy používáme střídavě oba Pullery. Soutěží se ve středním poli. Disciplína PULLER RUNNING Tato disciplína spočívá v ve střídavém běhání psa pro Puller na obě strany hřiště, jeho chycení v pohybu v catching zóně a přinášení do startovní zóny.

9

10

11 JEDINEČNÁ TRÉNINKOVÁ POMŮCKA NABÍDKA PRO PARTNERY sponzorské balíčky

12 Timeline vývoj Psího sportu dog PULLER 2012 Mezinárodní federace Dog Puller byla zaregistrována září 2012 První psí šampionát Uskutečnilo se více jak 80 šampionátu v několika zemích (Rusko, Bělorusko, Ukrajina, Česká republika, Kanada, Japonsko, Maďarsko, Řecko, Bulharsko, Španělsko, Slovenská republika, října světový šampionát Česká republika (Praha) Mistrovství světa - Dog Puller olympijské hry pro domácí mazlíčky Tokio (Japonsko) Hlavní disciplína - Dog Puller

13 Mistrovství v číslech Datum a místo mistrovství , Praha, Ragby Club Tatra Smíchov Odhadované množství účastníků cca 104 osob = 12 týmů (Rusko, Ukrajina, Portuglsko, Korea, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Bělorusko, Španělsko, Polsko, Česká republika). Odhadované množství návštěvníků cca 2000 osob Odhadovaný počet publikací vč. mezinárodních médií 10 a více Odhadovaná cena vstupenek pro návštěvníky návštěvníci předprodej 200 Kč cca 8 * platí pro předprodej do návštěvníci na místě 250 Kč cca 10 * platí pro vstupenky zakoupené na místě důchodci a ZTP 100 Kč cca 4 * platí pro předprodej do a vstupenky zakoupené na místě děti 0-12 let ZDARMA vstup pouze v doprovodu dospělé osoby *cena ve měně Euro závisí na aktuálním směnném kurzu. Obchodní prostor pro třetí strany (možnost prodeje vlastních produktů, psy, dospělí, děti, občerstvení, aj.) 3x3m eur 5000 Kč (zdarma pro sponzory akce).

14 Nabídka pro sponzory SPONZORSKÉ BALÍČKY Plnění Stánek Partner Hlavní partner Mediální Partner Generální Partner Kč Kč Kč Kč Počet partnerů Vstupenky zdarma Kč Stánek / expozice* + 3x3m + 3x3m + 3x3m + 6x6m + 9x9m Možnost propagace na akci - selfpromo Logo na webu akce (microsite s platností 1 rok) Umístění reklamní plachty po obvodu hřiště (Rozměr plachty 200x100 cm / 295x58 cm) Poděkování partnerovi v tiskové zprávě (po akci) Umístění loga v reportážním videu z akce Logo na letácích akce (hlavní promo v září 2018) Logo na promo materiálech (partnerská kampaň v září 2018) Logo na diplomu pro vítěze + Zveřejnění partnera v PR článcích Logo na hlavní tribuně + 1x + 1x + 1x Logo fotonaut + Předávání ceny vítězům (zástupce partnera) Moderované vystoupení / představení partnera v úvodu akce Moderované vystoupení / poděkování partnerovi + 1x + 2x + 3x + 4x během akce Logo na online bannerech propagujících akci + Logo na vstupenkách + Logo na reprezentačním dresu + * Reklamní či prodejní stan si každý partner obstará samostatně. Organizátor je schopen zajistit reklamní stan 3x3m k pronájmu na 24h.

15 nabídka pro sponzory 1 VSTUP MaPa areálu ENTRANCE 3 2 LEGENDA 1 Parkoviště 2 Vstupenky 3 Toalety 4 Prodejní a partnerská zóna 5 Restaurace / Bar 6 Dětská zóna 7 A - hřiště 8 B - hřiště 9 C - hřiště C1 B1 C2 C3 C4 10 Zóna pro závodníky 11 Hlavní tribůna (528 osob) Malá tribůna (96 osob) A Generální partner (rozměr reklamního banneru 200x100 cm) A B1 Hlavní a mediální partner (rozměr reklamního banneru 295x58 cm) 8 A B2 Hlavní a mediální partner (rozměr reklamního banneru 295x58 cm) C1 Partner (rozměr reklamního banneru 295x58 cm) C2 Partner (rozměr reklamního banneru 295x58 cm) 9 10 C3 Partner (rozměr reklamního banneru 200x100 cm) C4 Partner (rozměr reklamního banneru 200x100 cm) C5 Partner (rozměr reklamního banneru 200x100 cm) C6 Partner (rozměr reklamního banneru 200x100 cm) C7 Partner (rozměr reklamního banneru 295x58 cm) C8 Partner (rozměr reklamního banneru 295x58 cm) 3 C5 C6 C7 B2 C8 12

16

17

18 kontaktní informace organizátor a spoluorganizátor Dog Puller Klub České republiky, z. s. Radlická 1177 / 65, Praha 5 (+420) Fb skupina: dog PULLER klub ČR puller@puller.cz Rebel Dog - oficiální partner Dog Puller Klub ČR a oficiální dovozce Puller potřeb Radlická 1177/ Praha 5 (+420) / (+420) obchod@rebeldog.cz COLLAR company výrobce PULLERU

Co je PULLER. PULLER je zábava pro každého

Co je PULLER. PULLER je zábava pro každého Co je PULLER Puller je unikátní výcviková pomůcka pro tréning a zábavu, tzv. dva fialové kroužky. Puller je sada dvou kruhů, se kterými jednoduše a intenzivně procvičíte všechny svalové partie psa formou

Více

Pro partnery a stánkaře. 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov

Pro partnery a stánkaře. 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov Pro partnery a stánkaře 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov www.dogfest.cz Úvodem JAKUB Organizátor Neváhejte a staňte se partnery festivalu všech pejskařů DogFest 2018! Účast na největším psím festivalu

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016 Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016 Dobrý den srdečně Vás zveme na Oblastní výstavu NO a Oblastní výstavu psů plemen ČKS, která se jako každý rok uskuteční na Velikonoční

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

PŘE T RÉNOVÁNÍ A REGENERACE

PŘE T RÉNOVÁNÍ A REGENERACE PŘE T RÉNOVÁNÍ A REGENERACE Regenerace a odpočinek to je velice důležitá část každého sportu a mnoha psovody bohužel také opomíjená. Přitom je regenerace důležitá pro oba, pro psa i běžce. Při nedostatku

Více

EAST_WEST PARTNERSHIP o.s., bylo založeno roku 2012 za účelem vzdělávání mládeže a posílení občanského soužití.

EAST_WEST PARTNERSHIP o.s., bylo založeno roku 2012 za účelem vzdělávání mládeže a posílení občanského soužití. DEN SE PSY EAST_WEST PARTNERSHIP o.s., bylo založeno roku 2012 za účelem vzdělávání mládeže a posílení občanského soužití. Letos jsme se zaměřili na lepší informovanost veřejnosti a hlavně dětí o tom,

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

Chlumec nad Cidlinou

Chlumec nad Cidlinou 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Staffordshire Bull Terier Clubu CZ a Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na V. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ 22.

Více

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK 28. října 2013 fotbalový stadion TJ Štěpánov Vážení příznivci a přátelé sportovní kynologie, co nejsrdečněji vás zveme

Více

ZDRAŽILOVI. Výroba a prodej. kynologických potřeb. Tel.: 554 748 800. Fax.: 554 748 800. Mobil.: 606 559 620. e-mail: zdrazil@cariz.eu. www.cariz.

ZDRAŽILOVI. Výroba a prodej. kynologických potřeb. Tel.: 554 748 800. Fax.: 554 748 800. Mobil.: 606 559 620. e-mail: zdrazil@cariz.eu. www.cariz. Výroba a prodej kynologických potřeb ZDRAŽILOVI Horní Životice 153 793 12 p. Horní Benešov Okr. Bruntál ČESKÁ REPUBLIKA Tel.: 554 748 800 Fax.: 554 748 800 Mobil.: 606 559 620 e-mail: zdrazil@cariz.eu

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů Den: neděle 9. září Celkem psů: 271 Kruh: 1 Rozhodčí: Doc. RNDr. Jaroslava Ovesná CSc. Akita psi třída mladých 001 1 Aljašský malamut psi třída mladých 002 1 Americká akita psi mezitřída

Více

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava Mediální informace TV FORUM Nová Karolina Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava TV FORUM Nová Karolina Mediální informace Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava je nejvýraznější

Více

kruh rozhodci titul plemeno trida min_z_max_z pocet 1 Šimek Fran, MVDr. Papillon - do 2,5 kg psi třída vítězů / male winner class

kruh rozhodci titul plemeno trida min_z_max_z pocet 1 Šimek Fran, MVDr. Papillon - do 2,5 kg psi třída vítězů / male winner class kruh rozhodci titul plemeno trida min_z_max_z pocet 1 Šimek Fran, MVDr. Papillon - do 2,5 kg 186 189 4 psi třída vítězů / male winner class 186 186 1 feny třída mladých / female junior class 187 187 1

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

Výcviková ohlávka pro psy HALTI

Výcviková ohlávka pro psy HALTI Výcviková ohlávka pro psy HALTI Příručka pro výcvik K noze...10 Sedni 11 Zůstaň. 11 Lehni...11 Ke mně... 11 Předmluva Nasazení ohlávky Halti Bezpečnost především Řešení problémů Obecné zásady při výcviku

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 4. - 11. 7. 2015 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 702 952

Více

Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení při zkouškách canisterapeutických psů organizovaných Libuší Kotkovou

Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení při zkouškách canisterapeutických psů organizovaných Libuší Kotkovou Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení při zkouškách canisterapeutických psů organizovaných Libuší Kotkovou Čl. 1 Identifikační údaje pořadatele pořádajícího veřejné vystoupení (1) Tento řád ochrany

Více

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze.

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze. SUPER BALL 2012 SUPER BALL 2012: Prague Football Freestyle Contest celosvětový turnaj ve Fotbal Freestylu je vyvrcholením celé sezóny, na které se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců

Více

Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory. III. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ

Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory. III. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Klubu výcviku malých plemen ČR Staffordshire Bull Terier Clubu CZ Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na III. ročník Celostátní

Více

Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz

Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz Manuál pro organizátory akcí mujprvnigol.cz Měsícnáborů 2014 2018 CELKEM 624 podpořených akcí více než 110 000 zúčastněných dětí Jak přihlásit svou akci? Podání žádosti na konání akce Kontaktujte Grassroots

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA VÍKEND S HANKOU BÖHMOVOU do haly Školy psích sportů Pet center

SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA VÍKEND S HANKOU BÖHMOVOU do haly Školy psích sportů Pet center SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA VÍKEND S HANKOU BÖHMOVOU 4. 5.2.2017 do haly Školy psích sportů Pet center Máme tu čest u nás přivítat trenérku Hanku Böhmovou a pod jejím vedením se seznámit se spoustou her, rébusů

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 14. Brněnská krajská výstava psů - 23. 8. 2015 Den: neděle 23. srpna Celkem psů: 248 Kruh: 1 Rozhodčí: RNDr. Jaroslava Ovesná CSc. Americká akita fena mezitřída 001 1 Americký stafordširský

Více

Brodíkův speciál. Během závodu bude probíhat veřejná sbírka pro Psí útulek Trutnov.

Brodíkův speciál. Během závodu bude probíhat veřejná sbírka pro Psí útulek Trutnov. Brodíkův speciál Datum: 29.4.2018 Místo konání: Camp Brodský Červený Kostelec (http://www.campbrodsky.cz/) Rozhodčí: Alžběta Lindová Kategorie: štěňátka - 2x tuneliáda + součty začátečníci - 2x jumping

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů Den: neděle 15. srpna Celkem psů: 312 Kruh: 1 Rozhodčí: PhDr. Vladimír Mojžíš Afgánský chrt fena třída mladých 1 1 Australská kelpie fena třída otevřená 2 1 Australský honácký pes

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Sportovní projekt pro školy

Sportovní projekt pro školy Sportovní projekt pro školy Cíle projektu Hlavní cíl: Rozhýbat co nejvíce dětí Sekundární cíle: Doporučit dětem sport, pro který mají talent (pokud ho vyzkouší a půjde jim, měl by je i bavit a déle u něj

Více

Chlumec nad Cidlinou

Chlumec nad Cidlinou 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Staffordshire Bull Terier Clubu CZ a Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na IV. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ

Více

Časový harmonogram je samozřejmě pouze orientační!

Časový harmonogram je samozřejmě pouze orientační! rozhodčí: Dolejšová Olga - kruh: 1 Americký bezsrstý terier psi třída štěňat 001 9:15 psi třída mladých 002 9:20 psi třída otevřená 003 9:25 psi třída vítězů 004 9:30 feny třída štěňat 005 9:35 feny třída

Více

Boskovice, 1. května 2016 VII. ročník BOSKOVICKÉ BĚHY

Boskovice, 1. května 2016 VII. ročník BOSKOVICKÉ BĚHY Boskovice, 1. května 2016 VII. ročník BOSKOVICKÉ BĚHY HISTORIE BOSKOVICKÝCH BĚHŮ V roce 2009 vznikl nápad uspořádat největší sportovně kulturní akci regionu. V roce 2010 se pořádal první ročník pod názvem

Více

extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m

extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m 18. 10. 2015 05:00 celková vzdálenost 226km celkové převýšení 5700 výškových metrů 3,8 km plavání v proudu řeky Labe 180km na kole

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 13. Brněnská krajská výstava psů - 24. 8. 2014 Den: neděle 24. srpna Celkem psů: 261 Kruh: 1 Rozhodčí: Jaroslav Matyáš Americký bezsrstý terier fena třída mladých 001 1 Americký

Více

Kategorie: PROPOZICE Hafani Bafani. Soutěž se psy:

Kategorie: PROPOZICE Hafani Bafani. Soutěž se psy: Kynologický klub Biskupice a DDM Luhačovice pořádají 10.ročník zábavného odpoledne plného her, soutěží a zábavy pro děti i dospělé a jejich čtyřnohé psí kamarády s PP i bez PP PROPOZICE Hafani Bafani DATUM

Více

p o ř á d á 2 3. ú n o r a X X. R O Č N Í K Z Z O Z Z O 1 Z V V 1

p o ř á d á 2 3. ú n o r a X X. R O Č N Í K Z Z O Z Z O 1 Z V V 1 p o ř á d á 2 3. ú n o r a 2 0 1 9 X X. R O Č N Í K d v o u č l e n n á d r u ž s t v a v k a t e g o r i í c h Z Z O, Z Z O 1, Z V V 1 b e z e s t o p a s p e c i á l n í c h c v i k ů Rozhodčí Iveta

Více

Velíšskej přespolňák

Velíšskej přespolňák Velíšskej přespolňák 2. ročník sobota 25. června 2016 Termín: sobota 25. června 2016 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí Veliš a dalšími

Více

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků 7 MTB maraton přírodní rezervací Maštale největší závod svého druhu v Pardubickém kraji 3. června 2017 17. ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků Staňte se partnerem CYKLO

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

PŘEHLED KRUHŮ. neděle

PŘEHLED KRUHŮ. neděle PŘEHLED KRUHŮ neděle - 26.6.2016 KRUH ČÍSLO 1 75 Olga Dolejšová (CZ) Australský honácký 3 Třída mladých 2 1 Třída mladých 3 1 Třída vítězů 4 1 Australský ovčák 13 Třída dorostu 5-6 2 Třída mladých 7-8

Více

Krutej coursing v Krutěnicích

Krutej coursing v Krutěnicích Vás srdečně zve na Krutej coursing v Krutěnicích bodovací NA CO SE MŮŽET TĚŠIT? příjemné prostředí jezdeckého areálu Krutěnice nedaleko Klatov středně náročná trať pro závodníky pohodlí pro účastníky zajištěno

Více

Blansko, 24. října 2015 20. ročník. Půlmaraton Moravským krasem

Blansko, 24. října 2015 20. ročník. Půlmaraton Moravským krasem Blansko, 24. října 2015 20. ročník Půlmaraton Moravským krasem Historie Půlmaratonu Moravským krasem Historie běhu sahá až do roku 1958. Tehdy se konal silniční běh v délce 25 km, startovalo se od Spartaku

Více

čas tábora se nám rychle blíží, takže zasílám podrobnější informace ohledně organizace, prosím věnujte pozornost následujícím řádkům.

čas tábora se nám rychle blíží, takže zasílám podrobnější informace ohledně organizace, prosím věnujte pozornost následujícím řádkům. Pěkný večer milí účastníci, čas tábora se nám rychle blíží, takže zasílám podrobnější informace ohledně organizace, prosím věnujte pozornost následujícím řádkům. Stravování: V druhé příloze s názvem stravování

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE..... Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo pro bannerovou nebo textovou reklamu. Více než 55 000 unikátních návštěvníků

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U6 BAV SE A HRAJ SI

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U6 BAV SE A HRAJ SI CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U6 BAV SE A HRAJ SI VĚKOVÉ ZÁKONITOSTI minimální doba soustředění max. několik minut nekoordinované pohyby nezvladatelné nutkání k pohybu - nevydrží stát na místě špatná jemná motorika

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM

CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM ARBORISTICKÉ DNY A 19. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE STROMOLEZENÍ 23. - 26.5. 2019, Vrchlabí, Zámecký park CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM Partnerství a jednotlivá sponzorství disciplín jsou

Více

prographichouse. All rights reserved.

prographichouse. All rights reserved. prographichouse. All rights reserved. Lyžařský oddíl TJ Jsme nejstarší lyžařský klub v Praze založen 1974. Člen Svazu lyžařů České republiky a České unie sportu Řadíme se k největším a nejúspěšnějším lyžařským

Více

Kruh č. 1 Rozhodčí Václavík Miroslav. Anglický setr Pes pracovní 025. Belgický ovčák - malinois Pes otevřená 041 Fena mladých 042

Kruh č. 1 Rozhodčí Václavík Miroslav. Anglický setr Pes pracovní 025. Belgický ovčák - malinois Pes otevřená 041 Fena mladých 042 Kruh č. 1 Rozhodčí Václavík Miroslav Třída Katalogové číslo Známka Poznámka Anglický setr Pes pracovní 025 Belgický ovčák - malinois Pes otevřená 041 Fena mladých 042 Belgický ovčák -tervueren Pes mezitřída

Více

Boskovice, 1. května 2015 VI. ročník BOSKOVICKÉ BĚHY

Boskovice, 1. května 2015 VI. ročník BOSKOVICKÉ BĚHY Boskovice, 1. května 2015 VI. ročník BOSKOVICKÉ BĚHY HISTORIE BĚHU Historie běhu se začala psát v roce 2009, tehdy vznikl nápad uspořádat největší sportovně kulturní akci regionu. V roce 2010 se pořádal

Více

Mezinárodní výstava psů Brno

Mezinárodní výstava psů Brno Mezinárodní výstava psů Brno Projekt pro výstavu psů plemene Anglický Bulteriér Jana Křečková Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 OBSAH: 1. Současný stav... 3 2. Stanovený

Více

Měsícnáborů. Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz

Měsícnáborů. Manuál pro organizátory akcí. mujprvnigol.cz Měsícnáborů Manuál pro organizátory akcí mujprvnigol.cz Měsícnáborů 2014-2017 CELKEM 508 podpořených akcí více než 90 000 zúčastněných dětí Podání žádosti na konání akce Jak přihlásit svou akci? Kontaktujte

Více

Moravskobudějovická tlapka

Moravskobudějovická tlapka Kynologický klub Moravské Budějovice a jeho agiliťáci Vás srdečně zvou na Datum: 17.5.2015 NEOFICIÁLNÍ ZÁVODY V POSLUŠNOSTI Moravskobudějovická tlapka Místo: cvičák KK Moravské Budějovice Krnčice (49 1'52.379"N,

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Karate Lions Pardubice

Karate Lions Pardubice Datum 2. června 2018 Místo Tipsport arena (kapacita 10 000+ míst), Pardubice, Česká republika Registrace Online registrace by měla být provedena přes www.sportdata.org do 31. května 2018. Pozdější registrace

Více

Premium quality Dry Dog

Premium quality Dry Dog ECOPET Premium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Puppy Formula ECOPET Alimento completo ed equilibrato per cuccioli e per cagne in gestazione o in allattamento Happy pet. Happy you. Farmina Pet

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 12. Brněnská krajská výstava psů - 1. září 2013 Den: neděle 1. září 2013 Celkem psů: 204 Kruh: 1 Rozhodčí: RNDr. Jaroslava Ovesná CSc. Australský ovčák pes třída otevřená 000 až

Více

Blansko, 27. srpna ročník. Půlmaraton Moravským krasem

Blansko, 27. srpna ročník. Půlmaraton Moravským krasem Blansko, 27. srpna 2016 21. ročník Půlmaraton Moravským krasem HISTORIE PŮLMARATONU MORAVSKÝM KRASEM Historie běhu sahá až do roku 1958. Tehdy se konal silniční běh v délce 25 km, startovalo se od Spartaku

Více

Floracanisáčkova vědomostní soutěž

Floracanisáčkova vědomostní soutěž Floracanisáčkova vědomostní soutěž Pravidla soutěže Soutěž je přístupná všem dětem vystavovatelů i diváků do stáří 15 let Soutěž spočívá ve správném vyplnění vědomostního testu obsahujícího 20 otázek,

Více

REKLAMA A SPONZORING NA SERVERU www.sportovniaerobik.cz

REKLAMA A SPONZORING NA SERVERU www.sportovniaerobik.cz -1- REKLAMA A SPONZORING NA SERVERU www.sportovniaerobik.cz Dobrý den, teší nás Váš zájem o umístní reklamy na našem serveru nebo využití pímého sponzoringu Sportovního Aerobiku. Víme, že si z naší rozsáhlé

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

PSI Ročník: 7. Vzdělávací oblast.: Člověk a příroda Vzdělávací obor: Přírodopis

PSI Ročník: 7. Vzdělávací oblast.: Člověk a příroda Vzdělávací obor: Přírodopis VY_52_INOVACE_27 PSI Ročník: 7. Vzdělávací oblast.: Člověk a příroda Vzdělávací obor: Přírodopis Základní škola a Mateřská škola Nikolčice, příspěvková organizace Ing. Ladislav Straka VY_52_INOVACE_27

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

Základní kynologická organizace č. 471. Písek

Základní kynologická organizace č. 471. Písek Základní kynologická organizace č. 471 Písek pořádá dne 13. dubna 2013 1. ročník závodu Soutěžní kategorie : - A NZŘ - ZVV1 poslušnost a obrana (rukáv) - účast bez omezení - B TART - T1 - poslušnost a

Více

Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015

Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015 NABÍDKA PARTNERSTVÍ Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015 Platná od 1.srpna 2014 do obsazení vypsaných pozic OBSAH Stars of today, superstars of tomorrow

Více

15 Bílý švýcarský ovčák Pes třída pracovní 16 Bílý švýcarský ovčák Fena třída dorostu 18 Bílý švýcarský ovčák Fena třída mladých

15 Bílý švýcarský ovčák Pes třída pracovní 16 Bílý švýcarský ovčák Fena třída dorostu 18 Bílý švýcarský ovčák Fena třída mladých Kruh č. 1 - Olga Dolejšová 1 Chodský pes Pes třída mladých 2 Chodský pes Pes mezitřída 369 Chodský pes Pes mezitřída 3 Chodský pes Pes třída otevřená 4 Chodský pes Pes třída vítězů 5 Chodský pes Fena třída

Více

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné Poř. č. Žadatel Projekt Specifikace nákladů Náklady projektu v Kč Výše požadované podpory v Kč v % Schváleno ZM dne 27.03.2017 1 Bruslařský klub Příbram IČ: 47071371 Sportovní činnost Bruslařského klubu

Více

VÍCEBOJ 1. ročník. Propozice. Česko sportuje je projekt Českého olympijského výboru na podporu zdravého životního stylu

VÍCEBOJ 1. ročník. Propozice. Česko sportuje je projekt Českého olympijského výboru na podporu zdravého životního stylu VÍCEBOJ 1. ročník Propozice Česko sportuje je projekt Českého olympijského výboru STRUČNÝ POPIS Olympijský víceboj je jedním z klíčových projektů Českého olympijského výboru v rámci dlouhodobé kampaně

Více

47. Krajská výstava Hradec Králové Statistika přihlášených psů ke dni

47. Krajská výstava Hradec Králové Statistika přihlášených psů ke dni FCI skupina plemeno třída počet 1 Australský honácký pes 3 1 Australský ovčák 8 Psi - třída štěňat 1 1 Bearded kolie 1 1 Belgický ovčák - Malinois 1 1 Bílý švýcarský ovčák 3 1 Border kolie 16 Psi - třída

Více

PŘEHLED KRUHŮ. sobota

PŘEHLED KRUHŮ. sobota PŘEHLED KRUHŮ sobota - 2.6.2018 KRUH ČÍSLO 1 83 František Šimek (CZ) Americký stafordširský terier 2 Třída mladých 86 1 Třída otevřená 87 1 Border terier 1 Třída otevřená 90 1 Bullterier standardní 5 Třída

Více

Kruh č. 1 - Havelka T. k.č. Plemeno Pohlaví Třída 1 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída mladých 2 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída

Kruh č. 1 - Havelka T. k.č. Plemeno Pohlaví Třída 1 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída mladých 2 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída Kruh č. 1 - Havelka T. 1 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída mladých 2 Jezevčík králičí hladkosrstý Fena třída veteránů 3 Jezevčík standard dlouhosrstý Pes třída mladých 4 Jezevčík trpasličí dlouhosrstý

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 10. Brněnská krajská výstava psů - 21. 8. 2011 Den: neděle 21. srpna Celkem psů: 313 Kruh: 1 Rozhodčí: PhDr. Vladimír Mojžíš Aljašský malamut pes třída mladých 001 1 Aljašský malamut

Více

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku íspěvky na celoroční činnost mládeže 2013, orj. 1007 Oblast tělovýchovy a volnočasových aktivit Celková částka k rozdělení 685 ti Kč + 3 tikč převod z r.20 = 688 ti Kč + 215 ti Kč (usnesení 528/2013-22

Více

5. září. sobota. prezentace pro vystavovatele

5. září. sobota. prezentace pro vystavovatele 5. září sobota prezentace pro vystavovatele PŘEDSTAVENÍ VELETRHU SPORT LIVE 2015 je největší sportovní veletrh svého druhu v severních Čechách věnovaný všem milovníkům sportu a zdravého životního stylu.

Více

HORST-SEIFERT-MEETING 2019 Stand

HORST-SEIFERT-MEETING 2019 Stand HORST-SEIFERT-MEETING 2019 Stand 25.04.2019 Ředitel závodu... Jens Schoening, Zittau Vedoucí závodní kanceláře... Simone Geißler, Zittau Finance...Ralph Michel, Oybin Výdejna závodních dokumentů... Claudia

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

II. FRBUL COURSING CUP 2009

II. FRBUL COURSING CUP 2009 II. FRBUL COURSING CUP 2009 Speciál coursing pro plemeno FRANCOUZSKÝCH BULDOČKŮ A. Všeobecná ustanovení Datum konání: Sobota 19. 9. 2009 start závodu 10.00 hod vyhlášení výsledků 15.00 hod Místo konání:

Více

47. Krajská výstava psů Hradec Králové Rozpis kruhů

47. Krajská výstava psů Hradec Králové Rozpis kruhů kruh rozhodčí plemeno třída počet 1 Ing. Košťálová Alena Tibetská doga 11 Psi - třída mladých 161 162 2 Feny - třída štěňat 163 168 6 Feny - třída mladých 169 170 2 Feny - mezitřída 171 171 1 Lagotto romagnolo

Více

Kynologický kroužek. Na léto plánujeme s dětmi návštěvu Voříškiády v Lounech, kde budeme prezentovat naše pejsky z litvínovského útulku.

Kynologický kroužek. Na léto plánujeme s dětmi návštěvu Voříškiády v Lounech, kde budeme prezentovat naše pejsky z litvínovského útulku. Kynologický kroužek V průběhu letošního roku se děti v kroužku seznámily se základy výchovy a výcviku psa vč. Praktických ukázek a absolvovaly úvod do encyklopedie psích plemen. Děti ostatním členům prezentovaly

Více

STANOVY. Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice. !Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 -

STANOVY. Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice. !Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 - STANOVY Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice!Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 - Článek 1 Historie Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice je pokračovatelem

Více

Přehled obsazení kruhů

Přehled obsazení kruhů Přehled obsazení kruhů 15. Brněnská krajská výstava psů - 28. 8. 2016 Den: neděle 28. srpna Celkem psů: 362 Kruh: 1 Rozhodčí: Ing. Radovan Lysák Aljašský malamut pes třída štěňat 001 1 pes třída otevřená

Více

v sobotu 11. července 2015

v sobotu 11. července 2015 Moravskoslezský bulldog-mops klub pořádá v sobotu 11. července 2015 v oranžerii zámeckého hotelu Maxmilian zámek Loučeň, PSČ 289 37, okr. Nymburk N 50' 17.143, E 15' 01.204, www.zamekloucen.cz Klubovou

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ www:

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ   www: Speciální výstava Slovenských čuvačů (SVSČ) Brno 6. 10. 2019 Místo konání: KK Zetor Brno, Jedovnická 7a, 628 00 Brno GPS souřadnice: Loc: 49 12 56.248 N, 16 40 31.312 E Se zadáváním titulů a čekatelství:

Více

PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA

PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA GYMNASTIKA, PARKUR, BOJOVÉ SPORTY, POHYBOVÁ PRŮPRAVA... TERMÍN REALIZACE 1. 6. 14. 9. 2017 NÁš PŘÍBĚH Po několika letech trénování dětí ve sportovní gymnastice

Více

BEHEJ SE PSEM VYSTAVA PSÍCH VORÍSKU ˇ ˇ 3.10.2015-9:00 HOD. u kuzelny, ˇ zámecký park Slavicín ˇ

BEHEJ SE PSEM VYSTAVA PSÍCH VORÍSKU ˇ ˇ 3.10.2015-9:00 HOD. u kuzelny, ˇ zámecký park Slavicín ˇ BEHEJ SE PSEM ˇ ˇ ˇ VYSTAVA PSÍCH VORÍSKU 3.10.2015-9:00 HOD u kuzelny, ˇ zámecký park Slavicín ˇ o KDE: ZÁMECKÝ PARK, SLAVIČÍN, U KUŽELNY ORGANIZÁTOR: KYNOLOGICKÝ KLUB SLAVIČÍN - www.kkslavicin.estranky.cz

Více

Počet: psi třída štěňat psi třída vítězů Anglický kokršpaněl - černý a černý s pálením

Počet: psi třída štěňat psi třída vítězů Anglický kokršpaněl - černý a černý s pálením Kruh: 1 - Rozhodčí: Ovesná Božena, Mgr. Kavkazský pastevecký pes psi třída štěňat 62-62 1 psi třída mladých 63-63 1 psi mezitřída 64-64 1 psi třída otevřená 65-65 1 psi třída vítězů 66-67 2 psi třída veteránů

Více

KLUB CHOVATELŮ TERIERŮ ve spolupráci s ČMMJ, OMS PARDUBICE A MYSLIVECKÝM SDRUŽENÍM OSTŘETÍN POŘÁDÁ V SOBOTU 21.6.2014 PROGRAM:

KLUB CHOVATELŮ TERIERŮ ve spolupráci s ČMMJ, OMS PARDUBICE A MYSLIVECKÝM SDRUŽENÍM OSTŘETÍN POŘÁDÁ V SOBOTU 21.6.2014 PROGRAM: KLUB CHOVATELŮ TERIERŮ ve spolupráci s ČMMJ, OMS PARDUBICE A MYSLIVECKÝM SDRUŽENÍM OSTŘETÍN POŘÁDÁ V SOBOTU 21.6.2014 se zadáváním titulů CCT a Klubový vítěz pro plemena Parson Russell Terrier a Jack Russell

Více

Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení nebo svodu zvířat a při chovu.

Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení nebo svodu zvířat a při chovu. Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení nebo svodu zvířat a při chovu. (Zpracován v souladu s Vyhláškou 192/2004 Sb. ze dne 13. dubna 2004 o ochraně zvířat při chovu, veřejném vystoupení nebo svodu)

Více

ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 / beze stop IPO 3 / beze stop SPECIÁLNÍ DISCIPLÍNY:

ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 / beze stop IPO 3 / beze stop SPECIÁLNÍ DISCIPLÍNY: Vážení přátelé, Základní kynologická organizace v Hranicích Vás srdečně zve na 14. ročník závodu O POHÁR STAROSTY MĚSTA HRANICE dne 25. července 2015 ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 /

Více

KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly...

KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly... KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly... Rozdělení výstav Oblastní a krajské Speciální Klubové se zadáváním titulu Klubový vítěz Klubové bez zadávání titulu

Více

PŘEHLED KRUHŮ. sobota

PŘEHLED KRUHŮ. sobota PŘEHLED KRUHŮ sobota - 23.8.2014 KRUH ČÍSLO 1 68 Josef Němec Airedale terier 2 Třída mladých 86 1 Třída dorostu 87 1 Irish Soft Coated Wheaten Terrier 1 Třída mladých 97 1 Jack Russell Teriér 5 Třída mladých

Více

Oblastní výstavu psů

Oblastní výstavu psů ZKO Horní Počernice www.zkohornipocernice.cz pořádá Oblastní výstavu psů mimo plemeno NO spojenou se Speciální výstavou AMKČR www.amkcr.eu + Klubovou výstavou Eurasier klubu (se zadáním KV a CAC) http://www.eurasier.cz/

Více

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště OFICIÁLNÍ PROPOZICE PRO MISTROVSTVÍ ČR V ATLETICE MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET 27. 28. srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET NA DRÁZE Pořadatel Z pověření ČAS technicky

Více

Kruh č. 1 Rozhodčí Miroslav Václavík. americká akita Fena mladých 001. Americký bezsrstý terier Pes štěňat 002

Kruh č. 1 Rozhodčí Miroslav Václavík. americká akita Fena mladých 001. Americký bezsrstý terier Pes štěňat 002 Kruh č. 1 Rozhodčí Miroslav Václavík Třída Katalogové číslo Známka Poznámka americká akita Fena mladých 001 Americký bezsrstý terier Pes štěňat 002 anglický kokršpaněl vícebarevný Pes otevřená 005 Fena

Více